-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz Iron Funeral #52597 üzenetére
Még a 7-es sorozat előtt volt, a 7.2-es óta alig játszottam a 704-el, de addig volt vele kb 1000 csatám.
Egyébként a type-ot is addig "buffolták" míg szinte köze nincs eredeti állapotához amikor még élvezet volt vele a játék. Nem azt mondom hogy most szar, mert 8-as med-szerű gépnek elmegy, de azért nem ilyen volt.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
dvids
aktív tag
válasz Iron Funeral #52597 üzenetére
A 704-gyel is csak az történt, mint az ISU-val is: az új tankok megjelenésével már elvesztette a különleges státuszát a magas alfájával. Ettől még mindig jó kis TD.
-
Iron Funeral
őstag
Szerintem nem nyúltak semmit sem a 704-hez (meg úgy ám blokk a 9es TD csapathoz), legalábbis én nem emlékszek semmi nerfre a 0.7.5 patchben, ellenben arra emlékszek, hogy sosem forogta le a JT-t a 704, ami azt illeti alig fordul(t) gyorsabban mint a T95.
2011 Júliusi videó, tehát 0.6.5 verziójú volt a játék.
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
törölt tag
Egy kérdés, van egy nagyobb accountom amin találhatóak tier V-VI tankok, a kérdés az lenne, hogy folytassam az új accon amin van 17 nap prémium, vagy pedig térjek vissza a régire, és ott farmolgassak kreditet a nagyobb tankokra.
A válaszokat előre is köszi!
-
eszakas
senior tag
válasz mcwolf79 #52591 üzenetére
Hát a fizikához hozzátartozik a házak szétbontása a növények letiprása a föld felcsapódása a lövedék hatására. A lánctalpak között és alatt szóródó föld. A lánctalp benyomódása a földbe a víz átlátszósága, a fedezékek szétbontása lövedékkel stb...
[ Szerkesztve ]
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
mcwolf79
veterán
válasz TESCO-Zsömle #52590 üzenetére
És egyébként a WOT esetében mi számít fizikának?
Értem én ez mit tartalmaz? Csak a grafikai fícsöröket (pl. füst), vagyesetleg érdemi dolog is lesz benne (ami viszi igazán az erőforrásokat)? Pl. röppálya, átütés, meg úgy általában a lövéssel kapcsolatos fizikai dolgok. (mert itt gyanítom ez az ami zabálja az erőforrásokat)Ha hülyeséget írtam,majd kijavítotok
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Remus389 #52587 üzenetére
Ez nem így működik. A többmagos támogatás nem egy könnyen implementálható valami, mert sok a probléma vele. Amit a WG tervez az a legegyszerűbben megvalósítható formája. Gyakorlatilag kiveszik az egy magot használó motorból a fizikát, és azt átteszik külön magra. Ezzel az egyszerű "trükkel" indult meg 10 éve a többmagos processzorok kiaknázása. Azóta lecsorgott némi víz a Dunán, és ma már a Fizikai motorok önmagukban is képesek több mag kihasználására.
Attól, hogy a Havok megjön, maga a játék motorja továbbra is csak 1 szálon fog futni. Amennyiben rendelkezésre állnak további szálak/magok, úgy azokat a Havok fogja használni, ezzel némiképp tehermentesítve az egyetlen szálat/magot, amin maga a motor fut.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Diarmand
senior tag
Ha kötözködni akartam volna, akkor azt írom, hogy bétábaN
A játék még mindig béta, ami kicsit szánalmas így, négy év távlatából, természetesen ez annak köszönhető, hogy mindig a mennyiségi és nem a minőségi fejlesztést helyezték előtérbe. Btw értem én amit írtálbullseye: Milyen igaz!
-
emre
veterán
válasz Diarmand #52584 üzenetére
Ezt meg hogy érted?
Egyébként mivel sehol nem olvastam hogy hivatalosan váltottak volna 0.8.11-ről szerintem ez még mindig béta verzió, de a tapasztalataim az open béta és az azt közvetlenül követő korszakról szóltak. Egyébként meg nem kellene kötözködni, ha nem tudod értelmezni amit írtam az nem az én hibám.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Remus389
veterán
válasz mcwolf79 #52576 üzenetére
Remusz911:
Nem, 9.0-ben még nem lesz multi-core támogatás. Valamikor idén jön a patch, melyben lehetővé teszik,hogya fizikát másik processzormag számolja. azt hallottam egy WOT HD modelles bemutató videóban, hogy 9.0-ában a HD modellek ellenére javult az FPS és állítólag több magot is futtathiába, zárkóznak fel technikai lemaradásukból a WT-hez
-
KaLeun
senior tag
Pár perc telt még csak el és éppen nyerésre állunk a jobbszárnyon amikor, egy hátul campelő AMX 50 100 (janhiev, aki találkozik vele üdvözölje a nevemben....) kilő "fuck team" felkiáltással.
Hétvége és ráadásul évfordulós küldetések, erre minden állat előmászik a vackából...
Cila
-
remington2
senior tag
válasz Viktoár #52580 üzenetére
Szóval ez az érdekes hullámzást nem csak én vettem észre . . . a tegnapi nap különösen rossz volt, semmi nem ment. Puszta véletlen? Az esetek 90 százalékában az ellenfélnek halvány esélye sincs nyerni, gyakorlatilag minden meccs 15-2 meg 15-4-es eredményekkel ér véget . . . csak a kevés kivétel az izgalmas, jó csata, amikor még a vesztes fél is gg-zik, mert élvezetes játszani, akkor is, ha éppen veszít. A csaták nagy része annyi, hogy szinte lerohanjuk az ellenfelet, mindenki képes egyet ölni, de a csata annyira egyoldalú, hogy nem élvezetes, még győztesként se. Hiába tudok sebzést osztani . . . A másik oldalról nézve meg tehetetlen mészárlás, csinálsz amit akarsz, többet pattint, nem oda megy, stb. És mire az eredményjelzőre nézel, már a csapat nagyobbik fele halott.
Szerintem az mm hibája az egész, nem megfelelő játékosokat szed össze egy-egy oldalra. Valószínűleg azért, mert 1. egyszerűen rossz, trehányul van megcsinálva 2. nem bír a játékosállomány méretével/hígságával 3. valamilyen belső eff szám alapján sorsolgat, és / vagy fűnyíróelv szerint megy, így mindig lesz egy jó csapat a rosszal szemben, amin úgy segít (hogy ne csesszen már ki a kedves játékossal, akiből él - hogy ide-oda rakosgatja őket. . . .(OK, a 'szopóágat' itt néhányan nem fogadják el, mert milyen nonszensz, nekem ne magyarázza meg senki, hogy a Nap körül kering a Föld, hiszen a Nap mozog, látható minden áldott nap. Meg hogy gömgölyű, mekkora baromság, körbenézek, és mindenhol sík, meg leesnének az emberek a másik oldalon, mekkora ROFL már a gondolat is)
[ Szerkesztve ]
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
joergie
őstag
Tegnap az volt a baj, hogy iszonyú mértékben változott a képzeletbeli frontvonal, amit már a minimapon is nehéz követni, nemhogy utánamozogjál. persze dominálni kell, de akkoris egyedül vagy 14 másikkal egy csatában...
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
emre
veterán
A bétába az O704 volt érzésre, játékélményre ilyen, de amikor csináltak 10-es td-ket a 704 mozgását lebutították, és a 268 megkapta kb. azokat a tulajdonságokat. A 704-el, 3 skilles legénységgel leforogtam a JT-is.
Dehogynem pattint, jó lenne ha nem kész tényként közölnél szubjektív véleményt.
Én 700-at kv2-vel is sebzekmod:
omg... és mindezt 8 csata tapasztalatával mondtad, úgy hogy 704-el sem sebzel átlagban 2000-et.....
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
Tegnap artyval is fos volt a játék,szóval nem korlátoznám kimondottan csak az obj268-ra a szopást.
Egyszer fent,egyszer lent ezzel nincs is baj csak ne lenne ennyire észrevehető a különbség.
Olyan mintha egyik napról a másikra elfelejtenéd hogyan kellene játszani.Semmi nem jön be,minden pattan,a csapat hulladék még akkor is mikor tele van jó játékosokkal....stb NEM nyerhetsz.Ettől függetlenül az obj268 nem lenne rossz td de nem t10-ben a helye.Semmit sem pattint és ez a ~700-as dmg kiborít.Ennyit obj704-el tudtam sebezni bármikor,minek is öltem ennyi órát és xp-t a t10-es td-be?
Üdv:Viktor
-
törölt tag
Sikerült szert tennem egy Hydro-ra. Maga a tank nehezebb, a motorja pedig kisebb, mint a normál Pz.IV, de ennek ellenére egészen jól manőverezhető. Nem a troll ágyú van raja, hanem a nagyobb átütésű, kisebb sebzésű. Egészen használható tank. A krediteket jól hozza, így APCR-ből is lehet lövöldözni. Sajna a csapattársak inkább azzal vannak elfoglalva, hogy nézegetik, nekimennek, feltartanak, az ellenféltől meg mindenki ezt akarja kilőni.
-
mcwolf79
veterán
válasz unravel #52568 üzenetére
Elhiheted, hogy tényleg csak plussz volna nekem.
Mint láthatod, nincs gondom a játék futtatásával, mert a gépem bírja. Csak azért 2014-ben nem ártana már, ha nem csak 1 CPU-magot kezelne egy játék.Persze a HD modelleknek is örülök
Remusz911:
Nem, 9.0-ben még nem lesz multi-core támogatás. Valamikor idén jön a patch, melyben lehetővé teszik,hogya fizikát másik processzormag számolja.[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Remus389
veterán
nem értek egyet
Én teljes részletességgel tolom.Full hd-ban, AA -val , egyedül az árnyékok médium vagy low, ami szerintem nem ront, sőt elethubb is ha elmosódott, de sok FPS nyerhető
két hete még Pentium dual core-ral toltam, E5200
@és a videokártya talán 2008-2009 megjelenésű
a processor 2006-2007-esja és a 9.0-ban multi core támogatás jön, ismét nő az FPS
jelenleg olyan 40 FPS lehet az átlag nálam, van hogy 60-70 , van hogy kevesebb
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz unravel #52568 üzenetére
Ez nem elégedetlenség, pusztán tény. Amíg a játék legnagyobb hibája, hogy a motor képtelen a rendelkezésre álló erőforrások 50-88%-ának kihasználására, addig ezen kéne ügyködni, nem azon, hogy a kihasznált 12-50%-ot hogyan lehetne még jobban leterhelni. 10 éve vannak többmagos processzorok a piacon. 10 év távlatából ezek támogatása nem valami extrém dolog, hanem teljesen alapvető elvárás.
Remusz911: A WoT-hoz nem erőmű kell, hanem speciálisan összeállított gép, ami az egyszálas teljesítményre gyúr. Egy 2-magos 5GHz fölé húzott Intel cumóval több FPS-ed lesz, mint egy 6-8 magos negyedmillás szörnyeteggel.
A többmagos támogatás (Havoc) meg nem jön a 9.0-ában, mert nem készültek el vele.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
mynames
senior tag
Talán ma nem leszek szopóágon. Első kör ma:
[ Szerkesztve ]
-
Kowi84
aktív tag
Milyen felszerelést javasoltok ST-1-re???
-
-
emre
veterán
válasz Viktoár #52560 üzenetére
Tegnap ha jó a noobméter statja akkor 25 csatát mentem O268-al, és semmi negativummal nem találkoztam az általad felsoroltak közül. Sőt inkább kellemes meglepetés ért a géppel kapcsolatban. Ha lenne olyan stat oldal ahol tankonként meg lehet nézni a tegnapi napom sebzést értékeit szívesen megnézném ez nálam milyen volt, mert mostanában eléggé ész nélkül játszok és nem nagyon figyeltem hogy konkrétan mennyit sebzek, és hogy mikor miről pattanok.
-
Zadia
senior tag
Valaki mondja már meg nekem,hogy a 9.0-val jön be az hogy a játék nem csak 1 magot fog használni,hanem kettőt?
-
joergie
őstag
Hát, ez a T95 az egyik legkellemesebb csalódás, amiben részem volt wot pályafutásom során. ez az ágyú valami félelmetes. a jt ágyújához tudnám mérni. nem pontosság/átütés/dpm viszonylatban, hanem mert magas alfa mellett már már medesen jól céloz, könnyedén kilövöm a light tankokat is. T30-on teljesen más a jellege ennek az ágyúnak, sokkal nehézkesebb, soká céloz stb.
és a sebessége se zavar annyira, mint gondoltam. ahogy észrevettem eddig a tortoise a mumusa, de amúgy nincs ellenfél. max egy másik t95Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Viktoár
addikt
válasz Iron Funeral #52559 üzenetére
Az a löveg neked igen pontos? Hol? Papíron?
De nyílván a weakspotokra kell lőni csakhogy a skuló oda megy ahova a "gép" akarja.Ilyen távolságból meg felejtős a pontos lövés.Tény hogy van amikor oda lő ahova szeretném még távolról is de ez a csata nem olyan volt.4 lövés elszállt a halál f...ra úgy hogy mindegyiknél megvártam a teljes szűkülést és az ellenséges tank betöltöte a célzókört.
Egy szó mint száz,hulladék az obj268,főleg így nerf után.Ezekkel a ~700-as dmg-kel még t9-ben sem egy húde nagy valami,nemhogy t10-ben.Papíron jól mutat a 900 feletti sebzés csakhogy én olyat még nem lőttem vele.
-
Iron Funeral
őstag
válasz Viktoár #52557 üzenetére
Mondjuk eléggé fura a replay de én 9.0 klienssel néztem szóval nem tudom, hogy a live klienssel hogyan néz ki,de...
Az a löveg igen pontos, annyi a fura benne szvsz hogy igen ívesen lő illetve lassú a lövedék, ezért tűnhet pontatlannak de igazából oda lő javarészt ahová céloztál. A lényeg marad, célozd a kupolát vagy a hasát, ott át fogod lőni, a többi helyről valószínűleg pattanni fog ilyen távolságról, inkább mellélősz kétszer, meg egyszer eltalálod a kupolát mintsem, hogy háromszor pattanj, nem?Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
dfsz34
őstag
Fv 183, 4 lövés amiből 3 átütés volt, 5660 sebzés, 180 sebzés leláncolás után, 1 frag és plusz 20k nettó kredittel zártam a kört
Azt hiszem itt be is fejezem mára, az fv td mindig felvidít. Lehet visszakapcsolom a chat-et, amikor fv-vel megyek, élvezet volt korábban olvasni a nyivákolást a chatban, amikor egy brutálisat odavágtam.
Pl. most e100-ba belevágtam 1825-t a torony oldalába és a tornyot is kiütöttem, nem tudta forgatni, mert ezek szerint vagy nincs kis javító vagy úgy ítélte meg, hogy fölösleges már, úgyis kilövik. Szerintem kemény szentségelés volt a chat-ben, mert a három átütés meglephette az ellent.
-
Viktoár
addikt
válasz Iron Funeral #52556 üzenetére
Hát azzal a szórással az is csoda hogy eltalálom. Rettentő pontatlan az a löveg,de az orosz lövegek mind azok. Mellesleg nem volt állandóan "hulldown" és akkor sem történt semmi csak közölte hogy eltaláltam.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz bullseye #52552 üzenetére
Kell Amúgyis a britekkel vagyok mostanában jó, mert azokkal megfontoltan kell játszani - pontosabban sebeségükből adódóan csak megfontoltan, jól kimérten lehet
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
olcsii
aktív tag
egész jó lett a napi teljesítményem
nagyon kirány a neved viktoáregyébként egész nap ilyen csatákat kaptam de elég sokat lehoztam. batmobillal.
[ Szerkesztve ]
wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
Viktoár
addikt
válasz Bingisz #52550 üzenetére
Feltöltöttem.
Ez pedig egy kép arról hogy milyen retardáltakat kapok egész este.(2. szakasz)[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
válasz Diarmand #52551 üzenetére
TOG életérzés
A többi videóját is ajánlom, nekem azok hozták meg a kedvemet (pedig akkor még nem láttam a Great Wall of TOGr, meg a TOGslide-t)'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Diarmand
senior tag
válasz Viktoár #52545 üzenetére
Mit nem értesz rajta? Láncot lőttél és vagy, elakadt spaced armorban a lövés. A lánc lövést nem úgy értem, hogy leláncoltad, hanem teszem azt oldalról lőtted meg és átütőként adta be, mert átment a láncon - egy darabig, lásd spaced armor. Vagy. Másik modult lőttél, mondjuk kupolát és be is adta az átütőt, még mondja is, hogy Penetration!, de maga a modul megint felfogta a lövést, csak a részegység hp-ja nullázódott le (gyk. pirosra lőtted). Mindenkivel előferdül ez.
(#52542) Cray Tyler: Köszi az infót, bár ezekre mind rájöttem a 30 csata alatt amit mentem vele, de a megerősítés mindig jól jön. Szimpatikus gép az tény, az a csőlehajlás meg, atyaég A baj, hogy mindkettő gép jó, de szerintem TOG lesz ebből. Kell az az életérzés még ha lassúcska is
[ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
válasz Viktoár #52549 üzenetére
Ide. A WoT-os fiókoddal be tudsz lépni.
Amúgy megnéztem a múltkori ghost shelles videót, itt csak pillanatnyi dologról van szó, nincs az, hogy ötöt lő rajta keresztül, szóval szerintem az a bug abban a formában már nincs benne. Viszont a mostani laggok mellet simán beleférhet akkor egy ilyen anomália is...
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
04ahgy
nagyúr
-
Viktoár
addikt
Nem szeretem az obj268-at de most mentem vele egy kört hogy leduplázzam.
Na kérem 16-ot lőttem vele,ebből 12 talált és mindössze 6 ütötte át a páncélt.(WTF?)
Figyelem a következő adat teljesen valós:3 páncélátütés egy E75-ön összesen 690 sebzés! (WTF?)
2 páncélátütés egy Obj.268-on összesen 771 sebzés! (WTF?)
1 páncélátütés egy Jg.Pz. E 100-on összesen 757 sebzés. (Ez teljesen ok)
Egy t10-es TD löveg ilyen satnya,használhatatlan szar? Az RNG úgy ahogy van egy hulladék.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Cray Tyler #52542 üzenetére
én kezdek kételkedni ebben, hogy a német ágyúk pontosak, a ruszkik meg pontatlanok...
sőt...A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Cray Tyler
senior tag
válasz Diarmand #52540 üzenetére
DMaxról:
Előnyei: nagyot üt (300 körül/lövés átlagban), penje megfelelő tier7-ig, olyan gun depressionja van hogy elsírod magad örömödben (nagy), nagyon messzire lát alapból is, jól rejtőzik (a legények camot tanulnak). 6th sense nagyon kell neki.
Hátrányai: kevés lőszer fér be (26), de legalább lassan is táraz, csak hosszabb meccseken vannak lőszergondok, továbbá pontossága is csak közepes (német viszonylatban értendő, orosz TD-khez képest szuperpontos), páncélja szinte nincs (elől van egy kevés), és LASSÚ mint állat (dombra fel meg pláne, ilyen T-95 fíling).
Tipikus sniper/camper jármű. Csata indulása után keress egy KÖZELI (hogy oda is érj) tutijó camper állást sok bokorral, és várd szemből a gyanútlan népet. És imádkozz, hogy nehogy jöjjön egy scout, mert körbehugyoz és kiröhög. Mindenekelőtt a lényeg vele, hogy rejtve kell maradni, messziről osztani az áldást. Ha meglátnak, véged van. Nem pattint semmit, nagyon papír.
Nekem nagyon bejön, sokat megyek vele, 60% WR a statom rajta. Remélem tudtam segíteni.
-
Lunky88
tag
Én ha TOG-al megyek, a kevés csatával rendelkező csapattársak mindig meg szoktak bámulni, csak úgy tekergetik a tornyukat felém. A csípős beszólások sem szoktak elmaradni persze, de aztán nagyot néznek amikor a csata végén én sebeztem a legtöbbet.
"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"
-
Diarmand
senior tag
Kösz srácok!
Tényleg jól hozza a kreditet csak egyetlen problémám van vele. Hogy iszonyatosan lassú az a 15 kmh. Ha menne 25-tel már most megvenném, meg se várnám az akciót
Ezen és a DMaxon vacillálok, nem tudok dönteni, az pedig még inkább összezavar, hogy rettenetesen retardált csapatokkal kell játszom teszten. Ráadásul, ahogy írtam a csapatok fele FV304 és E25 és ilyen csótánytömeg ellen nem valami fun játszani. A DMaxban csak az nem tetszik, hogy beteszi nyolcasba és oda már néha kevés a 169 pen, a goldammo meg elviszi a creditet, míg a TOGnál nincs ilyen gond, visz az ágyú mindent, mint a vajat. Átlagsebzésben a TOG-gal kemény 880 van, DMax-szal 1200, ami azért jelentős különbség (20/20 csata). Majd eldöntöm még valahogy.Btw ha már ilyen sok embernek van TOG-ja, akkor szakaszolni kellene és nem lesznek bukó meccsek
-
Angel1981
veterán
Hát, prémtankként még akár lehetne is belőle valami - messze rálicitálva a "TOG fun factor"-ra!
Nagyobb, lassabb, vékonyabb a páncélja - YESSS!
#52530 Diarmand: nekem van, és 30 csata alapján IMÁDOM!!!
Igen; nagy, lassú, nem túl jó a páncélja, de egyrészt ott a kitűnő ágyú, a kedvezményes MM, a fantasztikus HP, a jó kredithozam, és maga a TOG ÉLMÉNY!!!
Győzködöm öcsémet, hogy vegyen Ő is, mert ketten 2x akkora fun!
Csak azért nem mentem vele az utóbbi időkben, mert egyébként is ömlik a pénz....[ Szerkesztve ]
-
mynames
senior tag
Esetleg lehet már tudni a következő top of the tree-t? Mikor szokták közzétenni?
-
Jolet
őstag
hát én nagyot csalódtam a hétvégi akcióban :-(
nagyon vártam, hogy tier7-es prém is lesz leárazva :-(WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
bullseye
addikt
válasz Diarmand #52530 üzenetére
Egyedül használva szinte csak arra jó, hogy sokan örülnek, ha látják (főleg az ellenfél, mert HP-ra megy az xp...). De néha jól lehet vele menni, én más scoutként is hasznát vettem 2 kör alatt megvolt vela az ász, de azután elég gyengéket mentem, most pihen, és csak átképzésre használom, meg néha rossz kedv ellen.
2-3 ilyen viszont lesöpörheti a térképet, mert az ágyújuk pontos és gyors.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Diarmand
senior tag
Akinek van TOG2-je az legyen szíves, írjon már pár sort róla, hogy milyen a normál szervereken az élményfaktora, mert itt teszten a hatvanezer FV304 és a kétmillió E25 közt csak azt lehet megnézni, hogy mennyi sebzésre mennyi zsét ad, már ha nem abálnak le öt másodperc alatt a kis rohadékok. Rengeteg tank nem jön szembe teszten, ami alapból fog ha megveszem. Szóval milyen?
-
ddt500hu
veterán
Reggel 11 csata 10 győzelem, most 15 csata 2 győzelem.
-
K6000
aktív tag
válasz Angel1981 #52523 üzenetére
Durva lenne mondjuk tier 4 francia heavy-nek. 65/71 tonna, 2x 300 LE merci motor max speed 8km/h lenne, 20-30mm páncélzat (a tier 3 tankok röhögve lőnék át) meg mondjuk megkapná a 75mm löveget, hogy azért ne szúrjunk ki teljesen a játékossal. Raknék bele 1 parancsnokot, 1 sofőrt, 2 lövészt, 2 rádióst, meg 2 töltőt, így legénység is lenne bőven
ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
-
PaJa1
őstag
Már kint van a hivatalos 3. évfordulós akcióáradat.
[link][ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
Ry0K3N
senior tag
Még a végén megkedvelem ezt a kis dögöt.
link
meg kell néznem majd wotlabsbe vagy hol a fenébe hány tier 10 skalpja van"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
K6000
aktív tag
válasz Angel1981 #52520 üzenetére
Legnehezebb az biztos, viszont nem a legnagyobb. A legnagyobb tank a francia hadsereg által készített "France Char 2C Tank" (FCM 2Citroen). Éppen csak egy kicsivel volt hosszabb 10,275 m, viszont több mint 4 méter magas volt (4,155 m) és a működtetéséhez 14 (sőt 16) fős személyzet kellett. Parancsnokból ugyan elég volt egy ember, meg a szörnyet 1 ember vezette (akár 8 km/h sebességgel), de a löveghez már 2 tüzér kellett, az egyéb képpuskás / gépágyús személyzet további 8-10 fő volt. De a legfontosabb legénységi tagok az a 2 fő állandó szerelő volt aki működtette, és folyamatosan javította a monstrumot. Érdekes lett volna, de sajnos a második világháborúban már nem tudták bevetni, mert a németek még a szállítás során lebombázták mindet. ekkora volt a kicsike
ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
-
Angel1981
veterán
-
K6000
aktív tag
válasz Djuree #52511 üzenetére
A legnagyobb? Pedig hajszálra ugyanaz az ágyú van az E-75 járgányon is, sőt a kedvenc kis kínai WZ-111 model 1-4, alfája is ekkora...
-
Bad Pritt
félisten
válasz Bingisz #52517 üzenetére
A német semmiképp, mert semmi közük hozzá. Az orosz sem hiszem, mert az a roncs, miután elszállították német területekről, felhasználták pár lőgyakorlatba, Kubinka kizárólagos tulajdonába került, úgyhogy ők rendelkeznek vele.
Nem mellesleg aszovjeteknekoroszoknak jelenleg az is nagy dilemmájuk, hogy a szárzaföldi haderő páncélos fegyvernemét hogyan modernizálják épelméjű összegből, kicsit fals lenne egy ilyen hobbiprojektbe beszállni.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bingisz
addikt
válasz Angel1981 #52507 üzenetére
Gondolom a belsejét is rendbe akarják rakni, mert jelen állapotában üres.
Tippelni sem tudok/merek, hogy mennyi idő és pénz kell a projekthez, de szerintem még a Wargaming se tudja. Minden esetre hatalmas respect nekik!Ja meg az érdekelne, hogy a német és az orosz állam beleszáll-e a buliba.
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Iron Funeral
őstag
válasz Djuree #52511 üzenetére
Cseszheted az alfát ha a DPM/aimtime/acc finoman szólva is hagy kívánni valót maga után. A teknő páncélja nem jó semmire ha meg sidescrapelni akarsz akkor egy KV-1S is belövi a tornyod tetejét (nem a kupolát).
A hátsó torony mellé még társul 5° gundep és iszonyú gyenge mobilitás.A legjobb pontja tényleg az ágyú, mondom ezt úgy hogy az sem valami kiemelkedő cucc.
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Djuree
félisten
válasz Iron Funeral #52508 üzenetére
pl. az alfája a legnagyobb a t9 nehezek közül. de a páncél is elég impresszív, bár a kupola itt is megvan. sajnos elég lassú, arty erre is halálos.
a másik a hátsó torony, sarok mögül tolatva jól ki lehet használni ezt.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Jolet
őstag
mert kemény, pontos és nagyot üt... :-)
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Atlantis
veterán
Őszintén szólva én sem...
Angel1981: Ez eddig hibátlan, de ehhez miért volt szükség arra videóra?
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Angel1981
veterán
válasz Diarmand #52504 üzenetére
Na vajon miért?
Tiger P ---> VK4502 A ---> VK4502B --->MAUSHáGé: a lövöldözéssel nagy kárt nem tudtak benne tenni, inkább csak karcolgatták. A gond az, hogy semmilyen belső része nem működik (motor, váltó, ágyú, stb.) ha egyáltalán megvan.
Persze, a tényleges történelmi állapotot nem lehet visszaállítani, hiszen még anno sem volt végleges változat, de ha egy mozgó, tornyot forgatni képes tankot képesek belőle csinálni, akkor már az is nagy érdem!
Több milcsi dollár lesz ez a presztízsberuházás, de helyükben én is meglépném![ Szerkesztve ]
-
yarsley
aktív tag
válasz Angel1981 #52503 üzenetére
Ez mind szep es jo, de ha Ferdibol indulunk ki, akkor a terv egy dolog a kesz tank meg egy total masik es a ketto kozott szokott lenni egy nagyon alapos teszteles-attervezes.
Az aladar meg az egyik legjobb T8 tank, csak nem szabvany heavy stilusban kell vele jatszani.
... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir
-
Bad Pritt
félisten
válasz Angel1981 #52503 üzenetére
Valójában megvan az egyiknek a teste, a másiknak (amit felrobbantottak) a tornyát rárakták, mert nem semmisült meg. Ilyen Frankenstein szörnye lett abból, ami Kubinkába került, és még azt is széjjellövöldözték, mert meg akarták nézni, mennyire kemény. Kíváncsi elszek, mennyibe fog fájni a renoválás.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
sith7
félisten
de nem vagyunk egyformák....
ettől szép az élet
-
Jolet
őstag
az A-t szerettem, a B-t egyenesen imádtam, a Maus kb. az A szintjén van érzelmileg
nekem jobban bejöttek, mint a másik ág
de nem vagyunk egyformák....WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hálózati / IP kamera
- Hogwarts Legacy teszt
- Windows 11
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- félconfig - GIGABYTE GA-AX370-Gaming 3, AMD Ryzen 7 5800X Vízhűtő, FURY 32GB RAM
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest