- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
CHIPman #49739 üzenetére
A swiftkey jó kis cucc, okos és könnyű vele gépelni. Elég jól kitalálja az adott zó után hogy mit akarsz írni és csak rá kell bökni. Viszont pont most cseréltem le (pedig megvettem már egy régebbi akcióban), mert ha feldugtam a telót kábelre, ezzel ugye nem fér hozzá a belső memóriához és szépen kilőtte a swiftkeyt mint alapértelmezett billentyűt. Minden kábelezés után unalmas volt visszaállítani. Érdekes módon a swype, vagy éppen a smart keyboad ezt megoldja okosan.
A szintén akciós business calendar is ugyanúgy elhasal. Leveszi a widgetet és lehet kirakni újra. Frankó... Mondjuk lehet hogy csak CM10 alatt jön elő a probléma és lesz rá javítás, (eddig nem tűnt fel hogy csinálta volna) de így ez akkor is idegesítő.
-
Psytech
őstag
válasz
CHIPman #49739 üzenetére
Nem tudom miért ilyen jo, de én is swiftkeyt használok már vagy fél éve, ez idő alatt minden más bill kényelmetlen volt nekem. Tegnap vagy tegnapelőtt pont raktam fel egy romot amiben swype volt az alapértelmezett, hát én kiakadtam tőle. Nekem abban túl nagy volt a zsúfoltság. SwiftKeyben minden letisztult, a helyén van, jó a szótára, kényelmes használni. Persze ez csak nekem. A SwiftKey-l együtt vettem még meg anno a slideit-t is, egyszer sem használtam, az sem jön be. Szerintem csak ízlések és pofonok kérdése kinek melyik jön be jobban.
Aktív témák
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Vicces képek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest