- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Magyarított Android alkalmazások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
dedike #25672 üzenetére
Szerintem is így már egyértelmű.
Pl. Halloween környékén használtam kb.1,5-2 hétig egy Halloweenes Live Wallpaper-t, és semmit nem változott az akkuidőm a használata előtti időszakhoz képest (értsd úgy, hogy észrevehetően nem változott semmit, de mint mondtam, vmennyire azért valszeg többet eszik)Perpill. nem megy Live Wallpaper nálam, de a mostani akcióban megvásárolt My Beach HD se evett többet a 2 nap alatt míg használtam (egyébként csak azért nem Live-ot használok, mert annyi ikon van a home képernyőkön, hogy alig látszik belőlük vmi
)
-
aggleány
addikt
válasz
dedike #24234 üzenetére
Igen, van benne magyar lehetőség is, én azt állítottam be.
Ma két névnap is van, úgy adja meg, hogy váltásban mutatja őket. Pár másodpercig az egyiket, utána a másikat. Ha megnyomod az widgetet, akkor belemegy az alkalmazásba, és rögtön mutatja, hogy a telefonkönyvben kinek van ma névnapja, és rögtön tudod hívni, vagy írhatsz neki sms-t is. Szerintem tényleg nagyon jó kis app.
Aktív témák
Hirdetés
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- JOYOR S5 Pro 10" Elektromos Roller 26Ah Akkumulátorral Moddolt!
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged