Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
Van egy hasznos mod Clan rewards auto claim néven arra hogy a klános Kötelesség útja jutalmak automatikusan begyűjtésre kerüljön. A mods/1.25.1.0 mappa alá kell bemásolni a játék mappáján belül (Értelem szerűen frissebb verzió esetén más számú mappát találtok majd ott) Aslainban is megtalálható.
A keresőben nem találtam hogy lett volna már említve. -
zserrbo
aktív tag
Beküldtem egy ticketet a bot játékosról. Nem csalódtam bennük. Semmit nem törődnek a játékkal. Ha olyan jól működne a meglévő bot védelem, akkor nem jutott volna el 160 ezer csatáig ez az account. Mondhatni az is bot volt, ami válaszolt erre
Thank you for contacting us regarding your issue with players not actively participating in battles.
First of all, let us assure you that we are glad to see players trying to make sure that others don't stay AFK in battle or use some kind of botting software.
Having said this, we have a number of tools to check these things out and are already taking action against players who regularly do this. Please remember that real life can get in the way from time to time and if you are unlucky enough to have just started a battle, it will affect your performance, even if this should be rare. Not every single time a player is AFK is on purpose.
Because of this, while we insist that we are glad to see you taking action against these players, rest assured that such cases will be taken care of without the need of additional information being sent by the players.
We hope that you don't have to come across players like this again and wish you the best of luck on the battlefield!
For any further information regarding this topic, please refer to our article.[ Szerkesztve ]
-
zserrbo
aktív tag
Ez a játékos tuti bot: [link]
Ennyi játékot aki végig bír játszani és még ilyen rossz játékos is marad az lehetetlen. -
zserrbo
aktív tag
Ezért van elegem ebből a játékból. 36 csatából kb 33-ban az Strv S1-el mentem és így lett ez az eredmény. 47%... Úgy kapartam vissza 40% alól. Annyira elrontották az amúgy is rossz matchmakinget, hogy elveszi a játékkedvem. Holnaptól pihentetve is lesz.
( A kredit a sok szorzó miatt volt ennyi. )
[ Szerkesztve ]
-
zserrbo
aktív tag
Mi van a t54-el? Egymás utáni két játékban is 2x kaptam lőszer rekesz lövést úgy, hogy a biztonságos elhelyezés meg van a legénységen.
-
zserrbo
aktív tag
-
zserrbo
aktív tag
válasz xAttilax #128845 üzenetére
Ne kérlek ne gyere ezzel. Fent van az EU szerveren általában 150 ezernél több játékos. Ha csak a harmada játszik ne mond, hogy fél órát kellene várni egy normál csatára. Figyelj engem nem érdekel legyen választható, mint a csapat csata. Én szívesen várnék akár 1,5 percet is rá. Míg, ha téged ez zavar játszol a bot 30k csatás piros játékosokkal, akik halálra tanulták magukat a jobb játékosoktól az évek során. Ennyi. Elegem van már a sok 2-15 / 15-2-es csatákból. Semmi élvezet nincs benne.
[ Szerkesztve ]
-
zserrbo
aktív tag
válasz Gyuri27 #128842 üzenetére
Régen volt +100% kredit talán 7es tankokig egész hétvégére, már nem emlékszem mekkora tierig volt. Ehhez képest szerintem fos a +25% kredit 2 órára személyes tartalék. Amiből ráadásul csak 2db lett az egész event alatt. Sőt a személyes tartalékokat rossz helyen lehet bekapcsolni, nagyon észben kell tartani.
[ Szerkesztve ]
-
zserrbo
aktív tag
válasz lacibacsi #128837 üzenetére
Ha tisztelnék az értékeket amiért szívesen játszok akkor talán, de így. Nincs képesség alapú normál csata. Nem érdekel a csapat csata, ott nem lehet lelőni a szorzót. Van egy élvezhetetlen RNG. Nincs kredit már a játékban, csak prémiummal. Ha nem lenne társaság már rég itt hagytam volna ezt a fost. Nem költök ilyenre. Amióta kilépett a játék a zárt bétából azóta játszom. Free to play a játék. Ha nincs díszítés a tankomon azt túlélem. Fizessen az, aki akar. (Van olyan arany a profilomon, amiért fizettem hozzáteszem)
-
zserrbo
aktív tag
Csak szerintem egy nagy átverés ez a fás küldetés? Kb haszontalan amiket ad, helyette behülyíti a népet, hogy vegyed meg a díszeket pénzért. Undorító. Már 1 hete 2 hiányzik, mentem kb 150 csatát és egy sem lett meg belőle, mert mindig mást adott. Legalább 3x kellett 5db V-öst újra randomolnom. A fa csúcsdísz nekem a kedvencem. Egy kellett belőle, de már legalább 6db V-ösöm volt.
