Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
CHIPman
üzenetére
A swiftkey jó kis cucc, okos és könnyű vele gépelni. Elég jól kitalálja az adott zó után hogy mit akarsz írni és csak rá kell bökni. Viszont pont most cseréltem le (pedig megvettem már egy régebbi akcióban), mert ha feldugtam a telót kábelre, ezzel ugye nem fér hozzá a belső memóriához és szépen kilőtte a swiftkeyt mint alapértelmezett billentyűt. Minden kábelezés után unalmas volt visszaállítani. Érdekes módon a swype, vagy éppen a smart keyboad ezt megoldja okosan.
A szintén akciós business calendar is ugyanúgy elhasal. Leveszi a widgetet és lehet kirakni újra. Frankó... Mondjuk lehet hogy csak CM10 alatt jön elő a probléma és lesz rá javítás, (eddig nem tűnt fel hogy csinálta volna) de így ez akkor is idegesítő.
Aktív témák
- ReZone Használt PC Bazár Megbízható gépek, korrekt árak.
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- Apple watch utlra 2 eladó 2028.05.19-ig garanciális
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VE - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 -3 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600G eladó!
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest