Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Apple Watch
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
PROHARDVER! témák
IT café témák
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
válasz
F-ECT$ #29116 üzenetére
A vezérlő beállításaiból simán ki lehet rakni a kijelzőre adatforgalom ki-be kapcsoló ikon.
Ehhez teljesen fölösleges alkalmazást letölteni, amikor előre van telepítve. Főleg nem elixir widget, amihez kell egy kis jártasság is, hogy tökéletesen működjön.
Szerintem félre értettél én azt javasoltam, hogy ismerkedjen meg a készülékével, majd a beállításokból meg tudja oldani a problémáját. Nem kell mindent túl bonyolítani. Nem tudom, hogy milyen típusú készülékkel rendelkezik ezért nem is javasoltam a beállítás módját.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Legion Go S 32GB/1TB Garancia + Ajándék
- Lenovo ideacentre Gaming 5 Limited
- Braun Series 9 Pro+ 9565cc Nedves-Száraz Elektromos Borotva
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Lenovo LOQ 15IRH8 15,6" IPS,i7-13620H,16GB RAM,RTX 4060 gamer laptop garanciával akciós áron eladó!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest