Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
maggi1886076
üzenetére
Ha szerinted az, akkor eszed semmi...
Ha vmiről fogalmad sincs, akkor az rögtön farokhosszabítás? (Valszeg még nem is buktál fontos adatokat, vagy inkább nincs is semmi fontos a számodra). De képzeld, pl. képeket se küldök már mélben senkinek, hanem csak 1 linket, ami egyszerűbb nekem is, és a fogadó félnek is.szerk: Az oldalt meg természetesen behozza (most direkt kipróbáltam), de mint látod, az előtted lévőknek is behozta. (Aki egy weboldalt se tud behozni, de még meg is írja a közösbe, ráadásul szerkesztés használata nélkül, attól mit várjon egyebet az ember, nem igaz?
)
Aktív témák
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Canon 5D Mark IV + 24-70mm f/2.8L II + 50mm f/1.8 II teljes szettváltás miatt 780 000 Ft
- Light Phone 3 (gomb hibával)
- Lenovo LOQ 17IRX10 17.3" FHD IPS i7-14700HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- PowerColor RADEON RX 6800 XT Red Devil 16G dual bios
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha vmiről fogalmad sincs, akkor az rögtön farokhosszabítás? (Valszeg még nem is buktál fontos adatokat, vagy inkább nincs is semmi fontos a számodra). De képzeld, pl. képeket se küldök már mélben senkinek, hanem csak 1 linket, ami egyszerűbb nekem is, és a fogadó félnek is.
)