Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Indiant
üzenetére
Halkan jegyezném csak meg, hogy cseppet sem hiszem, hogy kiérdemeltem volna, hogy hülyének nézz...
Lehet hogy többet tudok erről a készülékről már most, mint amit te két hónappal a megjelenés után fogsz... Szóval a gúnyos csipkelődésed kérlek ezután akkor ejtsd meg, ha annak alapot is tudsz szolgáltatni. Nem szoktam olyan dolgokat leírni, ami nem igaz és sehol sem mondtam azt, hogy a Grannd X maga lesz a tökély. Csak annyit mondtam, hogy várjuk már ki mire a bolti forgalomban kapható modell is ideér, azt nézzük meg, az alapján döntsön mindenki, ne egy béta darab után. Lehet még rosszabb is lesz, mint ez. (Remélem nem...)Kösz előre is.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Autós topik
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kriptovaluták és az adózás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Synology NAS
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Lehet hogy többet tudok erről a készülékről már most, mint amit te két hónappal a megjelenés után fogsz... Szóval a gúnyos csipkelődésed kérlek ezután akkor ejtsd meg, ha annak alapot is tudsz szolgáltatni. Nem szoktam olyan dolgokat leírni, ami nem igaz és sehol sem mondtam azt, hogy a Grannd X maga lesz a tökély. Csak annyit mondtam, hogy várjuk már ki mire a bolti forgalomban kapható modell is ideér, azt nézzük meg, az alapján döntsön mindenki, ne egy béta darab után. Lehet még rosszabb is lesz, mint ez. (Remélem nem...)