- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
szentkuti11
addikt
Köszönöm, az elsőt megveszem, és ha nem jön be, akkor folytatom a próbálkozást.
-
szentkuti11
addikt
Sziasztok! Melyiket mondanátok a legjobb billentyűzet appra?
-
szentkuti11
addikt
Aki ismeri a Draw Something nevű játékot az vegyen fel, és játsszunk
Aki nem ismeri, az töltse le, vegyen fel és játsszunk
Ott is szentkuti11 vagyok.
-
szentkuti11
addikt
Üdv!
Melyik az az app, amelyikkel be tudom állítani, hogy melyik app mehet wifin és 3G-n?
-
szentkuti11
addikt
Üdv!
Tudna valaki mondani egy jól működő Screenshot progit? Eddig amiket próbáltam, azok vagy el se indultak, vagy csak fekete képeket fotóztak.
Előre is köszönöm
-
szentkuti11
addikt
Szerintetek a Galéria appok közül melyik a legjobb?
-
szentkuti11
addikt
Kicsit kipróbálgattam a TTPod-ot (Ingyenes, Marketes verzió, készülék: O2X)
Nektek is dobálja az FC-t? Nekem 10-15 perc zenebona után random dobálja az FC-t. (Ha csak hallgatom, akkor nem, de ha számokat váltogatom, dalszövegeket keresek, akkor bizony előjön a nem várt ablak)
-
szentkuti11
addikt
válasz
Tonchi #31542 üzenetére
Moves Like Jagger, Paradise City, God Gave Rock&Roll To You, The Lazy Song. Szerintem ezek elég híresek.
Azt szedtem le, amit linkeltél
De ez a TTPod-os elég jól működik, basszus. Digitálisan felgyorsított változatot is simán tolta, valószínűleg hangsáv alapján mutat, nem idő alapján, mint a régiek
-
szentkuti11
addikt
Üdv!
Szerintetek melyik a legjobb zenelejátszó a mi kis zöld robotunkra? (Eddig próbáltam: PowerAMP, Winamp, PlayerPro)
-
szentkuti11
addikt
Hello! Van olyan program Androidra, amivel ha otthon vagyok, akkor tudok a gép QWERTY-jéről írni? USB-ről és Wifiről is jó lenne.
-
szentkuti11
addikt
Üdv!
Androidhoz keresek olyan programot, amivel tudom rögzíteni a hívásokat. Nem mindet, csak azt, amelyiket én szeretném. Valami ismer esetleg ilyet?
-
szentkuti11
addikt
Elnézést a dupláért, de már nem tudom szerkeszteni.
Menü gombbal nem jó és kb végignyomkodtam a beállításokat, nem találtam videó módot.
-
szentkuti11
addikt
Üdv!
Tud valaki olyan programot, amivel tudom a telefon képernyőjét rögzíteni VIDEÓBA?
-
szentkuti11
addikt
Szeretném kipróbálni a Tango Video Calls nevű programot, és ehhez kéne egy másik ember, akivel ki tudom próbálni.
-
szentkuti11
addikt
Akinek van egy Androidos telefonja, Wi-Fije és kb 10 perce, az kérem dobjon rám egy PÜ-t.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged