Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
Valaki használja EZT?
Ha igen, akkor két kérdés; kell-e hozzá XVM, és működik-e 9.0 alatt?Köszönöm előre is!
-
scyllarus
veterán
válasz
Simulacrum
üzenetére
Nálam is olyanokat mutat tegnapra a noobmeter, amikkel már egy éve nem mentem, a WN8 is sz.r, wotinfo korrekt. Jut eszembe, nem arról volt szó, hogy a WN8-ban korrigálták a stathúzó tankok súlyát? Mert tegnap a Hellcat tök átlagos körére (1600 körüli sebzés, 700 körüli spot) 2685 wolt a WN8-am....
-
törölt tag
Valaki nem tud véletlenül egy Auto Telescope modot?
-
mtade
aktív tag
FPS problémákkal szenvedőket kérdezném:
EZT próbáltátok már? Meló után kipróbálom én is.
-
Petyus87
aktív tag
Hali Mindenkinek!
Aki tud olyan ALAP XVM-ről amihez nem kell regisztrálni(állítólag van ilyen) és stabilan működik, az kérem ossza meg velem.
Köszöntem! -
scyllarus
veterán
válasz
Viktoár
üzenetére
Nem, soha nem húztak ki. Annál többször lőttek oda, amikor összeértem az ellenféllel. Soha nem is kérek tűztámogatást tőlük, tök felesleges. Úgyis csak 35 hp-s ellenfelekre hajlandóak lőni, azzal meg csak elbánok egyedül is, ha meg nem, akkor megérdemlem
Biztosan vannak olyanok, akik úgy játszanak és figyelnek, mint te, de én még nem találkoztam velük. Csak a csata végi összesítőn szoktam látni, hogy top sebző és 200-as a WN8-a, ebből azért kialakult egy véleményem az egész állatfajról... -
emre
veterán
-
jano_77
nagyúr
sziasztok!
szeretném az egész 9.0 teljesen 0 feltenni, melyik linket töltsem le hozzá? Elegendő EZ?
vagy az alternatív letöltések között a Download full client (9.0) kellene? (403 Forbidden hiba
) -
törölt tag
válasz
Cingáriusz
üzenetére
Szia !
Ha az AMD ennyire pörgös, miért az intelt eröltetik? -
xAttilax
őstag
áááá ezt a retket.. nincs semmi szaros mod-om azt kidob a játék csata közepén és ha visszaakarok lépni akkor is asztalra vág... hát gratulálok WG!
-
-
fradi81
veterán
válasz
Cingáriusz
üzenetére
Csak akinek proci limitje van, AMD-sek

-
Szerintem érdemi sebesség-növekedésre ne számítsunk, amíg nem hozzák be a több magos procik támogatását. Akkor azért remélhetőleg megugranak mindenkinél az fps-ek

-
Th1sN04ll
senior tag
Hát igen, valahogy sejthető volt hogy a karrierje kb ennyiből fog állni
Én ma még nem panaszkodom, olyan 3-4 meccsenkét kapok ki szobanövényeket, akik csak fotoszintetizállni tudnak a többi csapat hellyel közel értette a dolgokat, spotoltak, észlelték ha pingeltem a töltést, akkor spotolták fel mikor kértem, láncra tették azt akivel nem bírtak hogy kiszedjem
/Ma este artyzok ezért is mondtam/ -
-
Th1sN04ll
senior tag
Nem is az fps érted /nekem nem másnak igen jogos a dolog/ Csak ha akarok valamit megcsinálom, newm csak csepegtetem, aztán ez csak arra jó hogy ideig óráig elhalgattassák a fórumokat... nem hiszem el hogy nem fért volna bele minden tank lemodellezése, max nem 2 havonta jönne peccs ha nem fél évente, de azok tartalmaznának is valami olyat amiért megéri várni....

-
válasz
Cingáriusz
üzenetére
is7-el reklámozták a demó filmben.
asszem'
na mindegy, azért köszi a felvilágosítást
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
Cingáriusz
üzenetére
Nagyon nyögvenyelősen csepegtetik a hd cuccokat .... nem akarásnak szarás a vége én úgy vagyok vele...

-
-
9.0 tapasztalatok:
Vissza kellett állnom normál graf-ra... amúgy -10-15 fps, de legalább a lag elmúlt.
A görgők még mindig egyben mozognak.
Leo 1 megjavult, lehet, hogy ez az új már nem gyári hibás.
Pályamódosítások tetszenek.
Hellcat még mindig jó tank.meg pár jelentéktelen dolog.
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
Viktoár
üzenetére
Ahogy mondod
Mikor már csak kevesen vagyunk és várható hogy jön az ellen akkor szoktam ap-t betolni a csőbe
Akkor mikor telibeverem van csodálkozás hogy hmmmm pukk
A szisztémával amit leírtál pedig egyet értek
1000 fölött jellemzően T10-es artyval szoktam többet, de a 9-esekkel is volt már one shot pl egy foch 155 ami jó kis puha, de BC, E5, sőt platoon társam T92-vel egy E-100 at nullázott le, belevert egy 2200-at csóró meg akkora sokkot kapott hogy a többi leégett róla 
-
-
Viktoár
addikt
válasz
dfsz34
üzenetére
Nagy kár mert biztos téged is húztak már ki a sz@rból tüzérek.Nem véletlenül írkálják a csetre is hogy arty help meg tűztámagatást kérne ide-oda.
Valóban,nem egy klasszikus támadó egység de azért tud meglepetést okozni 1 vs1-be is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A múltkor (S-51-el voltam) letámadott egy full hp-s jagdtiger,elbújtam egy ház mögé.Átrongyolt a házon és ahogy megláttam szemből belelőttem,szegénynek addig tartott a csata.
Közelre tudnak ütni,távolra a 7-800-as dmg a jellemző.Néha 1000 felett van,az már egy ritka jó találat,lehet örülni neki.Én ha tüzérrel megyek,igykszem felmérni hogy hova kell támogatás vagy nagyobb tűzerő.Nyílván ahol gyengébben állunk azt az oldalt fogom támogatni hiszen a másikon elméletileg erősebbek vagyunk.Figyelem a tankokat is hogy melyik mikor lőtt és kb mikor tud megint,illetve hogy melyiket kell hamarabb leszedni.
Például ha a csapattársa(i)m harcol egy full hp-s maus illetve egy 600-as foch ellen akkor nem a maust kezdem aprítani hanem kiszedem a foch-ot hogy a csapattársam letámadhassa a maust.
Az esetek többségében bejön de így is a csapaton múlik a java.
-
Sziasztok!
Még 2, azaz KÉT kiadó helyünk van a HHR-A klánba.
WOTCS: [link]Felvételi követelmények:
- min. 1500wn7 (noobmeter és/vagy wotcs)
- min. 4-5db 10-es tank a garázsban, de inkább több
- min. 10.000 csata
- heti több alkalommal cw-ken és gyakorlókon való részvétel
- TS használat.Klánunk 43 napja folyamatosan térképen van Afrikában 4-7 területtel.
Minden nap cw-zünk és a cw-k után gold-ot osztunk a résztvevő tagok között.Jelentkezni nálam (játékban: Cingar) vagy toborzóinknál (mthomm, _GoodTankers_ ) lehet.

-
Ry0K3N
senior tag
-
xenom0rph
őstag
Felraktam az Aslain féle modpackot és a töltőképernyő után nem rak be a csatába hanem maradok a töltőképernyőn a hangot meg hallom, hogy mellettem elindulnak

-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
dfsz34
üzenetére
Nem kell bántani minket, csak azzal a lehetőséggel élünk amit a WG adott se többel se kevesebbel, én szeretek puffogtatni. jó poén, aki tartósan tüzérkedik az tudja hogy mi függünk a csapattól, és plusszba ott van a célzásidő is aminek a végére biztos hogy a potenciális jelölt elmászkál
Sokat artyztam cw-n is meg soloban is, nekem felüdülés kicsit, annak akit telibeverek már annyira nem de ez van ezt kell szeretni 
Mindegyik tankfajtának meg van a maga szépsége ennek is, és a bemutatott pikcsőrökön még ap-val nem is lőttem, pedig az még viccesebb tud lenni
Tier 9-ig kb ha eltalálok valakit az mehet cigiszünetre 
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
szőröscica
üzenetére
-
Ry0K3N
senior tag
Mire is kapunk most dupla XP-t hogy folyton kétszer annyit számol el? Milyen event van?
-
mynames
senior tag
Most mentem egyet 7-as amcsi artyval...18 fullosan becélzott lövésből kb 15 a célterület legszélére ment, teljesen véletlenséggel hogy a középponttól jobbra-balra v előre hátra...
Még akkor is ha ugyanazt a célt lőttem és meg sem mozdítottam a löveget...
Hát elmehet a wg a retkes k...a....ba...
-
emperorka
tag
Sziasztok
Ti is tapasztaltatok fps csökkenést vagy csak én vagyok ilyen szerencsés?Pedig nincs rossz gépem de közepes beállításokkal éppen csak eldöcög. -
mrszitya
senior tag
válasz
Dr_Syrex
üzenetére
Minimap teljes képernyőre varázslása, ha nem működne:
xvm/configs/@default => hotkey.xc megnyitása jegyzettömbbel
enabled false => true
keyCode => 20 (caps lock)Támogatott billentyűk:
// "Backspace": 8,
// "Tab": 9,
// "Ctrl Left": 17,
// "Ctrl Right": 163,
// "Shift Right": 161,
// "Esc": 27,
// "Insert": 45,
// "Delete": 46,
// "Page Up": 33,
// "Page Down": 34,
// "A": 65,
// "C": 67,
// "V": 86,
// "X": 88,
// "F1": 112
// "Caps Lock": 20 -
mrszitya
senior tag
válasz
Viktoár
üzenetére
Aslain természetesen lesz/van. Sima, csak XVM-et tartalmazó csomagjának első verzióját már kiadta a stabil 9.0-ra, modpack első változata is lehet hogy akár még ma kiadásra kerül.
Ő egyébként mindig sokat dolgozik a csomagjával, nagyon gyakran frissít, szóval érdemes követni a modja oldalát, bár rémlik valami, hogy a modpack-je már tartalmaz autoupdatert is talán.
(Az oldalon a changelog részt lenyitva látható, éppen mi változott).
Hangmodból én a Kriegstreiber-féle WWIIHWA-t preferálom, ez is gyakran frissül: link
-
fradi81
veterán
válasz
Patrick76496
üzenetére
Egyesével rakd fel a modokat és kiderül

-
Patrick76496
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Patch előtt 105 volt, de szerintem érdemes beállítani 120-ra, mert picivel fürgébbnek hat a tank.
- - - - - - - - - -
Valaki nem tudja, hogy melyik mod okozza azt, hogy random a csata közepén kifagy a játék (bármi hibaüzenet vagy ilyesmi nélkül), aztán amikor próbálok visszamenni a csatába, töltéskor megint kifagy? Mindig imádom, ha új patch van.
-
Ry0K3N
senior tag
Kursk
Victory!
Battle: Prokhorovka
Vehicle: SU-152
Experience received: 2 398
Credits received: 35 332Ezzel a döggel nagyon durva.

Németekhez úgysem dobott be így nekiáltam ezzel

Már nem bánom.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Igen tudom, abszolút így van, nagyon elfogult vagyok ezzel az aprósággal.
De itt nem is a Hetzer a legfontosabb, hanem a jármű helyes modellje.
Mondjuk fokozatosan javul a helyzet ilyen téren, a HD-ket ahogy elnéztem jónak tűnnek és kijavítottak szinte minden olyan hiányosságot, amit pl. a korábbi Párduc, Tigris modell esetében kifogásoltam.
És sokakat gondolom pont nem érdekel, még ha tudják is, hogy mi nem jó rajta, ha ennyire kis dologról van szó, de nekem ez az első ami feltűnik, ha ránézek (meg a hiányzó periszkóp, ahol a tréfás grafikusok egy koronggal töltötték ki a lyukat, nagyon olcsó megoldás
). -
Bad Pritt
félisten
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Nem vitatkozom veled ebben a témában, mert tudom, hogy szívügyed a Hetzer, de szerintem rajtad kívül nagyon kevés ember van, akit érdekel néhány pótlánctalp a tank oldalán. Úgy néz ki, mint a Hetzer, pár csicsa teljesen mellékes már.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
A tényleges Hetzer-en nem volt, ők belepakoltak egy 50-es évekbeli svájci-német hibrid páncélvadász külsőt ezen a téren, amit totál inkorrekt a német fejlesztési fában (bezzeg az IS-3 modellt 13424 alkalommal sikerült átdolgozni, ezt egyszer sem).
A kreativitásukat meg már kiélték a WTF E-100-nál, most már inkább vegyenek a kezükbe egy könyvet és olvassák el végre, meg nézzék meg az átkozott tervrajzokat, mert nem viccnek vannak.
-
Arpee78
senior tag
válasz
Remus389
üzenetére
Nálam a játékból ~800Mb SSD-n a többi HDD-n van. A replays, screenshots, updates könyvtáraknak felesleges SSD. Én a res\packages könyvtárat is HDD-re pakoltam mert baromi nagy. Ez még a 8.11
Így:
Bizonyos operációs rendszereknél megoldható, újabb Windows rendszereknél biztosan, meg talán XP-n is. Symlink, softlink, symbolic link a dolog neve. Vista-tól kezdve az mklink nevű parancssoros bigyó használható link készítésre, de vannak egyszerűbb megoldások: symlinker
A HDD-n készítesz egy könyvtárat, az SSD-n lévő WOT könyvtárba pedig csinálsz egy erre mutató linket. A link neve ugyanaz legyen mint a WOT könyvtárbeli(pl Replays, Screenshots, Updates). A játék jól be lesz csapva, a replay, etc mind a HDD-re kerül. -
Bad Pritt
félisten
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
De most érted, ha volt belőle olyan változat, amin volt, akkor mégiscsak több értelme van azt belerakni a játékba, mintha egyáltalán nem is létezett volna ilyen, csak a WG-s srácok önkényeskedtek volna a modellekkel.

-
Viktoár
addikt
Köszi,megnézem.

Az a Aslain féle xvm várható lesz 9.0-ra is mert elég sok dolgot tartalmazott legutóbb amiből tudtam szemezgetni?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Google talált csomó képet, amin van.
-
Viktoár
addikt
Hang modból melyiket ajánljátok az eredeti "fantasztikus" helyett?
-
-
yarsley
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Wot tweakerrel kiszedtem mindenfajta fust effektet, es szerintem szebb es gyorsabb lett. (Mindez egy ezereves athlon xp - 2,4Ghz-es procin)
-
vhw
addikt
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Miért nem kell a lánc az oldalára?
-
fradi81
veterán
válasz
sebijani1982
üzenetére
Asztali gép.
Antonius1978
Ha a vysnc be van kapcsolva, akkor az fps nem megy 60 fölé(amennyi a monitor HZ beállítása), de nem fog töredezni a kép így: [link]Ha ki van kapcsolva nálam felugorhat 120-ra is az fps, de akkor meg széteső képpel kell játszani ami zavaró.
-
PR0JECTNR56
addikt
Akkor hát 9.0 tapasztalataim (Lenovo G510 - i5-4200m, 6Gb Ram, HD8750m, Windows 8.1 Pro x64):
- FPS változatlan
- Az ammorack effekt átkozottul jól néz ki
- indokatlan fagyás és crash a desktopra csata közben
- A korábban általam lehúzott történelmi csata (Tavaszi ébredés) meglepően mókásnak bizonyult ma Jagdpanther-el
- Az STB-1 és a japán tankok festésén nem kellett volna változtatni, kicsit elrontották a színeket
- A megvilágítás terén meglépett módosítások többnyire jók
- A Jagdpanther láncát is átdolgozták, végre fémhatású, szép lett, pedig még nem HD
- A Hetzer-t is átdolgozták, előnyére változott, viszont a skin-t most már nem fogadja el és a lánc továbbra sem kell az oldalára
- Az új garázs tetszik
- A hangok is egy kicsit jobbak lettek, de még mindig nem egy Gnomefather szint -
Lunky88
tag
Csak én érzem úgy mintha gyorsabban mozognának a tankok?
Tudom hülyeség de tényleg úgy tűnik mintha jobban "repesztenének"... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Építő/felújító topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
:
Én ma még nem panaszkodom, olyan 3-4 meccsenkét kapok ki szobanövényeket, akik csak fotoszintetizállni tudnak a többi csapat hellyel közel értette a dolgokat, spotoltak, észlelték ha pingeltem a töltést, akkor spotolták fel mikor kértem, láncra tették azt akivel nem bírtak hogy kiszedjem

Sorozatosan megkapom a high calibert

Konkrétan 3 menet után az ütemesen brummogó alaptól nekem szétmegy a fejem