- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
sfbukfenc #8118 üzenetére
Root-mentes telefonon ext? Kicsit sántít...
Vagy gyári rom rootolva (+ Link2SD), vagy vmelyik custom rom, ami már alapból rootolt.Root Explorerrel meg lehet nézni.
------------------------------------------------------------------joestone!
Jobbulást!
Megkérdezhetem, miért vagy kórházban? -
malwy
senior tag
válasz
sfbukfenc #5293 üzenetére
Rendeltem, rendben megérkeztek a dolgok (3 rendelés, egyik próba volt: 1$ öngyuszi, másik kettő pedig 4-5000Ft értékben).
A szállítási idő hasonló az ebayes kínai üzletekhez, tehát 2 hét. Volt amikor 9 nap, de volt 19 is. Tehát NEM GYORS.
Viszont nagyon olcsó. Termékeik között van sok kacat is (gadgetek, pl: az a bizonyos cigaretta formájú öngyujtó, ami ritka törékeny), de pl elemlámpás topikban inkább innen rendelik a tízezres lámpákat.Magamnak a tokot a casesss.com-ról rendeltem a skate-hez, szóval tokjaikról nem tudok nyilatkozni.
-
gabe96
aktív tag
válasz
sfbukfenc #4948 üzenetére
nem tudom a fiad hova vitte, de én a Westend-be akármikor mentem, soha nem volt alkatrész Blade-hez
mondtam a szervízesnek, h egyszer bemegyek 1100 ft, tehát egy garis csere 2200 ft, mondom értem, de miért nem lehet csak 1-2 darabot raktáron tartani, de csak egyet mindig...:S na mind1
az se hátrány ha van ismerősöd -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
sfbukfenc #4914 üzenetére
Sziasztok
Egy gyors választ kérnék
Egy 2 GB kártyát rakok most a tellóba. Szeretném használni az EXt particiót .
A formázással nincs gond mert mivel 2GB így sima FAT lesz elöször elkészítve . A kérdés, hogy az ext partíciót Ext 2 - nek állítsam be vagy Ext3-nak. Logikám szerint az ext3 pártíció a 2 GB feletti kártyákra kell. Jól gondolom ?Nos mindent gondoltam a Skate-ról de megint kellemesen csalódtam a tellóban is és a zsoca féle ROm ban is.
Tegnap és ma reggel minden frankón működött. Délelőtt mentünk ki horgászni . No mondom itt a remek lehetőség a fényképezésre és a videózásra. Kimentünk a vízpartra, és jött volna a fényképezés. Bekapcsoltam a fényképezőt, és ki írta, hogy nincs SD kártya a gépbe. No mondom, biztos elmozdúlt vagy valami kontakt hiba. Telefon kikapcs, aksi ki, SD kivétel, majd vissza pakolás. Így sem működött. A ROM, és telló működött, de az SD-n lévő programok nem. Menéztem a beállításokban de onann is eltüntek az sd tartalmak.
A telefon működött.
No itthon megnéztem a gépen is de abszolúte nem érzékelte a laptop sem. Behalt az új sd kártya. ( de a telló működöttKöszi a gyors választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged