Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- A Huawei bemutatta a FreeBuds Pro fülhallgató 5. generációját
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Mobil flották
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
válasz
GrandeP
üzenetére
Valóban először én is csodálkoztam, hogy milyen primitív az android háttér beállítás tekintetén, de már elfogadtam.
Hunfatal már leírta a megoldást, mért nem úgy csinálod? Képszerkesztő programmal lehet legkönnyebben megoldani. Egy nagyobb felbontású képből vágj ki pl. 640X480 pixelű képet, majd egy kicsit javítgasd igény szerint, majd mehet a dolgára.
Kis felbontású képpel ne is próbálkozz életlen lesz!
RBJ
Sajnos az informatika ilyen irányt vett, mindent és mindenkit lehet kontrollálni, de ha félsz, ami jogos, akkor marad a postagalamb. 
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fotók, videók mobillal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Villanyszerelés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sajnos az informatika ilyen irányt vett, mindent és mindenkit lehet kontrollálni, de ha félsz, ami jogos, akkor marad a postagalamb.