Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ry0K3N
senior tag
Elvileg szülinapi missziók.
[link] -
Tomi0703
addikt
válasz
Angel1981
üzenetére
Na ja, rosszul irtam le, nem osszekevertem hanem elb*sztam.
Tok ugy emlekeztem, hogy 5 lovedek van abba a szutykos wadafakkba. Mondjuk lehetne 5 is, ugy is op lenne... Bar a loveget szerintem eleg konnyu elloni. Mostanaban ha lovom a tornyat nagy valoszinuseggel a puskaja banja. -
dfsz34
őstag
válasz
Djuree
üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy az f155 front páncél érezhetően gyengébb, kevesebbet pattint és sokkal könnyebben belövik. Részben persze az arany terjedése, de a nerf előtt is már keményen ment az arany lőszer buli és mégis rengeteg acélfalat szereztem. Azóta egyetlen egyet sem.
Az fv183-ról annyit, hogy általában vannak olyan TD helyek a pályákon, ahol oldalba lehet kapni az ellenfelet. Egy obj263 vagy 268 nyilván mindegy hol van, az szemből is sebez csúnyákat, de pl az fv183 esetében fontos a jó helyezkedés.
Azért az a 4-500 sebzés sem kevés, amit szemből tud produkálni, főleg a csata második felében, amikor az ellenfél már le van valamennyire amortizálva. Pl. t34 hull down-ban, úgy ki szedte a tornyát meglőve, mint a huzat, ha jól emlékszem 400 körüli hp volt. Vagy jpze100, amikor csak a felső része látszik, szépen kikapja. Egyébként csak hogy értsük milyen komoly dolog ez, már többször pattantam jpze100 felső részéről obj268 arannyal. Hiába a brutál pen, a kialakítás miatt pattint a jpze100 már akkor is, ha kicsit szögben van.
Automata tűzoltóval nem tűnik veszélyesnek a gyulladás az fv183-nál. Előfordul, de egyáltalán nem gyakran. További javulást lehet elérni, ha a vezetőre tesz valaki skill-t, de arról egyelőre nem tudok nyilatkozni, még csak két skilles a banda.
-
Spenike
tag
Hali
Skacok most komolyan ezt a gagyi xar kis tankot :
Karl
El sem lehet adni ???
Undorító egy kis dog csak foglalja a helyet de nekem még a garázs hely sem kellene csak ne legyen a gárázsombaaaa.
-
Angel1981
veterán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
HESH lőszert használ, nincs mit állítani a minimumsebzésén.
Ha nagyon keveset sebez, akkor vagy vastag, vagy üreges páncélba talált be, ennyi az egész.
És vannak még problémái annak a tanknak bőven; gyenge testpáncél, gyúlékony, lassan céloz, lassú a lövedéke, nem túl pontos, gyenge a gun depression, csak 12 töltényt vihet, és még biztos lehetne folytatni.Tényleg a Fosch 155 volt a leginkább OP T10 TD, nem véletlenül kapott komoly nerfet...
#51979 Tomi0703: milyen kettőt? A másik 4-es!

-
sith7
félisten
Mi a verziószáma a legújabb xvm - nek ?
5.xx ? -
Djuree
félisten
tegnap swampen jót mentem, 2 t10-es arty meg 3 t9-es.

meg se mertem mozdulni...
olyankor mivan ha feltettem egy legénység kép modot, de csak az angol tankoknál változott a legénység.
próbáltam megkeresni de nem jöttem rá mi lehet a gond... -
Angel1981
veterán
válasz
xenom0rph
üzenetére
1. 5-10 mp, az ezen belül számolt pontos érték meg randomnak tűnik.
2. Vitirisnek volt / van valami olyan modja, amit ha felraksz, akkor ha felspottolnak, azt kiírja a chatbe, sőt, a szektort is, ahol ez bekövetkezett.
Nem találtam meg magát a modot, ha gondolod, dobj Neki egy privátot! -
Jolet
őstag
nem ma jön a 9.0?
-
Ebit
addikt
6-os tár
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
ja
-
Djuree
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
3360dmg egy tárból, 6 lövés. durca...nagyon gyors célzással.
-
Djuree
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
mint a wattafak e-100, mire eljutok oda tuti nerfelik.

-
-
csaba17
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
azért amikor nem oda lő és 500 alatt sebez azt is nézzétek, nem csak az 1500feletti sebzéseket. volt hogy az obj 263ba 161et sebeztem szemből, eltaláltam de valami irgalmatlanul rossz helyen...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Diarmand
üzenetére
Erre tudnál egy linket dobi?

Tegnap nekiálltam ennek az angol med ágnak ha már többen annyira dícsérik. Mondjuk még csak a 4-es Covenanternél járok. Azért ezek a kis minitáras ágyúk nem lettek a kedvenceim.

Egyébként igen furcsa élmény T8-9-es csaták után ilyen kis tierben játszani.
-
Diarmand
senior tag
válasz
dfsz34
üzenetére
Úgy-úgy. Nincs annál örömtelibb érzés, mikor a sarok mögött gubbasztva meglátod, hogy nagy erőkkel jön az ellenfél, majd mikor felspottolódsz, mind megállnak és tanácstalanul forgatják a tornyukat

Aztán egyikük felbátorodik és kidugja magát (DIRR, 1800+), és szinte hallom ahogy üvölt cseten, hogy engedjék vissza
Komolyan mondom ez az egyetlen jármű, ami miatt soha nem lesz waffen e100-am.És tényleg meglepő, hogy mennyien nem tudják használni a HESH lőszert, beszarás hányszor kapom meg cseten, hogy LOL 1900, HOW? Ammo rack? meg a többi baromságot. Pedig csak tudni kell hová célozz...

-
dfsz34
őstag
Ha unom a sok gyökér retardáltat, akkor megyek néhány kört az fv183-al. Nem olcsó ez a szórakozás, de garantáltan stressz oldó és szórakoztató.
Új csúcsot értem el az egyik csatában. Egy házak között osonó maus-ba belevágtam 2121 hp sebzést.
Volt némi rezonanciája a chat-ben. Egyrészt a mausnak nem tetszett. Másrészt a saját artynk kiakadt, hogy nagyobbat sebzek, mint ő, harmadrészt sokan még most sem tudják, hogy ezzel a TD-vel bizony ilyen szép kövéreket lehet kiosztani.
Egyébként mivel nem sebeztek meg engem, ezért plusz 5e -ben zártam. Ha nem megy mellé sok lövésem, akkor attól függ, hogy kicsi pluszban vagy elviselhető (15-20e) mínuszban zárok, hogy mennyit hp-t vesztettem.
Ez a TD mindenek felett. Az ilyen pillanatok mindig élményt jelentenek, amikor valami brutális kövér sebzést kiosztok.
Komolyan nem tudok most hirtelen másik tankot mondani, amivel ilyen jól szórakozom.
-
CHaooSS
őstag
2 napja kaptam először ezt az üzenetet( need update game client) mondom ok kilépek. Azóta nem is néztem a wot közelébe
mondom játszok egyet,de most is ezt írja ki.. Launcher-el indítom és az azt írja minden ok... ilyenkor wtf? -
Bad Pritt
félisten
-
Lunky88
tag
Ez meg mi a jó élet? Jó lenne ha valaki megmagyarázná, mert rendesen felment bennem a pumpa.
-
superfly2
tag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Várom már hogy meg legyen, mert nagyon tetszik

Bár még messze van...
-
superfly2
tag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Aha, értem
Az STA-1-nek befogom tenni , csak még nem ment fel 100%-ra hogy tudjam resetelni 
Kíváncsi vagyok milyen lesz az STB-1
Köszi a gyors választ!
-
PR0JECTNR56
addikt
-
superfly2
tag
Az STB-1-nek mennyire sebezhető az ammo rackje, nem tudja valaki? Mert az STA-1-nek szerintem eléggé sebezhető

-
Arpee78
senior tag
A beforgatott Mausnál nem weakspot az alábbi két fehér kör? (AP/APCR lőszerrel) A felső keresztülmegy a 100 mm-es lemezen, elkerüli a láncot és a 80 mm vastag oldalpáncélba ütközik. Összesen ~240mm effektív páncél 30 fokban forgatott Mausnál. Az alsó a 25 mm-es lánc után megy az oldalpáncél felé, 150-160mm effektív páncél. Egyébként a hasa~300, az oldala 317mm ugyanígy 30 foknál.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Tomi0703
üzenetére
Nem kevertem össze... több év játék után már csak tudom, hogy melyik tankról beszélek...

Ha meg nekem nem hiszel nézd meg cleverland videóit.. ott is volt párszor szó arról, hogy könnyen átlőhető, ha elfordítja.
Ha jól emlékszem csak közvetlen szemből 250mm-er a páncél, utána már egyből 220 amit már nem olyan nehéz átvinni
-
Bad Pritt
félisten
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ha bekapcsolok melléd full álcás T-62-vel elég ópék leszünk asszem.

(sidenote: tényleg durca, mennyire jó a T-62 álcája és mennyire számít ha minden álcabónuszcucc rajta van, alig veszik észre. Enélkül tank ászom se lenne vele.)
-
-
válasz
Habib[HUN]
üzenetére
az az st1 egy op szar.
-
csaba17
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
és mire kell kicserélni?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
SoulReaver
üzenetére
Játszhatnál velem, én eddig mindig nyertem, mikor HELPX-es formák ellen zúztam/zúztunk.

-
csaba17
senior tag
csak mi nem tudunk csapatozni?
létrehozzuk és semmilyen tankot nem enged választani de nincs is semmi a listában. semmi szűrés nincs beállítva. többször is próbáltuk de semmi... -
xenom0rph
őstag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Arra azért nem gondoltam ,mert az IS (meg az utána lévő tankok) az ilyen "ellenfél arcába nyomulós" tank, legtöbbször úgyis spoton vagy. De még megfontolom
Más:6th senseről /Spotolásról jut eszembe két dolog:
1. Mennyi idő után esik le a spot az emberről ?
2. Tegnap játszottam egy amx-el és amikor spotolt valakit ,akkor írt a csetbe egy mosolygós fejet .Van erre valami mód,hogy jelzi ha spotolt valakit? -
xenom0rph
őstag
IS első skill, javítás mindenkinek ugye?

-
SoulReaver
veterán
Szopóágon..
És még ez is.. 
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Habib[HUN]
üzenetére
Helyes!

Én mindkettőnél a 9est húzom, azaz a heavy már megvan csak nem vettem meg. A med ágat T6-tól végig megtartottam, olyan jó mind.
-
Bingisz
addikt
ER7VX36GD4 100 arany.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Habib[HUN]
üzenetére
Centurion még jobb, mint a Caernarvon. Képzeld el kb ugyanazt, csak gyorsabban.
-
Bingisz
addikt
válasz
BlackfireXIX
üzenetére
Mit szeretnél tudni róla?
-
BlackfireXIX
csendes tag
Üdv!
Valaki tudna nekem ESL 1on1 series informáicókat adni?

-
Bingisz
addikt
válasz
simron
üzenetére
Pontatlan, nagy, papír, ráadásul 3 IS3+ 2 50-100 felállásnál még vak is a csapat. Az IS3 110 meg nagyon f*sza pajzs, ha a fókusz az 50-100-ra megy. Ráadásul az 50-100-on hosszú a töltésidő, ami nagyon körülményessé teszi a taktikázást is. Én személy szerint nem szeretem, nem is használjuk őket. Egyedül Himmelsdorfon van értelme őket használni, meg talán Ensken.
-
simron
tag
válasz
Bingisz
üzenetére
Miért nem jó az 50 100? Egy rush esetében sokat számít a nagyobb hp, sebzés és átütés, az 50 100-nak pedig mindenben jobbak a mutatói a 13 90-nél és a T69-nél. Persze, amikor a pályát bejárva vadászni kell az ellenre, meg oldalt váltva zavarni az ellen nehezeit, akkor jobb a 13 90, akkor talán a legjobb felállás egy 50 100 és egy 13 90 a három IS-3/110 mellé. T69-et sokkal ritkábban látni csapat csatában, mint a két franciát, pedig sokaknak megvan az amcsi tank, páncélban jobb, de azért vannak előttük az IS-3-ak, 110-ek, mert azok a pajzsok.
-
Djuree
félisten
tank legénység képeit hol tárolja a gáma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Metal topik
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Yettel topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tok ugy emlekeztem, hogy 5 lovedek van abba a szutykos wadafakkba. Mondjuk lehetne 5 is, ugy is op lenne... Bar a loveget szerintem eleg konnyu elloni. Mostanaban ha lovom a tornyat nagy valoszinuseggel a puskaja banja.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

... de szerintem ez van fenn nekem is ... na nem baj, este teszek vele egy próbát

próbáltam megkeresni de nem jöttem rá mi lehet a gond...

....