Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
po1son
addikt
Kredit farm matricákból és emblémákból.
10 perc alatt csináltam 6.3 millió kreditet, úgyis előre összeállított 2d álcákat rakok fel javarészt.

-
joker1220
őstag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Úgy tűnik hogy végre megtört a jég. 3x sikerült 950 fölé menni pontban aztán mindig visszaaesni 850 körül. Tegnap 900 ponttal zártam. Ma elkezdtem játszani, kapásból két vereség, megint vissza 840 körül. Aztán zsinórba 4 nyertes csata majd egy vereség és megint 3 nyertes csata 972 pont. Na mondom lesz ami lesz nyomjuk tovább. Újabb nyertes csata, elég necces volt de meglett. És mit ad be, volt pofája ezt művelni velem

Na mondom innen már nincs visszaút, ha meg kell b@szódni akkor meg kell b@szódni. És nyertünk mégegyszer

@tween
Amég E100 nagy ágyúval toltam és aranyat lőttem, nyertes csatában simán hozott 20-30e profitot, vesztesbe meg kijöttem 0 ra kb. Viszont Bronz A-B ben már egyszerűen kevés volt a DPM főleg ha túlerő volt. Visszaváltottam a kis ágyúra, na onnantól kezdve nyertes csata is -20-30k. Így két nap alatt kb -2m kreditet sikerült összehozni. Viszont valamivel több sebzést sikerült kihozni.
Üdv
-
kisharsany
aktív tag
válasz
Djuree
üzenetére
Így van, teljesen mindegy a szerver. Ugyanúgy 35%-os winraten tartja a meccsmotor az Object 430-am akármelyik szerveren játszok vele. Mondhatnám, hogy sz*r vagyok vele, de tegnap is volt egymás után 3 olyan csata, ahol 3000 felett sebeztem + assziszt, utánam a csapatból a második legjobb 800-at. A többiek meg egy nagy nullák voltak.
De hogy mennyire manipulatív egy játék a WoT, a legutóbbi kedvezményes tankvásárlás előtt 60-70% körüli winratem volt minden nap. Jött a leárazás, a patch, vettem 9 tankot. Ebből a 9-ből a Tortával 63% a winrate, a másik nyolccal 35-44% közötti. Ugyanúgy játszok, a többsége még csak nem is töltelék tank, de a csapatleosztás valami fenomenális újabban. Tegnap pl. egyhuzamban 22 csata végződött vereséggel, leszórzózni sem tudtam a tankokat. Tök szívesen veszítek egyébként, ha nem azért történik, mert a fél csapat AFK vagy redline camper, esetleg nem mer beáldozni egy lövésnyi HP-t kritikus szituációban (persze ilyen ritka mint a fehér holló...), de néha nehéz agyvérzés nélkül szemlélni a csata alakulását és a zseniális MM-et. -
Djuree
félisten
válasz
joker1220
üzenetére
teljesen mindegy, nincs olyan hogy ez vagy az a szerver rosszabb vagy jobb, szinte mindenki automata módban csatlakozik. aztán meg a lag függvényében mindenki ugrál ide oda. nincs olyan hogy ezen a szerveren szinte csak nyerek, vagy ezen a szerveren szinte csak jó játékosok vannak...holnap majd a másikon lesz ugyanez az érzés...
én nem éreztem másnak eu3-at sem, pedig játszottam rajta sokszor már régebben is... -
tween
őstag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Ez nekem annyiban érdekes, hogy ismét az ezüst valagában vagyok, de nekem eddig több százezer kreditet hoztak a rohammal töltött órák.
-
Plata
félisten
válasz
Baltazár123
üzenetére
Nekem Eu3 nem jött be,nem sokat toltam ott, de veszett rossz volt,először is light küldi toltam volna T8 tankkal, de ugyanaz volt kemp és birkacsorda egy oldalon. Artyval szintén T10 csata, ha jólemlékszem T110E4 Fv és két Foch 155 afk.
Szó szerint a kezdőhelyen afkoltak, ki is lőtték őket. -
Baltazár123
őstag
válasz
joker1220
üzenetére
Abban nem láttam különbséget, a roham az túl kaotikus sajnos, szándékosan tervezték ilyenre, hogy sok millió kreditet kelljen elégetni még akkor is, ha kb a szintjén van valaki.
a roham olyan furcsa nekem, mindegy hol vagyok, melyik szinten, vannak nyerő szériák és van amikor bármit el lehet veszíteni, ha fejemen pörögnék akkor is. Ha extrapolálok, akkor ezüst rangig nekem kb 6-8m kreditem bánná. Azért gondolom, hogy el tudnék oda jutni, mert korábban már többször sikerült, de sok időbe és csatába telt.
Egyébként arra leszek kíváncsi, hogy a WG mikor jön rá, hogy roham módban sokkal egyszerűbb a napi küldetéseket megcsinálni? 7-ből egyszerúbb top x lenni sebzésben, xp-ben, de a közelharc miatt több sebzés is jön. Csodálom, hogy még nem tűnt fel nekik, nem szoktak könnyíteni általában.A random az más kicsit, valahogy, nehéz ezt megfogalmazni, de "bátrabbak" a játékosok az EU3-n. úgy értem, hogy akkor is ha durva túlerőben vannak, nem azt csinálják, mint az EU1/EU2-n, hogy full hp tankok félnek bevenni egy lövést, ott vakargatják t.küket a fedezék mögött és várják a társaikat, hogy majd egyszerre essenek rám. EU3-n meg kijön a csóka és megpróbál lenyomni, ami van hogy sikerül neki, van hogy nem, de mindenesetre harcoltunk egy jót.
Nincs kevesebb vereség, de kevesebb az olyan vereség, hogy b.szari játékosok nem mernek támadni csak hordában. Persze emiatt talán kicsit könnyebb megfordítani a csatát is, de nem túl gyakran természetesen, nehogy azt gondolja bárki is, hogy minden jó. Sz.r csaták mindenhol vannak, de nekem attól van herótom, mikor gangbangbe raknak állandóan még ráadásul a vesztes csatákban, ha picit is úgy akarok játszani, hogy kivárok valami jónak gondolt helyen és a csapat meg elpusztul 2 perc alatt. Utána meg állandóan hordában esnek rám, hogy tényleg ne lehessen semmit se kezdeni. Ha 2-3 ilyen csatával kezdem a napot, akkor nem is szoktam aznap folytatni, elmegy a kedvem a játéktól.
-
joker1220
őstag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Nem tudom hogy ez rohamra is igaz, de köszi a tippet, kipróbálom ott is.

-
Baltazár123
őstag
válasz
tween
üzenetére
nem, amíg tart a mostani szezon vásárolhatsz.mindegy hol végzel.
joker: én az EU3-t megkedveltem, ott még az agyatlan csaták (amikből ugyanannyi van) is valahogy másmilyenek. EU1/EU2 nagyon ritka, hogy meg lehessen fordítani egy állást, amikor a csapat böszméi elhullottak. EU3-n feltűnően gyakran sikerül, igaz volt olyan, hogy csapattárs 10 killel végzett
de megfordítottuk négyen és lemészároltuk a hordát. EU1/EU2 szinte lehetetlen ez. Eldől a csata véglegesen az első 2-3 percben, legalábbis jellemzően. Persze EU3-n se gyakori a fordítás, de szokott sikerülni ilyen jó kis emlékezetes csata naponta, két naponta. -
tween
őstag
Ha elérem az ezüst rangot és megnyílik az ezüst bolt, akkor ha visszaesek bronzba bezár a bolt ezüst része?
-
jano_77
nagyúr
válasz
Plata
üzenetére
Nagyon egyszerű....vannak bizonyos szavak, amiket a rendszer figyel és ha az benne van a szövegben, akkor tuti a feljegyzés a neved mellé. X ilyen után pedig jár az autoimatikus chatban. Legalábbis ezt tudom elképzelni, mert hogy mindig feljelentsenek, mikor beírom, hogy retard team vagy debil team, azt nem gondolom! Igaz most egy ideje "tiszta" vagyok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
po1son
addikt
válasz
joker1220
üzenetére
Nálam alapból néha már az egész játék egy idegroham.
Sokszor van úgy, hogy pár napos kihagyás után sokkal jobban és okosabban tudok játszani, az a baj hamar felhúzom magamat apróságokon, nem hiába van most 1 hónapos chat bannom.
Persze már sokszor megfogadtam nem írok chatbe, attól nekem nem lesz jobb és nem is vagyok rá büszke, lehet most következő alkalommal jobban járok, ha kikapcsolom a chat-et csaták alatt.
-
jano_77
nagyúr
válasz
joker1220
üzenetére
Én azt figyeltem meg, hogy az EU3 szerver az, ahol lehet - tudok - haladni. Ott azért vannak nyertes csaták is a vesztesek mellé. Ha pl EU2 indulok, mert oda dob be a játék induláskor, akkor megyek 3 csatát és ha azok bukók, akkor szervert váltok. Legtöbbször be szokott válni.
-
joker1220
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Teljesen lutri a dolog, valamikor zsinórban nyersz több csatát egymás után, valamikor meg folyamatosan vereség. Most megpróbálom azt a taktikát hogy zsinórban a második - harmadik vesztes csata után aznapra abbahagyom, meglátjuk mennyire válik be

@po1son
Az alap hogy idegroham
-
jano_77
nagyúr
válasz
joker1220
üzenetére
A mostani Roham módnak a második hetében elértem a Bronz A szinten az Ezüst kapujáig, de úgy, hogy pár pont hiányzott. Onnan sikerült vissza bukni majdnem a Bronz legaljáig.
Most ismét a Bronz közepén járok vhol - lehet itt is maradok. Az ott akkor nagyon fájt és bosszantott, de tegnap már pl tudtam úgy játszani, hogy nem érdekelt hol vagyok csak a heti küldik meglegyenek.
Meg is lettek. 
-
tween
őstag
Folyamatos győzelem, ott vagyok az ezüst kapujában, erre három vereség...
-
dokee78
félisten
Roham mód lesz még az idén?
-
Plata
félisten
válasz
Baltazár123
üzenetére
Séf csinált róla vidiót.
[link]
Ha jól láttam Scotty és Bones sajnos ládából esik.
Kirk Spock és Uhura az küdletésekért talán?
Sulu meg nem érdekel.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont klingon és borg matrica ingyenes.No meg a romulán is,de az meg kell a szösznek.
Na persze a romulányokkal semmi bajom,csak a matricájuk nem kell,a roma hajókat kedvelem,bár a nevüket sosem jegyzem meg. -
Baltazár123
őstag
válasz
Plata
üzenetére
valójában épp azon agyaltam, hogy mi lenne az a tartalom, amiért pénzt lennék hajlandó kiadni ebben a játékban. Új prém tank? annyi van hogy hosszú másodpercekig kell görgetnem ha nincs fent a garázsrendező mod
mit kezdjek másik prém tankkal? Talán egy progetto46-t veszek egyszer valamikor, meg a prém ebr az amiért hajlandó lennék fizetni, mást nem tudok elképzelni.
Két dolog jut az eszembe, az egyik ha akár fizetős módon, de lehetne játszani a korábbi speciális játékokkal. Van egy nagy rakás, a teljesség legkisebb igénye nélkül mondom, az a stratégiai mód nagyon tetszett, ahol védelmet kellett felépíteni. Akár teljesen AI ellen játszani, természeten nem ingyen gondolom ezt, mert ott már pörögnie kéne egy szervernek a háttérben. Chaffee rally, nagyon jó volt, meg egy csomó más, akár a focis. Értem, hogy ezeket a speciális alkalomra tartogatják, de fizető játékosoknak miért ne lehetne elérhetővé tenni? akár steel huntert, frontline-t állandó jelleggel, egy külön szerveren. Nem azt mondom, hogy ez biztosan üzleti siker lenne, de meg lehetne próbálni, főleg, hogy szintem minden készen van csak le kéne porolni.
A másik a legénység, adják ipari mennyiségben a legénységet, aminek jó része fixen parancsnok, hogy már a barrack oldalát kirepesztik, annyian vannak benne. Emellett van egy rakás tank, főleg kisebb tier, amik tetszettek, de nincs rájuk legénységem. Erre hajlandó lennék valamennyit áldozni, hogy változatosabb legyen a játék és szinte elfelejtett tankokat is elővehessek újra. Voltak egyébként ötletek, de miért nem viszik végig? A saját játékuk sokkal sokszínűbb lenne és úja elő lehetne venni azokat a tankokat. az a gond, hogy parancsnokom lenne beléjük, de a többi legénység már nem és semmi kedvem megint legénységet fejleszteni. elég az agyatlan grindelésből egy életre, csak játszani akarok. Nem ingyen kérem, de nem nagyon akaródzik nekik megcsinálni, pedig tutira nem vagyok egyedül ezzel a vággyal. -
Plata
félisten
válasz
Djuree
üzenetére
Az idén ha lesz időm végig csinálom.
De fizetni nem fogok érte.
De az ingyen megszerezhető Enterprise legénység és matricák kellenek.
Sajnos a fizetősek lesznek a jobbak.
Viszont annyit nem ér, május elején jön ha igaz az új legendary bundle, az kell és az legalább teljesen Star Trek. -
Plata
félisten
Az új event egyrészt tetszik,másrészt a jutalom béna.
Tetszik mert részben Star Trek,mindig is vágytam Star Trek tartalomra,de nem így.
Én egy klingon álcás T49-ben reménykedtem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Videjó]
Ui:A videóban a Kelvin Enterprise hídja pontatlan.Erre figyelhettek volna. -
h1mpi
félisten
válasz
BoneDragon
üzenetére
Én leszoktam halkítani a lapon és simán lehet bármit csinálni közben és számolja tovább.
-
kchryss
veterán
Ruszki szerveren volt kereskedő karaván. A csali 4db 8-as prémium tank volt amit ha sikerült kipörgetned akkor 1 kreditért megvehetted. Vettem 3x8 millió kreditért 3x100 pörgetést. Plusz még kaptunk ajándékba 10-et. Szóval 310x pörgettem. Szerintetek beadta egyszer is az 1 kredites 8-as prém tank valamelyikét?! Persze hogy nem! Hogy rohadna rájuk az egész kóceráj!
Kidobtam 24 millió kreditet potyára, nem pörgettem semmi olyat amit meg tudtam volna venni.
-
-
fradi81
veterán
Hogy van az hogy ment a qb twitch, és számolta is a droppot 85%-ig. Aztán átváltottam scheffre ott meg már nem számolja tovább.
-
MoVieFaN
aktív tag
Visszagörgetve nem láttam, ha már volt, akkor bocsánat.
Gondolom a szokásos 16:00 kezdés.Rejtélyes dropok (csak április 28-án): 240 perc elteltével egy a következők közül:
2D-stílus: „Veles”
3D-stílus: „Levante” a IX Char Futur 4 -hez
1 nap WoT prémium fiók
V KV-1 shielded
VIII Lorraine 40 t
VIII GSOR 1008 -
BoneDragon
veterán
Milyen gyakran szokott lenni gold-xp echange rate bonusz napok?
Gúgli alapján most volt januárban. -
po1son
addikt
válasz
tween
üzenetére
Erre mondják két legyet egy csapásra, grat hozzá.
Live Oaks pályát szeressük, egy olyan pálya ahol minden tankosztály megtalálja magának a helyét.
Szerencsére a light tankok mozgástere sem szűk, elég sok helyen lehet passzív spotolni, habár a "mocsarast" én nem szeretem játszani, mert valahogy soha nem jön össze ott a game. -
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
kipróbálhatod végül is, többen mondták, hogy tetszik nekik. hátha. Elméletben pedig nem troll ágyú, 0.36 pontosságú, a vipera 0.41, de sokkal inkább a viperát vinném közelharcolni, mint ezt a lengyel TD, de még snipeolni is inkább azzal. Én még ennyit pattogni tankot az ellenfélről nem láttam, mint ezzel. Az APCR lesz a ludas, de a vipera prém lőszere is apcr és sokkal megbízhatóbb. Nem értem ezt, mindegy a tank megvan, a tier10-t majd ha valamikor ToTT lesz, akkor veszem csak meg vagy ha buffolják egyszer. közben a töredékekkel kifejleszti magát a tier10 tank
nem is kell a tier9-el többet játszanom és szerintem nem is fogok. Esetleg ha valamelyik cc elmagyarázza, hogyan kell ezekkel játszani és kedvet kapok újra...szerintem elég láthatóan a rush játékosokat célozták meg ezzel a tankkal. előre rohan, a tank talán kibír pár lövést, közben lő 2-3-t, abból mellé megy vagy lepattan 2, de a harmadik az egy szép kövéret beleb.sz az ellenfélbe = a rohamosztagos játékos örül és sikerélménye van, sőt közelről sok tankot egylövésezhet, ami számára külön örömforrás
-
jano_77
nagyúr
válasz
2thletme2day
üzenetére
Köszi.
Nagy nehezen meglett. A Fogyócikkek között van a legvégén a direktívák után. Sajnos megint abba a hibába estem, amibe már korábban estem, hogy ez képesség ujraosztásra jó csak és nem egyik tankról másikra való átképzéskor. 
Baltazár123:
Köszi az infót. Hááát erősen fontolgatom, hogy én is berekesztem az ágat és nem pazarlok rá több időt és XP-t. A 8-ast megvettem, még egyelőre nem mentem vele, de lehet, hogy nem megyek tovább ha ennyire vacak.
Az a bajom velük, hogy annyira nem erős a páncéljuk, hogy nagyon lehessen velük vagánykodni a közelharc során. Azért, hogy 1, max 2 nagyot oda basszak, az tán menjek a garázsba, az nem az én világom. KV-2 is utáltam a troll gun-t és T49 esetén is.
-
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
jól meggondoltad a lengyel TD-t?
a kilencest még megvettem, de megy most a tartalékba, elég ebből. Én szórakozni akarok, nem szenvedni. Simán le tudtam volna vele hozni egy 1:4 szituációt, kettőt kilőttem, maradt két egy lövéses, csakhogy 3x pattantam közvetlen közelről az ellenfélről. Háromszor! Egyszer úgy, hogy fentről rohantam le az ellenfélre, még elképzelni se lehet azt, hogy miről tudott lepattani valójában. Fentről? miről? és mégis -- ezzel a tankkal semmit, az égvilágon semmit nem szabad bevállalni, mert le fog pattanni, miközben az ellenfelek röhögve belövik arannyal, de ha rálátnak az aljára, akkor bármivel.Ez egy pusztulat szenvedős tank ág tier8-tól, teljesen megbízhatatlan ágyúval, ami közelharcban elveszi az összes szórakozási lehetőséget. Illetve lomha a közelharchoz, nehéz tankok körbefutják, röhej. A sebessége okés turbóval, de a forgási ideje botrányos és akkor ez egy közelharci TD akar lenni. A minotaur, vipera is lassan forog, de legalább részben forgatható a tornya.
Sok sikert azoknak, akiknek bejön, ez biztosan nem az én világom. Elit videóját is megnéztem, hogy mit szenved az ágyúval. Igazából a kilencest se lett volna szabad megvennem, de adtam még egy esélyt az ágnak. itt a vége. Csinált megint egy ágat a WG, amivel szerintem nem sokan fognak játszani, miután kihúzták.
-
zodo
nagyúr
válasz
Plata
üzenetére
Nincs nagy különbség a két kliens között.
