Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
MinionFlasH
senior tag
válasz mikron #74037 üzenetére
Teljesen igazad van, én is sajnos alig megyek jó köröket vele, szégyellem is ritkán veszem elő. Nem tudom, hogy mi az oka Tiger II-vel nagyon jó köröket futottam szinte mindig, még a csövemre is rákerült 3 karika(relatív jó tudom, inkább magamhoz mérten), de E-75 el egyszerűen valamiért nem megy.
-
sebijani1982
senior tag
válasz mikron #72154 üzenetére
Akkor áruld el kérlek miért kaptam? Előtte 10 arany volt a fiókomban. Megváltoztattam, 310 arany pihent a fiókban.
Gondolom, ha mostanában változtatott valaki, az nem biztos, hogy kap. Én kb. fél éve változtattam ez előtt.
[ Szerkesztve ]
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
Djuree
félisten
-
-
dfsz34
őstag
válasz mikron #70705 üzenetére
Már nem tudom, hogy hányadszor sz.patnak le himmelsdorfon, az egy zászlós, encounter módban.
A lórival felrohanok a hegyre, mert gyorsan oda kell érni. A kavarodásban nem látom, hogy jönnek vagy mi, vagy ha jönnek is leállnak és nem jönnek fel, hanem onnan leskelődnek. Engem meg szétszed az ellenség két irányból.
Ja mindez azért, hogy rohanjanak foglalni, ami csak nagyon ritkán sikerül, mert az ellenfél szépen végez velem, meg néhány társammal a hegyen, utána lerohanják a többieket, akik lent figyelnek közben és még vígan odaérnek a foglaló körhöz, mert csak 1, azaz egy tank foglal, a többi ott szétszóródva figyel, még akkor is, amikor a hegy elesett.
áááááh
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz mikron #69914 üzenetére
Egy jó álcával lebont félig az a kis csótány mire észreveszem... brutális egy vas. Ha közelharcra kerül vele a sor, akkor általában azonnal lerammolom. Nem szabad hagyni hogy a mozgékonysága és a gyors lövege ementálit csináljon az emberből. Panther M10-el is az első dolgom az ellene, hogy nekimegyek. Lehetőség szerint nagy sebességgel. Azt nem szokta szeretni.
Iszonyatosan jó gép az a kis td. Mondjuk azért azért tudnak pislogni a kis E25 tulajok, amikor a Szu-122-44-től kapnak egy bazi nagy pofont. Amikor meg próbálnak trükközni a manőverezéssel akkor jön a második döbbenet. Ez a francos orosz vas, gyorsan fordul ám. Egy bajom van a 122-44-el. Egy kicsit vakegér nekem. El tudnék képzelni egy jobb látótávolságot. -
scyllarus
veterán
válasz mikron #61211 üzenetére
Tegnap egy román srác ugatott végig, miután kilőtték a Type59-éből. Folyamatosan szidott engem a JagdPantherben meg a csapattársamat az AC mle-ben, hogy nem rontunk rá eszetlenül az ellenfél T29/JP/GWP triójára. A T29-et kiszedtük, a JP-t leabáltam, mielőtt kiszedett (végig golddal lőtt, ő egyet pattintott, én nem, ennyivel nyert), de azt kiszedte a francia TD. A végét elrontotta az artyval szemben, de nem is ez a lényeg. Már a meccs közben mondtam neki, hogy kíváncsi leszek a meccs statisztikájára..
Persze utána már hiába vártam a jelentkezését, én 800-zal, az AC 1000-rel sebzett többet az OP tankjánál"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Bad Pritt
félisten
válasz mikron #54375 üzenetére
Én bevallom őszintén, nagy marhaságnak tartottam a HD modelleket. Aztán kijött a peccs, nőtt az fps-em, ráadásul a Centurion 7/1 és T-54 kik*rt jól néz ki HD-ban, szinte sajnálom is, ha mással kell mennem, mert midnen más rusnya mellettük.
Ami viszont nálam előjön, az a folyamatos "kevés a memória" üzenet, plusz a meccsek betöltése elég rapszodikus, néha visszaszámlálás előtt bennvagyok, de pont ma volt, hogy több, mint egy perccel később töltött csak be, nem tudom, miért. Ettől függetlenül én kellemeset csalódtam a 9.0-ban.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
diegho
nagyúr
válasz mikron #44014 üzenetére
Nem a wot ássa a sírját, hanem beleszaró, buta, agyatlan játékosok, akik képtelenek gondolkodni. Azt pedig ne mondja nekem senki, hogy egy 500WN alatti játékost meg lehet tanítani játszani, mert nem lehet. Előbb tanítok meg egy vödör földet rappelni, mint egy 5k feletti csatás 500WN alatti játékost arra, hogy melyik tankkal hová menjen. És ez még csak a helyezkedés! Ezzel nem lehet mit kezdeni. Igazából dupla ennyi WN értéket is írhattam volna, mert bizony ott sem jobb a helyzet.
-
-
-
Kakumix
senior tag
válasz mikron #32437 üzenetére
Pár napja engem is betett ellene, nem örültem a szakaszának, mert, kékre és voltak lilára festve, míg nálunk csak egy kék szingli volt, Highway-en. JacquelineX egy Foch155-öt vezetett - jobban mondva abban üldögélt egy bokor mögött (5 tankot azért kilőtt, engem is beleszámolva és ővé lett a top sebzés ).
De ezúton is köszönöm a háromfős KPH-s szakasznak, hogy mindent megtettek a győzelemért és 3db T9-es TD-vel ~3400-at sebeztek! Toerpoerdoegnek az inspiráló szavait, hogy menjek már előre a T71-emmel és spotoljak, hiszen a folyóban a híd alatt lévő AMX tutira egyedül volt a környéken és a T71-em amúgy is átugrik a folyón, cseppet sem lassul le és így nem tett volna könnyű célponttá, ha átmegyek a folyón. Továbbá köszönöm, azt is, hogy fenyegetése ellenére nem lőtt belém a Jagdtigerével, bár ez lehet csak azért volt, mert már túl messze voltam a bázistól, amit kempelt. Persze biztos lehetett, volna ügyesebben is spotolni, de azért így is több, mint 30%-kal kaptam több XP-t, mint a csapat másodikja és messze többet spotoltam.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
SSJmeszes
senior tag
válasz mikron #30127 üzenetére
Kérlek.. De tényleg szépen kérlek, ne erőltessük már ezt a magyar mentalitás sztorit, mert a falat kaparom mindjárt.. Miért hiszik a magyarok, hogy csak magyarok képesek így viselkedni? Ezt nem értem esküszöm. Pedig nagyon nem csak magyarok viselkednek így..
[ Szerkesztve ]
Flickr: flickr.com/photos/63962202@N05 | Insta: natural.sight
-
wanted5
őstag
válasz mikron #26128 üzenetére
Ez a detektor hülyeség szerintem, és meg is mondom miért. Leteszteltem, meg belenéztem a konfig fáljba is, egyik esetben, egy E50M lőtt engem normál lőszerrel, de azt írta a detektor, hogy prem ammoval lőtt. Honnan tudom, hogy nem goldozott? Onnan, hogy nekem is van E50M, és ennek a tanknak a normál ammoja APCR, és a konfigban is úgy van beállítva, hogy erre írja a prem-et, tehát sok félreértés lehet ebből... úgyhogy én inkább nem használnám...
egyébként elég jól fel lehet ismerni ha valaki golddal lőtt meg ilyen hülye modok nélkül is...
-
sebijani1982
senior tag
-
pws
aktív tag
válasz mikron #24248 üzenetére
A csapatépítésben nem a feltétel a lényeg. Hanem a jól működő, eredményes csapat. Sportban előfordul, hogy középszerű játékosok, megvernek jobban képzett ellenfelet. Mert jobban tudnak együtt játszani. Illetve, 'klasszis' játékosokat veszteni csapatban, mert nem látnak a saját egójuktól.
Ha a 'spanokkal' jól megy a játék, lehet spontán szerveződött csapat is. Gyakran egész jó csapatok jöhetnek létre 'csak úgy', néha meg vért izzadva sem sikerül erőszakkal építeni egyet. -
-
K6000
aktív tag
válasz mikron #22582 üzenetére
Nem akarok rád licitálni, ne értsd félre...
Lőttem volna én többet is, de már nem volt kit...
(#22674) DEV_NULL : Jó lesz az a tank én szeretem 3000 HP feletti sebzést is ki lehet osztani vele....
[ Szerkesztve ]
ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
-
Enzolord
addikt
válasz mikron #19429 üzenetére
Ennyit fog vajon adni akkor is, ha már normál szerveren lesz?
Ez tényleg jó, ha valóban így lesz..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
sebijani1982
senior tag
-
Angel1981
veterán
válasz mikron #18281 üzenetére
Azért, mert cserébe csinálnak mást, ami tápos, akkor arra szabadul rá a sok játékos, eltöltenek újabb heteket / hónapokat a játékkal, és költik az aranyon váltott free xp-t.
Aztán azokat is nerfelik, és megint csinálnak újakat, és így tovább.
Üzleti szempontból tök érthető, hogy folyamatosan variálnak a tankokkal, és hogy az újak kicsivel mindig erősebbek, majd nerfelve lesznek.
Igaz, hogy ennek nem sok játékos örül, de amíg ilyen népszerű a játék, addig nem is fognak változtatni ezen a mentalitáson... -
-
Bingisz
addikt
válasz mikron #17668 üzenetére
Meglőttél egy kínai tankot. Azoknak van ilyen beépített elhárító rendszerük. Ha utána meglősz egy másik tankot eltűnik a szám.
Amúgy Fel megmondta már korábban, hogy egy ingame osztályozó rendszer. Kettest kaptál a körödre, ami nem túl fényes osztályzat....
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
emre
veterán
válasz mikron #17658 üzenetére
IS8 volt túlsó oldalt, és tényleg nem sokat csinált, a mögöttem levő T30-nak azért sikerült 2000 körüli sebzést kiosztani.
bullseye
8000 feletti sebzéssel már jó leszel.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Atlantis
veterán
válasz mikron #15669 üzenetére
Amiért az amerikai tankok nem feketék...
Richie146: Más, mint az IS. Szerintem mindkettő jó.
Drenadar: "hangulatos", ez tetszik, ez a jelző nem jutott volna eszembe, ha tankot kell jellemezni.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
emre
veterán
-
Quan-Chi
őstag
válasz mikron #13392 üzenetére
ez a mai nap már csak ilyen, GW pantherrel lövöldöztem, egyszer csak azt veszem észre h kopik az életem, ellenség a közelben sehol ! és az 1ik marha M6-os úgy döntött hogy rajtam tölti ki a dühét mert low tierbe került ... ami csúnya hogy 3700ba kerül a javítás és 2700-at kaptam kárpótlásért! nem tartom korrektnek ...
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Enzolord
addikt
válasz mikron #13317 üzenetére
Ammo rack...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
echterion
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.