- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Aktív témák
-
sampe
aktív tag
sziasztok!
Adott egy x10 mini pro, a telószámokat egy vcard fájlba lementettem, eddig nem is volt semmi gond.
Adott egy Blackberry 9700 as teló, azokra szeretném átmenteni a telószámokat vcardon, hogyan tudom ezt megtenni?Köszönöm!
üdv -
sampe
aktív tag
Sziasztok!
Az asszony komoly challenge elé állított, az x10 mini proja furcsa dolgokat csinál (folyamatosan rezeg telefonálás közben, amikor ki van kapcsolva a rezgés akkor is rezeg híváskor, lefagy, újraindul és egyéb nyalánkságok, tegnap például az egész címlistája elveszett), 2.3.3 android van rajta cyanogen. Szeretném megkérdezni, hogy elérhető e már x10 minire a 3.0 vagy a 4.0 típusjelzéső android oprendszer ami teljes értékű (tehát működik rajta minden)?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv
Sampe -
sampe
aktív tag
válasz
atillaahun #13129 üzenetére
megrendeltem a netet, a probléma megoldódott! Köszönöm szépen
-
sampe
aktív tag
meg is van a válasz:
Ide is beírom hogy tudjátok.
Miniken és X8-on a Droid Wall nem működik. Ugyanis a ROM nem tartalmaz net filtert, így a Droid Wall hiába állítod be, semmit sem tud tiltani, aki nem hiszi próbálja ki, menjen rá egy olyanra amit letiltott, tehát a jelenleg kapható Androidos SE-k közül sajnos csak nagy X10-en működik ezt nem árt tudni. Nehogy esetleg valakinek nagy számlája legyen majd emiatt mert úgy hitte hogy működik.Így Miniseknek és X8-asoknak marad az a megoldás hogy a Watch Dog PRO-ban -ban a lehető legkisebbre vesszük a lehetővé tett adatmennyiséget mondjuk 10kb-ra vagy még kevesebbre. És feltenni az APN Droidot hogy tudja tiltani ha átléped a határt, szerencsére az működik. A Droid Wall-t így Minikre és X8-ra fel sem kell rakni. Felesleges. Talán majd egyszer ha megkapjuk a NetFiltert a ROM-ba, vagy valamelyik Custom ROM-ba.
-
sampe
aktív tag
feltettem a droidwallt, hogy lehet használni?
-
sampe
aktív tag
meg is volt a rootolás, egyenlőre olyan mint volt
most felteszem az alkalmazásokat amiket írtatok
-
sampe
aktív tag
Szia
Látod milyenek ezek a nők, én mondtam neki vegyen Iphone4 et
köszönöm a hivatkozást, körbenézek!
ui.
tudod a nők úgy választanak maguknak valami kütyüt amihez nem értenek, hogy hogy néz ki, milyen az autó színe, de az nem lényeg hogy mi van benne, vagy hogy milyen a telefon
hát ő beleesett ebbe a hibába, megnézte, kézbe vette, megtetszett neki az üzletbe, aztán pár hónapra rá megvetteaztán most már neki sem szimpatikus ez a telefon, szerintem meg tudom győzni, hogy vegye meg az enyémet
-
sampe
aktív tag
Szépjó estét, végre gépközelbe jutottam
,
köszönöm az információkat, először megpróbálom ezt a rootolásos, 3g letiltásos verziót hogy, működik e -
sampe
aktív tag
google fiókba pedig be se tud jelentkezni, pedig van gmailje, 5 percig csak a töltőképernyő látszik, aztán kiírja hogy sorry, nem lehet csatlakozni a szerverhez, ezt wifin próbáltam ki neki többször is
amíg nem volt apn addig nem tudott facebookolni, miután wifin keresztül az apn- beállításokat letöltöttem, azután már jó volt a fb, és onnantól kezdődött a pénzesés
én az apnwidget on/offot töltöttem le neki, de az sem nagyon segített
így már elment 15 k telefonkártyára, ami a gtx 480 nak a negyede!!
kimenő hívásokat 0ftal nem tud intézni így azzal nincs gond -
sampe
aktív tag
Üdvözlet minden kedves fórumozónak!
Drága szeretett asszonykám, vett egy Xperia X10 mini prot, minden szép és jó volt addig, míg le nem kezdte szopkodni a kártyájáról a pénzt. Szeretném megkérdezni, hogy lehetséges e valahogy ennek a megakadályozása? Illetve hogy lenne-e lehetséges egy másik oprendszert feltenni a telefonjára?
Üdvözlettel
Sampe
Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest