- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Köszönöm a válaszokat!
Amúgy ha már play kedvezmények, nagyon belejöttem az appvadászatba, Virtua Tennist (kitűnő játék remek árban, jó hardver kell neki), Beautiful Widgetset (senkinek nem kell bemutatni), és a Galactic Core élő háttereket megvettem, és mivel úgy rendeztem, hogy a nap/hold az időjárás widgetben pont a galaxis fényes közepén helyezkedik el, elképesztően dögös hátteret kaptam. Viszont kifejezetten idegesít, hogy noha a telefonon elvileg fut, a Max Payne-t a Play nem engedi feltenni.
Ha már Phonearena és elő hátterek, az általam beírt cikk szerint ezek az eye-candyk csak az aku ~2%át eszik (nyilván azért háttértől függően), és Maxelus boltjában néhány egészen döbbenetes live wallpaperre akadtam. A remek ingyenesek mellett van egy szintén kiemelkedő Galaxiscsomag, egy időjárási effektekkel felturbózott bolygócsomag, 3D hullámzó szőr és egy igen látványos élő levél háttér, amit sajnos nem tudtam megvenni valszeg mert túlléptem a tranzakciós keretet.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Chrome
- További aktív témák...
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest