Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Skyhunter #233899 üzenetére
Annyi költés lehet nekem is kb.
Más.
A Rev után belelendültem.
A Panther 2 szerintem méltánytalanul lesajnált tank, jobb a Rev-nél, kb ugyanúgy kell vele játszani, a páncél is kb annyira nem ér semmit. Félig TD-ként, és félig spotterként használtam, de a nem túl jó camo miatt vigyázni kell vele (nekem 25 körül volt mindent kimaxizálva, és még a fejlesztést is beleértve (+3%). Annyira jó a gunja, hogy nem kell rá semmi vertstab vagy célzásgyorsító, tier 8 szinten szinte lézeresnek tűnik. Én turbochargerrel (hogy gyorsabban tudjak pozícióba kerülni és relokálni), rammerrel (kb 2700 dpm érhető el!), és optics-szal használtam. Közel 500m látótáv miatt szinte minden medet hamarabb spotoltam, csak a jobb lightoktól kellett félni. A gun meg tényleg álom, az egyik legjobb, ha nem a legjobb tier 8-as med gun, és 280 az alfa. Az alap lőszer is elég szinte minden helyzetben, alig kellett néha prémium lőszert használni. Amúgy alig használok töltésgyorsítót, mert általában nem számít az a +10-15% dpm a mai metában. De itt 6.1 mp-re tudtam levinni a töltési időt vele, ami azt jelenti, hogy minimum kettőt lövök, míg más egyet belém, ami óriási előny, ha brawl-olni kell (bár nyilván ezt kerülni kell).
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
jano_77
nagyúr
válasz Skyhunter #233814 üzenetére
nekem is az van fent. más lesz a gond. választottál oldalt?
nem elegendő, hogy olyan tankkal menj csatába! választani kell oldalt előbb, csak utána lesz aktív a küldetés sor.
Garázs --> Homefront utánpótlásnál kellene lennie. De már lehet hogy lejárt a választási idő és nem választottál, ezért nem is lesz Neked már elérhető. Szerintem[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
-
Hauptmann
addikt
válasz Skyhunter #229160 üzenetére
Nekem egy dísz hiányzik, az összes nagy dísz megvan. VI-os szint, 36 pont az 50-ből. Ha az utolsó hely ki lesz olvasztva, plusz dísz, az azt hiszem, 3 pont, lesz 39. Így, ha minden hely be van telve, akkor csak 1 pontokat fogsz kapni, ha olyan díszt teszel fel, ami még nem volt. Ahhoz meg irdatlan sok töredék fog kelleni és/vagy veszed a nagy ládákat, amiből esetleg olyan díszt nyitsz, ami még nem volt meg. Kb. soha nem lesz meg a maximális szint.
Castor,
Annyira nem bonyolult, csak most mint kiderült, nagyon meg lett nehezítve a fa szintjének az emelése a korábbiakhoz képest. A ládákból engem csak a kis német hk-k izgatnak a gyűjteménybe, az R35 már megvan, az m15 hiányzik, de egyelőre nem veszek ládát.
[ Szerkesztve ]
-
Don Vittorio
őstag
válasz Skyhunter #229160 üzenetére
Erre még nem tudjuk a választ. Esélytelennek tűnik jelenleg, de legalább is nagyon lassú folyamatnak. Arra kell odafigyelni, hogy a megszerzett darabkákból gyártott díszeket mindig fel kell tenni a fára, akkor is, ha már volt olyan, mert az mindig +1 pont. Vélhetően részben ezekből a +1 pontokból fog összejönni az egész. Másrészt meg nyilván, ahogy közeledünk a karácsonyhoz, lesznek majd olyan napi küldik, amik nem csak darabkákat, hanem díszeket is adnak.
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
senior tag
válasz Skyhunter #225336 üzenetére
Tegnap este 10 körül próbáltam játszani 200 közeli pinggel.
A WoT saját network diagnosztikája egy budapesti szervert jelzett, ami ~120-at dobott a pingen.
Szóval még az is lehet, hogy nem náluk van a hiba, hanem valamelyik sóher szolgáltató úgy gondolja, hogy nem kell nekünk annyira külföldi szerveren játszani. -
nomic
aktív tag
válasz Skyhunter #224814 üzenetére
zola96: ha épp van szabad hely, akkor jelentkezel és automatikusan bekerülsz. inaktívakat ki szokták dobálni, szóval ha felszabadul akkor érdemes belépni. most lett 9-es szintű az erőd, tehát lassan ki lesz maxolva. [link]
[ Szerkesztve ]
Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+
-
jano_77
nagyúr
válasz Skyhunter #224610 üzenetére
Talán gyorsabb a csata, ha jól játszol, akkor jobban tudod befolyásolni a kimenetelét illetve gyorsabban éred el a tankkal szerezhető pontot és jön a bónusz. Igaz itt a legkisebb a bónusz, de gyorsabban elérhető és mehetsz a következővel. De amúgy mindenki azzal csinálja, amivel jobban játszik vagy jobban szeret szerintem.
-
-
kchryss
veterán
válasz Skyhunter #196853 üzenetére
(#196854) xAttilax
Honnan veszitek az ilyen marhaságokat, hogy Scheff nem tudja ki az a w00ha(Diegho) és hogy ő nem kedveli Scheffet?Nagyon régóta ismerik egymást. Scheff még nem is volt streamer amikor együtt játszottak Diegho rövid ESL pályafutása alatt.
Scheff pár éve csinált is vele egy interjút: [link]
Eddig amikor láttam őket egymással kapcsolatban megnyilvánulni mindig pozitívak voltak, szerintem kifejezetten jóban vannak.
Nem nézem rendszeresen Scheff-et, de amikor párszor benéztem hozzá többször láttam ott a cseten Diegho-t is, ebből arra következtetek, hogy szokta nézni őt. Sőt emlékszem olyanra is amikor adásban megemlítette őt Scheff, vagy olyanra amikor válaszolt neki és azt úgy mint régi ismerősnek.(#196856) Rison77
(#196849) Papooo
Szerintem a tankrewards és a toborzó program is a DDOS támadás miatt halt le. Azt nem tudom, hogy helyreállítják-e majd, lesz-e kompenzáció ha nem vagy csak letojják.[ Szerkesztve ]
-
xAttilax
őstag
válasz Skyhunter #196853 üzenetére
láttam, nagyon is néztem mert anno nagyon azt hangoztattam hogy ő max QB-nak küldene másnak nem... meg emlékeim szerint nem is nagyon kedvelte ciffet. De lehet ő is öregszik és egyszer még visszatért közénk a nagyon régi kedves énjével
[ Szerkesztve ]
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
-
Eugene Roe
őstag
válasz Skyhunter #184348 üzenetére
Jajjj, ez régen volt :) re: T34B
Nemo Rossz de nem is op. Gyakran kap(ott) t9-t10-et, alacsony a dpm, lassú a célzás, papír a hull, de vannak helyzetek, amikor t9 ellen is simán tud érvényesülni. Löwe stabilabb bástya :)
[ Szerkesztve ]
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
Enzolord
addikt
válasz Skyhunter #175226 üzenetére
Cimborámnak folyamatosan laggol. Én nem tapasztaltam eddig semmi problémát..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
jano_77
nagyúr
válasz Skyhunter #164045 üzenetére
Alap 100%-os legénységgel adja a WG a tankot, vagyis az első skill-t tudod kiválasztani.
Ahogy írtad, a lányok a különböző tankos 15-ös küldetések teljesítésével lettek és az 1 szem pasira - sajnos csak 3 lányom volt - pedig free-ből rátoltam az első skill-t, hogy ott is legyen BIA.(#164044) DVlad: ASLAIN van fent, az mutatja ezeket az értékeket. Nem tudom honnan számol és mi alapján. Nem vagyok biztos benne, de vélhetően - szerintem - EZT az oldalt használhatja.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz Skyhunter #160983 üzenetére
Nálam is játszhatatlan, Telekom.
Mod nem gyanús, összesen egy jimbo célkereszt és egy Minion hangmod van fent, ezekre nem gyanakodnék."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Yofej75
aktív tag
-
jano_77
nagyúr
válasz Skyhunter #153712 üzenetére
Tök jó, mert jövő héten már csak hétfőn kell dolgoznom, utána a jól megérdemelt szabit töltöm, és lehet majd Karifát díszíteni, meg persze tankokat húzni. Szeretnék a WZ-132 végére érni és az AMX M4 45-el is kihúzni az AMX 65t-t. Illetve nem lenne rossz - de erre már kicsi az esély - ha a Black Princ-el is ki tudnám húzni a Caernervont és a Karácsonyi leárazásokban ezeket mind meg is venni.
-
jano_77
nagyúr
válasz Skyhunter #153712 üzenetére
És tényleg, holnap indul! Köszi az infót. Néztem már reggel, de akkor még nem volt kint. Azóta a munkaterületet róttam.
(#153713) po1son: én mondjuk hozzád képest gyengébb játékos vagyok, de ha számít a véleményem vmit is a számodra, akkor ez így igaz. Nem csalnak a számok ismét. Teszt szerón annak idején kipróbáltam mindegyiket és nekem is az volt a tapasztalatom, hogy a leggyengébb 10-es light és meg sem fogom venni, hanem megtartom a Ru251! Olyannyira, hogy a Ru-n lévő kb 270K XP - már majdnem meg volt a 10-es - szépen átforgattam free-be és kezdem elölről a Ru-n gyűjteni az XP-t a 10-eshez. Kifejlesztem, de nem fogom megvenni. Szerintem az AMX 13 105 volt az egyik legjobb, majd a WZ talán. Illetve nekem nagyon kell a T-100 LT, mert marha lapos, nehéz eltalálni, remélem a lövegén majd pontosítanak és akkor az is jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Razermazer
őstag
válasz Skyhunter #145783 üzenetére
Hát ők alap, őket már régebben linkeltem, de természetesen elférnek
Én már unom nagyon a gyári kinézeteket, ezért szoktam havonta kéthavonta vátogatni. Nekem eddig Milky jött be meg deh0mbre, és penetratorx, mostanság szoktam használni krollnikow skineket mivel ő standard 2 vh-s skineket csinál nagyon szépeket.
Ezek az új emberkeék se rosszak az átnézett skinek alapján.Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Skyhunter #142546 üzenetére
KopiBDW napistat tette ki szerintem.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
-
h1mpi
félisten
-
jano_77
nagyúr
válasz Skyhunter #122300 üzenetére
Pont most olvastam, hogy miként is fog működni ez a rendszer! Szerintem ebben a formában pont nem ér semmit!
E szerint legénység esetében max 30 napig visszamenőleg érvényes, tank esetében pedig max 3 nap! "Halottnak a csók!"Mondjuk azt nem értem, hogy a svéd ág miért nincs bent még!? Ennyire jól sikerült ismét a patch!?
(#122312) lacibacsi: ez bizony jó lenne nekem is, mert biztos megveszem. Lányok már a garázsban - na jó még kell egy! Goldot ne kapcsoljanak hozzá, mert az most van, arra nem költenék.
[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
válasz Skyhunter #122300 üzenetére
A visszavásárlás a tankokra és a feloszlatott legénységre csak a patch utániakra vonatkozik, és az is csak korlátozott ideig.
(#122299) fradi81: és ha csinálom a csata végén az összegző képernyőn vajon hozzáadódik? Dolgozom, nem tudom tesztelni.
[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
Enzolord
addikt
válasz Skyhunter #121972 üzenetére
Már máshol is láttam, nem tudom, honnan veszitek, de ez az új svéd tank nem táras..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Skyhunter #115153 üzenetére
Itt megtalálod az összeset.. Amúgy Sasszem, avagy Eagle Eye a neve..
(#115155) jr1994 igen, mert az offban hinted az igét folyton..
[ Szerkesztve ]
-
Greentea
senior tag
-
Enzolord
addikt
válasz Skyhunter #108821 üzenetére
Igen, fergeteges..
Ha lőttem volna egyet, és találok is, negyedik vagyok... Ez is egy nagy mondás..(#108822) jozefgucci1 Te aztán tudod, hogy kell partizánkodni.. Szereted a veszélyt..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Spórolós topik
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OTP Bank topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Billentyűzet gondom van
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés