Hirdetés
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Black-core
aktív tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Köszönöm ez bevált!
Már csak az maradt hátra hogy miért csak wifiről tudok letölteni marketról? Ha mobilnetről akarok,akkor elkezdi letölteni,de 0%-nál le pause-za. Természetesen a mobilnet használat be van kapcsolva,minden más egyéb oldalt megtudok nézni. Meg Market re is feltudok menni csak ha elkezdek letölteni akkor pause..
Valakinek van valami ötlete? 
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok! Nekem olyan kérdésem lenne,hogy amit letöltöttem már Market-ról programok,de a telefonról már letöröltem azt hol érhetem el újra? mert újra letölteni már nem engedi..
És mostanában semmit nem enged letölteni. Azt írja hogy a letöltés elindult,de a csík nem halad semmit és nem is tölti le. 
Aktív témák
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 24 Ciklus - 100% akkumulátor- HUN
- Dell XPS 9340 13.4" FHD+ IPS Ultra 5 125H 16GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- ASUS ZenBook UX3402 OLED
- Sophos SD-RED 20 - Tűzfal - Új - bontott dobozos
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 8GB I 256-512-1T SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Már csak az maradt hátra hogy miért csak wifiről tudok letölteni marketról? Ha mobilnetről akarok,akkor elkezdi letölteni,de 0%-nál le pause-za. Természetesen a mobilnet használat be van kapcsolva,minden más egyéb oldalt megtudok nézni. Meg Market re is feltudok menni csak ha elkezdek letölteni akkor pause..
Valakinek van valami ötlete?