Hirdetés

Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    Tudtok olyan programot, ami kilövi a beragadt alkalmazásokat?
    Nem egy mezei task killerre gondolok, hanem vmi olyasmire, ami magától felismeri, ha egy process fölöslegesen pörgeti a processzor és ébren tartja a telefont és beavatkozik (kényszerített leállítás).
    Tököm tele van vele, hogy bármi beragad, akkor búcsút mondhatok az akku időnek. Ma éjjel is a Titanium Backup képtelen volt ütemezett időben a rom-ba illeszteni a frissítéseket és reggelre félig leszívta az akkut a beragadt folyamat. Mondanom sem kell, h ezt nem engedheti meg magának egy ilyen telefon az eleve karcsú rendelkezésre állási idejével, és akkor még szépen fogalmaztam.
    Szóval vmi olyasmi kéne, ami azt figyeli, h melyik process pörgeti a processzort és egy tűréshatáron felül leállítja felhasználói beavatkozás nélkül, ha amúgy nincs előtérben az alkalmazás, vagy ki van kapcsolva a képernyő vagy vmi. Illetve ha nem kapcsol deep sleep-be a telefon, akkor a bűnös folyamatot megint csak kilövi, ami ébren tartja.

    Van ilyen egyáltalán?

    Egy rossz vicc, h minden lemerülési ciklusban előfordul egy ilyen hiba, és gyakorlatilag baszhatom a takarékosságot, mivel egy ilyen baki után úgyis egy nap alatt lemerül. :W

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák