Hirdetés
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
válasz
mika117
üzenetére
én sokáig azzal a tankkal tartottam a max kilőtt tankszámot, akkor valami 8 volt...
nekem nagyon bejön, hatalmas, de gyors, és az ágyúja nagyon gyorsan köpköd. Nehéz vele elbújni mert nagy, és bármi belövi, ezért inkább támogató szerepet kell választani, vagy ha egyedül van egy heavy, akkor körbe lehet autózgatni

Olyan sok xpt nem kell vele összeszedni, ha továbbra sem érzel rá, minden nap leduplázod, egy hét alatt megvan a kv1, az ingyen prémium tank xD legalábbis sokan azt használják pénzfarmolásra

-
SoulReaver
veterán
Ebben, tényleg olyan sok hülyeséget csináltam? Azon kívül, hogy tényleg hülyeség volt felmennem a végén... De egyébként én voltam a legbénább a csapatban...

-
mika117
csendes tag
Köszi szépen a gyors válaszokat
3 millát kéne összeszednem T30 kivan fejlesztve de csak 400 k m van 
-
myckey
veterán
válasz
v!ct0y
üzenetére
ez nem újdonság.
ha már tízes csata,úgy van vele hogy sebezzen tutira![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mika117
itt megnézheted a gépek hozamaitválogathatsz kedvedre,melyik jön be,illetve melyik nem

-
mika117
csendes tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne h melyik tank a legjobb farmolásra nem prém tankok . Köszi
-
v!ct0y
veterán
Én azt szeretem amikor a hiperszupermegaunicum bejön a kis tizes tankocskájával és elkezd golddal durrogtatni.
-
Zadia
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nekem PÁRJANINCSIUM páncél kéne

-
mcwolf79
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én már inkább le is szedtem az arany-detektort,mert a sok gyökér gold-noob engem is folyton felbaxott.
Tényleg a sok faxláma egyből tölti befele az aranyat.
Tudod... Boldog tudatlanság. így legalább betudom annyival, hogy átütött. KÉSZ. -
eszakas
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Az arany páncélnak gyenge és még enyhén is fejeztem ki magam. Néha engem is felhúz, főleg mikor erősebb már alapból és úgy lő rám arannyal, de hát ez benne van a játékba. Én is szoktam 2-3arany venni de csak ezüstért az is irritáló másnak arra gondolok. Ja meg hogy Ők fizetik ki a játék fejlesztését ezért meg ez elnézhető

-
TESCO-Zsömle
titán
Tököm tele van az arany lőszerrel. Esélyem sincs lehozni egy csatát, mert az első lepattanó után az összes burzsuj egyből tölti az aranyat.
Arany-páncélt akarok!

Ez a nap is úgy kezdődik, mint a tegnapi... Top sebző, top XP, top kill, 4 csata, 4 vereség.
-
zozyk
addikt
T28 proto-ra mi az ajánlott skill elosztás?
(Most kezdem a másodikat,és újraosztanám akkor) -
Bad Pritt
félisten
válasz
üzenetére
Megértem, hogy miért lett az a topic megalakítva, de ez a kérdőív WoT-os berkekben elég szakmainak számít ahhoz, hogy oda kerüljön, mivel azt az itteni közösségből nem szokta nézni senki. Egy link meg arról, hogy felteszi oda a kérdőívet körülbelül ugyanannyit ér, mintha ide tenné föl. Ez csak személyes vélemény, engem nem zavar itt a kérdőív.
Ui.: Ezt csak azért mondom, mert megnéztem azt a topikot és ilyen "Szavazz a kiscicámra a kiscica szépségversenyen" típusú versenyek meg effélék vannak ott.
-
ilosz
csendes tag
Kérlek válaszolnátok az itt feltett néhány kérdésre.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/376443-kerdoiv/
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Kowi84
üzenetére
Centurion. Az Indient csak kipróbáltam, majd meglesz nekem is, mert kell a Leopard. de a brit több szempontból is jobb nála:
- Agilisabb röbid távon, bár lassabb hosszú távon
- A tornya keményebb, weakspotja nagyon nincs, de nagy pennel könnyen beviszik (270+-tól már félni kell)
- Az ágyú az, amiben tényleg nagyon odapírit a Centurion: nagyobb pen, pontosabb, sokkal gyorsabban céloz, jó ágyúsüllyedéssel és a kemény toronnyal elég halálos, cserébe alig tölt lassabban.Szvsz a támogató medek közül (STA-1, Indien-Panzer, Panther 2, Centurion) a brit a legjobb 8-as szinten, valami hiányzik azért mindből, de a Centiben van meg a legtöbb pozitív tulajdonság: nagy hátránya a sérülékeny ammo rack, két srácot könnyen kipicsáznak (vezető-töltő) és a kis végsebesség, bár a mászóképesség és gyorsulás kárpótol.
-
Kowi84
aktív tag
Melyik a jobb tier8-as med? Az Indien Pz. vagy a Centurion 1? Ha lehet olyan írjon akinek van tapasztalata mindkettőről....
-
TESCO-Zsömle
titán
Valaki nem tudja hogyan lehet beállítani a garázs statisztikát, hogy ne délben reseteljen? Eléggé vicces így a "napi" statisztika, hogy minden nap déli 12-től másnap déli 12-ig tart...
-
Kakumix
senior tag
válasz
Djuree
üzenetére
Nem ellopkodták, hanem a WG megint balfasz volt és kitette az összeset egyszerre! Utána meg a streamen a chatben meg ilyet írnak be, hogy nem fogytak el a kódok, meg nagy kód update lesz csak nézze mindenki a streamet. Aztán a délután folyamán valami nagyobb ember elismerte, hogy nem lesz több kód, de ezt sem a streamen, hanem egy emailben feltett kérdésre és ezt az emailt osztotta meg a közösséggel az aki kapta. De persze a streamen még 5 perccel a vége előtt is azt írták a moderátorok, hogy nézegesd a twitter, twitch meg akármilyen wg oldalt, mert ott le van írva, hogy nyerhetsz 3 Type-59-et egy accountra és egy évente ismétlődő családi Hawaii utazást.
balfasz = egy jóhiszemű jelző -
Bingisz
addikt
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Szintén.
-
Djuree
félisten
Hát fasza nem lesz több bonusz kód, az isten verné telibe aki ellopkodta a sokat, másnak meg nem jutott, aki nem elég nolife h egész ejszaka a gép előtt üljön...
-
fody73
tag
Na úgy néz ki nem lesz több kód.

[link] -
LEGIOX
tag
Vajon mit idétlenkednek ezek a tetves fehérruszkik ? Ha belépek, 20 fps és 130 ping fogad

-
otto14
őstag
Játszik Valaki wt -t is?
-
LK
addikt
Köszi az IS8 bemutatását nektek

-
Ry0K3N
senior tag
Kezeld úgy mint egy nagyranőtt medet. Modulokat végig kell szenvedni ágyúval együtt szóval amíg nem lessz fullos a szokásos nyögvenyeléses óvatoskodás megy.
Az ágyú pontos, a tank sebessége jó. Legjobb vele az ellenfél medjeit levadászni mert ott ki tudod használni az ágyúdat és a nagyobb HP poolodat ezért érdemes azokat az útvonalak követni. Azért az észben kell tartani nincs gun depression, ezt figyelembe kell venni ha olyan helyet néztél be a meccs elején. -
dfsz34
őstag
Mindjárt játszik a navi, érdemes nézni. Straik, Kirilloid, brutálisan jó játékosok.
-
Patrick76496
őstag
A régi prémium garázst 9.0 után mod formájában lesz lehetőségem használni?
-
Petyus87
aktív tag
Azért jó volt az elmúlt 24 óra...
900 goldot sikerült kódokkal összeszedni és 1 nap prémet
-
remington2
senior tag
válasz
remington2
üzenetére
Az előbb bejelentkeztem a játékba, és ott figyelt a plusz arany meg a prémium

Írni nem írta egyszer sem, hogy elfogadta, de úgy tűnik, mégis.
-
Lunky88
tag
Na végre ez is összejött.

-
LK
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Szia! Nemsokára megvan az IS8,ha írnál pár mondatot róla (akár pm-ben) ,mire kell figyelni,és milyen vele a játék. Halálom után néha meg-meg néztem hogy játszanak vele,de sajnos csak noobokat láttam vele.
Előre is köszi
-
Bad Pritt
félisten
Folyamatosan mozogj, menj mindig elöl, de nagyobb ívben fordulj az ellenfelekre, szal ne egyből ki a sarkon, meg szikla mellett rögtön fordulj, hanem esetleg eggyel hátrébb lévő utcáról, vagy jó 20-30 méterre a sziklától.
Folyamatosan mozgasd az elejét, 260 pennel már beütik a nagy lemezt az ágyú alatt, a weakspotokat viszont nehezen csapják be, ha táncoltatod. Az ágyú elég precíz megbízható, nekem abszolút jól ment, majd ráérzel.
-
Zadia
senior tag
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
üzenetére
A többi IS-t én is kedveltem. Főleg az IS-8-at, az egy remek gép. Ezért is bántam meg hogy lecseréltem a nagyobb utódjára, az közel sem hozta azt a feelinget.
Most már óvatosabb is vagyok T10 téren, a Jpz E100-at se veszem meg. De az E5 és az Obj140 tuti megszerzendő gépek nekem.

dfsz34 egyébként jól összefoglalta mi volt a gondom az IS 7-tel.
-
myckey
veterán
keress egy kényelmes pozíciót,aztán onnét próbálj meg minél több lövést kiosztani.
illetve én még faltörő kosnak is használom,ha jól méred fel az ellenfél erejét,akkor bátran lehet vele előre törni. mire szétkapnak, már jó eséllyel kiosztottál pár ezer sebzést és leamortizáldat magad a fő erejüket.
de ezt nem mindig lehet alkalmazni
-
Zadia
senior tag
Sírba visz ez a T28.
Akciósan megvettem ,de nem találom helyét a játékban illetve nem tudom,hogy kéne vele.
SU-101, JPII, gyors lehet velük támadó játékot is játszani,de ez olyan semmilyen.Előröl pattog mint a dög,de ha oldalt van valaki akkor mire megfordulnék már szét is kapnak.dfsz34 nem tudom merre tartasz azon az ágon. Én már ST-I-nél vagyok. Nagy motorral is lomha.Jobb a páncélja az IS-8-nál. Löveg ugyan az.
-
dfsz34
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Az E5-el 800-al több az átlagsebzésem, mint az IS7-el. Az élmény faktorról nem is beszélve. Az E5 ágyúja egy csoda az IS7-hez képest.
Némileg jobb az IS7 páncélja, de ebben kb ki is merül minden előnyös tulajdonsága. Amikor viszont a levegő aranytartalma magas, akkor a páncél amúgy sem sokat számít.
Az E5-el nincs az az érzés, amikor szinte kötelességből ledupláztam az IS7-t, de már nagyon nem akartam menni vele, mert nem volt jó érzés, túl pontatlan az ágyú és a páncél meg annyira nem jó, hogy megmentsen. Most húzom az IS4 ágat, oda ment át a legénység és remélem, hogy az jobb lesz.
Az E5-t nem fogod megbánni, naggyon jó tank, szvsz.
-
xenom0rph
őstag
-
Scheff
tag
válasz
unravel
üzenetére
Az a gond, hogy a játékosok 99,99%-a nem képes olyan szinten játszani se egyénileg, sem csapatban, mint a Grand Finals játékosai, ezért a legkomolyabb taktikai manőver is nevetséges campelésnek tűnik a legtöbb játékos számára. Plusz ugye azt sem szabad elfelejteni, hogy nem 2500 goldért játszanak.

-
unravel
őstag
válasz
remington2
üzenetére
"You have reached the code usage limit."
Ezt úgy értelmezd, hogy annyi kódot felhasználtál már, hogy megkér a rendszer, hogy pihenj már egy kicsit.

-
scyllarus
veterán
válasz
remington2
üzenetére
Nem tudom, nekem ma délben 3x is megjött hiba nélkül (ismerősnek csináltam az egyiket, nem harácsolok
) -
remington2
senior tag
Hali
Tegnap én is kértem egy kódon az alienware-es akció keretében, meg is jött, de "You have reached the code usage limit." Ez hogy lehet, hogy ha fix akárhány ezer, egyszer használható kódot adnak ki?

+ először rossz helyre kattintottam, szóval kaptam egy felesleges invite kódot is, ha esetleg működne, hátha jól jön valakinek
VR6S4-DYSU3-VEG5C-FHH98
-
joergie
őstag
a kódokat légyszives emeljétek ki valahogy. köszi
-
J.J. András
őstag
meghívó kódok (Invite code o. key) :
2db 1000 gold és 3 nap prémium
VR6SE-98BHF-FKGMB-C2W3B
VR6SC-TSEDU-UXVRD-3E9PP -
gy-daniel
tag
Üdv!
Haverom kért egy invite kódot tévedésből. Bedobom, hátha valakinek hasznos lesz (1000gold + 7nap prem, de csak új acchoz!)
VR6SP-PWRYC-Z9TYV-ATUAX -
Kakumix
senior tag
FTR-en hír, hogy újra élni fognak a tegnap esti kódok és a WG szerint "legtöbbje" még nincs aktiválva.
De gáz
-
Drenadar
veterán
válasz
Dreadloord
üzenetére
tény hogy nem túl op, de attól hogy neked még nem jön be nem biztos hogy egy rakás fos

én csak az ágyúját nem értem... paraméterekben detto ugyanaz mint az is6 ágyúja csak ritkábban lő. az is6al sok mindent belövök, ezzel meg bármiről lehet pattogni...
-
yarsley
aktív tag
Keretik nem trollkodni!
Az egy tegnapi kod. -
törölt tag
9 nap prémium 1600 gold
Pont elég mindenre 
-
törölt tag
Azért az kellemes hogy kiadnak rengeteg kódot, és mire be tudod írni már lejár az egész...
-
LK
addikt
Szerintem semmilyen kódot nem enged beírni.Az alienware kódra ugyanazt írja,mint bármi másra.
UI:sokadikra sikerült a repgépes oldalon
-
superfly2
tag
válasz
Dreadloord
üzenetére
Én FCM 50t-re költöttem volna, nekem az jobban tetszik
kár hogy lemaradtam a 14k goldról... 
-
Dreadloord
senior tag
Mondjuk a T34-en nem érzem, hogy amiatt, mert prém gyengébb lenne, 2000-res átlagsebzésem simán meglesz vele, is-3, t69 is ugyanezt tudja nálam kb.
Persze túl vagyok már 9K csatán, nyílván nem akkor kell megvenni, amikor még sima t8 tankja se volt valakinek
-
Zadia
senior tag
Én eddig 650 goldot és 1 nap prémet szedtem össze.

Új Kód : BF89NDFEMH
-
-
superfly2
tag
válasz
Dreadloord
üzenetére
Látom javítottad

Hát igen... nekem is elég lett volna csak az arany is
-
Szepi1979
senior tag
válasz
Dreadloord
üzenetére
No azzal elleszel egy darabig.
Lehet bedurcázik a WG és legközelebb nem lesz kódosztás. -
Kakumix
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ez jó kérdés, de superfly2 által ma beírt két kód közül az egyiket sikerült 3 accountra élesítenem, a másikat már csak egyre, de működött. Reggel 3-at próbáltam az éjszaka kikerültek közül, de akkor már egyik sem működött.
-
Dreadloord
senior tag
válasz
Bingisz
üzenetére
Hehe, 14.000 arany+60 nap prém jött ebből, szóval helyes, bakizzanak csak

Egyébként simán lehet, hogy szándékosan kerültek ki, mert ezzel óriási felhajtás lett megint a játék körül, erről beszél mindenki+nagydöntő, érdekes módon most is jönnek a kódok a döntőről, milyen gyorsan generáltak újakat

-
superfly2
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Akkor most mivan? Egy kód sem fog működni?

(#51607) Dreadloord: nem írtad azt el?
-
Szepi1979
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
ööö most az egyiket nekem is elfogadta...
-
Rellind
senior tag
Elérte a limitet. Nem is tudtam belépni a warplanes-re.

Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- BestBuy ruhás topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Sorry