- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
Photaf pro-ban hogyan lehet iránytűt kalibrálni? Sajnos automata módban 2 képnél többet nem hajlandó csinálni (van amikor csak egy képig jutok el), gondolom kalibrálás segítene.
-
BigBlackDog
veterán
Időjárásra alapozó live wallpaper-ből mit ajánlotok?
-
BigBlackDog
veterán
Playen lévő alkalmazások kompatibilitási listáját hol tudom megtekinteni?
Pl. Nova 3 milyen telefonokon hajlandó futni? -
BigBlackDog
veterán
Milyen panorámakészítő progit ajánlotok, ami akár vízszintesen és függőlegesen is képes egyszerre összeilleszteni a képet? Pl. 5*5 képből álló panoráma készítéséhez.
-
BigBlackDog
veterán
Én ez alapján csináltam, igaz pendrive-ot ugye pont nem tudok kezelni, csak sima usb-s eszköznek látja a host progi. Viszont bill és egér tökéletes.
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresek, amely egy képernyőn képes megjeleníteni a térképen az aktuális helyzetemet, koordinátákkal, magasággal, sebességgel együtt, gps jel alapján. Jó lenne, ha ezen kívül tudna némi infót adni az aktuálisan használt műholdak helyzetéről, jelerősségéről. Ha jól sejtem, valami tracker progit kéne keresnem. Mit ajánlotok? -
BigBlackDog
veterán
Tudtok ajánlani valami jó progit, ami az aktuális időjárás szerint állít be (live) hátteret?
-
BigBlackDog
veterán
Ma találtam meg ezt a jópofa játékot, függőség okozása elég gyanús
Sajnos itthon nem elérhető a teljes verzió, de hát nemcsak a play létezik... -
BigBlackDog
veterán
Angry birds-nél természetes, hogy töltés végén bead egy reklámvideót? Vagy adaway mellett nem kéne?
Adaway-ben újra engedélyezve a szűrést, már nem látom a videót. Vírusirtónak mit ajánlotok? Érdemes egyáltalán androidon ilyet használni? -
BigBlackDog
veterán
válasz
BigBlackDog #39163 üzenetére
Xperia lww-ről van szó egyèbként, gyári rootolt androiddal.
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Pár órája előjött egy idegesítő szokása a telefonnak. Újraindítás után random reklám jelenik meg az állapotsávban (usa vízum, iphone 4, stb.). Ezen felül angry birds rio-nál, a betöltés után is megjelenik egy videó-reklám. Ad-free fent van, elvileg működik is (alkalmazásoknál nem látszanak a hirdetés dobozok).
Milyen alkalmazás okozhatja ezt?
Aktív témák
Hirdetés
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest