Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Indiant
üzenetére
Lehet, hogy Te többet tudsz már erről a gépről, mint én valaha fogok, mert én szerintem soha nem fogok ilyet látni és remekül megleszek így is.
Akkor miért akarod annak a kedvét is elvenni előre, aki esetleg tenne vele egy próbát mégis? Sehol nem mondta senki, hogy "Rohanj a boltba, azonnal kell neked egy ilyen, mert ez olyan állat, hogy mentem bepisálok a gyönyörtől ha meglátom".
Lesz egy verzió, ami majdan itt kerül forgalomba. Megnézi a szolgáltató, kell/nem kell, adjatok hozzá még ezt azt (pl. indokolt lenne a Telenornál az LTE támogatás...). A kivitelező pedig, ha a kérések nem bizonyulnak lehetetlennek ("dupla memóriát kérek" == "Semmi gond, oda így készül" ) megpróbálja azokat reális áron tartva gyártást megoldani. Lásd pl. OSF & AMOLED.
Mielőtt azt a mondatomat félreérted: nem arra akartam vele kilyukadni, hogy esetlegesen bármiféle szakmai előnyt előtérbe helyezzek ismeretlenül veled szembe, csupán azért írtam, mert jó okom van az hinni, hogy tévedésben vagy egy olyan dologgal kapcsolatban, amire még nincs rálátásod. Majd ha megjelent, megfogtad, megnyomkodtad, láttad a kamerát vagy próbáltad a kijelzőt, akkor formálj értékelést a saját értékrendedben és ne egy sablon teszt után. Kösz ha végig olvastad. Wall off text vége...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Óra topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- További aktív témák...
- Apple IPhone 16 Pro 128GB kártya független 100% akku 2028.09.24-ig gari
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest