- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
RexpecT #49751 üzenetére
Ehhez képest nap mint nap találkozok olyan telefonnal, amin rossz az apn beállítás, vagy nem állítja be automatikusan
A Beállítások - vezetéknélküli - mobilhálózatok - csomagkapcsolat elől vedd ki a pipát, és nem fog netre menni.A másik amit meg lehet tenni, hogy szolgáltatónál tiltani az előfizetés nélküli netet. Vodafone-nál nincs ilyen, de a T-Mobilnál aljas módon alapból engedélyezve van az apn, és szedi is le a pénzt...
-
TRob1
veterán
válasz
RexpecT #26359 üzenetére
Root nélkül nem mented a beállításokat és az eredményeket.
Rootnak pont az a lényege, hogy elérd az ilyen dolgokat (is).
szerk: Nem ez a kár, hanem hogy sokan ódzkodnak/tartanak a root-tól, mintha mumus lenne... (ez kisarkítva kb. olyan, mintha soha nem bújnánk ki anyu védelmet nyújtó szoknyája alól, nem szeretnénk a magunk ura lenni
)
(#26361) tboldi :
De lassú vagy... -
bozont
veterán
válasz
RexpecT #17835 üzenetére
Igen, csak úgy ingyenes, de nem tudom mennyi forgalmat generál nincs mobilnetem így nem használok semmi mérőprogramot.
róland
Nem, de nem is baj részemről. Mondjuk a Vibernek is csak akkor van értelme, ha sok ismerősnek van droidos telefonja (más OS-re nem tudom létezik-e) mert ha jól tudom nincs PC-s kliens hozzá. És az is tetszik, hogy nem kell regisztrálni, hanem a saját telefonszámot használja erre. -
dokee78
félisten
válasz
RexpecT #14802 üzenetére
Nem fért az előzőbe:
Nekem ugyanez volt a gondom,ezért áttértam a Fancy Widgets-re,az is szép.
Aktív témák
- K(V)M kapcsoló. Okés, de milyet?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Windows 11
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Xiaomi Mi9 - 6/128 - szürke
- ThinkPad L15 Gen1 15.6" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Elitebook 840 G11 Intel Core Ultra 5 135U / 16GB DDR5 / 256GB SSD! Üzleti Laptop!
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest