Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Netfone
- Mobil flották
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz unravel #112002 üzenetére
Free xp-ből kihúztam, minden előző francia vackot átugrottam. Raktam bele 100%-os legényeket, töltésgyorsítót raktam rá, álcahálót meg ventit. Hát, azt hiszem, itt meg is álltam a francia tankoknál. Nagyon nem éreztem rá erre a tornyos td-re! Tudom, hogy light meg minden, de ez a 11s reload time valami borzasztó. A célzási időről nem is beszélve. Két lövés között nyugodtan feltehetek egy kv-t főzni. Az meg külön öröm, hogy folyamatosan kharkov, sztalingrád meg himmelsdorf. Itt aztán fel lehet kötni a nyúlcipőt. A löveg pontossága meg... . Ez olyan pontos állva, mint másik tank rohanva.
Na mindegy, majd csak ráérzek.
Lehet, ezt az xp mennyiséget inkább a bullgogba kellett volna ölnöm.Egy csomó amcsi lighot átugrottam és most éppen a T37-nél vagyok. Ezt a lightot érdemes megvenni? Vagy menjek tovább a bulldogra?
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
válasz unravel #110488 üzenetére
1. átlag tier
2. összes csata
3. WGR, a WoT saját mutatója (modxvm.com oldalon tudod a Settings-ben wn8-ra módosítani)
4. győzelmi arány
5. csaták száma az adott tankkal
6. győzelmi arány az adott tankkal
7. átlagsebzés az adott tankkal az adott tank hp-jához mérve___
Épp a minap mókoltam picit az xvm-et, csata betöltő képernyő wn8-cal, tank csataszámmal, tank átlagsebzéssel: [link]
Meccs közben csak tank típus + wn8: [link]Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
szbalogh
addikt
válasz unravel #69198 üzenetére
Engem tomato noobként vettek fel PPD-be. Aztán zöldként átmentem a HUNS2-be majd a HUNS-ba. AMikor azt szétrobbantották a PPD is feloszlott. Most (pár csata múlva kékként) újra építgetjük a PPD-t a régi tagokkal de más vezetőséggel.
Amúgy meg mit tudna ajánlani egy klán? Goldot? Ugyan már! Arra ott az esl vagy a kreatív contestek. Max a stronghold bónusz ami miatt megéri klánban lenni.[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
rlazol
veterán
válasz unravel #68739 üzenetére
én általában szeretem, ha van TOG a csapatban, mert többnyire jó játékos vezeti, én épp az ellenkezőjét tapasztaltam vele.
ami a csat ösztönzést illeti: Pont ez a mostani MM ösztönzi a játékosokaz századokba és klánokba, amiből a WG bevétele elsősorban származik. Nem érdekük ezen változtatni.
Bingisz:
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Angel1981
veterán
válasz unravel #68739 üzenetére
Igazából feltettél egy kérdést, hogy: "Azt észrevettétek-e? ..."
Diarmand erre válaszolt közvetve.
És én is válaszolok; nem vettem észre.Egyrészt olyan ritka a TOG, hogy szerintem akár 1000 csata is kéne összességében T6-ban ahhoz, hogy mintavételezni lehessen (merthogy ezalatt találkoznál kb. 100x TOG-gal), másrészt nekem is 68% a win rate-em vele. (Bár csak 45 csata alapján, vagyis nem elég a mintavételhez.)
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz unravel #68712 üzenetére
Láttam én már kettes-hármas TOG szakaszokat, amint bedarálták az egész ellenséges csapatot... Nem olyan rossz az, ha nincs arty. A KV-1 páncélja, a BP ágyúja és T7-8-as HP T6-ban? Teljesen használható, szerintem.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
S.Copperpot
tag
válasz unravel #68041 üzenetére
Nyisd meg az xvm.xc file-t (res_mods\xvm\configs\), és abban keresd meg a "hotkeys" szekciót. A "minimapZoom"-ban állíthatod, hogy hogyan működjön:
"enabled": false - nálam ki van kapcsolva, hagy itt a true-t, ha akarod továbbra is használni a zoomot,
"keyCode": 17 - ha be lenne kapcsolva, akkor a 17-es kódú (bal control) billentyűn működne,
"onHold": true - ha be lenne kapcsolva, akkor nyomva kéne tartani a billenyűt, ha nézni akarom. Ha ezt false-ra állitod, ki-be tudod kapcsolgatni billentyűlenyomással.Mint látható, én kikapcsoltam, mert a standard minimapot is ki tudom nagyítani a +/- gombokkal. (Magyar billentyűzeten talán az ü és az ó?)
We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play. We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the Gods.
-
Kakumix
senior tag
válasz unravel #66707 üzenetére
Van egy Safe Shot nevű mod, ami nem engedi, hogy csapattársba vagy már kilőtt tankra lőj (éppen előtted lőtték ki 1,5 másodpercen belül). Ha bemész egy ilyen modos tank elé, aki beléd lőtt volna a mod nélkül, akkor küld egy ilyen üzenetet. Nem éles helyzetben szokták ezzel a rosszallásukat is kifejezni némelyek (pl. én ).
Legyen szép napod!
-
Stigma.HC
senior tag
válasz unravel #66707 üzenetére
Nekem is ezt írja ki a mod amikor begurul elém a társam és pont lőnék, safeshot. Megakadályozza, hogy a kedves kis tankodba ne lőjek bele véletlenül és háborodj fel rajta. Mert vannak olyan kedves csapattagok, nem is kevesen akik nem figyelik, hogy a mellette álló akár táras tank éppen kitáraz és képes begurulni még így is elé. Vagy bárki elé lövésnél.....
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
-
papesz5
tag
válasz unravel #63008 üzenetére
Hasonló cipőben jártam már én is,hogy hipp-hopp ,és már történelem voltam a KV-2 lehelete után.
De jó fejek vannak a játékban ,küzdök a Pz.Kpfw.IV Ausf.H anyakönyvi nevű eszközömmel,hatalmas 480-as hp-vel,és a jó wargame bedobál sorban a Tigrisek,T-29-esek,KV-2-esek ellen,és azok hatalmas hősként lövöldöznek ki.Imádom,csodás
[ Szerkesztve ]
Bazinga!!
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz unravel #63000 üzenetére
KV2, szóval 152mm-es repeszromboló. Sebzés: 683-1138.
Az a dög olyan, mintha egy kisebb arty lőne pofán...
Simi37: Én csapatba szoktam néha bevinni szorzózni... Mines-on szoktak nézni a felvonuló med-ek, mikor hirtelen 900hp mínusz...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
benvolio
őstag
válasz unravel #62269 üzenetére
Az is jó, ha az I-es a miénk, de mi most a II-ről indultunk, akkor pedig az E4-es bokor a nyerő. Persze kizárólag csak jó látótávú tankkal, távcső+periszkóp tuti spot.
-
scyllarus
veterán
válasz unravel #62117 üzenetére
Tényleg, felmerült bennem egy kérdés: és a legtöbb TD-nél jelez valahogy? Merthogy a SU-152-nél senki sem fog tornyot cserélni, mert nincs neki olyanja
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
rlazol
veterán
-
xenom0rph
őstag
válasz unravel #60388 üzenetére
Még mindig nem értitek. Ha felrakom most pl. a nightly-t akkor az olyan lesz ,hogy tiszta szivárvány az egész képernyő. Én meg olyat szeretnék mint ami neki is van. Ne színezze a neveket, ne írjon WR-t, recent statot, csak a nevek mellett, színesen a százalékos WN8 ratinget.
halahala
-
psycroptic
őstag
-
eszakas
senior tag
válasz unravel #56922 üzenetére
Nincs mit, nem az én érdemem valaki már előbb linkelte én csak emlékeztem rá
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
-
foxymaxy
senior tag
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz unravel #55915 üzenetére
Ma én dícsértem meg az arty-nkat mert segített egy helyen áttörni az egyik pályán. A végén meg próbáltam is megvédeni az életét bár sajnos elbuktam mert az ellen T-54-e előbb odaért mint a sajátom. Kiszedtem utólag a T-54-et és sajnálkoztam hogy nem tudtam megvédeni az arty-t de írta hogy nem gond mert jó csata volt (szép csapatmunkával lehoztuk). Szóval vannak kellemes meglepetések is a játékosoktól bár azért az általánosságban elmondhato hogy ezt nem a nagyon alacsony effes zsenik szokták produkálni.
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz unravel #55910 üzenetére
Ma jó volt, sose panaszkodom mert random az egész játékos osztás. Tegnap nem volt szerencsém hát van ilyen.
Egyébként ez egy remek játék, ennyire rég kötött le PC-s game szerintem a legnagyobb hátulütője maga a játékos állomány. Ma például olyan dolog történt velem ami rég nem: két csapattársam megmentette az életemet. Nem is győztem hálálkodni. Amikor ilyen csapatokban játszik az ember akkor nagyon is lehet élvezni az egészet. A gond ott van mikor olyanokkal hoz össze a sors akik nem tudják mit lenne célszerű a járműveikkel kezdeni (pl KV-1 a bázison bokorban campel ).Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz unravel #55906 üzenetére
Jó lenne könnyen megtenni de sokszor idegesítő már. Múltkor megálltam egy helyen tudtam hol az ellen és egyszer csak a semmiből kaptam lövés persze onnan ahonnan számítottam rá. Nem növény hanem szikla mögött voltunk mindketten. De lassan már csak röhögök ezen.
Egyébként az összes nagyobb tankom vezetőjén 6th sense skill van pont a spot miatt.A tegnapi napom amúgy is a WoT pályafutásom egy mélypontja volt legalábbis amilyen csatákat mentünk.
Més que un club!
-
Stigma.HC
senior tag
válasz unravel #55515 üzenetére
Csak van az a hátulütője ennek a frages dolognak, hogy amíg a társam nem akar lőni az ellenfélre mert nem tudja egy lövésből kiszedni, addig az ellenfél is lőhet engem és fogyhat az életem, amivel akár a végén bukhatjuk is a csatát mert engem is ki fognak szedni idő előtt.
Sokan csak egy-két dolgot vesznek figyelembe és a többi lehetőséget nem veszik számításba, sajnos itt is elég gyakori ahogy olvasom a fórumot."Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
dfsz34
őstag
válasz unravel #55495 üzenetére
"Fraglopás nem létezik. Azé a kill aki megszerzi. Pont."
Technikai értelemben nincs, hiszen annak számolja a program, aki kilőtte, akár 1 hp-ról is.
Azt viszont akkor hova tegyem, amikor a harcos mellettem szándékosan nem lő, hanem megvárja, hogy lőjek és az ellenfél 1 lövéssel kiszedhető legyen (ha pattanok, akkor nem lő, megvárja, amíg töltök és újra lövök) és akkor lő csak?
Jó játékost is látni sokszor ilyent csinálni, nem csak paradicsomot. Nem figyelek erre direkt, sokszor nem is lehet, de ha közel van hozzám a csapattársam, akkor szoktam figyelni, hogy lő vagy sem és bizony sokan kivárnak szépen egy ütemet, hogy ők húzhassák be a fraget.
(#55506) Zsolt_72 : elég jó az ágyúja és a kitéríthetőség a szokásosan remek. A tank többi tulajdonsága is a jobbak között van, egy jól összerakott hatos nehéz tank valóban. Jól használható tank. Az elejét forgasd vagy még inkább rejtsd mindig hull down-al, hacsak lehetséges, mert hatalmas gyenge pontja van ott a "mellkasán".
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz unravel #55495 üzenetére
Vagy tényleg van akinek saját, bérelt fragje van amire előre fizetett? Nooooormális?
így van
pluszba most tartsam vissza a lövést a másik kedvéért? és mi van akkor ha emiatt menekül meg az ellen?
nincs ilyen hogy frag lopás, minden utadba kerülő ellenségre rá kell lőni, senkise tartja vissza a lövést uriember módjára hogy a másé legyen, aki így játszik annak jó kevés fragje lehet, hisz előle is ellopja mindenki
-
őstag
válasz unravel #54868 üzenetére
Nem azért de ez a fejlesztők szegénységi bizonyítványa ha a játék egy mod miatt kifagy. Különösen olyan kézenfekvő és egyszerű modoktól mint az xvm, vagy a napi stat panel. Ráadásul örökre, tehát ha egyszer kifagyott, akkor nem mész vissza addig míg vége nincs a körnek.
Például most a HellCat állt meg 50%-os műszaki állapotban 1000 bevitt dmg-vel a pálya közepén 50%-os csapatesélyekkel: tehát egy a szintemen marhajó körből kidobott mert FOS.
A Valve féle source motor érdekes mód nem volt ilyen baja sosem, 10év távlatában ilyen katasztrofális helyzet nem volt. Ha ki is dobott kb, 20mp alatt visszaértél, nem kellett kivárnod egy 20perces kör végét. Ja és ott aztán volt mod: a Counter Strike Source, meg a Half Life 2 Deathmatch éveken át futott kompletten lecserélve, azaz semmi se volt a gyári cuccokból, hanem az egész játék vagy 50féle modból összeollózva feltuningolva mindenhogy.
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
PR0JECTNR56
addikt
A probléma magját leginkább az képezi, hogy egy teljesen tiszta játék is olyan anomáliákat produkált, amire még a fejlesztők sem tudtak hirtelen mit szólni (lásd a véletlenszerű összeomlások probléma köre, amely csak a torta egyik szelete, továbbá már 16-án el lett juttatva fejlesztőkhöz, mint regisztrált hiba és azóta eltelt egy hét hivatalos megoldás nélkül).
A 9.0 általános problémáit pedig jól mutatja, hogy ez idő alatt nem érkezett hot fix semmire, hanem pénteken tesznek egy kísérletet a komplett javításra.
Nem mellesleg a WG tette lehetővé a modok használatát, amelyekből a legismertebbeket nem idióták írják, tehát elmondható, hogy ezúttal rajtuk a sor, hogy hivatalosan is kezdjenek ezzel valamit.[ Szerkesztve ]
-
K6000
aktív tag
Nincs egy mod sem!!! Mégis kifagy a játék, ha TD-vel megyek, ezt a wg javítja a pénteken.
Tehát helyesen: van értelme a tesztszervernek ha patch kiadás után is marad benne olyan hiba ami miatt "modok nélkül is" csata közben kilép a játék?
A wg is elismeri, hogy nem kell modokkal szétbarmolni a klienst ahhoz, hogy random kifagyások/kilépések legyenek.
Arról már nem is beszélve, hogy az új (átrajzolt) pályák bizonyos részein, olyan poligon, vagy textúra hibák vannak, amitől a szerencsétlen AMD videó kártyám idegbajt kap. Tehát van értelme minden patch kiadásakor új pályát kiadni ahelyett, hogy a régiek poligonszámát optimalizálnák, és a textúra végre normálisan illeszkedne is minden élre?ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz unravel #54648 üzenetére
Az mm működését mindenki tudja, amit belinkelt az egy szarul sikerült összesorsolás, ez van ezt kell szeretni, volt már szarabb is... voltunk már olyan csapattal hogy ugyan csak nem volt tizes heavink, sőt medünk sem, sőt artynk sem...az ellenfélnél meg minden felsoroltból akadt tizes, nálunk meg td, ésvolt tizes és annyi, ezeket be kell lenylni, és úgy játszani hogy az esély meglegyen a nyerésre,, nem egyszerű, de egy valamirevaló játékos skillből tud bosszúságokat okozni az ellenfélnek, méég akkor is ha bukó a meccs, ha úgy indulunk neki hogy szar az egész, akkor már elvesztettük
-
Viktoár
addikt
válasz unravel #54514 üzenetére
Mert a patch óta gondok vannak.
Random kilépked és buktad a csatát,hiába próbálsz gyorsan visszalépni,nem enged.
Egy-egy tank kilövésekor beszaggat a játék.Én megértem hogy fejlesztgetik/szépítgetik de már maga a játék motorja nem fogja bírni a sok számítási feladatot zökkenőmentesen.
Üdv:Viktor
-
Viktoár
addikt
-
jano_77
nagyúr
válasz unravel #53796 üzenetére
"enemySpottedMarker": {
// false - Disable.
// false - отключить.
"enabled": true,
// Offset relative to level icon (by X, Y).
// Смещение относительно иконки уровня танка (по X, Y).(#53800) TESCO-Zsömle; (#53799) SHiZUOKA: Kikapcsolni kell gondolom!?
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz unravel #53777 üzenetére
hol találom ezt a playersPanel.xc filet? Az XVM editoron belül engedélyezve van a felspottolt ellenfél jelölése.
illetve tud-e vki olyan gyenge pontos mod-ot, amiben már a HD modellek is benne vannak?
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz unravel #53707 üzenetére
Nálam továbbra sem ugrik be a nagy térkép középre a bal ctrl-t lenyomva. xvm-ban kikapcsoltam a minimapot, de úgy sem ment.
Biztos én vagyok ügyetlen, de csak nem akar összejönni. Az Mmap xml fájl meg oroszul van, szóval az sem egyszerűRosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
Patrick76496
őstag
válasz unravel #53159 üzenetére
Egyik klántársam, aki reseteltette az account-ját, mert nem volt megelégedve a statjával. Aztán 2-3 hónapja valakinek feltűnt, hogy Fail Löwén és IS-6-on kívül nincs mással köre és kirakta ide.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Atlantis
veterán
válasz unravel #53345 üzenetére
Na, mondjuk téged se kell félteni, már ami a stílust illeti...
Azt azért el kell ismerni, diegho jó játékos, korábban is az volt, rólad viszont ezt nem tudjuk, így csak azt feltételezhetjük, hogy alapból vagy gyökér (hogy idézzem szavaid) és nem az eredmények miatt lett ekkora arcod, ami alapján bizonyos szintű tolerancia esetleg még elvárható a közösség részéről.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 8. nap: Ghostrunner 2
- OLED TV topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra