Hirdetés
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- VoLTE/VoWiFi
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Vodafone mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
dokee78
félisten
válasz RexpecT #14802 üzenetére
Nem fért az előzőbe:
Nekem ugyanez volt a gondom,ezért áttértam a Fancy Widgets-re,az is szép.
-
bozont
veterán
válasz RexpecT #17835 üzenetére
Igen, csak úgy ingyenes, de nem tudom mennyi forgalmat generál nincs mobilnetem így nem használok semmi mérőprogramot.
róland
Nem, de nem is baj részemről. Mondjuk a Vibernek is csak akkor van értelme, ha sok ismerősnek van droidos telefonja (más OS-re nem tudom létezik-e) mert ha jól tudom nincs PC-s kliens hozzá. És az is tetszik, hogy nem kell regisztrálni, hanem a saját telefonszámot használja erre.[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz RexpecT #26359 üzenetére
Root nélkül nem mented a beállításokat és az eredményeket. Rootnak pont az a lényege, hogy elérd az ilyen dolgokat (is).
szerk: Nem ez a kár, hanem hogy sokan ódzkodnak/tartanak a root-tól, mintha mumus lenne... (ez kisarkítva kb. olyan, mintha soha nem bújnánk ki anyu védelmet nyújtó szoknyája alól, nem szeretnénk a magunk ura lenni )
(#26361) tboldi :
De lassú vagy...[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
barnam_
nagyúr
válasz RexpecT #49751 üzenetére
Ehhez képest nap mint nap találkozok olyan telefonnal, amin rossz az apn beállítás, vagy nem állítja be automatikusan
A Beállítások - vezetéknélküli - mobilhálózatok - csomagkapcsolat elől vedd ki a pipát, és nem fog netre menni.A másik amit meg lehet tenni, hogy szolgáltatónál tiltani az előfizetés nélküli netet. Vodafone-nál nincs ilyen, de a T-Mobilnál aljas módon alapból engedélyezve van az apn, és szedi is le a pénzt...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Formula-1
- OTP Bank topic
- Ukrajnai háború
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest