- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz
Cray Tyler #246647 üzenetére
3 álca értéket ír a játék, mozgó, álló és lövés utáni. Könnyű tankoknál a mozgó és álló egyforma, így ott a nagyobb érték a mozgó/álló a kisebb érték a lövés utáni.
-
po1son
addikt
válasz
Cray Tyler #246647 üzenetére
Itt a példa a te általad említett LHMTV-ről, bekarikáztam piros kerettel.
Fullosan felszerelt spoterként a legnagyobb elérhető camo elméletileg a 52.8 álló/mozgó helyzetben, 12.57 lövés után álló/mozgó helyzetben.
-
po1son
addikt
válasz
Cray Tyler #246598 üzenetére
A light tankoknak álló és mozgó helyzetben is ugyanakkora camo értékük van.
-
Plata
félisten
válasz
Cray Tyler #246598 üzenetére
Manti álcája úgy emlékszem jobb.
A nyolcast meg kilencest rég eladtam a fenébe.
A nyolcas-t utáltam amiatt hogy a saját árnyékában képes felbukni. -
Plata
félisten
válasz
Cray Tyler #246594 üzenetére
Nézd,nem kötekedésből mondom és ne vedd sértésnek.
De a többi sem lesz egy leányálom.
Sőt.
A T8 és T9 a saját láncában képes fejre állni.
Még a légypiszok is sebzi őket.
Ha spotolnak halott vagy mielőtt annyit mondhatnál hogy júúúj.
T9 ágyúja nagyon jó,T10 sem rossz.De ne nagyon lövöldözz vaktában mert lőszer az nem nagyon van bennük.
T10-ben olyan kevés a lőszer hogy többször emlegeted majd a kedves tervező felmenőit mint szeretnéd.
T8 és T9 olyan eszméletlenül He érzékeny hogy az röhej.Mondjuk a Manticore-t is megeszi arty is akár egy jó lövéssel.
Plusz a Manticore ágyúja nem olyan pontos mint a T9-é.
Manticore-ból lehet hogy egy lövéssel kiszedik a legénységet. -
2thletme2day
őstag
válasz
Cray Tyler #246594 üzenetére
Ezek szerint akkor még nem játszottál a TVP VTU-val.
Nálam pontosan ugyanez volt vele. Bár nem tudom most.milyen lehet mert kapott buffot, de nem hiszem, hogy buffoltak rajta annyit, hogy legalább jatszható tank legyen. Az egyetlen 8-as tankom amit eladtam és nem tartottam meg.
-
vJokka
aktív tag
válasz
Cray Tyler #246195 üzenetére
-
Plata
félisten
válasz
Cray Tyler #246206 üzenetére
Ez nem sima csata volt,az ellenséges csapat tagjainak elég fura nevei vannak,olyan mint amikor World of warships-ben botok ellen játszol.
Random csatában ennyi sebzésért meg kaptad volna a lenin érdemrendet is. -
po1son
addikt
válasz
Cray Tyler #246195 üzenetére
Valami mód telepítve van, esetleg bugos a játék, mert jó pár kitüntetést kellett volna kapnod
-
jano_77
nagyúr
válasz
Cray Tyler #225699 üzenetére
Ne etesd már tovább, kezd tényleg nagyon unalmassá válni a siránkozása! Jobb lesz mindenkinek, ha végre letűnik olyan gyorsan, mint amilyen hirtelen felbukkant és vhol máshol próbál vevőt találni a hiper-szuper acc-jára! Szerintem a WOT előbb húzza le a rolót, mint hogy Ő eladja annyiért, amennyiért szeretné.
-
killbull
aktív tag
válasz
Cray Tyler #225694 üzenetére
Nem fújtam visszavonulót csak nehéz megérteni hogy terméket árulok nem WN8 at, amit már írtam is és megint le kell írni mert nehéz a szövegértés. És szimplán levegőnek nézitek amit írok mert érzelmi alapon nem kapjátok meg azt amit akartok. Gyakorlatilag alkalmatlan vitapartner mert érvek nélkül érzelem alapján megy a dolog!
Mondhattam volna azt is hogy dobjatok egy Discord címet aztán lehet élőben is érvelni de ezen vagytok leragadva hogy WN8 ami kb 2017 be értékes volt. Olyan játékon vitáztok aminek a legnagyobb Twitch streamerje csinált petíciót hogy sz r amit képvisel a WG játék címszó alatt, és ti még mindig a WN8 on kattogtok. Más apró részletekbe nem mennék bele hogy megy a tryhardolás ilyen 20 éves korosztálynál és ők a valakik, klán booster + booster + prém acc al megtolva a gold spamet, aztán ha ezeknek a nagy WN8 aknak egy standard accal kéne tryhardolni meg menne a fintorgás. Valahogy az unicum nem kompatibilis a klán nélküli standard accal, poénból nem? Egy olyan játékban ami a szórakoztatásért van és a kikapcsolódásért van kitalálva. Sok ilyen emberkén végigmentem akik azóta abbahagyták mikor akkoriban épp ők voltak az aktuális tryhard 4K WN8 huszárok.
Ezért nem viszem tovább a vitát mert levegőnek nézitek pont azt ami eldönti a vitát mert érzelmi alapon nem felel meg a gyerek lelketeknek!
-
Balcsix
senior tag
válasz
Cray Tyler #225687 üzenetére
Hagy rá inkább, szerintem mindenki jobban jár.
-
killbull
aktív tag
válasz
"Gyengék az érveid."
Ezzel kéne vitázni?
Nehéz megérteni ha bemásolom a hirdetést az szabályt szeg a fórumon? És terméket akarok eladni nem WN8 at!
Itt mindegyikőtök érve érzelmeken alapul, én linkeltem több 90 000 meg 297 000 ft os accountot de meg kell érteni hogy a többségnek nincs pénze akkor olcsón kell adni mindent.
Az nem határozó tényező hogy facebookon a cs rók közt hirdet valaki, bemész a boltba ott is lealkudod a kenyeret mert te érzelmi alapon jobbnak látod ha nem adja annyiért?Amikor meg linkelgetem az árakat az totál irreleváns, és nem arról van szó hogy a WOT csak Magyar honba játszható hanem egy globális termék! A WG nek is olcsón kéne adni a termékeit mert itt elvannak maradva az emberek bérekben?
Ne röhögtessetek már! További ilyen érzelem alapú mer én azt mondtam hsz ekre nem válaszolok, és részemről be is fejeztem, nem a topicba való ez az egész!
-
popey37
addikt
válasz
szerintem ez egy max 800 wn8-as account amiről szó van, csak kicsit villogni akart. ha frankó lenne már itt lenne a nickje.. és szerintem zárjuk le. felesleges ez az egész.
-
Szibilla
aktív tag
válasz
Cray Tyler #225601 üzenetére
Szép kilátások...
-
Swinegod
őstag
válasz
Cray Tyler #225601 üzenetére
M103 fullosan is egy szarhalom szóval nem meglepő.
De egyébként ahhoz képest, hogy gyakorlatilag ugyan az közepes löveg mint a fullos a 25k xp kibaszott olcsó, tökre lehetséges free xpzni ha nincs is sokad -
zodo
nagyúr
válasz
Cray Tyler #221257 üzenetére
Ajaj Light vagy Heavy?
-
po1son
addikt
válasz
Cray Tyler #220925 üzenetére
Tavaly 1500 darabot értékesítettek fekete piacon belőle, idei fekete piacon meg kis szerencsével ládából lehetett megszerezni, ott nagyon sokan behúzták.
-
po1son
addikt
válasz
Cray Tyler #220923 üzenetére
-
Swinegod
őstag
válasz
Cray Tyler #208534 üzenetére
A cseh táras medek nagyon rákosak mindenki másnak a csatában, 1200-as burst 4,5s alatt, elképesztő jó már a 9-es is
A francia táras med ág szerintem szörnyű, egészen T10-ig, a Batmobil sem olyan jó, de határozottan élvezhető
At STB 1 most talán a legjobb med a játékban a 430U után, ezekről tudok mondani bármit is -
3
senior tag
válasz
Cray Tyler #207745 üzenetére
A japánt.
-
Argh!
aktív tag
válasz
Tech treeből AMX 50 B szokott még lenni. Obji 277
-
jano_77
nagyúr
válasz
S.Conq, Obj.277, WZ-111 5A ha heavyt akarsz.
Ha esetleg med-heavy kombót, akkor Obj.430U!A srácot, aki kitolt a múltkor és elcseszte a Szövetség küldimet, azóta nem volt játékban. Persze lehet, hogy alapból sem lett volna, de lehet, hogy tényleg pihire tették a ticketem miatt. Ha így van, megérdemelte, remélem minimum 1 hétre.
-
LK
addikt
válasz
Cray Tyler #65920 üzenetére
Pontosan így van. Amúgy ezek 9-10 évesek voltak max.
-
Angel1981
veterán
válasz
Nem értek egyet.
Most nem abba akarok belekötni, hogy ezekben 8-10 éves gyerekeket láthatunk, azzal önmagában még nincs baj. A gond azzal van, hogy nem esik le neki, hogy überrossz játékos, és ráadásul még "oktatni" is akar.
Annyi józan ésszel már egy 8-9 éves gyereknek is rendelkeznie kell, hogyha azt látja, hogy 20 csatából 19x végez a csapat alsó traktusában (szerintem a videóban a tipikus csatáit láthatjuk), akkor valamit nagyon de nagyon rosszul csinál, ugyanakkor a szabadidejét és energiáját mégsem arra fordítja, hogy képezze magát a játékban, hanem arra, hogy készít egy ilyen videót, mert az "milyen kúúl már", és mondogathatja az osztálytársainak, hogy neki saját WOT-s csatornája van, és gamerceleb.Én ilyen koromban az újonnan megjelent 576 Kbyte-ot bújtam (1990-et írunk!), hogy ismeretet gyűjtsek azokról a játékokról, amik tetszenek, és hogy eredményesebben játszhassak bennük.
Öcsém 10 évesen a Final Fantasy VIII tápolódási rendszerét bújta a szabadidejében, a szobában vagy egy tucat táblázat és feljegyzés hevert ilyenkor a padlón szerteszét, hogy mit mivel kell "dzsánksönölni", hogy a lehető legtápabb karaktert kihozhassuk - remélem, most pár idősebb fórumolvasónak kellemes emlékek jutottak eszébe.Itt nem ezt látjuk, hanem olyan infantilizmust, ami egy 10 évesre nézve is ciki - de azért Ő "ráczferkó" a Youtube-ról....
-
rlazol
veterán
válasz
hol voltak ezek 12-14?
9-10, max 11. Nekem a gyerekem ilyet feltöltene, 3 hétre tiltanám el a számítógéptől. Nem azért, mert nem tud játszani (bár oda van írva magyarul, annyi esze lehetne, h nem kis tank meg nagy...). Hanem mert nem tudnak egy épkézláb mondatot elmondani magyarul. Borzasztó. Fogalmazni nem tud, a hangzottak alapján a leírt szöveget vagy nem olvassa el vagy minimális a szövegértése. Ez egy 6 éves gyerek szintje, nem pedig egy 9-10 (szerinted 12-14) évesé. -
L4mie
veterán
válasz
Cray Tyler #54258 üzenetére
Frankó, majd remélem megmutatjátok irl is.
nincs valami fan pályázat most ahol értékelik az ilyent pár ezer g vel?
Kell kötnie még1 et és akkor mehettek szakaszban -
Angel1981
veterán
válasz
Cray Tyler #54235 üzenetére
Király!
-
sebijani1982
senior tag
válasz
Nagyon ügyes!!!!! Ha főzni is ilyen jól tud, akkor Tied a főnyeremény!
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
Üdv
Asszonyom kérné a mintát, hogy legyártson valami hasonlót. Nekem még csak Wot-os pólót csinált, meg ugyanilyen androidot.
-
joergie
őstag
válasz
ez nagyon respect. minden elismerésem a hölgynek
-
sutyi^
senior tag
válasz
Hiteles a környezet is. In-game is mindig zöldségekkel vagyok körül véve.
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
Elismerésem a hölgynek,szerencsés vagy
-
mynames
senior tag
válasz
Cray Tyler #54019 üzenetére
Melegedés terén , hogy bírja?
Nekem anno i3, HD5650, DELL nyáron csak akkor ment ha bekapcsoltam a klímát a lakásban...mert 95° már sok volt neki... -
csapee
őstag
válasz
Cray Tyler #53472 üzenetére
Ahogy nekem mondtak mindenre jo a laptop csak jatekra nem
Emre: nekem egy masik jatekban volt ilyenem, vmi betutipus hianyzott neki. -
válasz
Cray Tyler #53397 üzenetére
ez olyan, mint az nvidia...
miért van az, hogy a 3-4 éves videókari jobban teljesít a 3-4 éves driverrel, mint az újjal?
én próbáltam 13.8-ast, 9-est, de ez a legjobb.ez a konfigom:
i7 820q
8gb
5870*2
ezen a konfigon 1920*1200-ban, advanced grafikával, 30-40 fps megvan szinte mindig.
bár néha leesik 20-22-re, néha meg felfut 50-55-re. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Cray Tyler #53339 üzenetére
Én szerencsére ilyennel nem találkoztam, bár ha már szóba került elmesélem nálam mi volt.
Egy új Lenovo G510-et vettem a cikked előtt kb. 1 nappal (i5-4200m, 6Gb Ram, HD8750m, 1TB SSHD konfig) és ugyanazt csinálta mint nálad.
Ugyanúgy végigszívtam mindennel mint te, aztán support, vitték a gépet a lengyelországi központba. Már vártam, hogy egy bios újratelepítéssel visszakapom mint a te esetedben, de a javítások között nem csak a bios reset volt, hanem komplett alaplapcsere.
Aztán 8.1 telepítés, némi izgalom és minden simán ment a gyári driverekkel. Nincs fagyás, képelmosás, becsíkozás, villódzás, minden okés vele. Csak elég különös volt, hogy vadiúj laptop és élből alaplapcsere. -
válasz
Cray Tyler #53352 üzenetére
13.4-es driver.
a postot nem találom, a driver iszont ez, és tök jó 5870 mobillal. -
válasz
Cray Tyler #53339 üzenetére
Nekem 5870-em van cf-ben w7 alatt alienware gépben, nem tudom mennyiben segít, én 13.4-es driverrel tolom, és jó.
Itt, PH-n mondták a megoldást, ha gondolod megkeresem a drivert neked, hátha segít.
Amúgy röhej hogy az amd mennyire baszik rá a driver támogatásra... és így akarnak piacvezető szerepet... lol. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Cray Tyler #53307 üzenetére
Még olvastam anno a notebook-os cikked, a WoT a HD8750-el a Leshcat drivereknek köszönhetően megy?
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Cray Tyler #53307 üzenetére
Stabil 30-40 fps megvan? Az a mobil radeon annyira azért nem gyenge játékra, bár a wot mondjuk más tészta.
-
csapee
őstag
válasz
Cray Tyler #53275 üzenetére
Akkor most az i7 jó vagy masszív vga-limited van? A második sanszosabb
-
Bingisz
addikt
válasz
Cray Tyler #53275 üzenetére
Azt azért megnézném. Mert nekem a 2600k egyik magja teper, mint a vadállat, a többi viszont tényleg csak minimálisan van kihasználva.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Cray Tyler #52799 üzenetére
De jellemző amúgy, hogy mikor nagy elánnal megindultam, már akkor tudtam, hogy baromság ott menni, de azért folytattam, nem tudom miért.
Ki kellett volna mennem a faluba, kinyírni a T57-et és utána már a többieknek is szabad a pálya.
Mondjuk az E 100 lehetett volna kicsit bevállalósabb (mint a JP E 100, mikor visszaértem) és kiszedhettük volna az E5-öt közösen. De mindegy végülis, az eleje jó volt, a végéből meg tanultam.
Waffentől kicsit megijedtem, de aztán láttam, hogy buta és akkor már nem volt gond. -
válasz
Cray Tyler #52542 üzenetére
én kezdek kételkedni ebben, hogy a német ágyúk pontosak, a ruszkik meg pontatlanok...
sőt... -
dvids
aktív tag
válasz
Cray Tyler #52086 üzenetére
Vagy ne TD-nek használd, hanem light tanknak és akkor még funabb.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Cray Tyler #52033 üzenetére
Királyság!
HáGé-t elő kellene vadászni és menni 3man
-
L4mie
veterán
válasz
Cray Tyler #52033 üzenetére
majd lökd át a replayt
őőő ok, már meg is jött
-
egyedülülő
őstag
válasz
Cray Tyler #52002 üzenetére
Ha modern tankokat szeretnél mint sokan mások, köztük én is, ez lesz a te játékod.--> Armored Warfare
-
Angel1981
veterán
válasz
Az egy épp aktuális kifogás volt a készítők részéről - máskor meg a modern páncélzatra mondják, hogy túl erős - pl. Leo 1 újabb tornya.
Speciel a jelenlegi csúcstankok páncélzatban előrébb járnak, mint tűzerőben, ezért dolgozik pl. a Rheinmetall is 140 mm-es ágyún, ami a Leopard 3 meg az M1A3 potenciális fegyverzete lehet a jövőben.
A játékba helyezéssel (az egyik) fő gond az, hogy a modern tankok adatai, főleg a páncélzattal kapcsolatos adatok titkosak, így nagyon sok fiktív dolgot kéne kitalálni a balansz végett - mondjuk az amúgy is van bőven a játékban.
-
Enzolord
addikt
válasz
Rájöttem, mire hasonlít...Vannak a Ranzar rajzfilmek, abban néznek ki így a tankok...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Ez lesz a Siema PL-01.
(#51990) Spenike: Én örülök, hogy ott van. Kedves emlékeket idéz a játék, amiről megmintázták.
-
Bingisz
addikt
válasz
Szerintem ocsmány.
Viszont a Leopard 2....<3 -
L4mie
veterán
válasz
Cray Tyler #51867 üzenetére
??
nincs is T32-m.
-
ddt500hu
veterán
válasz
Én értem. Tehát ha megnézem a caernarvon random statjat akkor az lesz a legeredményesebb T8-as hevy?
Az IS3-nak nem kell csapatmunka. Az IS3 gyors, jó az ágyúja, jó a páncélja, furkó jános is jó vele. A T32 egy lassú tetű ugyan azzal az ágyúval mint a T29. Semmi másra nem jó csak hull down-ra. Ha furkó jános nem tudja mi az vége van mint a botnak mert a testét egy M6-os is belövi.
Az IS3 azért az egyik (ha nem a legjobb) legjobb T8-as hevy mert marha kiegyensúlyozott és minden fő paramétere a legjobbak között van. Szerintem. Bármelyik térképen megállja a helyét. -
LK
addikt
válasz
De ezt elmondhatta volna normálisan is neki, nem? Nem a másik "szintjét" leszólni,anélkül,hogy egy percet is játszott volna vele....OFF topic mellett lehetne nyitni egy PRO topicot is,ahol nem zavarná a sok NOOB őket.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Szerintem olyan nincs is hogy legjobb mert mindenkinek más fekszik, ergo mást tart jónak. A maga nemében az összes tank használható.
-
L4mie
veterán
válasz
Cray Tyler #51332 üzenetére
na akkor te meg tudod mondani hány MHz-es a 486od
amúgy azért is fontos amit mondasz, mert szüleimnél ha hazajutok én is minimumom tolom így érdekes lesz...
GaburroSan:
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Cray Tyler #51068 üzenetére
Ha eladásra megkaphatom, akkor jöhet.
A néhai Maybach-ok a kedvenceim.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Cray Tyler #51047 üzenetére
Semmi gond, egyikünknek sem erőssége az értő olvasás.
superfly2: invite kódból csak egyet de ha lesz később más kódod (pl ilyen x aranyat adó) abból bármennyit.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Cray Tyler #50861 üzenetére
Kb így használom én is. Rettentő mókás mikor nagyobb tankokat sebzek és azt sem tudják honnan lövik őket.
-
Pete55555
addikt
válasz
Cray Tyler #50813 üzenetére
Az már szép. Mondjuk több helyen sántít a dolog. Mellesleg ment a játék E5-el is, csak épp az E-50M-et jobbnak tartom.
Amúgy, ha OP minden német tank, miért nem azzal játszik a haverod ?
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Cray Tyler #50813 üzenetére
Vetesd meg vele a D.W. 2-t, kacagni akarok.
-
Simulacrum
senior tag
válasz
Cray Tyler #50794 üzenetére
Egyetlen dolog dönt nálam a O140 mellett, méghozzá hogy egyszer 2 millióval olcsóbb lesz. Lehet nem most, de egyszer igen, mert még nem volt a ToT-ban, míg a T62 igen és arról lemaradtam anno.
Én teszten olyan 5-5 kört mehettem velük és nekem a T62 futott jobb köröket, de lila játékosok statjait nézve velük, általában az O140-el hoznak jobb sebzésátlagokat, illetve QB is jobban ajánlotta. -
SoulReaver
veterán
válasz
Cray Tyler #50799 üzenetére
T110E5 -ben nem fogsz csalódni
Én sok csatát letoltam már vele és hihetetlen, mennyi mindenre képes..
-
SoulReaver
veterán
válasz
Nálam nagy csalódás volt sajnos...
Mikor meglett, na mondom felszerelem, átraktam az 5skilles legénységemet+felszerelések stb... és mind hiába... Pontos meg mozgékony, de nagyon sok mindent nem pattint, amit a t-54 lazán lever magáról...
Vékonyabb a páncélja elől, de ez sajna az object 140 sem különb.. És egyébként a sebzését rakhatták volna fentebb... ugyanannyi átlaggal bemerték rakni, mint a t-54 -et... tier10 be.. Azért, egyes medek is többet lőnek.. Jó, h gyorsan tölt, meg pontos, de egy táras ami 4x vagy 6x is lő az még mindig előnyben van..(#50797) Cray Tyler A torony mozgás pont nem lényeg sztem, a tank gyorsan fordul és mozgás közben am. sem számít a torny mozgás. Sniperkedés közben am. sem kell kapkodni
Kevésbé esik szét a célkarika.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Nálam is ez van. Bár én eldöntöttem hogy az Obj 140 felé megyek. De remélem megéri lecserélni mert a T-54-et nagyon szeretem, remek tank. Pedig van M46 Pattonom is de azzal közel se érzem annyira a csatákat valószínűleg el is adom.
-
Diarmand
senior tag
válasz
Cray Tyler #50706 üzenetére
A tűzoltás skill egy kalap szar, senkinek nem ajánlom. Nekem fullos volt mindenkinek az FV TD-n, mert azt hittem, hogy a tűz eloltási sebességét gyorsítja (hallottam olyan, hogy ha maxon van, akkor majdnem olyan gyorsan oltják el a fiúk a tüzet, mint az automata oltó), na ez nem így van. Nem az eloltás sebességét csökkenti, hanem az egységnyi idő alatt bekövetkező tűzsebzést.
Értsd: kigyulladsz és pl százasával csökken a hp-d (ami természetesen csökkenni fog egészen a nulláig -> eloltják). A fullos skill nem csinál mást, mint hogy száz helyett kb nyolcvanasával csökken a hp-d és ez a csökkentett érték fennáll az oltásig.
A helyzet az, hogy így is ugyanakkora eséllyel gyulladsz ki és ugyanúgy több száz hp leég rólad, csak nem nyolcszáz hanem "csak" hatszáz és ez még mindig bőven elég arra, hogy egy-két modul megsérüljön. Totálisan hasznavehetetlen skill, ne pazaroljatok rá, én is újraképeztem mindenkit. -
Drenadar
veterán
válasz
Cray Tyler #50724 üzenetére
jah igen... arról híresek, hogy az első kérdésnél ami felmerül bennük hogy utánaolvasnak, rákeresnek, megvizsgálják több szempontból a válaszokat, majd felfogják, és következtetnek... én hülye!! azt hittem hogy egyszerűen csak beírnak ide egy kééééérdéééééést!
sok közép haladónak még az is durva infó, hogy a fegyverek sebzésének leírásánál azok átlagok... de persze ezt ő is tudja, hogy átlag, "de hogy lőtt belém 2000-et, ha egyszer csak 1700 a sebzése?" a számok nem ezek voltak, de a problémát mindenki felismeri, remélem most nem ismer magára az illető, mert sűrűn jár ide ő is
azóta remélem ez mindenkinek tiszta
-
Drenadar
veterán
válasz
Cray Tyler #50719 üzenetére
folyamat érthető, én azzal egészíteném ki, hogy leváltáskor az illető LÁTJA, hogy hogyan alakulnak reset után a skillek, csak használja is az ember a szemét! lássunk is, ne csak nézzünk ki a fejünkből... (bocsi de több embernél hallottam ezt, hogy vajon ha most resetelek mi lesz? "mit tudom én, nézd meg!")
És ugyancsak a reset gombbal lehet megnézni, hogy hány % gyűlt össze, ha nem választottunk új skillt, csak értelemszerűen a goldos resetre kell kattintani....
-
Drenadar
veterán
válasz
Cray Tyler #50706 üzenetére
boccs, hogy bele vauzok, de a 30% nagyon nem elég, hogy ha leváltod akkor 100% legyen az elötte levő skill... 48% kell hozzá asszem, egyszer már levezettük!
lehet testelni, crew calculator - ra kell rákeresni googleben.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Cray Tyler #50602 üzenetére
Ha esetleg vissza olvasnál... Nem mert EU szerveren még ugyan úgy játszok majd hobbi szinten.
HáGé:
Persze kellett csak előtte még kidobtak két orosz medet is ami nem olyan mint a Vickers..
+ én bent hagynám a két britet mert fv215b szerintem egy elég jó tank. -
dfsz34
őstag
válasz
Cray Tyler #50181 üzenetére
A töltés idő, kicsit kevesebb, mint 26 másodperc. Alig több, mint pl a T57-nek. Meg lehet szokni, csak előre kell gondolkodni. Nem olyan veszélyes szerintem, ha mentél már táras tankokkal is.
-
Atlantis
veterán
válasz
Cray Tyler #49670 üzenetére
O140 szerintem egyértelműen jobb, ha nem is sokkal. Ugyanahhoz a puskához kapsz jobb kitéríthetőséget és maga a tank is gyorsabb valamelyest. Páncélzat terén kb. egyenlőek. Most egyértelműen a 140-est venném meg, sajnos mikor fejlesztettem, ez még nem volt opció. Mivel a T54-et eleve azzal az ágyúval használtam, amin keresztül a 140-eshez vezet az út, elkerülhető lett volna a pontatlanabb puska kifejlesztése is. Kár volt vele anno sietni.
-
Djuree
félisten
válasz
Cray Tyler #49670 üzenetére
azt látom több lila megy ojjektum 140-el.
-
sebijani1982
senior tag
válasz
Cray Tyler #49291 üzenetére
A grafikai beállításoknál lehet variálni a Dinamyc kezdetű sornál jobb felül. Vedd lejjebb olyan 75-80 %-ra
Talán segít.
Az FOV variálás is segíthet. -
dfsz34
őstag
válasz
Cray Tyler #47181 üzenetére
T95-m nincs még, de ha lesz feltétlenül kipróbálom, nagyon jó móka. T28 protom van amcsi TD per pillanat a legnagyobb, de az nem jutott féltávig sem
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Cray Tyler #47181 üzenetére
Sokan linkelték már.
Énis próbáltam T95-tel, egész mókás volt. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Cray Tyler #47070 üzenetére
Ne szaladjunk ennyire előre, lehet, hogy mindjárt két OP tankot is kapnak a jelenlegi egy helyett. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy a KV1S jelenleg túl erős, de ha az OP-ság fájna, akkor a KV1S tulajok keserves agónia közepette vergődnének számítógépeik előtt.
-
válasz
Cray Tyler #45848 üzenetére
De de úgy volt....
Persze megmérettem és könnyűnek találtattam.
Pár nap után elvonási tüneteim voltak. Minden tankomat eladtam (új nicket nem csináltam) és T1-től elkezdtem újra. Lassan, haladok, megpróbálok kevesebbet idegeskedni és élvezni a játékot. Már van t3 as tankom is! -
ddt500hu
veterán
válasz
Cray Tyler #45299 üzenetére
És tegyük hozzá, hogy a nem csak "játszók" jó részének nemes egyszerűséggel túl bonyolult a játék.
Az az egyszerű tény, hogy nem elég eltalálni az ellenséges célt hanem még a jó helyen is kell eltalálni valszeg meghaladja a gamerek 90%-nak értelmi és egyéb képességeit. -
eastsider
nagyúr
válasz
Cray Tyler #44085 üzenetére
1x db hellcat vs 1y db su100. egy élmény volt. mondjuk nyertünk a hellcatekkel. meg pár kv1s free fragnek
(ugye 8x penelem, mire újratölt a 122-es)
-
válasz
Cray Tyler #42185 üzenetére
Szégyenlős vagyok......
Egyébként nem látom be, hogy a nickem (és a hibáim) ismeretében mennyiben változna meg a véleményem egy olyan rendszerről ahol a 100 csatás játékos olyan harcba keveredhet ahol (előbb tapasztaltam) egy T2-es csatában 8! 10K feletti és 3, 20k feletti játékos van. Gondolom rengeteg mindent tanul tőlük.......
meg ugye azt is magyarázza meg már valaki (nem tudja), hogy azok a szuperek (említett csatában volt lila és zöld játékos is) nem skill fényezés miatt gyilkolták a pirosokat hanem tanulás, élvezetes csaták miatt -
Szepi1979
senior tag
válasz
Cray Tyler #41631 üzenetére
Az azért érdekes hogy minden célpont megáll neki, az alacsony hp-s med neki megy, arty mellélő 10 méterről, a kv2 fél perc célzás után se lő rá. Érthetetlen, de gratulálok neki.
-
gagyenkov
tag
válasz
Cray Tyler #41684 üzenetére
Értettem! Ja bocs.
-
gagyenkov
tag
válasz
Cray Tyler #41678 üzenetére
Az, cw küldetésért járt! Én nem annyira szeretem! De tényleg erős a páncélja! Viszont több mint 18mp a töltés ideje! De arra jó, hogy nem kell bele személyzet mert prém!
-
Enzolord
addikt
válasz
Cray Tyler #41678 üzenetére
Az bizony.. Szemét egy kis gép..
-
Bingisz
addikt
válasz
Cray Tyler #41674 üzenetére
Nem lesz nerf. Nem is akarták nerfelni, se buffolni. Megváltoztatják kicsit a modellt és kész.
-
Bingisz
addikt
válasz
Cray Tyler #41663 üzenetére
Tessék:[link]
Kicsit változni fog a type 59 és a WZ 120 is.
Szerk.: a hosszabb modell az új ami majd a 8.11-ben jön. A felső képen pedig az amelyiknek a hátulján van az a kis gázolajtartály.
-
virkir
veterán
válasz
Cray Tyler #41663 üzenetére
-
iwu
addikt
válasz
Cray Tyler #41625 üzenetére
szerintem nincs az a pró, aki prók ellen tud valami extrább medált. ahogy már írták, az ilyen top medálok csak így jöhetnek össze...
-
Angel1981
veterán
válasz
Még Top Gun-t sem lehet kizárólag tudással szerezni, hát még Pool's-t!
Egy Pool's még a super unicumok között is elismerésre méltó, ők is max. 2-3 ezer csatánként tudják összehozni.
Hiába van mázli, hiába van "vörös hadsereg", mindenképpen fel lehet rá vágni.#41626 marked one94: Áhááá! Értem!
-
Remus389
veterán
válasz
savanyú a szőlő
azért benne van hogy a pools medalhoz szerencse is kell nemcsak tudás
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Cray Tyler #41110 üzenetére
Én elég sok notit használtam már intel procival és M-es radeonnal, egyikkel se volt problémám, ismerőseimnek is csak azt ajánlom,(mert adott árszegmensben erősebb megoldásai vannak, mint a zöldeknek, a Mantle eljövetelével ez még jobban kihangsúlyozódik majd.) senki nem panaszkodott még.
Rosszat fogtál ki, vagy user error, esetleg tényleg a gyártó hibája, tök mind1, ettől ezt még ne írd úgy, mintha általános lenne, mert nem az.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Cray Tyler #41086 üzenetére
Ha Intel CPU lesz a gépben, akkor csak nVidia VGA-t engedj mellé. Ha AMD CPU lesz a gépben, akkor ATI VGA-t válassz mellé.
Ez így nettó hülyeség, már bocs.
-
eastsider
nagyúr
válasz
Cray Tyler #41088 üzenetére
minden papír notinál (inspiron,ideapad,pavilion stb) szar a váltható vga driver....
egyébként én elvagyok az i5 sandy, 16gb ram, igp, ssd kvartettel... néha kicsi az fps, az zavaró, de 1600x900-ban, ill fhd-ban szoktam játszani, ha lagolna lekicsinyítem kicsit az ablakot és ennyi..
-
Drenadar
veterán
válasz
Cray Tyler #41086 üzenetére
nekem "tökéletesen" megy I5+ATI-val...
-
dfsz34
őstag
válasz
Cray Tyler #40307 üzenetére
A különböző lőszer típusok okos alkalmazás része a játéknak. Nehezen érthető, hogy miért ad okot arcoskodásra, ha valaki nem használ egy lőszertípust.
-
diegho
nagyúr
válasz
Cray Tyler #40302 üzenetére
Azért a gold ammo teljes kizárása sem elmés dolog a játékban. Inkább buksz csatát ahelyett, hogy lenne nálad 5 gold ammo?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Cray Tyler #40302 üzenetére
Ahogy érzed.
Remélem azt azért tudod, hogy a valóságban is létezett "goldammo", még az a szerencse, hogy az igazi harckocsizók nem érezték cheatnek. Mondjuk nem is szarták a HEAT gránátot úton-útfélen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- AliExpress tapasztalatok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest