- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Köszönöm a válaszokat!
Amúgy ha már play kedvezmények, nagyon belejöttem az appvadászatba, Virtua Tennist (kitűnő játék remek árban, jó hardver kell neki), Beautiful Widgetset (senkinek nem kell bemutatni), és a Galactic Core élő háttereket megvettem, és mivel úgy rendeztem, hogy a nap/hold az időjárás widgetben pont a galaxis fényes közepén helyezkedik el, elképesztően dögös hátteret kaptam. Viszont kifejezetten idegesít, hogy noha a telefonon elvileg fut, a Max Payne-t a Play nem engedi feltenni.
Ha már Phonearena és elő hátterek, az általam beírt cikk szerint ezek az eye-candyk csak az aku ~2%át eszik (nyilván azért háttértől függően), és Maxelus boltjában néhány egészen döbbenetes live wallpaperre akadtam. A remek ingyenesek mellett van egy szintén kiemelkedő Galaxiscsomag, egy időjárási effektekkel felturbózott bolygócsomag, 3D hullámzó szőr és egy igen látványos élő levél háttér, amit sajnos nem tudtam megvenni valszeg mert túlléptem a tranzakciós keretet.
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Formula-1
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Warships
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Nikon DSLR topik
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő