- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Indiant #17294 üzenetére
Lehet, hogy Te többet tudsz már erről a gépről, mint én valaha fogok, mert én szerintem soha nem fogok ilyet látni és remekül megleszek így is.
Akkor miért akarod annak a kedvét is elvenni előre, aki esetleg tenne vele egy próbát mégis? Sehol nem mondta senki, hogy "Rohanj a boltba, azonnal kell neked egy ilyen, mert ez olyan állat, hogy mentem bepisálok a gyönyörtől ha meglátom".
Lesz egy verzió, ami majdan itt kerül forgalomba. Megnézi a szolgáltató, kell/nem kell, adjatok hozzá még ezt azt (pl. indokolt lenne a Telenornál az LTE támogatás...). A kivitelező pedig, ha a kérések nem bizonyulnak lehetetlennek ("dupla memóriát kérek" == "Semmi gond, oda így készül" ) megpróbálja azokat reális áron tartva gyártást megoldani. Lásd pl. OSF & AMOLED.
Mielőtt azt a mondatomat félreérted: nem arra akartam vele kilyukadni, hogy esetlegesen bármiféle szakmai előnyt előtérbe helyezzek ismeretlenül veled szembe, csupán azért írtam, mert jó okom van az hinni, hogy tévedésben vagy egy olyan dologgal kapcsolatban, amire még nincs rálátásod. Majd ha megjelent, megfogtad, megnyomkodtad, láttad a kamerát vagy próbáltad a kijelzőt, akkor formálj értékelést a saját értékrendedben és ne egy sablon teszt után. Kösz ha végig olvastad. Wall off text vége...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Gitáros topic
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Milyen program, ami...?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD framgen hiba
- További aktív témák...
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest