- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
dedike #25672 üzenetére
Szerintem is így már egyértelmű.
Pl. Halloween környékén használtam kb.1,5-2 hétig egy Halloweenes Live Wallpaper-t, és semmit nem változott az akkuidőm a használata előtti időszakhoz képest (értsd úgy, hogy észrevehetően nem változott semmit, de mint mondtam, vmennyire azért valszeg többet eszik)Perpill. nem megy Live Wallpaper nálam, de a mostani akcióban megvásárolt My Beach HD se evett többet a 2 nap alatt míg használtam (egyébként csak azért nem Live-ot használok, mert annyi ikon van a home képernyőkön, hogy alig látszik belőlük vmi
)
-
aggleány
addikt
válasz
dedike #24234 üzenetére
Igen, van benne magyar lehetőség is, én azt állítottam be.
Ma két névnap is van, úgy adja meg, hogy váltásban mutatja őket. Pár másodpercig az egyiket, utána a másikat. Ha megnyomod az widgetet, akkor belemegy az alkalmazásba, és rögtön mutatja, hogy a telefonkönyvben kinek van ma névnapja, és rögtön tudod hívni, vagy írhatsz neki sms-t is. Szerintem tényleg nagyon jó kis app.
Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest