- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Netfone
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Befutott a Poco F5 és F5 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mekkGyver
aktív tag
Basszus, mit kerestem régebben ezt, de sehol nem találtam leírást a kalibrálásról. Hónapok óta közelségérzékelés nélkül használom, már hozzászoktam, de néha zavaró. Viszont így most kiderült, hogy a kijelző ragasztásával van a probléma. Ha kicsit megnyomom az üveget, egy pár percig jól érzékel, aztán gondolom ahogy enged (vagy nyúlik) a ragasztó, újra úgy érzi, mintha lenne előtte valami. Pedig szemmel nem is látható. Újra fogom ragasztani, az elvileg megoldja. Így már tudom, hogy ez a gond, sejtettem, de feleslegesen nem akartam szétszedni.
Köszönöm az infót, sokat segített!Idegeskedni nem más, mint mások hülyesége miatt magunkon bosszút állni.
-
TommyX_
őstag
Volt már téma a közelségérzékelő "mesebeli" működése.
Nekem olyan hibát produkált, hogy nem is működött egyáltalán egyik pillanatról a másikra.
Smart doctorral megnéztem a kijelzőbe épített egyáltalán nem reagált, a kijelző alatti meg tökéletesen működött.
Elkezdtem nézelődni a neten (új telefon után is persze már)
és egyszer csak egy youtube videóba volt megoldási folyamat, ami a következő:
Tárgyázóba kell beírni:
#*462633*#100#
Device test
Saat
Service menü manual test
Key press test
Call start hosszan nyomniEzzel újra lehet "kalibrálni" a közelségérzékelőt, és most működik, igaz 2 hét után megint elkezdte, de a kalibráció segített megint.
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
lezerpiramis #340 üzenetére
Ja, hogy így érted!
Elnézést, félreértértettem.Arra kizárólag a gyári bill lesz jó sajnos.
[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
lezerpiramis
őstag
Az jó lenne, ezek szerint én nem jöttem még rá, hogy miként tudom úgy használni kinyitva, hogy a nagyobbik kijelzőn van a használni kívánt app, a picin pedig a Gboard. Ha megnyitok egy alkalmazást a nagyobbik kijelzőn, és elkezdenék írni, akkor a nagyobbik kijelzőn dobja fel a Gboard billentyűzetet is.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
lezerpiramis #338 üzenetére
Gboard nem jó?
Állítható a mérete is, többek között.Ritkán gépeleka kicsin, de elvagyok vele.
#?*@&!
-
lezerpiramis
őstag
Köszi - és hello
A kérdésem csak annyi lenne, hogy a gyári LG keyboardon kívül valóban nincs semmilyen virtuális billentyűzet, amelyet a második (kis) kijelzőn lehetne használni, tehát megfelelően supportálja a nyitott módot? Köszi a választ előre is.
-
TommyX_
őstag
válasz
lezerpiramis #334 üzenetére
Én is.
Igaz mindennap megnézem az eladó telefonokat, de arra jutok elég ez Nekem, bár akksi csere azért kellene már.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
zeon.hu
nagyúr
-
lezerpiramis
őstag
Hello! Van itt meg valaki, aki ilyen telefont hasznal?
-
TommyX_
őstag
Aki még használja telefont, meg tudná nézni nekem, hogy a videofelvételnél, ha be van kapcsolva a steady cam funkció akkor milyen kép?
Úgymond alapból nincs gond a képpel, de ahogy bekapcsolom szemcsés lesz a kép.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
mekkGyver
aktív tag
Én azért csináltam meg szeptemberben, mert akkor és azóta sem találtam olyan telefont, amire lecserélném. A plusz kijelzőt nagyon ritkán használom, de néha jól jön, meg a tudat miatt is, hogy különleges telefonom van. Nem szoktam "menőzni" vele, de ha néha kinyitom, mindíg megcsodálják. Szerintem hardveresen és szoftveresen is teljesen jól használható még, hála a frissítéseknek.
Idegeskedni nem más, mint mások hülyesége miatt magunkon bosszút állni.
-
zeon.hu
nagyúr
Használja még valaki vagy már a fiók alján pihen?
Nekem sajnos lett egy repedés a kijelzőn, tempered glass ide vagy oda.
Itthon viccesen drága a csere ára.#?*@&!
-
mekkGyver
aktív tag
Olvastam itt korábban távolságérzékelő problémáról. Nemrég sikerült (3 év után először) leejteni a telefont. Persze pont pofára esett, szépen be is repedt az üveg elől-hátul. Kicseréltem mindkettőt (gyári oled kijelző 60e ft), és a távolságérzékelő azóta nem működik, vagyis úgy látja, mintha folyton lenne előtte valami. Azt hittem belefolyt a ragasztó, de nem, mikroszkóppal nézve nincs a lyuk mögött semmi akadály. Gongolom más az üveg, vagy a távolság, szerintem kalibrálni kellene, de nem találtam ezzel kapcsolatban semmi infót. A publikus szervízmenüben nincs ilyen opció. Ha valaki tud segíteni, kérem köldjön egy üzit.
Fun fact: most gyönyörű karcmentes a teló!Idegeskedni nem más, mint mások hülyesége miatt magunkon bosszút állni.
-
zeon.hu
nagyúr
Jött egy biztonsági frissítés:
#?*@&!
-
TommyX_
őstag
FM100TM-> USA Telekom variáns, 256 Gb tárhely 1 sim
LM-F100V-> USA Verzion variáns, 256 Gb tárhely 1 sim
FM100V-> Koreai verzió, 128 gb tárhely 1 simUSA verzió lenne érdekes Nekem, mivel ezek 256 gb-os verziók, ugye ott CDMA hálózat van (ha jól tudom), de ha tudja a GSM-t, akkor jó nekünk ide Európába is, meg persze ahogy néztem a B20-t tudják ezek, bár az 5g-s hálózatnál a koreai más "frekvenciákat" használ, ha jól néztem.
Szóval úgy kell dönteni, hogy az itthoni 2g,4g,5g frekvenciákat meg kell nézni és úgy belöni a választást.[ Szerkesztve ]
-
Isti2
aktív tag
A készülék aktív használóitól kérdezném hogy milyen modellszámú eszközük van (fm100v, fm100tm fm100n vagy egyéb) illetve hogy magyar nyelv van-e benne, itthoni hálózaton megy? Azt tudom hogy az emw a global modell de az elérhetetlen már új állapotban.
köszönöm -
TommyX_
őstag
válasz
jimmy399 #313 üzenetére
Távolságérzékelő még nálam nem szórakozott úgy különösen.
Ha én is így járnék, nem tudom hirtelen milyen telefonra mondanám azt, hogy kéne.
Jó pár filmet megnézek én telefonon, kihajtva a kijelzőt ugye.
Nekem most elég bőven a Wing, ha tönkremegy, legfeljebb veszek egy másikat.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
jimmy399
senior tag
Sziasztok!
Augusztus elsejével a telefonban lévő akkumulátor úgy döntött, hogy feladja a harcot. Kb 40-42 fokra melegedett a telefon töltés közben, és 2 óra múlva 60%-ról csak 75%-ra töltődött fel a gyári töltőjével... Nagyon gyanús, hogy az akkunak annyi benne, de annyira, hogy amikor levettem még a gyári öntapadós tokot róla, még az üveg hátlapot is berepesztette sajnos.
Elvittük a vodához, ahol még volt rajta készülékbiztosítás fizetve, és sajnálattal mondta az értékesítő, hogy mivel nincs LG telefonszervíz, így kénytelenek cserélni a telefont egy másikra.Valószínűleg egy S22-es lesz helyette, ezt meg le kell adni a garipapírra egyetemben.
Amúgy is írtam már korábban, hogy a kijelzőben a távolságérzékelő hol működött, hol nem, mint a mesében (szerintem totál tipushiba, 2-szer volt miatta szervízben, amit egy teljes kijelzőcserével oldottak meg, aztán kb 8 hónapot bírt megint...), ami bosszantó, de tőle lehet tovább használni a telefont. De ezzel az akkuhibával gyakorlatilag használhatatlan tovább. R.I.P.
Most lett volna 3 éves decemberben...[ Szerkesztve ]
--- N/A ---
-
zeon.hu
nagyúr
Más sem tud sorozatképeket készíteni?
Elvileg az exponáló gomb hosszú nyomással készülne sok kép, de nálam videó lesz belőle.
(Első alkalommal is ezt a módszert írta ki a kamera)[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
Az alkalmazás rögzítés viszont ki volt kapcsolva a beállításokban, így eddig hiába voltak rögzítve, én meg nem értettem, miért lő ki párat.
Az alkalmazás váltás viszont sajnos lassabb lett, a gombot eddig 2x gyorsan nyomva már váltott is, most jóval lassabban kell ugyanezt a mozdulatot csinálni.
(Ok, most kb 0.3 mp, előtte mondjuk 0.1)#?*@&!
-
TommyX_
őstag
Aki felrakta a frissítést, vett észre valamit?
Én úgy látom, hogy mintha "simább" lenne a rendszer működése.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
jimmy399
senior tag
Nekem tegnap este futott be az 1,3 gigás frissítés a 13-as androidra, de várok vele 1-2 hónapot esetleg hátha valami gubanc lesz vele.
--- N/A ---
-
zeon.hu
nagyúr
Megjött a 13 ide is.
Mondjuk egy leírás a részletekről jó lett volna...#?*@&!
-
jimmy399
senior tag
Sziasztok!
Ehhez a telefonhoz tényleg ennyire nehéz találni tokot úgy, hogy ne egy futár hozza ki, hanem bemegyek a boltba és megveszem? Most komolyan? Tudom, nem egy tömegtermék, de kb lasszóval se találok olyan boltot, ahol lenne legalább pár tok készleten...
--- N/A ---
-
jimmy399
senior tag
Mióta fent van az android 12 azóta a képernyő lezáró apptól folyamatosan megvonja a jogot, hogy lezárja a kijelzőt, agyvérzést kapok tőle, annyira idegesítő, hogy mindíg vissza kell kapcsolni. És ez a feature nem kikapcsolható erre az appra... Biztos rohanni fogok a 13-as verzióra, főleg ha ilyen gyökérségeket csinál majd az is.
--- N/A ---
-
zeon.hu
nagyúr
Jön a 13-as droid: [link]
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
Gyári öntapadós tokot nem tud valaki itthonról esetleg?
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
Jött egy biztonsági frissítés.
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
Használ valaki 2 SIM kártyát, úgy, hogy a másodikon van a net?
Nem találok beállítást arra, hogy ha az első SIM-re jön hívás, közben is legyen mobilnet.
(Tudom, nem dual active, de korábban pl Mi Max 3 -on ez működött és az sem dual active)Olyan lehetőség van csak, hogy az első SIM adhat hívás közben netet, de azon nincs és nem is tervezem, mivel a másik kártya korlátlan, az viszont only net.
[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
Van valaki 12-es droidon és használ BT (TWS) fülest?
Azt enyém nagyon halk lett a frissítés óta, semmilyen beállítás nem segített.
(Persze lehet a fülessel is gond, de mindkettő egyszerre halkult el. Ha lesz kéznél másik, kipróbálom majd.)#?*@&!
-
mekkGyver
aktív tag
A rendszer frissítés óta alapvetően jól működik (eddig sem volt gond vele). Annyit vettem észre a frissítés óta, hogy amikor feloldom a telefont, akkor egy pillanatra lenyílik az értesítési sáv és utána felcsukódik. De ezt leszámítva pl. akkuidő, sebesség... nem változott észrevehetően.
-
jimmy399
senior tag
Nálam a Droid 12 simán megy, mindenféle gond nélkül.
Ha minden igaz jön majd rá a 13-as.[ Szerkesztve ]
--- N/A ---
-
zeon.hu
nagyúr
Sajnos a linkek megnyitása nem vagy alig müködik külső alkalmazásokban, mióta felment a 12-es droid.
Pl YouTube link böngészőben vagy az aktuális alkalmazásban (mondjuk Discord, Messenger) nyílik meg, nem pedig a YouTube-ban.
Már minden beállítási lehetőséget átnéztem pedig.Ha lesz időm, csinálok egy FR-t, hátha segít.
[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
TommyX_
őstag
Megérkezett ma Nekem a telefonra az Android 12-es frissítés.
V30a-EEA-XX a szoftver verzió.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
jimmy399
senior tag
Sziasztok!
8 hónap után, ismét elkezdődött a távolság érzékelős hiba a kijelzőben. Hol jól érzékeli, hogy nincs semmi a közelben (fül) hol nem. Ha sötét van, akkor ismét random bedöglik és nem érzékel mást, csak hogy valami van a telefon közelében és nem éled fel a kijelző, mert azt hiszi, hogy a fülemhez tartom...
Korábban írtam már erről az anomáliáról... Eleve nem is nyitogatom a telefont kb sosem, és nem szoktam extrém terhelésnek kitenni, de szerintem most a meleg tett be neki, hogy a tűző napon használni mertem, és felmelegedett sőt felforrósodott a kijelző, ami le is vette a fényerőt hogy védje magát, de nem is órákat használtam így.
Szerintem hamarosan megválok ettől a telefontól és szerintem többet nem veszek semmiféle hajtogatós telefont még egyszer.
[ Szerkesztve ]
--- N/A ---
-
zeon.hu
nagyúr
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
Tempered glass -t honnan tudnék venni/ rendelni?
Ha lehet, akkor mindkét kijelzőre.
Akár AliExpress link is jöhet.#?*@&!
-
Gabi 8906
senior tag
"Szoftverfrissítés elérhető" Ezt írja a telefon. Valaki telepítette már, mi változott?
Samsung Galaxy S24 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
Gabi 8906
senior tag
Sziasztok!
Tegnap csatlakoztam a Wing táborhoz egy vásárlással.
Próbaképp vettem meg a telefont hogy milyen.
Eddig jó minden, eléggé használt 90-be sikerült megvennem.
Épp a töltőket néztem itthon, elég válogatós telo.Samsung Galaxy S24 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
jimmy399
senior tag
Tegnapelőtt megérkezett a szervízből. Valamit csináltak vele de kijelzőt nem cseréltek benne. Hiba ugyan az mint eddig. Másnap vittük is vissza hátha meg is csinálják. Fogadok megint nem csinálnak semmit se 2 hétig vele de ahogy megnézem hogy megvan-e a hiba s ha megvan át se fogom venni megy azonnal vissza szervízbe...
--- N/A ---
-
jimmy399
senior tag
válasz
jimmedly #255 üzenetére
Korai volt az öröm. 2 napig bírta. Végül rájöttem, hogy nem szoftverhiba van, hanem valószínűleg hardverhiba.
A távolságérzékelő nem működik megfelelően, a CPU-z sensors fülén megnéztem, amikor ideiglenesen megjavult, hogy amikor nem takarom el akkor 5 cm-t ír de ha eltakarom 0.0 cm-t. Nos, amikor hibás, végig 0.0-t ír, így a telefon azt érzékeli, hogy közel van a fülemhez, így lekapcsolja az érintőkijelzőt, azzal hogy letiltja.
Nem használok kijelzővédő fóliát hozzá. Nem karcos sehol sem.
Azt viszont észrevettem hogyha erősebben megnyomom a kijelző közepét, akkor egy kis időre megjavul, így helyesen működik. Valószínűleg a mechanikán átbújtatott vezetékcsík lehet megtörve így kontaktos lehet, de lehet más gond is.
Kb. 1 éve van meg a telefon, sokat volt zsebben, és sokat dolgoztam úgy, hogy nyomódott valamihez közben, gondolom eddig bírta a technika, és ez adta fel. Amúgy sokat nem forgattam ki a kijelzőt, hogy az legyen a hiba. Kb 2szer ejtettem el még akkor, amikor kihoztuk a vodától, de akkor semmi gondja nem lett tőle, 1 évvel ezelőtt.Sajnos a szervízmenüt nem tudtam behozni kódokkal, hogy teszteljem a távolságérzékelőt, ezért tettem fel a cpu-z-t.
Érdekesség, hogy másik telefonnal megnézve a szenzort, működni működik, mert villog a szenzor, de hibás adatokat kap a telefon tőle.
Amikor a fényesség érzékelő szenzor viszont kap fényt, akkor szerencsére hasznáható a telefon a power gomb kapcsolása nélkül is. De ha telefonálok vele, vagy telefont fogadnék vele, esetleg az ébresztőt nyomnám ki, sajnos a kijelző kikapcsol és fekete marad, amíg nem nyomok kétszer lassan egymás után a power gombra... Kissé zavaró, de hamarosan megy vissza szervízbe, mert készülékbiztosítás van rá.[ Szerkesztve ]
--- N/A ---
-
jimmy399
senior tag
válasz
jimmy399 #252 üzenetére
Újabb hiba. Ha elkezdek hívni valakit azonnal lezár a kijelző. Csak a power gomb megnyomásával válik elérhetővé. Ha lerakják akkor se villan fel, akkor is power gombot kell nyomni hogy használni tudjam a telefont.. Valamit alaposan elvbattak, vagy hardverhibám van.
--- N/A ---
-
jimmy399
senior tag
Sziasztok!
Frissült a telefonom november 1-i biztonsági frissítésre.
Ha túl sötét van a szobában akkor olyan szinten alvásba kerül a telefonom hogy a power gomb 2szeri megnyomására hajlandó felébredni csak. Az AOD meg se jelenik addig az időt se tudom megnézni hogy ne maceráljam szénné a telefont hogy életjelet adjon. Ha telefont újraindítom ue a helyzet.
Pedig a teló 1-2 hete frissült és csak most kezdte csinálni.
Tipp? köszziii.
--- N/A ---
-
jimmy399
senior tag
Kb fél órája telepítettem a novemberi biztonsági frissítést (~2200MB). (Előtte szeptemberben volt).
Jött volna az újdonságok listája is, de azt valamiért nem hozta fel.--- N/A ---
-
gthomma
senior tag
Sziasztok!
Ennek is van Battery test -kódja mint a Velvetnek? Ami megmutatja eddig hányszor volt töltve az aksija ?Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
jimmy399
senior tag
válasz
tkohun2107 #245 üzenetére
Nekem újonnan eleve mozgott kicsit, ne törődj vele szerintem, mert ilyen kis hézag kell a mozgás miatt, ahogy nyílik.
--- N/A ---
-
tkohun2107
tag
Üdv nemrég kaptam egy LG wing telót hihetetlen milyen szép a poled kijelző. Amit tapasztaltam használt garis készülék és a felső kijelző mint össze csukva mint kinyitva picit mozog. Ezzel érdemes foglalkozni ? Szerviz foglalkozik ilyen hibával ? Gondolom kopó alkatrészek és használódnak
-
jimmy399
senior tag
Helló!
Általános tapasztalat, hogy biztonsági frissítéseket ne nagyon várjál rá, a legutóbbi az július 1-i.
A két kijelzős módot simán ki tudod használni, mert egyszerre akár 4 alkamazást is tudsz látni ha kell.
Az értesítések felül jelennek meg mindíg, az alső a kiegészítő kijelző a felső a fő kijelző.
Lehet olyan alkalmazásokat használni, amik nem támogatják, de pl az instagram/tiktok kizárólag álló módban indul el, mind felső mint alsó kijelzőn, ezeket nem lehet fektetni és nem lehet osztott kijelzőn nézni, mivel csak álló módban működnek. Felugró ablakokban sem lehet használni őket, de ha böngészőből nézed őket, akkor itt már minden működik, amik natív appokkal nem.
Annyi, hogy kicsit fura, hogy kissé lötyög a kijelző amikor össze van csukva a teló.
A fényképező is fasza gimball módban, majd meglátod, ha végül majd megveszed.--- N/A ---
-
Padlii
friss újonc
Sziasztok!
Gondolkodok Wing vásárlásán. Mik az általános tapasztalatok? Minden érdekelJelenleg G8s-et használok, szóval nem lenne új az LG légkör. Mennyire lehet maximálisan kihasználni a két kijelzős módot, arra gondolok, hogyha elforgatom a képernyőt és nézek egy Netflixet, vagy elindítok egy játékot akkor az értesítések (e-mailek, felugró chatfejek), mind az alsó képernyőn jelennek meg? Lehet azokkal az alkalmazásokkal is használni a két kijelzős módot amik alapból nem támogatják a multitaskingot?
Előre is elnézést a bugyuta kérdésekért, de ha ez a telefon megfelelne az én saját szempontjaimnak akkor meg van a következő mobil -
jimmy399
senior tag
Hellósztok!
Mennyi a szabad tárhely amikor gyári állapotban van a telefon?
Mert nekem 128 GB-os a belső tárhely és elég kevésnek tűnik a 32 giga üres hely bő egy év alatt.[ Szerkesztve ]
--- N/A ---
-
TommyX_
őstag
Nálatok mennyire látszik meg a nyoma a kihajtásoknak a fő kijelző hátsó részén?
-
jimmedly
senior tag
válasz
mekkGyver #232 üzenetére
Jönnek a frissítések. Nekem G8x van, a feleségemnek velvet, a fiamé a wing. Itt az EUA régióval van pribléma. Ez a régió hiába global europe, valamiért le van maradva a frissítésekkel más modelnél is nem csak a wingnél. Le akarom a romot cserélni rajta, más régiósra. Kíváncsi voltam hol tart más régión.
MekkGyver neked milyen régiós és mikori biztonsági csomag van rajta?[ Szerkesztve ]
-
mekkGyver
aktív tag
Ez jól hangzik... viszont azóta eltelt fél év! Akkor most mi van? Pedig nagyon sajnálnám, mert hardveresen nagyon jó telefon. Lassan egy éve használom tok és fólia (főképernyő) nélkül zsebben hordva, és semmi baja. Karc mentes a kijelző, a mechanika olyan, mint új korában. Az LG minden tudását beleadta, ami akkor volt a piacon, sőt... Egy hónapja jöttem rá, hogy van benne "Dex" funkció. TV-re dugva olyan felület van, mintha PC lenne, ahogy a Samsungoknál, közben a telefon 2 kijelzőjén bármit lehet csinálni, szóval TV-vel gyakorlatilag már 3 kijelzős!
[ Szerkesztve ]
-
mekkGyver
aktív tag
Sajnos az LG tudtommal bedobta a törölközőt, így gondolom már nagy update sem lesz, max. a biztonsági frissítések.
-
jimmedly
senior tag
Üdv mindenkinek!
Wingre melyik a legutolsó frissítés? Nekünk EUA régió van (globál európa) de arra nem jön semmi. DEC-re vagy a magyar rígiósra kijött már a 11? -
jimmedly
senior tag
válasz
Remekelek28 #227 üzenetére
Igaz, elírtam, most nézem én is, hat van minden velvetben. 😊
-
jimmedly
senior tag
válasz
Remekelek28 #225 üzenetére
Sajnos nem igazán. Az egyiket a fiam, a másikat a feleségem használja. A velvet a 4G változat, snapi 845, a wing 5G snapi 765. A wing állandóan nyúzva van, ki se esik a fiam kezéből, de bírja. Hat óra kijelző idő megvan -nyitogatás nélkül jórészt-, és szerintem a velvetnél is. Ha nem nyitogatod szerintem a wing jobb sotot tud. Hangzás, fotó minőség nekem kb hasonló. Ami nekem feltünő az az hogy a wing nagyon minőségi, én nagyon szeretem kézbe venni. Persze picit vastagabb a második kijelző miatt, de egyébként érezni hogy anyagból van.
A velveten ugye van 3,5 csatlakozó is, a wingről hiányzik. Engem zavarna ennek a hiánya, a fiam vezeték nélküli cuccokat használ, neki nem gond. 😊
Ja és ami még nem elvetendő hogy a wingben 8 giga ram van, míg a velvetben négy. Hosszú távon szerintem számítani fog.[ Szerkesztve ]
-
jimmy399
senior tag
Sajnos 1 éve sincsen meg a telefon de az usb portja megadta magát. Nem lehet semmit beledugni mert elalkad a 96%-nál. Kosz pedig nincs benne. QPI vezeték nélküli töltővel töltottem meg ritkán hallgattam róla fülessel zenét.
--- N/A ---
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Gondoloztam a telefon beszerzésén, de ez a zöld képernyő mizéria elégge eltántorított. Hallott valaki erről vagy van itt a fórumba olyan akinek a telefonja ettől szenvedett ? Illetve hallottam már beégett kijelzőről 3 hét után, nem tudom mennyire elterjedt ez is, minden esetre nem fest jó képet a már leköszönő Lg-től
Köszi a segítséget
-
-
TommyX_
őstag
válasz
jimmedly #204 üzenetére
Nekem is EUA-s a telefon és nekem se talált frissítést.
Én meguntam és manuálisan frissítettem a telefont az LG Up programmal, ezt a szoftvert raktam fel.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
jimmedly
senior tag
Üdv mindenkinek! Vettem egy winget a szoftver verzió V10c-EUR-XX. Az android javítási szint 2020 szeptember. A dobozon EUA a régió kód, frissítést nem talál. Erre ez a legfrissebb verzió?
-
jimmy399
senior tag
Szaliasztok! A minap vettem észre, hogy nem tudok küldeni sms-t, csak fogadni.
Na mondom remek. Feltúrtam a manual-t, google túrás... Semmi.
Aztán beugrott valami smsc beállítás. Nem volt megadva sms központ szám. Azt hittem hogy ezt a telefon automatán lekéri.....[ Szerkesztve ]
--- N/A ---
-
Sccotti
csendes tag
Nekem Note-om van de nem sokszor használom a ceruzát benne, de ennél is ki fogom próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
mekkGyver
aktív tag
igen
Annyi a negatívum, hogy van egy pici késése, de alig észrevehető. Nagy kár még, hogy nem lehet beletenni a telefonba, mint a Samsung note-nál, ezért ha néha kellene, akkor sosincs nálam...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Merész, bevállalós készülék, amit nem csak lehet, kell is szeretni ahhoz, hogy valóban praktikusnak lássuk a kialakítását - mindez persze nehezen indokol bő 50%-os felárat egy hasonló képességű felső-középkategóriáshoz képest.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest