- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
-
dfsz34
őstag
válasz Dreadloord #51294 üzenetére
Csapat csatában szerintem több az idióta, mint a normálban, meg a másik, hogy adok nekik pár kör esélyt, bár nem kéne. Több kört menni ugyanazokkal a totál hülyékkel elég gáz. Vagyunk 5-7-en szóval nem kellene olyan sok felé figyelnie, de ez sem működik a szerencsétlennek. Ha sikerül jó csapatot találni, ahol nem feltétlen a tudás a lényeg, csak annyi, hogy ilyen kevés tank esetében legalább valami stratégiát kövessünk, akkor viszont jó ez a mód. Addig viszont keserves, amíg az ember talál egy nem teljesen hülye csapatot.
Egy gondom viszont van, ha belépek csapat csata módba, akkor nem enged semmilyen más tankot kiválasztani.
Az amx50100-al megy, mert az volt korábban kiválasztva, de annak a legénysége már a nagy testvérben van, azt inkább most nem használnám, de másik tankot nem enged kiválasztani, teljesen üres a lista, ha rányomok a járművek kiválasztása gombra.
Más is belefutott már ilyen hibába?
-
Angel1981
veterán
válasz Chris0321 #51251 üzenetére
Úgy érted, leközölték azt, ami egyébként is szerepelt a calendarban, ugyebár?
They sow the wind and reap the whirlwind - ez volt arra a hétvégére feltüntetve már hónap eleje óta, és pont hogy azt nem értettük, hogy mi ez a "WGL Grand Finals are coming!", amit sehol nem jeleztek előre.
Aztán jött az, amire amúgy is számítani lehetett.
Erre a hétvégére viszont egyértelműen ez van feltüntetve és más semmi - max. valami rendkívüli meglepetés még lehetséges, de nem hiszem. -
zsolthee
senior tag
válasz Napfénysüti #51261 üzenetére
Én annyira berágtam a JT-re, hogy eladtam a francba. Nem érdekelt a ráköltött milliónyi ezüst...
Lomha tankot csak akkor veszek, ha legalább forog a lövege -
Dreadloord
senior tag
válasz dfsz34 #51292 üzenetére
Hát igen, ezekkel a küldikkel azok járnak jól, akik legalább zöld szint környékén vannak, és van klánjuk, mondjuk ennek örülök, hogy végre nem arról szól minden, hogy ki tud több órát ülni a gép előtt Ha 10-ből 10-et buktál, akkor inkább hagyd a mostani akciókat, és fejlődgess még, illetve keress klánt, ahol segítenek megtanulni játszani
Mondjuk 10 csapat meccsből 3-4-nél átlagban olyan ellenfeleket kapunk, akik full vörösek, kb randomból összerakva, ts nélkül, elképzelni nem tudom, hogy lehet ilyenektől kikapni vagy egyáltalán tankot bukni...
[ Szerkesztve ]
-
olcsii
aktív tag
válasz dfsz34 #51292 üzenetére
jó vezetőt keress és nem fogsz bukni!! de ami a legfontosabb maradjatok eggyütt, és akkor baj nem lehet.
wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
dfsz34
őstag
A francért kell ezeknek a mostani akciókat csapat csatába tenni.
Mióta sorozatos bukóim voltak csapat csatában, azóta rühellem ezt a módot, de túl csábító a jutalom, mégis mennem kell. A türelmem azonban nem végtelen, ha megint 10 csatából 10-et elbukok, akkor hagyom a francba a jutalmat, annyit azért nem ér a 2x5 fogyó cucc meg a három napos prém.
[ Szerkesztve ]
-
olcsii
aktív tag
válasz Djuree #51262 üzenetére
djuree tegnap mentunk egy csatát az uj téli pályán együtt de a saját chetbe nem tudtam irni és persze engem lőtt az e50m vagy 121 meg az e100 is helyetted. cöh szóval ezért szakaszba kell játszanunk ma és meg kell védened a szép kis testeddel!!!!
[ Szerkesztve ]
wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
vJokka
aktív tag
Kezdem megszeretni ezt a kis dögöt:
Victory!
Battle: Steppes 2014.04.04. 1:57:02
Vehicle: M24 Chaffee
Experience received: 2 427
Credits received: 67 616
Battle achievements: Scout, Mastery Badge: "Ace Tanker""I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
CHaooSS
őstag
válasz superfly2 #51286 üzenetére
Ez egy jó kérdés.. Nagy valószínűséggel a support jobb választ tud adni mint mi
[ Szerkesztve ]
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
superfly2
tag
Hali!
Tegnap este megcsináltam a Razeres bónuszkódos izét amiért meg is kaptam a kódot, be is írtam, aktiválta de még most sem kaptam meg a 3 nap prémiumot. Jelzem, próbáltam már többször beírni a kódot de ezt írja: "This code has already been used." és a játékban sem írta jóvá.
Ez miért lehet? -
mrszitya
senior tag
válasz szőröscica #51281 üzenetére
A legeslegfrissebb "kiszivárgott" híreket nem tudom ezzel kapcsolatban, de pár hete még arról lehetett hallani, hogy a hd modelleket nem kell letöltenie mindenkinek, plusz a régi grafikai render is bennmarad elvileg a kliensben.
-
fradi81
veterán
válasz szőröscica #51281 üzenetére
A normál grafika nem lesz választható a patch után?
moto g72, Ninebot d28e
-
Bad Pritt
félisten
válasz Mister_X #51277 üzenetére
Van ám itt más is:
Lehet sidescrapelni a Conquerorral.
Az mondjuk mellékes, hogy egyedül mentem be 4 ellen a városba (plusz előtte egy buta Löwe is bepróbálkozott), de azért sikerült valahogy kievickélni.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
mrszitya
senior tag
Képek a 9.0-ás változat HD tankmodelljeiről (frissítve)
- Centurion Mk. 7/1
- T-34-85[ Szerkesztve ]
-
őstag
Közben további kérdések keletkeztek, amiknek megoldása úgy is "when it's done" de hátha megoldódik majd
HellCat: régen akartam kérdezni de félrepakoltam kicsit a járművet, mert az ágyúval kikészített és készít ahányszor csak megyek: a T49-en már egyszer ki lett fejlesztve az ágyú, utána ugyanaz megy erre is még oké, aztán a következő ágyú gyakorlatilag ugyanaz, csak a végén van egy pici légterelő. Mire meglesz a használhatóbb műszer addigra a hajam 10× is kihullhat. Volt egy másik tank, nem tudom melyik de annál is vagy 5ödjére fejlesztettem ki szinte ugyanazt, mert úgy ment a sor... ez most miért van így?
Másik és egyre égetőbb gond az a teljes jármű forgatása: fix tornyos páncélvadász lövegjével követed az ellent, mire beszűkül sokszor mozdítanod kell az egészet. Akárhogy nyomom az irányítás gombjait, csak a 100% érvényesül és újra szétugrik a célkereszt. Miért nincs Joypad, vagy Joystick támogatás a játékban? Azokkal olyan finoman lehetne fordulni hogy még korrektül lődözni is lehetne ha arról van szó.
Egyszer volt olyan hogy közvetlen mellettem kilőtték a kollégát és kb az 5fokos szögben "forgatható" ágyúval hiába cikkáztak előttem, még 2-3ellent kiszedtem a "végállomás" előtt, mert a forgásomban akadályozott a csapattárs roncsa. Ekkor olyan lassan fordult a tank hogy nem tágult ki nagyon a célkereszt és simán leszedtem őket. Sztetek lesz valaha Joypad/stick támogatás?
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
Bad Pritt
félisten
8 kill, 8K dmg... Just superior to everything!
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
őstag
válasz #56230144 #51215 üzenetére
Az egészet se szabad komolyan venni
Ami a játékban olykor történik egy vicc. Így a saját technikám biztonsága érdekében különböző korlátozásokat vezettem be. Bár nem mindig sikerül, mert "mi van ha most már végre nyerek" alapon még tolok pár kört...
Egy napra átlag 10 egymás utáni vereség a kvóta különböző tankokkal...IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
őstag
válasz PR0JECTNR56 #51253 üzenetére
Ez nagyon pipec!
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
myckey
veterán
ddt500
nagy vagy öccse!
kajak bekúrtad a monitort!
hát ezen sírok[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
CHaooSS
őstag
-
unravel
őstag
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz dfsz34 #51264 üzenetére
Na az már elég rossz mérleg. Szerencsére amit írtam nem sűrűn esik meg velem de "megfelelő" csapat esetén előfordul. Egyébként mostanában ezért is kérdezgettem a Jpz E100-ról mert néha felmerült bennem hogy csak jó lenne egy 10-es TD de aztán némi mérlegelés után mindig az jön ki hogy maradok a JT-nél.
Més que un club!
-
sebijani1982
senior tag
válasz dfsz34 #51258 üzenetére
Üdv!
Kezdd el az AT-2, 8, 7 tankokat. Azoknál nem is fog érdekelni, ha mögéd kerülnek, mert onnantól kezdve vége a mókának. Azokkal hiába kezdesz el forgolódni, ha nincs a közelben valaki, esélytelen vagy. Elfordulsz 90 fokot addigra a kedves scout már a második kör felénél jár körülötted.Alkalmazni kell a tipikus TD mentő vagy gruppensex-es "technikát":
Vigyázz ki ne maradj a buliból, de a segged mindig a falhoz legyen szorítva."Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
dfsz34
őstag
válasz Napfénysüti #51261 üzenetére
Ezt elfogadom, de ilyen vereség eddig volt egy nap egy, max kettő, hogy gyors tank megkerül és a kutya sem segít.
Most meg 4 csatából (végül negyedikre sikerült ledupláznom) háromban ez van.
Sőt, a negyedikben is a hátamba került egy 121 a társaim ott voltak nem messze, szóval érdekes, hogyan, na mindegy, belém is lőtt, de el tudtam bújni. A társaimat meg mintha nem is érdekelné, majd megoldom, vagy nem értem mire gondolnak ilyenkor.
Ezért kérdezem, ha ez a helyzet ilyen gyakori a JPZE-vel, akkor nagyon hamar kivágom ezt a tankot a játék listámról. Ilyen borzalom csaták nekem nem kellenek.
Azt is elfogadom, hogy még új nekem, de nem előre rohanok, sőt inkább a második vonalból próbálok operálni, de egyszerűen mintha kiemelt célpont lenne ennyire. Minden med és scout erre megy rá és ezek az elképesztő primitív csapatok semmit nem segítenek ilyenkor.
A kempelés ezzel meg nem opció a számomra.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz dfsz34 #51258 üzenetére
Nem annak a tanknak a specialitása. Jártam már így JT-vel is. Sajnos a nagy lomha TD-knek néha ez a sors jut: ha nincs segítség elég egy fürgébb tank és esély nélkül hullasz el. Általában így keletkeznek a 0dmg-es köreim is. Múltkor is elhullottak egy pillantás alatt a társak és betámadtak egyszerre többen is JT-ben ülve, mondanom se kell nem lett számomra szép vége ennek az ütközetnek. Ráadásul minél lomhább egy gép annál kiszolgáltatottabb.
SHiZUOKA: most kaptam munkára céges Thinkpad T430-at, ahhoz járt nekem is külső bill meg monitor de játékra ezt sajnos nem foghatom be.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Napfénysüti #51255 üzenetére
Az első laptopnál én is ilyen minimalista voltam, de ezen dolgozom is sokat, úgyhogy mindenképpen jobb így.
(#51256) Scheff: Már megtekintettem a korábbiakat is, eddig egyértelműen ez a legjobb, javult az előadásmódod, a felépített koncepció is jó, én egyedül a betűtípust cserélném le az olvashatóság érdekében, amikor a könnyű tankokat ágakra bontod, de egyébként kimondottan jó lett ez a videó.
Más téma, azok számára akiknek esetleg még mindig nem működik a Karl játékmód.
Ők sürgősen navigáljanak el erre a linkre, itt a javítás.
-
dfsz34
őstag
Megvettem a JPZE100-t, de úgy látom, hogy nem leszünk haverok ezzel a tankkal.
3-ból 3 vereség. Ebből kétszer valami iszonyat undorító megalázó módon.
Próbálok a támadással haladni és úgy helyezkedni, hogy legyen csapattárs a közelben, aki segít, de úgy látszik teljesen mindegy, hogy mit csinálok, ezek basszus nem segítenek.Szinte soha nem nyomok segítség kérést, próbálom magam megoldani, de most kellett. Kétszer is gyors tank mögém került és ott voltak a csapattársaim kb 50-100m-re és semmi segítség. Vagy észre sem vették (azért nyomtam segítséget, hogy talán észreveszik) vagy ennyire nem érdekli őket.
Ilyen megalázó módon engem td-vel még nem szedtek ki komolyan mondom. Illetve csak nagyon ritkán. Ez valami JPZe100 specialitás? Mondjuk valószínű a sok hp miatt, a scout lőtt engem majdnem egy percig, mire kiszedett és a csapatom simán csak nézte.
Utolsó csatában annyi különbség, hogy elvesztettem a hp-m 3/4-t, mire valaki észrevette, hogy ott a scout és engem lő és kiszedte. Beleb.sztam egy nagyot a tőlem kb 100m-re levő és csak tornyot tekergető e75-be és volt ugatás meg lökdösődés utána, meg elég költséges volt, de legalább megnyugtatott.
Még kicsit ismerkedem vele, de ha ilyen szar lesz ez, akkor megy a legénység vissza a WTE-be, azzal legalább normális csatákat lehet menni.
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
Kérném szépen ezt a számot, és küldeném mindenkinek, aki szereti a t28-at(td).
kiemelném a refrén ezen sorát: "...if you ever get there..."Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Scheff
tag
Tanktípusokról 5 percben, a könnyű tankok.
Videóhoz link: http://youtu.be/h6kN-172Wi4
World of Tanks Twitch csatornám: https://www.twitch.tv/mrscheff
-
Napfénysüti
nagyúr
Nagyon ötletesd. Én kénytelen vagyok a beépített billentyűzettel tolni egy szimpla dohányzóasztalon (pedig nem is dohányzom).
Més que un club!
-
Bad Pritt
félisten
Leárazva vettél 4.20 petákért cicis nénis plakátot? Ej...
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
PR0JECTNR56
addikt
Ha albérlet a téma és a mobilitás, mindezt kis költségvetéssel, akkor a kis monitor felett sem kötelező görnyedni, van megoldás!
Saját receptem szerint végy egy Logitech billentyűzetet, egy Puma dobozt magadhoz, aminek kivágod a tetejét és a hátulsó felét, hogy a laptop jól szellőzzön, de ne bontsd meg a doboz egyensúlyát és már kész is!(#51254) HáGé: Az a megjelenés időpontja, olvasni meg tudni kéne.
[ Szerkesztve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Napfénysüti #51237 üzenetére
TV-n egy más dimenzió a játék, nagyon furcsa.
(#51238) Tüzi: Épp itt a probléma, nincs egy megveszekedett vasam sem pillanatnyilag monitorra, úgyhogy kár bármit is tervezni.
-
Angel1981
veterán
válasz ddt500hu #51233 üzenetére
Látod, ez sok mindent megmagyaráz, megértem a frusztrációt!
Kitartást, és minden jót kívánok, hogy átlendülj ezen a mélyponton!
#51235: "Én inkább marokerősítőt használok feszültség ellen a WoTban. Nem, nem átvitt értelemben, hanem a fitnesz eszközt."
Pedig az előző sem rossz feszültséglevezetésre![ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
válasz Chris0321 #51243 üzenetére
Én egy csatát és lépek tovább. Ha nyerünk addig játszom azzal a tankkal amíg tart a győzelmi sorozat. 9 tankom van találd ki hányszor mentem körbe rajtuk amíg ideáig jutottam.
(#51244) bullseye Anyagilag nem érte meg de most tök nyugodt és elégedett vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
-
Chris0321
addikt
válasz ddt500hu #51233 üzenetére
Én max. 2 csatát adok egy tanknak, hogy le tudjam duplázni, ha nem sikerül megyek a következőre. 5-6 csata után megnézem, hogy meg van-e a legalább 50%-os winrate ha nem akkor kapcsolom is ki a játékot. Igaz kell hozzá néha nem kevés akaraterő mert van úgy, hogy akkor megy a legrosszabbul amikor nagyon szeretnék játszani de megéri mert azóta jóval kevesebbet idegesítem magam a játékon.
-
Jolet
őstag
válasz Napfénysüti #51237 üzenetére
én kizárólag tévén játszom és fekve, nem is tudnék egy kis pöcs monitor előtt görnyedni játék közben
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
ddt500hu
veterán
Mindegy megrendeltem ezt az LG-t az iponba oszt kész. Egy ideig nem játszom az fix. Ja és mindezt úgy, hogy az utolsó 1 hétben 60%-os volt a WR-em, 2360 a WN8, meg 2000dmg az átlag.
-
veterán
válasz PR0JECTNR56 #51236 üzenetére
22-esben már vegyél wuxga-t.
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz PR0JECTNR56 #51236 üzenetére
Én is 15,6-os laposon tolom. Egyszer régebben kipróbáltam hogy kinyomtam TV-re az előző laptop képét. Elég fura volt olyan nagyban játszani.
Més que un club!
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz ddt500hu #51226 üzenetére
Nekem egy IPS panelos, 22"-es, lehetőleg matt kávával és anyaghasználattal rendelkező, 1600x900-as felbontású már elég lenne a laptopra kötve, köszönöm.
(#51231) Tüzi: Én még sohasem törtem össze semmilyen gépes cuccot, csak kicsi a 15.6"-os kijelző, jobb lenne egy külső monitor.
-
bullseye
addikt
Én inkább marokerősítőt használok feszültség ellen a WoTban. Nem, nem átvitt értelemben, hanem a fitnesz eszközt
Persze aki dobálni szereti a monitort, annak nem ajánlom, mert még nagyobb kárt okozhat, ha felgyúrja magát előtte!
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Chris0321
addikt
-
ddt500hu
veterán
válasz Angel1981 #51223 üzenetére
Általánosan nem kicsit vagyok frusztrált. Most vettünk házat erre az anyósom közli, hogy adjunk 3 milliót ft-ot a sógoromnak. Még be sem költöztünk ki kell festeni, garázsajtót, kerítést cserélni, betont felszedni, új bútorok is kellenek mindezt két kicsi gyerekkel a hátamon de neki ez nem számít.
És akkor jön életem legrosszabb szériája a wot-ban. A 21-ik vereségnél még a pohártól sem tört be, a 22-nél mér eldöntött tény volt, hogy kinyírom. Valszeg anyósomat képzeltem oda.Erre gondoltam.[link]
#51232) unravel Mindent megtett a játék, hogy ez történjen. Utolsó csata JT-vel történt franctudja melyik pályán. 4:'-re vezetünk kt tankunk foglal minden zsír. Egyszer csak 4:4, 4:6 és 3 tankjuk foglal. Nekem kell menni resetelni. Ammorekkelek egy IS3-at, 7:7, majd bumm bumm bumm és nekem annyi. Korsó a kézben és bumm bumm bumm.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz PR0JECTNR56 #51224 üzenetére
nekem sokba kerülne az rgb ledes panel a notiba, így próbálok korábban kilépni, mint betörni...
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Antonius1978
addikt
-
Angel1981
veterán
válasz #35692544 #51225 üzenetére
Ó, jaj!
Akkor vegyél valami plexit elé, olcsóbban kijössz!#51229: akkor jó, lehetőleg maradjon is így!
#51226 ddt500hu: pedig van benne némi igazság - és ezt most magamra vonatkoztatva is értem....
A kérdésedre pedig; attól függ, mit gondolsz, az mennyire lesz "veszélyben"?
Ha eléggé, akkor TN+film, mert az olcsóbb![ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
válasz ddt500hu #51218 üzenetére
Bocs, tényleg NO OFFENSE, de jól gondolod; abba kéne hagynod, legalább is egy időre.
Félreértés ne essék, én is ki szoktam borulni ezen a játékon, nem is olyan ritkán, de kárt soha nem tettem a környezetemben - ha ez bekövetkezik, akkor tényleg abbahagyom, vagy minimum szünet, mert ennyit azért nem ér, nagyon nem!
A WoT valóban nem nevezhető klasszikus értelemben vett "játék"-nak, mert nagyon hullámzó a szórakoztatási faktora - márpedig egy játéknak a szórakoztatásról kell szólnia, semmi másról.
BTW.
Az új monitor árából pedig mennyi aranyat vehettél volna....
Bocs, ez azért kellett, remélem nincs harag!#51220 okos67: ez komoly?
#51222 Diarmand: ez azért így kicsit erős, de biztos, hogy egy egyén "általános frusztráltságát" valamennyire visszaadja az, hogy mennyire húzza fel magát egy ilyen játékon.
El kell ismernem, irigylem pl.QB-t, Scheff-et, meg Ph3lan-t, hogy olyan higgadtak tudnak maradni - nekem ez nem szokott menni, de mint írtam, kárt azért nem tettem a környezetemben - még![ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz #35692544 #51220 üzenetére
Na én ezért is járok focira. Ott levezetem a feszültsége ha felidegesítem megam: belerúgok vagy ütök egy akkorát a kapufába vagy palánkba amekkorát csak tudok. De régen szimplán odébb fejeltem egy kézilabda kaput ha felhúztam magam. Erről azért ma már letettem.
Més que un club!
-
veterán
válasz simron #51205 üzenetére
elnéztem a dátumot, és két nap helyett (azt hittem másodika van ) egy óra jött nekem is.
küldtem ticket-et buziéknak, jött a válasz:
"Thank you for contacting our support team about this matter.
You were banned for Team Killing by the in-game system report.
There is not such a thing as self-defense in this game. You simply cannot use Team kill.
Even though it may have been accidental we must treat all rule violations the same and due to this you have received a suspension according to the punishment instructions.
Unfortunately we can’t remove your suspension.
Please, take into account that we do this in order to maintain a good environment in the game.
Next time this happens use the in-game complain system. It will solve your problem against such cases of Ramming\Blocking\team-killing, etc.
I hope you understand it and let us know if you need anything else regarding account or game problems.Best Regards,
Bruno Correia"
Ettől függetlenül a rám lövöldözőket ugyanúgy ki fogom lőni.
-
-
ddt500hu
veterán
30 csata 22 vereség. Az utolsónál betörtem a monitoromat egy pohárra. Asszem ideje abbahagyni egy időre.
-
zsolthee
senior tag
válasz ddt500hu #51206 üzenetére
Nekem sem az az álom tankom, de tier8-ig el szeretnék eljutni azon az ágon. Onnan már bejövős!
A löveg kitéríthetőségének hiányával számolni kell illetve az átlagon aluli tempóval. De összességében használható mert az ágyúja kompenzál valamennyire. Egyedül semmiképp nem szabad vele maradni, mert könnyen szétkapnak. Távolról sniperkedni kell vele, ennyi.
Egyenlőre lelkes vagyok mert régen nekem bejött, de majd meglátjuk most hogyan alakul.[ Szerkesztve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Angel1981 #51209 üzenetére
Én is szeretem mint mondtam csak másképp.
Ha néha Hetzer-el vagyok nagyon jó lőni, mert sokkal kevesebbet pattint mint a KV-1, jóval nagyobb és lassabb célpont, szemből a torony is jól belőhető, és nem tud olyan gyorsan reagálnia a támadásra mint a KV-1-ek szoktak, viszont rengeteg hp-t le lehet róla húzni. -
Angel1981
veterán
válasz PR0JECTNR56 #51207 üzenetére
Nekem 1,73 az átlagkillem vele - imádom, soha nem hagyott cserben!
Sokáig XP, és bevételrekorder is voltam vele - asszem 2150XP, és 110.000 ropi - persze prémmel.
Sajnos a Radley még nem volt meg vele, bár 7 killem már vagy 4x is volt a 200 csata alatt.Csak 4 kill, de valami 3500-as sebzés - ha jól emlékszem.
A lóvé azért ennyi, mert azon a hétvégén komoly kreditbónusz volt a kicsikére.
(Vagyis nem olyan event / eventsorozat miatt kaptam, amit épp azzal a csatával teljesítettem, és így ahhoz írták hozzá.)[ Szerkesztve ]
-
superfly2
tag
Hali!
Tegnap este megcsináltam a Razeres bónuszkódos izét amiért meg is kaptam a kódot, be is írtam, aktiválta de még most sem kaptam meg a 3 nap prémiumot. Jelzem, próbáltam már többször beírni a kódot de ezt írja: "This code has already been used." és a játékban sem írta jóvá.
Ez miért lehet?Ja és itt az invite kód, aki kapja marja!
NTRDP-3XFPM-RE7P5-H3YW6[ Szerkesztve ]
-
simron
tag
Pár nap? Az kemény. Én múltkor egy engem lődöző kedves kolléga kilövéséért csak 1 órás fiókzárolást kaptam, majd később még egy órát egy másik vadbaromért, aki számomra érthetlen okból nem tudta elviselni, hogy a Tetrach-al előbb felértem a himmelsdorfi domb tetejére, mint Ő a T-18-al és hátulról megkínált egy lökettel (nem a howitzer volt rajta, mert az kiütött volna egyből). Bedurrant az agyam és kilőttem a kis angol csodával, azonnal jött is a kizárás.
-
K6000
aktív tag
válasz zsolthee #51197 üzenetére
Én a Churchill I borzalomnál feladtam. Nem nekem való az-az ág tier 5-7 tankokig. Hiába tetszene az ami tier 8 után van, az oda vezető út nekem nagyon rögös lenne.
Most az új kedvenc a WZ-111 model 1-4, az IS-7 tulajokat kérdezem mert nekem a 130mm ágyú igen hektikusnak tűnik. Ha hagyom szűküli, akkor tuti nem találok el semmit. Ha viszont a szűkülés után még várok egy kicsit akkor lényegesen nagyobb az esély a találatra. Ez most bug? Értem ez alatt, hogy az ágyú szűkülésének ideje valójában hosszabb lehet mint amit a játék jelez? Vagy ez feature és mindig is így volt?
A másik furcsaság, hogy rush esetében 100 méteren belül az esetek 70-80%-ban gyakorlatilag találatot érek el. Ha megállok és nem várom meg a szűkülést + 1-2 másodpercet akkor meg random megy a lőszer minden felé.ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
-
Bingisz
addikt
válasz zsolthee #51201 üzenetére
BP-n is túl kell lenni, majd a Caernarvonra összeszedni rendes mennyiségű free xp-t, különben sz*pni fogsz, mint én. Ja és a Conquerorra is gyűjtsd össze, hogy ki tudd fullozni free-ből, különben kiröhögnek, és megaláznak minden körben. Igazi heavyre szerintem sosem fognak hasonlítani, de az az ágyú ami a tízesen van...
na az kell <3Egyébként a legmesszebb ívben kerülném el az egész brit heavy ágat.
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Hardcore café
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Tesla topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Büszke apukák és anyukák topikja