Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
unravel
őstag
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
Mikor jön a 9.14?
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
válasz dvids #110610 üzenetére
"azt látom, mintha az EU1-en több lenne a minőségibb játékos, xvm-et bekapcsolva mintha magasabbak lennének az értékek. Van ebben valami, én képzelődöm, vagy csak túl kicsi a mintavételem?"
Ezt én is észrevettem.
"Nagy kár ez így, mert EU1-en taktikusabb csaták vannak, de a pingem azért elég erősen lekorlátoz."
Ez hülyeség. Ha nem lenne kiírva és nem látnád a ping értéket meg se tudnád mondani melyik szerveren vagy.¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
mit jelentenek a számok?
1. ?
2. összes csata
3. wn8?
4. winrate
5. csaták száma az adott tankkal
6. winrate az adott tankkal
7. ?az első és az utolsó micsoda?
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
van 9.9-es xvm?
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
játékosok akik haláluk után megköszönik a "segítséget"
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
Szivat a jatek? lol
Van egy haverom aki szerint ha tobb ideig nem jatszik akkor esik az effi. ezt nem tudjatok uberelni.¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
válasz Assimilator #69200 üzenetére
"a mi klánunkkban nincsenek kötöttségek"
azt a játékmódot választod amit mi mondunk és akkor amikor mi mondjuk"nagyon jó baráti társaság jött össze"
nincs csata kurvaanyázás nélkül.¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
mikor tomato noob voltam és klánba akartam menni akkor mindenhonnan elzavartak, hogy fejlődjek...
most meg minden alkalommal megkérdezi valaki, hogy
"klán érdekel?"
hát nem.
"jó de a mi klánunkkban nincsenek kötöttségek és nagyon jó baráti társaság jött össze"
lol...mind ezt mondja¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
válasz Diarmand #68718 üzenetére
"Mi köze a vereségnek egy tanktípushoz?"
Annak a tanknak lesz nagyobb a győzelmi aránya melyik jobban bele tud szólni a meccsbe...TOG-gal ez nem a legkönnyebb.
(#68729) skopy: "ha személyes " elbírálást kapnak " nem volna ennyi idióta a pályákon."
Van személyes elbírálás. tessék¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
Azt észrevettétek, hogy nagyobb az esély a vereségre ha TOG van a csapatban? Még akkor is ha jó a söfőrje.
Nem értem miért adnak emberek pénzt érte. Mit tud hozzátenni a meccshez azonkívül hogy nyeli az ammót amíg bírja?¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
Nem tudom egy csomó pálya nevét. Ez melyik?
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
válasz S.Copperpot #68049 üzenetére
Köszi, jó lett.
(#68051) kisküzdő: Ez megvan, köszi...A lényeg, hogy most újra jól működik.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
Heló
Amikor nyomom a W gombot akkor kinagyítódik a minimap középre. lol. Így jázótszhatatlan. Mi a hiba? Találkozott már valaki ezzel? Hogyan lehet megszüntetni?
Semmi baja nem volt mikor legutóbb játszottam a héten.¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
10 meccs 1 vereség.
A legutolsóban, a vereségnél benne volt az egyik topiktárs az ellenfélnél.¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
Aki arra kér téged, hogy menj odébb mert "Youre blocking my target / fire !", azt miért?
Tényleg azt várja, hogy odébbgurulj és válaszold, hogy "Persze, sebezz helyettem."szerk: na jó, ez is meccsfüggő, mert van mikor jól jön a segédtűz.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
ezt tudja valaki?
¯\_(ツ)_/¯
-
-
unravel
őstag
válasz TESCO-Zsömle #63007 üzenetére
Azt tudtam, hogy a kv2 nagyot lő. Azt nem értettem, hogy még a lánc is lerobbant és égek Játék közben csak annyit érzékeltem, hogy : hopp, elfogyott a full hp-m.
(#63006) Simi37: Ez a Snagit képlopó program képszerkeszője. A kép megnyitása után ki kell jelölni a területet és kiválasztani a kívánt effektet.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
válasz TESCO-Zsömle #62512 üzenetére
Van hivatalos időpont a focimód kikerüléséről? Következő patch törli? VB döntő lefújása után tűnik el? Vagy marad?
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
válasz KaLeun #62438 üzenetére
Nem tudom. A legjobb az mikor scout tankkal vagy és meccs legelején szólsz az artynak, hogy merrefelé várható célpont akkor válaszol, hogy : stfu. Szóval jobb kikapcsolni a chatet.
(#62444) atis123: Az nagyobb baj, hogy csata közben sebzés helyett keres magyart. Basszus, keressen csata után magyarokat.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
válasz KaLeun #62438 üzenetére
14:34 [--] pokol96[HPA] (KV-1S) : magyar?
14:20 [J8] kyuubiHun[HSTD] (AMX 13 75) : szia
14:14 [--] pokol96[HPA] (KV-1S) : hali
14:04 [--] pokol96[HPA] (KV-1S) : rühellem a kv1s-t alapon :/
13:46 [K6] kyuubiHun[HSTD] (AMX 13 75) : az is se lesz jóbb
13:43 [--] pokol96[HPA] (KV-1S) : fullosan talán
13:28 [--] pokol96[HPA] (KV-1S) : lehet csak ennél meg állok vagy nem tom
13:24 [G8] walentin2001[SRAT] (AT 8) : Cs All,Sok sikert mindenkinek
13:10 [G7] walentin2001[SRAT] (AT 8) : Kinek van skype?
13:07 [--] pokol96[HPA] (KV-1S) : at8-al hogy boldogulsz?
12:51 [F7] walentin2001[SRAT] (AT 8) : Jó szarul xD
12:39 [--] pokol96[HPA] (KV-1S) : én pár csata után el adtam
12:28 [F7] walentin2001[SRAT] (AT 8) : Van skyped?
11:58 [--] pokol96[HPA] (KV-1S) : a-a
11:47 [E7] walentin2001[SRAT] (AT 8) : FacebooK?
11:37 [--] pokol96[HPA] (KV-1S) : az van
11:18 [E7] walentin2001[SRAT] (AT 8) : Neved?
11:12 [E7] walentin2001[SRAT] (AT 8) : Na ne kinyirtak xd
11:08 [--] pokol96[HPA] (KV-1S) : (cenzúrázva)
10:59 [E7] walentin2001[SRAT] (AT 8) : ok pill bejelölek
10:58 [--] pokol96[HPA] (KV-1S) : realos kép van profilnak
10:13 [E7] walentin2001[SRAT] (AT 8) : ok
10:04 [E7] walentin2001[SRAT] (AT 8) : Szóval (név törölve)?
10:00 [--] pokol96[HPA] (KV-1S) : aha
09:34 [--] walentin2001[SRAT] (AT 8) : Majd bejelölek mentem Cw
09:12 [--] pokol96[HPA] (KV-1S) : ok
Battle finished. Team 1 has won the Battle.¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
válasz Diarmand #62431 üzenetére
(#62431) Diarmand: Jókat írtál.
"Medálok miatt sírni butaság"
Amíg begépeli a könyörgést addig tehetne a medálért
"csapatom-ozás"
Ez is jogos.(#62433) Habib[HUN]: "nincs fenn XVM, így nincs az, hogy paradicsomnak nem segítek."
Nekem van xvm és nem a szín szerint nyújtok segítséget (vagy nem), hanem a csapat érdekeit próbálom előtérbe helyezni. Például: Van a csapatnak egy trollágyús top heavy tankja, mindegy milyen színű, nem halhat meg. Gyakran előfordul hogy induláskor várok 5-10 másodpercet hogy lássam ki merre megy, hogy hol segítsek, persze figyelembe véve hogy az én tankom mire való.¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
-
unravel
őstag
válasz Kean_Sorbo #62164 üzenetére
Itt van egy weboldal ahol végtelen oldalszámig tudsz lapozgatni a k...a, tankászos visszajátszások között.
A szűrő használata nagyon jó arra, hogy pl. ha vettél vagy fejleszetni készülsz egy tankot akkor megnézheted az adott replayen hogy mire képes az a tank.
Vagy keress youtubeon replayt az adott tankról, ott kommentár is van.Igazán nincs mit.
Nem érzek jogot beleszólni a játékodba, DE: ha rám hallgatsz akkor a saját játékstílusod tanulod meg, nem másét.
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
válasz #40993792 #61486 üzenetére
"Vérmérséklettől függ, én szándékosan soha nem sebzek a társba (akkor sem, ha ő kitartóan teszi velem). Számomra ez elfogadhatatlan, persze különbözőek vagyunk. Ott szoktam hagyni az ilyet."
Én sem szoktam másban keresni a hibát, illetve megpróbálom, szokott sikerülni. DEEE: elő szokott fordulni olyan, hogy a csapatod top tankja a pálya legszélső pontján "várja" a végeredményt. Ekkor sem leszel egy kicsit pipa?
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
válasz xenom0rph #60375 üzenetére
De legyél óvatos mert a stabil verzió még hivatalosan nem jó a 9.1-hez.
A nightly már félkész és vannak benne hibák.¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
válasz sebijani1982 #60027 üzenetére
(#60027) sebijani1982:
(#60030) dfsz34: "Aki szeretne olyan csatát, ahol hasonló játékosokkal kerül szembe és egy csapatba, akkor választhassa azt."
Van egy pár játékmód amiben te választhatod, hogy kikkel menj.
"az alapokat nem ismerve és primitív agyi gondolkodást bemutatva játszanak sokan és ezzel nem kevés ember szórakozását tönkreteszik?"
Képzeljük el, hogy ez az alapokat nem ismerő, primitív egy hat éves kisfiú, aki szereti a tankokat, de nem tudja hogyan kell helyesen irányítani a tankot és az ágyút egyszerre. Miért baj, hogy beszáll a játékba? Miért bosszant így fel? Mivel teszi tönkre a játékod? Mit árt? szerk: De hogyan teszik tönkre szórakozásod? Tegyük fel melletted harcolok egy meccsen, rálövök az ellenfélre ami lepattan, ilyenkor romlik a szórakozás, vagy hogy? Említettél "igényesebb" játékot és "bukószériát". Ha igényesen játszol ritka a bukósorozat.[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
Kérek szépen tesztszerver elérhetőséget. Köszönöm.
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
Na pszt! Mindjárt jön valaki aki beírja, hogy megy a konkurenciához! Vagy ma már volt?
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
Század játékmódban a Hellcat és a KV1S a "menő". Ki tudja megjósolni, hogy mi lesz a trend a Hellcat nerf után?
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
9.1 Módosítások listája (angol)
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
válasz Scheff #56552 üzenetére
Tudom mi az a Spectator Mod. Arra voltam kiváncsi, hogy mi történik 0:58 -nál.
"Biztos utána lehet olvasni ennek valahol" .. Nem szégyen kérdezni.
"én nem fogom tudni neked elővarázsolni ezt." .. Nem is ezt volt a kér(d)és.Szóval, a kérdés ez volt:
Hogyan lehet a legkönnyebben és leggyorsabban mozogni arty nézetben?¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
Núb kérdés:
EBBEN a videóban mivel és hogyan "pásztázza" ilyen gyorsan az egész térképet az arty? Nyilakkal? Én mindig a CTRL+klikk -et használtam a minimapon mikor nagyot akartam fordulni.
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
válasz xenom0rph #56396 üzenetére
(#56396) xenom0rph: "azt hittem jobban pattint a frontja"
Azt tapasztaltam, hogy beforgatva és mozgatva jobban tud pattintani. De a legjobb ha keresel egy tereptárgyat és eldugod a csukaorrt.------
Kiszedtem a választ, mert okafogyottá vált.
[ Módosította: #40993792 ]
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
válasz Sutike79 #56273 üzenetére
Szia
1, Próbáld meg a Beállításokban a grafikai beálításokat alapértelmezettre tenni (nem tudom van-e ilyen)
2, Ha nincs vagy el sem jutsz odáig akkor keresd meg ezt a fájlt:
C:\Users\felhasználónév\AppData\Roaming\Wargaming.net\WorldOfTanks\preferences.xml
és töröld ki.
Ez elvileg reseteli a játékbeállításokat. Ha ez sem jó, akkor kitalálunk valami mást.
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
válasz SoulReaver #56191 üzenetére
Azt kifelejtetted, hogy a csapat miatt volt és ILYEN képet se tettél be. Na már, na!
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
válasz foxymaxy #55996 üzenetére
üdv
1, 15 ellenség van, mindegyikük más szögből láthat rád. Valószínű kiszúrt valaki és azonnal rádlőttek.
Ha pedig nem vettek észre akkor olyan bokorba sunnyogtál amit mindenki úgy ismer hogy 'A nagy TD kempelő bokor' és bepróbálkozott valaki hátha van ott valaki.2, KV1S-t minden átüti.A sebzések amit írtál..hááát...üdv a wotban, ez ilyen, máskor jobb lesz.
Monitort ne bántsd!
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
Még annyit akartam, hogy: Sokszor elő szokott jönni a "Fújdeútálom a piros játékosokat".
Nem szabad szín szerint elítélni senkit.
Sokkal zavaróbb az, hogy ha valaki olyanra használja a tankját amire nem való. (pl. top heavyvel snipe-ol a hegyről, torony nélküli TD-vel akar a városban halálosztó lenni,TOG-gal scoutol lol)
Vagy ütközet módban nem a cap irányába megy heavyel hanem a pálya legmesszebbik sarkába.
stbstb
És ezek a cselekedetek nem feltétlenül függnek össze a játékos színével.Napfénysüti: igen, az ilyen meccsekért érdemes játszani.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
válasz Napfénysüti #55912 üzenetére
Én is tapasztaltam azt mintha több lenne a "sportszerűbb" játékos.
Pl: Múltkor gratulált nekünk egy Tigris, hogy úgy öltük meg, hogy nem sikerült sebeznie. (bár lehet, hogy cinikus volt)
Vagy
Volt olyan, hogy megdícsértem az ellenfél ELC-jét mert olyan ügyesen és idegesítően sokáig spoton tartott minket, hogy muszáj voltam beírni neki, hogy: "gg elc".
Visszakérdezett, hogy "komolyan?". Válaszoltam, hogy "persze, jó voltál". És megköszönte.¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
válasz Napfénysüti #55909 üzenetére
Engem is szoktak bokrok lőni.
Fel a fejjel. Akkor hamarosan jön a nyerőág.¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
Azok találják ki a manipulációkat:
- akik nem értették meg a szabályokat és azt, hogy mi miért történik.
- akik nem néztek utána
- akik mindenben csak a hibát látják.(#55858) r1E3S3E7T: "Javaslom a Great European Random sorozat megtekintését mindenkinek. Olyasmi féle mint a hivatalos RNG sorozat, csak ez annyira nem fátylazza a játék hibáit. Láthattok benne maguktól elforduló tankokat, elrepülő tankokat, közvetlen közelről eltűnő(!) tankokat, és még sorolhatnám."
Köszi, ezt nem ismertem és tetszik. De nem a játékbugokról szólnak a videóösszeállítások, hanem azokról a vicces és képtelen szituációkról amiért érdemes wotozni. És nagyon ügyesen összevágja ez a youtube-er és nagyon jól választja a zenéket a videókhoz.
(#55904) Napfénysüti: "Sokszor valami eszméletlen érdekes módon tud működni (mozgó tank előbb észrevesz egy állót mint fordítva pedig nincs nagy camo diffi)."
Le kell sz*rni, hogy ki vett észre és honnan. A lényeg, hogy látnak szóval bajban vagy.
Más: Korábban kérdeztem mi az a hulldown. Utánanéztem. És kiderült, hogy ismerem, sőt szoktam alkalmazni, csak nem tudtam, hogy ez a neve.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
World of Por-Szösz - MMO
Miaza' hulldown?
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
Találtam egy képet az 5%-ra tömörített textúráról.
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
Mi ez a felkiáltójel?
Köszi a meccset srácok.¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
Ruinberg map.
- Hellcatben ülve jobbra indulok hátulról támogatni a társakat. [kép]
- Minden igyekezetem ellenére elfogytak előlem a zöldek és feltűnt, hogy ha nem cselekszem gyorsan valamit akkor én vagyok a következő halott tank
- Elszaladtam
- Befutottam a városba segíteni a heavyknek mert várták hogy jöjjön a Messiás
- Jött [kép]
- Sikerült megkönnyíteni a látszólag bátortalan nehéztankok dolgát. Az ellenfél beírta, hogy noob team. A külvárosi maradék pirosak pedig elkezdtek foglalni, de hiába.
Happy End!
Jó mi?[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
válasz dfsz34 #55507 üzenetére
"Azt viszont akkor hova tegyem...megvárja, hogy lőjek és az ellenfél 1 lövéssel kiszedhető legyen...és akkor lő csak?"
Az legyen az ő dolga. Lehet, hogy Küldetése van vagy Szakértő medálra hajt vagy szereti a top gun medálokat.
DE:
Ez a te szempontodból tök lényegtelen. Én sem szólnék bele a játékstílusodba. A lényeg hogy sokat sebezz és a meccs összesítésnél Győzelem legyen írva. Az, hogy ezt melyik tankkal csinálod és hogyan azt rádbízom. Kellemes puffogtatást!¯\_(ツ)_/¯
-
-
unravel
őstag
Nekem van egy olyan elméletem, hogy aki csapatsebez vagy TK-zik, azt minimum 5 meccsre sz*pócsapatba rakja az MM. De nyilván ez nem igaz. Szóval most kinevetem magam.
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
-
unravel
őstag
Van értelme a tesztszervernek ha patch kiadás után mindenki szétmodolja a klienst és meglepődik ha csata közben kilép a játék?
¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest