- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
janos1988
addikt
Holnap hajnalban az android, hogy fog reagálni? Hol tudom ezt megnézni a beállításokban. Mert csak olyat találtam, ami a hálózatról állítja be az időt, de az nincs kipipálva.
-
janos1988
addikt
Olyan létezik androidra ami rázással fogadja és szintén rázással fejezi be a hívást?
-
janos1988
addikt
Azt hogy lehet megoldani, hogy a pc-ről a Firefox könyvjelzőket kimenteni valahogy és importálni androidba a Dolphin böngészőbe?
-
janos1988
addikt
Hello.
Valaki nem tudja, hogy a youtube hol tarolja a beallitasait droidon? Ugyanis nehany napja neztem videokat a youtubeon es veletlenul szinkronizalas kozbe lejott a fenti - lehuzhato - menu es en ranyomtam. Azota csak akkor van normalisan az oldalakhoz igazitva youtube video ha elforgatom 180 fokba. De ugy a betekintesi szog egy kalap f*s. Rohdt idegesito, hogy eddig jo volt es egy ilyen kis dolog miatt elb@szodik. Itt van ket kep is hozza.
Aktív témák
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Asus HYPER M.2 X16 GEN 4 bővítő.
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest