- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #22123 üzenetére
Újabb jegyzet alkalmazást használok, jelenleg kettőt. Az egyik a jól ismert Note Ewerithing, amelybe képeket is elmentek.
Viszont a mindennapok során most az Any.DO: To Do List | Task List-et használom. Nemrég kerestem új jegyzet progit, és közben rábukkantam erre a szépségre.
Egyből beleszerettem ebbe a letisztult egyszerű formába és a színvilágba (választható fehér vagy fekete téma!), amely mégis kecses és piszok jól használható. Extra funkció benne, hogy a különböző névjegyekhez is rendelhetünk emlékeztetőt:
- felhívni az illetőt
- sms-t küldeni neki
- találkozó rögzítése
- email küldése neki (sajnos nem működik együtt a gmail alkalmazással, mivel a szintén gyári email progit használja)Jelenleg a widget részét használom, mivel nagyon jól illik a gyári launcherhez (nem úgy, mint az a förmedvény gyári alkalmazás): kép1 kép2 kép3 kép4 kép5
Aktív témák
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest