-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfbukfenc
tag
-
sfbukfenc
tag
ZTE Blade II kártyafüggetlenül 49.999 pénz.
Sajnos csak Android 2.3 .Forrás: legújabb "Euron..s" szórólap.
-
sfbukfenc
tag
válasz
molnarpeter #15283 üzenetére
Nem működik a link.
Jól írtad be? -
sfbukfenc
tag
Tudnátok ajánlani egy sd kártya sebesség mérő programot?
-
sfbukfenc
tag
válasz
atus7377 #9247 üzenetére
Az alábbi helyen ezt olvastam, nem tudom segít-e.
[link]"- wipe cache
Ezzel a funkcióval lehet a cache partíció adatait törölni, ahová a programok gyűjtik használatuk során az adataikat..
Wipe Dalvik Cache
A Dalvik virtuális gép cache-t lehet törölni ezzel a funkcióval. Ez általában új ROM telepítése után lehet hasznos (és ajánlott), mert megoldhat sok hibát."
-
sfbukfenc
tag
SkaTe V2 rom van fenn, ami alapból támogatja.
Csak kíváncsiságból akartam(om) megnézni, hogy használja-e az ext-et.Titanium backup-t feltettem, de a problémák közt ezt írja:
"Először is győződj meg róla, hogy a telefonod rootolva van enélkül semmi sem fog működni"Egyébként a kezdőképernyőjén látom, hogy van ext, és használja is:
SD-kártya (a2sd): 495MB (456MB szabad)Ennyi most elég, egyenlőre nem akarok rootolni.
-
sfbukfenc
tag
Nem root-lt telefonon meg lehet nézni valamelyik filekezelővel az ext partíció tartalmát?
-
sfbukfenc
tag
Sziasztok!
Ma úgy döntöttem, hogy egy hónapnyi Skate birtoklás és Androiddal való ismerkedés után itt az ideje a Recovery cserének. Természetesen már többször is olvastam itt a fórumban, meg a Hungariandroid.hu-n, hogy kell elvégezni.
Leírom a tapasztalataimat, hátha lesz még valaki, akinek segíthet.A rendszerem Win7 64bit.
Kelzsoca leírását követtem a Hungariandroid.hu-n.
Első kísérletre a szokásos "waiting for device" feliratnál megállt a dolog. A win7 ki is írta, hogy nem sikerült a szükséges illesztőprogit telepítenie, és fel is ajánlotta, hogy módosíthatom az illesztőprogik letöltésének beállításait. Nekem alapból tiltva volt, nem szeretem, ha tudtom és beleegyezésem nélkül települ bármi is.
Beállítottam automatikusra, és újraindítottam a laptopot. (A telefonon is leellenőriztem, hogy melyik recovery fogad, természetesen az FTM felirat fogadott, majd akksi ki-be, telefon bekapcs újra)
Ezek után újra kezdtem az egészet. A "waiting for device" feliratnál a win7 kiírta, hogy keresi majd telepíti az illesztőprogramot. Sikeresen megtörtént, ezt a feliratot kaptam egy ablakban:
Fastboot interface (Google USB ID) Használatra készEzután a telefon a zöld robot után magától bekapcsolt. Kikapcsoltam, akksi ki-be, és az új recovery fogadott.
Tovább tartott leírni, mint az egészet megcsinálni.
-
sfbukfenc
tag
Bocs az off-ért.
Tudja valaki, ha e-bay-ről rendelek nem EU-s országból, kell-e és mennyit, hogyan vámot fizetni?
-
sfbukfenc
tag
Szerdán bevitte a fiam, akkor a szervízes megpróbálta, de nem tudta cserélni, mert nem volt csere teló. Ma bevittem én, a másik szervízest ismerem, mondta, hogy jött, kicserélte.
Ennyi.
Ha nem ismerném, lehet, megnézett volna néhány dolgot.
Egyébként minden gyári volt a telón. -
sfbukfenc
tag
Már többen említették itt a fórumon, hogy gond van a mikrofonjukkal, nem hallják amit mondanak. Ez a fiam telefonját is elérte
, pedig az elmúlt másfél hónapban nem igazán a telefonálásra volt használva.
Természetesen a T-nél szó nélkül cserélték.
Lehet, ez egy típushiba lesz? -
sfbukfenc
tag
válasz
viperabácsi #3839 üzenetére
Biztos, hogy elsőként a fat32 partíciót hoztad létre?
Én is így jártam, de azért, mert az ext partíciót csináltam meg először.
Utána megcsináltam fordítva, és minden rendben lett. -
sfbukfenc
tag
Most rendeltem meg T-nél webshopban, 28710 pénzért.
Természetesen 2 év hűséggel (volt lejárt), és részletre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged