Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Tiger neked is megállt néha? Tudom, hogy gyakran lerohadtak, de ez túlzás.

-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Cray Tyler
üzenetére
Kb így használom én is. Rettentő mókás mikor nagyobb tankokat sebzek és azt sem tudják honnan lövik őket.

-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Na csak sikerült lenyomni.
Képek következnek és egy kis spoilerveszély!
(IMG:/dl/upc/2014-04/01/327569_eks0djrdjfu4nld6_wot.thumb.jpg)(/IMG)
(IMG:/dl/upc/2014-04/01/327569_xtsvmsgiahu3s2fw_wot2.thumb.jpg)(/IMG) -
Angel1981
veterán
Troll out!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
PR0JECTNR56
addikt
-
Angel1981
veterán
Mondjuk úgy, hogy egyetértek a WoT wiki leírásával:
"The long 107's penetration and damage are comparable to those of German long 105mm from the Tiger II and it is relatively accurate. This allows it to work much like the Tiger II as a slow, long-range sniper with thick armor, capable of going into close-range combat if needed."
Az biztos, hogy "sniperebb", mint mondjuk egy IS-3, de úgy játszva azért valóban nem olyan hatékony, mint mondjuk egy Tiger II.
Igazából UP az a tank; ahhoz az alfához a 3.4-es célzásidő pofátlanul hosszú - és nem ez az egyetlen, amiben értethetetlenül gyenge. -
Bingisz
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ha csak a 8 bites mapon lehet vele játszani csak Karlok ellen, akkor miért ne?
Hatalmas funnak néz ki, kár hogy csak este tudom majd kipróbálni. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Patrick76496
üzenetére
Tuti, hogy nem. Eleve irreális statok vannak beállítva. 600mm-es mortárnak 0.7-es szórás? 2mp célzás? Kicsit se OP...

Eladni nem lehet, tankász nincs vele, mert XP-t se kapsz, talán a 100-as parancsnokot ki lehet menteni belőle.
-
munnergep
senior tag
http://forum.worldoftanks.eu/april1-game/
Elsőre 17824, benéztem egy rákot

-
jr1994
addikt
Karl tényleg állat
én is remélem hogy marad. Nem is kell variálni, a mostani játékmódja úgy jó ahogy van. Amúgy az egyik meccsen zöld játékos is egyenesen vízbe hajtott 
Ha benne marad a játékban, néhány idegtépő meccs után kész felüdülés lehet majd egy-egy kör vele. -
PaJa1
őstag
válasz
Patrick76496
üzenetére
A plecsnu szerint 3an bucsuzik
-
Djuree
félisten
válasz
Patrick76496
üzenetére
t1be biztos nem...
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Nagyon remélem.
-
Patrick76496
őstag
Ugye meg lehet majd tartani ezt a Karl-Geratot?

-
olcsii
aktív tag
[link]
Centurion vs T54 és T62A -
Spenike
tag
Hali
Reggel 7 előtt még be tudtam lépni most nem tudok vagyis be enged csak az a gebasz hogy ami eddig nem volt ! ki írja "legénység frissítése" és se előre se háta .
Ha kilövöm újra indítom az sem segít, gondolom ez az Április 1 faszság miatt van valakinek hasonló probléma vagy valami megoldás ? -
válasz
SoulReaver
üzenetére
72

[link] -
Zadia
őstag
Mentem 1 kört a Karl-al állat.

-
Zadia
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Zsír.
Mennyit játszottam ezzel a játékkal régen. Már el is felejtettem. -
Angel1981
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Mindkettő jó, de kicsit más játékstílust követelnek.
A Tiger P nagyon jó frontpáncéllal rendelkezik, nem gyullad és nem kap ammo rack-et szemből, vagyis lehet vele kicsit offenzívebben játszani - de attól még alapvetően sniper heavy.A sima Tigris gyenge páncélzattal, és nagyon kényes modulokkal rendelkezik, viszont a DPM-je brutális!
Kerüld a közelharcot vele, távolról lövöldözz, és gyakran lehetsz top sebző!
-
Cray Tyler
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Az ELC-AMX az tulajdonképpen egy nagyon kellemetlen mini-TD. Rettenetes camo-val és durva átütéssel. Én nem is nagyon használtam direktben spottolni. A gyorsaságát kihasználva a csata elején odarohanok valami helyre jó elöl, ahonnan tuti nem várna az ellenség, főleg nem ilyen korán, és onnan keltem a zavart meg a feszültséget
Az, hogy mellesleg közben spottolok is, az csak a szükséges plusz. -
Bingisz
addikt
Neeee ne vegyék vissza. Olyan jó lenne ha kikapcsolódásnak lehetne tolni vele bármikor....
-
Kakumix
senior tag
válasz
dfsz34
üzenetére
Az ok, hogy kék, de attól még lehetne pocsolya is, ki kell próbálni. Viszont mi lehet hogy úgy fogjuk megnyerni a második csatámat, hogy az előbb mikor kilőttek már csak egy afk tankunk volt az ellenfélnek meg még 4 tankja. A 4-ből 3 biztos mozgott mert kb. fél percenként fulladtak meg
Még volt hátra nyolc perc, de nem bírom a feszültséget és inkább kiléptem.Veszítettünk, ezek szerint az utolsó játékosuk rájött, hogy kell a falat lebontani és nem a vízen próbált meg átjönni a mi oldalunkra

Vagy a miénk ébredt fel és próbált átkelni a Nagy Vízen. -
sebijani1982
senior tag
válasz
dfsz34
üzenetére
Inkább Tier 10-be kéne dobni!
HP és Sebzés maradhatna.
Átütést mondjuk 180-250-körülire változtatni.
De csak és kizárólag a mostani tűzgyorsasággal!!!!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lenne ellenfele a WTF E100-nak!Legalább lenne oka mindenkinek szidni az arty-kat.

DJuree: Bent hagyhatnák véglegesnek is akár. Az sem érdekelne, hogy nincs XP és kredit. De néha jól le tudná vezetni a feszkót egy kis ökörködés vele.
-
Joe.36
addikt
Nem lehet eladni
-
dfsz34
őstag
válasz
eszakas
üzenetére
igen,
mentem egy kört a karl-al és basszuskulcs, ezek a núbok még ezen a vicc pályán is képesek kempelni, arról nem is beszélve, hogy három tank fulladt a vízbe a csata alatt, mert a kék ugye nem egyértelmű, hogy micsoda, jajj jajj
ez komolyan már a szánalom a köbön kategória, mindegy lehoztuk a csatát, 5e kreditet bezsebeltem meg még valami díjat, aztán eladom a csába, kell a garázshely más célra
egyelőre teszek rá egy tier 1 tankot, aztán meglátjuk mi történik vele
Frissítés: basszus, most nézem, hogy nem lehet eladni a karl-t. áááá
-
Djuree
félisten
"Win a total of 75 battles while driving light tanks and SPGs"
alacsonyan szállnak majd az artyk.
-
dfsz34
őstag
válasz
üzenetére
Szerintem a garázshely meg kell maradjon, mert mi van, ha eladod a karl-t és veszel arra a garázshelyre egy másik tankot. Nem tartom valószínűnek, hogy a garázshelyet elveszik. A tankot magát, hát azt lehet, hogy csak átmenetileg adták, bár technikailag ezt sem nagyon látom, hogy tudják megoldani, de tankot még csak el tudnak venni. Garázshelyet már nehezebben, mert közben oda már mást is rakhattál.
-
Napfénysüti
nagyúr
Ez az ELC AMX vicces járgány. T6-os csatában kénytelen voltam a védekezésbe segíteni és sikerült 1505 + 1049 spot dmg-et kiosztani.

-
csaba17
senior tag
ez meg mi a fene?

Küldetés teljesítve! Jutalom:
Jármű hozzáadva: Karl (100% legénység)
Férőhelyek hozzáadva: 1
valahol a hétvégén láttam ezt a pixeles izét de mi ez?
-
PaJa1
őstag
válasz
CHaooSS
üzenetére
A-43 remek tank. A-44 egy rakás fos. annyi előnye van, hogy nagy az alpha sebzés és mobilis.
DE:
Folyton motor lerobban mert szétlövik az elejét, ágyú pontatlan ráadásul tetves lassan céloz 3,4 secszabad XPt váltok, hogy kifejlesszem az ojjekt 416ot és legénységet átrakom abba, az talán lesz olyan jó, mint a vonalon a 6os
-
Cray Tyler
senior tag
válasz
Pete55555
üzenetére
A kirohanás valójában valamit olyasmit szeretett volna kommunikálni, hogy a német stílus tökmás, mint az orosz. Ha összevetsz mondjuk egy E-50-nel egy T-54-et, akkor szerinte a T-54ben keményebben meg kell dolgozni ugyanazért a sebzésért, mint a német medben. Vagy egy IS-4/IS-7ben ugyanígy keményebben meg kell küzdeni ugyanazért a sebzésért, mint egy E-100-ban vagy Mausban.
Én ehhez nem tudok érdemben hozzászólni mert ezeket a tankokat csak ellenfélként ismerem.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
belaazallat
üzenetére
Azt már nem is néztük, így is elég érdekes volt a helyzet.

-
LicskaiJ
aktív tag
válasz
szőröscica
üzenetére
Szerintem 10.5 -össel a legjobb.
Érdemes pár gold lőszert is betárazni a HE mellé a keményebb ellenfelekere. -
válasz
Cray Tyler
üzenetére
Az már szép. Mondjuk több helyen sántít a dolog. Mellesleg ment a játék E5-el is, csak épp az E-50M-et jobbnak tartom.
Amúgy, ha OP minden német tank, miért nem azzal játszik a haverod ?

-
Bad Pritt
félisten
válasz
Angel1981
üzenetére
Néztem lila játékosok statjait és szerintem ezekkel tudnék hozni olyan szintet, ha figyelnék rendesen. Sajn nem figyelek.

Mondjuk itt direkt meg akartam hagyni a top gunt a Jagdtigernek, de utólag néztem, hogy 1800 sebzésre nem igazán érdemelte meg, na mindegy.Más: ennek mennyi az esélye?

(Két IS-3 meg a T32)
-
CHaooSS
őstag
Lassan, de azért haladok az A43-al.. elég érdekes kis tank. Vannak vele elég jó csatáim, de szokni kell még.
csak 35k xp kell a44hez. remélem az már jobb lesz. -
Chris0321
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Szerintem próbáld ki mindkettőt és döntsd el neked melyik tetszik jobban.
-
szőröscica
addikt
PZ IV-re szerintetek a 10.5-ös ágyú a jó, vagy az előtte lévő 110-es penetrációjú?
-
zozimoto
aktív tag
Már megint az egekbe van a ping. Játszhatatlan.

-
L4mie
veterán
jacktor mode packot használok, hétvégén másik és most az itthoni gépemmel is azt csinálja a WoT, hogy amikor kijövök a csatából befagy a legénység frissítése alatt.
mi okozhatja? O.o melyik addon? -
Kakumix
senior tag
Szerintetek az amcsi 9-es TD-k nagy ágyúját melyiken érdemesebb/könyebb kihúzni, a T30-on vagy a T95-ön? Jelenleg Protóm van, a T28 ki van belőle fejlesztve és már "csak" 75000XP a T30

Általában nem bírom a torony nélküli tankokat. -
Bad Pritt
félisten
A himmelsdorfi hegy és a 20 fontos ágyú esete. Töltő srácnak szerintem a végére rendesen beállt a karja, érdemes megnézni.

-
Chris0321
veterán
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Cray Tyler
üzenetére
Vetesd meg vele a D.W. 2-t, kacagni akarok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bigobert
tag
Nálam kezdődik az esti lag. 300 ping, upc.
-
Cray Tyler
senior tag
válasz
Pete55555
üzenetére
Idézem egy haveromat TS-ről (szerintem vicces, pont akkor fakadt ki, amikor a hsz.-edet olvastam, épp lelőtte egy watafak eszáz):
"Mert a német tank az mind OP, ahhoz nem kell ész egyhez se. Mész előre E-100, Maus, E-50, mindegy. Lepattan róluk minden és a nagymamám is eltalál velük bármit. A tipikus nyejlontábornokok megveszik a PRÉM ELŐFIZUT, és persze német tankokkal mennek, mert az milyen zorall. Na egy ilyennek adjál oda egy IS-4et vagy T110E5-öt és halvány fingja se lesz róla hogy mivan. Merthogy nahát b+ igenis kéne tudni fedezékből harcolni meg célozni a víkszpotra, esetleg nézni a minimapot... sokez nekik én úgylátom. Főleg mikor körbehugyozom a mauszt batcsattal."

-
válasz
CHaooSS
üzenetére
A 430 nekem bejött, és azon az ágon a 8-as is egész jó. Főleg a T-44-el összehasonlítva
Teszten próbáltam. A 140 viszont egy rakat .. 
(#50801) +SoulRiever- Hát, én teszten próbáltam az E5-öt, de nem győzött meg annyira. Felváltva mentem E5-el, és az E-50M-el ami normál szerón is régen megvan, de az szvsz jobb. Kicsit kevesebb a péncélja, de ami beüti, az az E5-öt is. Arra akarok kilyukadni, hogy nem elég mozgékony nekem az E5, ahhoz képest, hogy alig van több páncélja. Kivéve a torony, de azon meg ott a hatalmas kupola. Az ágyú meg jobb az E-50M-en, ez vitathatatlan.
-
Chris0321
veterán
-
Simulacrum
senior tag
válasz
Cray Tyler
üzenetére
Egyetlen dolog dönt nálam a O140 mellett, méghozzá hogy egyszer 2 millióval olcsóbb lesz. Lehet nem most, de egyszer igen, mert még nem volt a ToT-ban, míg a T62 igen és arról lemaradtam anno.
Én teszten olyan 5-5 kört mehettem velük és nekem a T62 futott jobb köröket, de lila játékosok statjait nézve velük, általában az O140-el hoznak jobb sebzésátlagokat, illetve QB is jobban ajánlotta. -
SoulReaver
veterán
válasz
Cray Tyler
üzenetére
T110E5 -ben nem fogsz csalódni
Én sok csatát letoltam már vele és hihetetlen, mennyi mindenre képes..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- ÚJ Dell Pro 16 Plus - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 235U - 16GB - 512GB - Win11 PRO - 3 év garancia - HUN
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)