-
zserrbo
aktív tag
Annyira jó az MM...komolyan, aki szerint ez így jó azt az embert nem tudom minősíteni. Nagyrész jgpze100-al mentem.
[ Szerkesztve ]
-
zserrbo
aktív tag
Ez mekkora szemétség már, hogy 5hp-ról elkezdek égni és még az automata tűzoltót is benyeli a rendszer, pedig nem maradok életben...
-
zserrbo
aktív tag
A wot-kpp-n azt írják, a "T95 TD-vel nem lehet majd kézifékes kanyart csinálni." Eddig hogy lehetett vagy mire gondol? Mikor csak oldalra fordítom álló helyzetben?
-
zserrbo
aktív tag
válasz Clodovicus #69342 üzenetére
Holnaptól gondolom az új amcsi tankok lépnek majd a helyére, ahogy szokott lenni...
Mert hát a balansz az azért van, hogy nekünk jó legyen.Komolyra fordítva a szót, régen az első nerfelés előtt még nem volt meg a hellcat nekem, de most még teljesen jó, de végignézve mit fognak művelni vele úgy már nem lesz az. Nem baj nagyobb lesz a kihívás azért gondolkozhatnának 0 páncélja van legalább lassú ne legyen.
[ Szerkesztve ]
-
zserrbo
aktív tag
Már nem emlékszem, hogy zajlik. Ha karbantartás van vagy most a patchnél mennyivel toldják meg a prémium időt, ha épp prémiumos vagyok? Arra gondolok, hogy ma lelövöm este a missziót vagy inkább majd holnap.
-
zserrbo
aktív tag
A t29 miért tölt 9,62 alatt a nagyobb toronnyal és 11,56-al az alap toronnyal és a maxos csővel mindkét esetben (most mind1 a pontos érték h kinek mennyi, de miért van egyáltalán eltérés?
-
zserrbo
aktív tag
A kum lőszer az most melyik akkor? Mert azt írja "
Ez a prémium lőszere a legtöbb arty-osztálynak, tarackoknak és sok magas szintű lövegnek
"Szóval a wot wiki szerint ez a heat lőszer de mikor megnézem magyar nyelven a lőszereket a woton belül mindenhol repesz romboló van a prémiumnál is.
A mesterlővész perk miatt érdekel.
-
zserrbo
aktív tag
Tudtok vmi magyar oldalt ahol leírják milyen változások leswznek a 9.0-ban? Az tech-fa változásai érdekelnének elsősorban és hogy lesz-e olyan tank amelyik megléte vagy kifejlesztése ad újabb tankot.
-
zserrbo
aktív tag
Elég vicces szerintem, hogy egy nyitott tetejű tanknál ennyi víznél 10mp után elsüllyedt a tank. A fél tank még kilátszik.
[ Szerkesztve ]
-
zserrbo
aktív tag
Ti milyen oldalt használtok a játékotok statisztikájának figyelésére? Olyanra gondolok, mint a Noobmeter de úgy vettem észre a 7v7-es játékokat nem számolja bele
-
zserrbo
aktív tag
Remélem ilyen formájában csődbe megy a játék. Így elbaszni ezt a remek játékot. Artyk drasztikus lecsökkentése, táras tankok pff. Ha valaki azt mondja a WT E-100 nem rontja el a játékot az hülye! 12 sec alatt lebont 2 kilences tankot akár! Mennyit sebez egy nehéz tank? max 600-at. Ennyi idő alatt 1-et tudok lőni. Basszák meg.
[ Szerkesztve ]
-
-
zserrbo
aktív tag
Sajnos nem sikerült több sebzést kiosztani, pedig az első 6 killnél nem a lopásra mentem.
[ Szerkesztve ]
-
zserrbo
aktív tag
Áruljátok el mi a francot csinál a mentor képesség? Van egy orosz legénységem, ami már a 4. képességénél csinálja a 79%-ot. Első képességnek a mentort választottam amint bejött, mint választható képesség. Az összes tag ugyanúgy 79%-on áll. Gondolom a z új képességek bevezetése előtti csatákra nem számítja fel, de azért felháborító, hogy legalább egy tetű százalékkal nincsen előrébb a legénység többi tagja!
[ Szerkesztve ]
-
zserrbo
aktív tag
Második csatám a Ferdinánddal, de csupa 10-es és 9-es tank. Másodikra 4db 10-es, 4db 9-es. Ez aztán a könnyített MM, ha új tankot vesz az ember. Annyira hihető!
[ Szerkesztve ]
-
zserrbo
aktív tag
Elég lehet a 2gb neki abban az esetben, ha odafigyelsz, hogy feleslegesen ne töltődjenek be a rendszerindításkor alkalmazások a memóriába pl java, daemon tools stb. Illetve ott a game booster, amivel játékkor csökkentheted a memóra kihasználtságot.
A másik gépemen 2gb ram van és full grafon 1280*1024ben elmegy a játék szaggatás nélkül egy e6400-as procin húzva +50%-al és egy gtx280-as kártyával. Tudom fura párosítás, de így jött ki a lépés.
Ha csak ideiglenesen lesz 2gb és utána 4gb lesz akkor szerinten nem gond.
[ Szerkesztve ]
-
zserrbo
aktív tag
válasz sebijani1982 #19702 üzenetére
Am a legjobban én arra haragszok, amikor kigyújtom az ellenfélt kevés hp-ról és meg is halna az égésben, majd belopja valamelyik csapattársam. A helyzettől függően (tehát mikor ég legalább 3-4et és utána lövik ki, tehát nem az van, hogy kigyújtom de közben ő is rálőtt) gyakran kilövöm ilyenkor a csapattársam.
[ Szerkesztve ]
-
zserrbo
aktív tag
Megy a kill lopás mint állat:
Persze ő azt mondja csak a csapatot akarta segíteni, de a nagy fenéket. Mindig övő volt az utolsó lövés is, mikor már csak 2-en maradtunk a fél pályán akkor is belopta én meg majdnem fullon voltam. Az eredmény engem igazol, szarra se ment az 5 killjével.
[ Szerkesztve ]
-
zserrbo
aktív tag
Ez most mi? Miért nem kaptam megszálló medált?
[ Szerkesztve ]
-
zserrbo
aktív tag
Az alábbi linken lévő PC gamer-es promó hírt valaki meg tudná mondani magyarul mit jelent?
-
zserrbo
aktív tag
Ilyenkor kap el az ideg, miért nem mariot játszanak...Minél többen játszanak a wottal annál szerencsétlenebb a csapatjáték.
-
zserrbo
aktív tag
válasz szallasi007 #18742 üzenetére
Ma három kód volt, de egyről lecsúsztam. A kúrva anyjukat, hogy etetik az embert. Tegnap benyögte az egyik wg-s hogy ma 3-nál több kód lesz illetve, ma azt írták még két kód és talán 1 volt vagy az se azután.
-
zserrbo
aktív tag
SG-n ezt írta valaki:
"Most írta az egyik modi, hogy "QR code will be tomorrow." - Hát ha tényleg nem lesz 7-ig, akkor elmehetnek a picsába. Osztogatják a sok csokoládét dobálva mint a kutyáknak kb. A sok majom meg örül nekik. -
zserrbo
aktív tag
A térképet nézzétek! Első képen örültem, hogy 3-an artyval vagyunk a top tankok. 1 percre rá már sírtam a képesség alapú MM-ért. Az összes barom elment balra egy irányba. Végeredmény 5-15....
-
zserrbo
aktív tag
válasz gy-daniel #17824 üzenetére
Ha nem te fedezel fel vele, hanem pl városban harcolsz és jó eséllyel keresel olyan célpontokat, akkor 10mp alatt lebontod a veled egyszintűt kb. Ha kimegyek a mezőre vagy egy hegy szélére kiállok mindegyik tankkal szétlőhetnek könnyen. Csak olyan áldozatokat kell keresni, amelyiket sunyiba lehet lőni és mire észbe kap fél hp oda. Míg ha egy normál tárazású tankkal támadol meg valakit egyet belelősz és mire lövöd a következőt valószínúbb, hogy reagál addigra.
[ Szerkesztve ]
-
zserrbo
aktív tag
válasz Spenike #17820 üzenetére
OFF
Először is megtisztelhetnél azzal, hogy rendesen leírod a nevem! Másodszor is, amit te írtál annak semmi értelme itt, mert nincs köze a WOT-hoz. Végül pedig dorka16 off-olta a gondolatmenetem a nyelvtani leckéjével, szóval akkor már egy lapon említhettél volna vele is.[ Szerkesztve ]
-
zserrbo
aktív tag
válasz marked one94 #17812 üzenetére
Valóban sok orosz OP tank volt, a béta után, mikor még kevés tank és csak 3 nemzet volt. Azt ne mond, hogy akkor a KV-1-nek vagy a KV-3nak ellenfele volt valamelyik német vagy amerika azonos szintű tank pl a T1 a KV-1nek? Vicc. Még akkoriban lőttem 11-et az akkor még 6-os KV3-al, pedig nem volt se töltésgyorsító se semmim akkor még.
[ Szerkesztve ]
-
zserrbo
aktív tag
válasz jimmy74 #17808 üzenetére
Tévedés ne essék, nem az a bajom, hogy nincs meg nekem. Nem is akarom. Amúgy nincs bajom semelyik más tanktípussal.
Mogyesz75: Csalók nincsenek, mert a szerveren számítódik ki a tankok láthatósága. És a játékostársakból is csak az olyan esetekbenszidom amilyet +SoulRiever- is említett az előbb.
[ Szerkesztve ]
-
zserrbo
aktív tag
válasz dorka16 #17803 üzenetére
Akkor meg nyílt fórum és leszarom, amit mondasz. OK? Azzal, hogy belekötsz egy szavamba, amitől még tutira érti mindenki mire gondoltam, még nem nézlek feljebb valónak magamnál. A mondatom igenis értelmes volt, maximum a helyes szóhasználat nem. Hozzáteszem nem ismerem el a látnoki és egyéb parafenomén képességeket. Egyre volt jó, hogy belém kötöttél: eltereled a szót, egy olyan nyelvtani vitába, aminek köze sincs a WOT-hoz. Menj inkább az OFF topicba.
[ Szerkesztve ]
-
zserrbo
aktív tag
Mekkora szánalom a revolveres tank a játékban. Annyira könnyű velük játszani, hogy szerintem a nagymamámnak is menne. A leghülyébb is tud vele ölni állítom, ha mást nem odamegy valakihez és belelő 6ot pl a Lorriene-nel. Múltkor kölcsönkrétem haverom accját kipróbáltam kettő kilences táras tankot is, volt velem szemben egy T34-es rálőttem egyet ő visszalőtt, majd mire ő rám lőhetett volna megint én még 4 lövésből kilőttem. Ez a nagy tehetség? Nem tudom mit gondoltak a fejlesztők mikor behozták. Jah mégis tudom dőljön a pénz a markukba.
Én ha meg tudok lőni egy táras tankot mindig azt lövöm bármi legyen még ott, hogy pusztuljon el az összes. Egyetlen táras tankot nézek még valamibe a t71-et, mert spotter. -
zserrbo
aktív tag
válasz mefistofeles #17778 üzenetére
Ha vársz mikor fél áron lesz a prémiumés szerencséd lesz mert 250 aranyért adnak 3 napnyi prémet pl arra vagy kettő akciós barakk/garázs helyre 150-150 aranyért.
-
zserrbo
aktív tag
Egyes legénységnél a legénységi szint mellett megjelenik egy sárga ikon az micsoda? Mindig is meg akartam kérdezni
-
zserrbo
aktív tag
válasz belaazallat #17102 üzenetére
De újabban ez a módi, most már van elég játékosuk, innentől fogva le lehet szarni az embert.
-
zserrbo
aktív tag
Istenem mikor érem már meg, hogy a selejtes emberek elkerülnek. Előbb mentem egy olyan csatát, hogy az ellenféltől halt csak meg 2 ember és ennyi elfoglaltuk a bázist. Most meg Mines-on egyedül én megyek a kis dombra védem onnan a 2 artynkat majd pár perc várakozás után (addig is próbáltam lőni a hegyen lévőket) elindúltam előre majd egy revolvertáras senki 9es amcsi tank kilőtt 3 egymás utáni lövésből. Írom neki, hogy noskill, mert annak tartom az összes revolveres tankot (kivéve a t71-et mert felfedezőnek tökéletes). Erre küld egy üzenetet a játék után a szintén revolveres haverja, hogy nekem nincs semmi skillem, mert én kempelek egy kő mögött egész játék alatt :/ Az nem zavarta volna gondolom, ha én se megyek a dombra és bejönnek 5-en és seggbe kúrják a csapatot, mert nem lehetett tudni van-e arra valaki. Majd persze a gyávákhoz híven tiltólistára tesz, nehogy válaszolhassak neki. Komolyan mondom kellene egy tiltó lista, amire az ilyen barmokat felrakhatnám és többet egy játékba se kerüljek velük.
-
zserrbo
aktív tag
válasz GrooveHero #16866 üzenetére
-K: "A WG eljárása eddig az volt, hogy kaptunk kompenzációt az elvett modulokért, pl. T-28 és SU-85 ágyúk. Ez miért változott meg?" V: "A saját játékodban annyi ingyen cuccot oszthatsz az embereknek, amennyit csak akarsz"
És most jöhetne egy vegyél prémiumot reklám Biztos nagy sikere lenne.
-
zserrbo
aktív tag
válasz L-e-f-i-e #16832 üzenetére
De (fehér) tulajdonképpen oroszok kezében van és minden szentnek maga felé húz a keze Sajnos a WG se különb és hogy csak egy példát mondjak. Pár hónapja volt egy lőszer árának változása drágább lett az egyik és az orosz szerveren aki a patch előtte vett abból a lőszerből az utána drágábban tudta eladni. Míg az EU szerveren már nem volt így!! Ők nekik elnézték állítólag.
[ Szerkesztve ]
-
zserrbo
aktív tag
Buzi WG!!
Ez jött a játékon belül:
"Air Superiority Week is Live! Tune into http://bit.ly/ASW_WG to watch the best WoWP battles in the Beta and join the chat for some great Contests and Prizes!"
Volt 4 kód. 6 karakter - 6 karakter6karakter - 6 karakter kb ilyen szinten egybe mosódva rakták be a barmok, majd még fél óra várakozás után közölték nicns több kód. Előtte még lökték a sódert, hogy a streamben szereplő élő csata közben nincs kód meg hogy twitteren lesz de szar sincs.
-
zserrbo
aktív tag
Tudtok most valami jó ingyenes giveaway meghívó kódról? Olyan érdekelne, ha van, ami ad vmi 5-ös prém tankot. Múltkor volt egy ilyen.
-
zserrbo
aktív tag
"Javítunk az MM-en a 8.7-ben". Szart se javítanak ezek.
[ Szerkesztve ]
-
zserrbo
aktív tag
válasz FoBCRaistlin #15085 üzenetére
Talán, ha bírja az alaplapod és a hűtés egy kis tuning segíthet. Nekem itthon van egy e6400 2,17ghz-ről 3,2-re megy stabilan.
-
zserrbo
aktív tag
Majd, ha jól meghackelik őket, mint a Sonynál is tették leshetnek és kapkodhatnak. Bár lehet az indok nem ugyanaz volt, attól még itt lehet.
Gondolj bele egy 8as prém tank lehet 12500 arany is, ami több mint 15000Ft plusz a prém fiók. Ne mondja már valaki nekem, hogy ennyi pénzért le kell szarni a felhasználókat!!
[ Szerkesztve ]
-
zserrbo
aktív tag
válasz Diarmand #15014 üzenetére
A jog alatt nem kifejezetten a hivatalos joga van vmihez titulust értettem, hanem a felhasználók értelmes visszajelzéseit. Mondom a teljesség igénye nélkül sorban:
Ha fizetek a játékért indok nélkül ne zárják le hamarabb az eventet (nem egyszeri eset)- képesség alapú MM? "Már százszor megmondtam. Nem akarok olyat."
- a csapatod miatt vesztesz? "Ne játssz csapatjátékokkal."Probléma a T8-as prémium tankok amiket teljesen új játékosok vezethetnek? "De szörnyű..."
az MM ugyan arra a pályára dob mindig, az egész hétvége alatt? "Milyen szörnyű.."
Foch 155 túl erős? "Ne játssz a Foch 155-el" Nagyon bosszantó tud lenni mikor a távoli bokorból 3x 800 felett isebzést ad egy ilyen szar.
Az elsővel kapcs már többször leírtam a véleményem, utálom amikor 15-ből 10-nél több ember inkább a zászlóra se megy inkább bukjuk el.
A másodiknál, ha én döntenék valóban az adott szintű prém tankot nem engedném, hogy megvegye x játék alatt. Tudom ez se garancia, mert vannak totál hülyék több ezer csatával is, de mégis legalább egy oktató módot kötelezővé tennék, ha mást nem.
A harmadikra reagálva az összes ismerősömet bosszantja, hogy nem forognak rendesen a pályák, illetve azt meg tudom érteni, ha a kisebb szintű tankokra is van specializálva egy-egy pálya, de ez esetben legyen több pálya, mert unalmas tud lenni sok játék után.
A "Milyen szörnyű" flegma válaszoktól okádni tudnék.
[ Szerkesztve ]
-
zserrbo
aktív tag
Magyarra fordítva a wotos Serg ezt nyilatkozta:
developers don’t care if the players negrep them on forums, they won’t change their policies because of whine: “Players will begin to control the game development only if they buy enough Wargaming shares to control the company and join the Board of directors”
A fejlesztőket nem érdekli ha az emberek negreppelik őket a fórumokon, nem változtatják meg a hozzáállásukat a sírás miatt: "A játékosok akkor fogják irányítani a játék fejlesztést ha elég részesedést vesznek a WG-ből hogy irányítsák a vállalkozást."
Na ezért remélem, hogy lecsappan a bevételük kb a nullára. Azzal, hogy több tízezer ember vesz prémiumot szerintem elég jogot élvez, hogy az ötleteit megfogadva azokat viszont lássa a játékban.
-
zserrbo
aktív tag
Csak tudnám miért szerdáig tart a hétvégi event....Persze külön nem hívták fel a figyelmet erre, hogy most eltér.
A hétvégi küldetésekért járó prém fiókot meg ventit rögtön megkapjuk vagy csak az event után?
[ Szerkesztve ]
-
zserrbo
aktív tag
Tud valaki jelenleg is futó versenyről vagy csupán h van-e vmi jó ahová wotos replayt el lehet küldeni? Csináltam egy fasza kört egy 1hps IS4-el, amit csak azért nem nyertem meg a csapatnak, mert lejárt az idő.
-
zserrbo
aktív tag
Ezt a replayt nézzétek meg: http://wotreplays.com/site/253255#prokhorovka-zserrbo-arl_44
Az ilyenek minek játszanak? Miután láttam menthetlenül iq harcos a csapat a körből is kiálltam.
Erre mondom, hogy szeretnék az iylen játékosoktól külön kerülni az MM során!!![ Szerkesztve ]
-
zserrbo
aktív tag
Mit gondoltok megéri venni ötös prémium tankot? A prémium tankra mindig +50%kreditet ad? Töröm a fejem, hogy veszek egyet mondjuk egy t25-ös éri meg talán a legjobban a most félárasok között, de elég elkeserítő, hogy több 5-ös prém tankot is 4-es csővel adnak, vicces átütőerővel, így lehet egy hetes prémmel jobban járnék.
-
zserrbo
aktív tag
Ha átképzek egy legénységet 90%-al egy másik tankra akkor a másodlagos skillek is csökkennek? Olyan rég képeztem, hogy elfelejtettem
-
zserrbo
aktív tag
-
zserrbo
aktív tag
Elmegy a WG a picsába. Amcsiknál 80% kredit bónusz van azokra az 5-ös 6-os tankokra, amikre az EU-n csak 50%. Bezzeg, de mondják mikor lokális esemény van(azaz más itt és ott névben is), hogy azért van, mert azt nem ünneplik a másik helyen és fordítva, de most ugyanaz a neve mindkét helyen. Szóval csesszék meg.
A nem túl jó angolommal ezt meg is jegyeztem az esemény fórumában, még (és szerintem nem is fog jönni, ahogy a ruszkikat ismerem) nem jött válasz. [link]
[ Szerkesztve ]
-
zserrbo
aktív tag
Ez mit akar jelenteni?
Please note that once Version 8.5 has been implemented, the time at which a 'new day' begins will be changed to 07:00 CEST (GMT +2).
The beginning of a new day determines the reset of :
1. Daily limit for tank purchases
2. XP Multiplier for the first win of the day.
3. Daily limit for maximum amount of tanks that can be sold
4. Daily limit for maximim amount of reports that can be submitted via client
5. Daily limit for recruiting of crews with 50% skill levelEddig volt limit ezekre?
A másik meg, mi van az első nyertes csaták után járó szorzókkal? Tegnap is baj volt velük, ma is de hírt nem látok róla. Hallgatnak a spájzban?...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OTP Bank topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Billentyűzet gondom van
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest