Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrszitya
senior tag
-
Bingisz
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
Mindenkit aki a Telia.net-en keresztül éri el a szervert, például a téhómosokat.
-
Simulacrum
senior tag
Ez a mostani lag amúgy csak T-home neteseket érinti?
-
Looserke
őstag
T-HOMEosoknak még lagfest van?
-
Scheff
tag
Ha egyszer a végére érek a garázsos adásoknak, akkor ehhez hasonló videókat szeretnék készíteni. Betűtípus lecserélve, beszédtempó felgyorsítva. Vélemény?

Direct Link: http://youtu.be/wic3adF8hKA
-
scyllarus
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
De igen. Hazajövök, elindítom a launchert, az nekiáll frissíteni, amíg a leckét csináljuk. Mire végzek, nyomhatom is a play-t
(Na jó, 1-2 modot még fel kell másolnom) -
Cseri0058
őstag
válasz
unravel
üzenetére
Foglalni azért nem akartam mert ugye nem lehetett tudni hogy holvan. A végén meg azért mentem fel mert egyrészt alig volt idő másrészt ha csak spotolom akkor eleve nem tudom meglőni megkerülni meg már nem igen volt idő.
Az lett volna jó ha az arty spotolja és egyszerűen ráfigyel a t95, én meg seggbe b@szom addig
Angel
Igen jah visszatértem
és amin meglepődtem hogy igencsak jól megy...noobmeteren meglehet lessni 
és igen! Azért írtam ezt hogy felvághassak
-
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Ne viccelj, a Covenanter hatalmas fun...

-
Napfénysüti
nagyúr
Na sorry elnéztem, azt hittem az őt megszólóra írtad.

Azzal értek egyet hogy szóvá teszi valaki az ilyen haszontalan platoonokat. Én is jártam már úgy hogy valami igazán okos behozott egy törpe tieres tankot a csatába. Bevallom ilyenkor még azt is elnézem ha valaki kilövi (igaz én magam sose TK-zok semmi esetben) mivel mások játékát egy "poénért" tönkreteszi.
Erre egyébként talán annyit megcsinálhatnának hogy lenne valami tier korlát a szakaszoknál a legmagasabb tierű tankhoz viszonyítva (persze scout meg arty gépek speciális MM-jét figyelembe véve).
Egyébként ahogy nézem nem lett népszerűtlen a kolléga hogy szóvá tette az idióta platoonozást, sőt...

Danielssss: Covenanterrel szenvedek, az a dupla lövéses ágyú egy borzalom rajta.

-
törölt tag
Emberek ez a Matilda valami k*rva fun egy tank
Jó ez a brit ág, szinte minden tank tetszik a brit tankok közül 
-
Angel1981
veterán
válasz
scyllarus
üzenetére
"2. Random. A 25% nagyon sok, max. 10%, de még az is határeset. Persze, az ember tud örülni, amikor a jó végére kerül a szerszámnak, de én úgy nézem: Ha csökken a random, és rámjön egy két tierrel nagyobb böszme, és szétlő, akkor ez van, jogos, nem bosszankodnék rajta. Viszont amikor én pattanok egy 25-ös páncélú artyról 70m-ről 200+ pennel, akkor szétb.sz az ideg. Egyszerűen sok, hogy minden 4. lövés a WG kezében van, bármi történhet utána."
Ezzel teljesen egyetértek, sok az a 25%!
(Igen, akkor is sok, amikor én vagyok a gyengébb, és abszurd helyzetben sebzem meg az erősebbet!)
Én 15%-ra szavazok - bár nem én fejlesztek!
-
unravel
őstag
válasz
Simulacrum
üzenetére
"sima nyerés lett volna, mert messze volt."
Az, hogy messze van csak akkor derült ki mikor elkezdett foglalni. Nem lehetett tudni, hol sunnyog a dupla annyi életerővel.
-
Simulacrum
senior tag
válasz
Cseri0058
üzenetére
T95 ellen mindig foglalok, ha mégis visszaérne láncolni próbálom, a te esetben viszont sima nyerés lett volna, mert messze volt.
A végén pedig nem rohanok föl csak spotolom az artynak.
Illetve a végén, ha csak arty van mindig HE-t töltök, mondjuk te azt nem használsz és akkor nincs pattanás.Mindentől függetlenül szép kör volt, grat!
-
zserrbo
aktív tag
Tudtok vmi magyar oldalt ahol leírják milyen változások leswznek a 9.0-ban? Az tech-fa változásai érdekelnének elsősorban és hogy lesz-e olyan tank amelyik megléte vagy kifejlesztése ad újabb tankot.
-
vhw
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Akkor... elég sajnos...

-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Bingisz
üzenetére
Na ez már igen, így már nagyon is pofás.
Linket majd tudsz dobni róla? Vagy már lehet volt csak átsiklottam felette?Köszi ez gyors volt

Más, platoonban behozni két t1-es tankot? Magasabb szinten, persze annak biztos nagyon tetszik akinek ez lenne mondjuk egy jól sikerült duplázós kör és emiatt nincs meg. Jártam már így párszor

-
olcsii
aktív tag
Ma találkoztam egy 12 éves gyermekkel. 46 wn8 al büszkélkedett 122-44 ben üldögelt és kérdezte hogy jobb e a su-152 mint a su100M1

Az xvm ről nem hallott, mondtam magamban hogy jobb is
-
-
Djuree
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
a 300-as wn6-al megáldott paradicsomok biztos jót röhögtek rajta, de nekik tök mind1 mi történik...
-
törölt tag
válasz
szőröscica
üzenetére
Mi értelme van ennek?
Értem én, hogy normál csata semmit sem számít, ha van klánod, sőt, még ha nincs akkor is, de én ennek a "vicces" dolognak nem látom az értelmét.. -
unravel
őstag
válasz
Cseri0058
üzenetére
"a végét egyébként ti hogyan oldottátok volna meg?
"Semmiképp nem álltam volna be foglalni, mert a T95-nek duplaannyi HPja volt.
Aztán gyorsan kiderült, hogy mindenképp vissza kell menni védeni.
Ekkor én megpróbáltam volna leláncolni a T95-t, hogy az arty is eltalálhassa.
Ezzel talán megzavarodott volna a foglaló és míg gondolkodik, hogy az artyt vagy engem lőjön addig tolatok, hogy eltűnjön a szpotolás, végül felbukkannék egy másik helyről amire a T95 nem számít és onnan is megkínáltam volna.De kaptál bőven xp-t meg ezüstöt. Jó az.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Ez nagyjából pont annyira vicces, mint egy akasztás.
-
vhw
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Ezzel nem leszel itt népszerű...

-
Chris0321
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Az ilyen embereket első alkalommal legalább egy hétre bannolni kellene.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
szőröscica
üzenetére
Én MAUS mellé szeretnék egyszer két TOG II-t tenni.
Majd azt mondjuk, hogy az egér viszi a mi páncélunkat is...

Lunky88: Én úgy tudom, hogy van az a beérkezési szög, amin túl már végtelen átütéssel is pattannak a lövedékek. Emellett az artikon ugye elég nagy löveg van, ami szintén megfog minden golyót, max modulsebzést kaphat.
Chris0321: Az ilyeneket is. Írtam is egy hónapja a Support-nak, hogy kéne egy "Humorérzék kóros hiánya" opció a kicketek közé, mindjárt a "Csapattárs eltolása" és a "Mérhetetlenül retardált noob" közé.
-
Bingisz
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
De ügyik vagytok

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Enzolord
üzenetére
A garázsomban nincs, az tuti...

(#52943) jano_77: Ja, hát azok már megvannak. E3-hoz kell még 5-30k attól függően akarok-e szabadot, WT4 is a garázsban, Proto is, T30-ra csak egy lánc fog kelleni, és meg fel rá a herélő modulokkal együtt*, motor ráér, és amúgy is olcsón adják. Az FV183 meg költői túlzás volt, mert az még csak AT7-nél tart.
-
PR0JECTNR56
addikt
-
ddt500hu
veterán
válasz
csapee
üzenetére
Vállalom!

Egyébként vagy 10 másik vonalat is futtatok csak rájöttem, hogy a sok tank miatt nem haladok előre ezért mindent eladtam. Ha meg lesz a 183b meg a JPZE100 akkor jön az IS4, IS7, AMX50B, E100, T110E5, T62A, G.W. E100 stb. Csak azok még messze vannak és kezdtem unni, hogy nem érek célt. Most koncentrálok!

-
Enzolord
addikt
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Nem tudom, mit sikerül a plusz egy nap alatt, de míg élünk, remélünk...
Ha ezt a tetves laggolást megoldanák, én már more than happy volnék...
-
csapee
őstag
-
jano_77
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
egy hónapon belül 10 db tier 10-es tank!?!? HOW?!?

-
Ry0K3N
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem tudom. E4 nekem is van de nem látom értelmét elővenni. A sok panasz az E100 meg az FV miatt megy.

Tele is van velük tier 10 rendesen, ezért szeretnék egy tier 10 artit kihúzni.
A tier 10 medezés nem fun már ez miatt. -
törölt tag
válasz
Cseri0058
üzenetére
Köszi a replayt, nem is tudtam hogy ott a vízbe be lehet menni, és onnan szemétkedni
A végét én úgy oldottam volna meg, hogy elkezdek foglalni, mire esetleg az enemy visszaér, már rég elfoglaltad volna a bázist, de nem én vagyok itt a legtapasztaltabb játékos, szóval ez csak egy vélemény, nem tanács 
-
scyllarus
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Akkor remélem én este már tudok játszani. 5-re hazaérek, tanulás a gyerekekkel, közben jön a cucc, és utána adj neki

-
Cseri0058
őstag
fuuuuuuuuu emberek. ezt a kört mindenki nézze vissza. ekkora egy majom artyt a végén. simán csak elkellet volna vonnia a t95 figyelmét...erre b@zdmeg...
[link]
a végét egyébként ti hogyan oldottátok volna meg?
-
scyllarus
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én is meglepődtem, amikor megláttam. Remélem délelőtt jön szokás szerint, munka után hazaérve már tudom húzni, nem kell rá még külön várni.
-
jano_77
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
A visszaszámlálót elnézve, holnap még semmiképp nem fog jönni, max szerdán.
44 óra 38 perc -
dfsz34
őstag
Nagyon ritkán játszom szakaszban, de most a három nap prém miatt muszáj volt és egy gyerek feldobta a chat-ben, úgyhogy társultam.
A 3 nap prémet hamar megkaptam, de amilyen csapatokat így kaptunk, azt a qrva élet. 15 csatából 4-t nyertünk csak meg, előtte pedig egészen jól ment egyedül.
-
-
Bingisz
addikt
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Az egész render valamiért kicsit műanyag érzést ad a modelleknek. A csatatéren amúgy jobban néz ki, de a test szerver screenshotjai annyira torzak, hogy inkább nem teszem fel őket.
-
Bingisz
addikt
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Egyenlőre csak a Tigrishez találtam. De szerintem pár hét és a Párduchoz is lesz.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Remus389
üzenetére
A játék valóban ingyenesen játszható, de azért a Wargaming bevételi sem mondhatóak aprópénznek a WoT-nak köszönhetően (a közelmúltban készített ranglistát feltételezem láttad), tehát ennek fényében a játékélmény javítását érző igényeimet nem érzem túlzónak még akkor sem, ha viszonylag gyakran ekézem őket emiatt, de csak ott ahol tényleges hiányosságok vannak. A többmagos támogatás ilyen pl. (SerB meg tényleg kaphatna egy szájkosarat
).
A játék alapvetően tényleg jó, szórakoztató vele játszani, bár ezt a részét nem is vitattam az előzőben.(#52909) Bingisz: Egyértelműen látszódik a fejlődés a korábban linkelt skin-hez képest, jó helyen fejlesztettek rajta és nagyon szép munka.

Még valami a Panther-ra esetleg találkoztál már bármilyen HD skinnel? Vagy még a Tigrisre csináltak csak? -
Remus389
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
azért ne feledd hogy egy ingyenes játék, sőt pénzt se kell pumpalni bele hogy legyen elegendő ezustod (kis ésszel megoldható a tier 10 is )
ahhoz képest nagyon jó, szép grafika, élvezetes játék és INGYEN van
ajándék lónak ne nézd a fogát
Ennek ellenére amiket hianyolsz potlasra kerül, ne aggódj, javulni fog
most a 9.0-ban ismét javított grafikát, HD modelleket, és javuló FPS -t kapunk, mégis INGYEN mit vársz?!
-
Cray Tyler
senior tag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Sokéve volt, amikor a wow fórumon az egyik dev aláírása az volt: "ahányszor sírtok hogy nerfeljük a warlockokat, annyiszor fogjuk buffolni őket"
Nekem semmi bajom a jelenlegi WoT-tal, amióta kikoptak a Type-59ek (illetve megtanultam szakszerűen szarrá lőni őket), azóta békesség van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Fujifilm X
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem ez már jobban sikerült, csak így tovább.

talán ha vége lesz a paradicsom szüretnek.
így nyerjen az ember.

Jó ez a brit ág, szinte minden tank tetszik a brit tankok közül

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)