Legutóbb 2019. 12. hóban néztem mikor még volt Orosz fiókom.RU -SD kliens telepítve: 43,2 GB (16 fotó, 2 db replay)
EU - HD kliens telepítve: 46,3 GB (606 fotó, 700 db replay)Talán a grafikai beállítások is számítanak, maximum vagy épp ultra esetén.
Nyilván az évek során csak hízott a telepítő.
Jelenleg EU - HD kliens 69,8 GB (1013 fotó, 60 replay) kb. "Magas" grafikai beállításokkal. -
tween
őstag
Gyerekek, benyomtam YouTube-on a Imagine Dragons - Bad Liar muzsikot és lesz ami lesz alapon vágtattam az Eventkével
ez lett belőle:
-
benvolio
őstag
Sziasztok!
Megtudjátok mondani, hogy melyik az a "minimális" LGA1700 intel cpu / RTX VGA amelyikkel 1440p-be ultrán elfut a játék 90-100 minimum fps-el? -
Skyhunter
őstag
Haver ki akarja próbálni a WoT-ot. Régi laposára tennénk, de csak egy 128 GB SSD van benne. Mindenképpen le kell tölteni a legkisebb(?) 70 GB-os alappakkot, hogy elinduljon a game?
-
ddt500hu
veterán
Húzós csata.
Azt hittem a full hp-s STRV ott marad a helyén vagy bázist véd, de inkább megindult. A foglalást választottam, de aztán visszaért. Kapott azért 4-et.
[Replay] -
Puculo
aktív tag
-
jano_77
nagyúr
Azt meg tudom nézni vhol garázsony belül, hogy mennyi átképzési levelem vagy micsodám van (ingyenes)? Pár napja mikor képezni szerettem volna akkor a gold mellett volt ilyen is és az rémlik, hogy volt belőle bőven. Most képezném a 8-as lengyel TD-be a legényeket, de nem ajánlja fel, pedig tuti nem használtam el az összeset.
-
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
igen, a kisebb tierben akad még jó tank, csak az a gondom, hogy általában van 1 legénységem egy ágra és akkor azok maradnak a tier10 tankban. A kisebb tier tankot meg eszi a rozsda a garázsban, amit mégis megtartok, mert jó volt
.
Ez általános probléma a játékkal, erről beszéltek már többször a fejlesztők is. Belefektetnek egy csomó erőforrást a kisebb tier tankokba (tier 8 alatt), hogy aztán ahogy lemegy az újdonság hatás egy-egy új ágnál, alig használják ezeket a játékosok. Amikor TotT van, akkor esetleg még megnő a népszerűség, bár olyankor meg a wg jó érzékkel megállapítja, hogy népszerűek és elkezdi a nerf processzt
ezt már sok tank ággal eljátszották
Ennyi sok év alatt sem voltak képesek megoldani azt, hogy a legénység használható legyen több tankon. Tényleg tönkre mennének bele anyagilag, ha használható lenne ugyanaz a legénység mondjuk tank osztályon belül maradva az utolsó 3 átképzett tankon?
Pofáztak erről már többször, aztán semmi. Bár amit kitaláltak egyszer, hogy legénységenként még költsek el kb 2e aranyat, ha 3 tankon akarom őket használni, erősen leszűkítené megint ezt az opciót. Egyszerűen nem értik, hogy mennyivel változatosabb lenne a játékuk, ha némi mozgásteret adnának a legénység használhatóságában több tankon. Na mindegy, ettől elzárkóznak a jelenlegi legénységi rendszerben, csak új rendszerben tartják elképzelhetőnek, azt meg a játékosbázis utasítja el. Meg ez a 2e arany is erősen bekorlátozná, de legalább pár arra érdemes tank ágon jól jönne. -
jano_77
nagyúr
válasz
Baltazár123
üzenetére
Nekem a Japán TD-k kifejezetten tetszenek!
A Tier7 Chito- SP kifejezetten bitang a saját tierben, meg is tartottam.
Tier9 Hori-1 annyira már nem volt erős, de a 10-es Hori-3 szerintem ismét egy jól használható kellemes TD. Rendszeresen vittem/viszem Roham módba is.
Jaaaa....és köszönöm a Lenygel TD-s véleményeket, tapasztalatokat!
Lehet abba hagyom vagy ha lesz sok free XP-m, akkor felugrok tier9-ig és teszek egy próbát. -
Djuree
félisten
válasz
korren
üzenetére
sosem használtam még prém kaját, mindig eladom.
az a pár % kb. semmi, régebben volt valami táblázat redditen hogy számolja, az a pár % sem annyi, függ még néhány dologtól, általában fele az érték mint amit odaírnak...
szal ha nem jön össze valami nem azért mert nem volt prém kaja.
de placebónak persze jó lehet... -
Plata
félisten
válasz
joergie
üzenetére
Hát a legtöbb csata 5 perc sincs,mert mindenki egy oldalon megy és nagyon gyorsan vége.Tegnap többször is ugyanaz volt t10-ben,egyedül maradtam védnei az oldalt ahol 7-8 tank simán kilőtt mielőtt pisloghattam volna.
Tegnap egy csatában olyat is láttam hogy Rinoceronte csata kezdetén elszalad a pálya bal alsó sarkába bele megy a vízbe és a kis sziget mögé elbújik.
Csata végéig ott afkol,ami nem sokáig tartott,egyedül ő élte túl a csatát,senki nem találta meg a kis sziget mögött. -
joergie
őstag
Rájöttem mi történik randomban. tegnap tűnt fel, de nem bírtam felfogni. ide is írtam egy hsz-t, de kitöröltem, mert biztos én vagyok a hülye.
Tier10-ben: nincs light/arty, mindenki egy oldalra megy, 10-15 perces csaták kizárólag, irgalmatlan sz*pás minden egyes csata, hirtelen vérpro-nak képzeli magát mindenki, szerintem még a prémkaját se szedik ki.
Ezek onslaughtot játszanak randomban. direkt nem játszokt vele, erre ugyanaz van randomban. élvezhetetlen.ui:azért tartott ilyen soká rájönni, mert nem játszok vele. de hogy ennyire
szignifikánspenetráns legyen a változás, arra nem számítottam. -
Warton
őstag
Én az ötös tankot végeztem ki, battlepass ügyileg. Ami nem tetszett, hogy nagyon kicsi a lövegkitéríthetősége, illetve a látótáv nevetséges, olyannyira, hogy szerintem megfontolandó a csigaszem, mert ha a csata végére maradsz akkor véged van, mert nem látsz semmit. Bizakodtam benne, hogy lesz páncélja, de sajnos páncélja sincs. Egyetlen jó dolog van benne: a löveg, pontos, nagyot üt. Igazából csak a küldik miatt játszottam vele, inkább hanyagolom az ágat, most másra kell a credit.
Más: tudja valaki mi lesz a következő ToT?
-
kisharsany
aktív tag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Meg a 7-es japán TD is nagyon jó szerintem.
De szerintem az olasz TD ág jól sikerült, abszolút használható TD és nehéz tankként is, így nem vagy bekorlátozva akármilyen csatába is kerülsz. A gyengítés óta még nem vettem elő őket, de előtte nagyon lehetett aprítani a CC1-el. -
Baltazár123
őstag
válasz
joergie
üzenetére
jó hallani, hogy valakinek tetszik
én a nyolcas szinten járok, de gondolkodom azon, hogy abbahagyom. Egyszerűen nem találom a tank helyét és szerepét, semmire se jó igazán. Annyi, hogy van egy elméletben jó átütés, csak ugye nagyon pattogós az apcr miatt meg egy jó magas alfa, ha valakit közelről meg lehet lőni. ok, de ennél vannak sokkal szórakoztatóbb tankok, akár prém TD-k is, amikkel nem gond bemenni közelharcolni, pl vipera.Egyértelműen nem sniper tank, már csak a kisebb sebzés miatt se, de közelre menni vele nagyon nem egyszerű. Mondjuk kérdés, hogy egy közelharcra szánt tank, miért kapott ilyen lőszersebességet, értelme nem sok van. Lomha, még turbóval is. Kéne legyen páncélja, de nincs, mindig belekortyolok a behűtött sörbe, ha pattintani tudok és nagyon nem akar a sör elfogyni
Ellenben ez az apcr miatt bármikor és bármiről képes lepattani, ami elképesztően idegesítő, mikor ott áll az ember letolt gatyával 12+ másodpercig egy lomha tankban az ellenfél közelében. Az elejét próbálom rázni, de mérsékelt eredménnyel, meg mondom még egy e100 is körbefutja, pedig turbóval használom.megnézem elit videóját, mert átgondolta a véleményét a tizesről, de esélyes, hogy nem égetek több kreditet erre az ágra Lemegy most ez a lengyel kampány, aztán megy a tartalékba.
Mikor hozott ki utoljára valami értelmes, jól használható tank ágat a wg? komolyan nem jut semmi az eszembe, csak kisebb tier tankok, pl a bz tier7 nagyon adta, csak azzal meg lement a fejlesztés és megtartottam ugyan, de talán soha többet nem játszok vele. Kéne bele legénység, de nincs, ülnek a 10-ben (mondjuk azt meg alig használom, nem jó ez így sehogy se). Talán még a jappó tizes TD, amire nem mondanám, hogy ipari hulladék.
-
joergie
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Tegnap lett meg a 10-es, összegyűltek a
z üres sörösüvegekblueprintek, úgyhogy aktiváltam prémnapokat és átugráltam őket(8-9el stock állapotban játszottam), meg az event alatt is lehetett tokeneket gyűjteni velük.
Az ág brutáljó, legalábbis nekem instant sikerült beilleszteni a játékstílusomba. a tier6 valami eszméletlenbrutáljó, a látótávon kívül gyakorlatilag mindenben zseniális, jó ritmusban lehet vele darálni. A tier7 kicsit lomhább, viszont nagyon jó az ágyú minden tekintetben(mivel a tier8 specieális tier, ezért nehezebb játszani, de ez minden tier7re igaz).
A tier8 is nagyon jól játszható stock-ként, bár ennek a forgási sebességével volt gondom, valszeg nem ventit kellett volna a turbo és rammer mellé tenni, de nem volt raktáron(fejlesztett lánctalppal valszeg javult volna a szitu).
a tier9 megint ultrabrutál, a 10est még most ízlelgetem , de kb ugyanaz csak jobb/élesebb(a camoja viszont rosszabb, de úgyis közelről érdemes puffogtatni).
A látótáv amúgy végig probléma az ágban, meg ugye nagy dilemma, hogy hogyan menjél közel torony nélküli tankkal, hogy maximalizáld a dmg-et. Szóval nem árt progresszíven hozzáállni, és azt jutalmazza extra dmg-el.Más: Tudja valaki hogy
what is in the box?!
twitch cygan és NewMultiShow twitch token csomagokban? 55 token a lutrira(2d skin, commander meg pár matrica) kicsit combos.
Utóbbinak régen tetszett a színkombója, de a dakillzorra kellett szavazni, mert 2vel több ingyen skillt adott anno a commander
A cyganzor féle 2d skint meg se tudom nézni sehol, hogy néz ki. jr1994 linkelt korábban egy oldalt, ahol lehet csekkolni a 3d skineket, lehet ott vannak 2d skinek is, csak lusta vagyok rákeresni.
-
kisharsany
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
A Burzánál tartok még mindig, a nagy ágyú hiányzik. Az 5 fok lövegkitéríthetőség miatt sosincs kedvem vele játszani, számomra ez megöli a tankot. Úgyhogy mióta megjelent gurultam vele pár csatát, de azóta is csak áll a garázsban. Az teljesen kizárt, hogy ~50.000 XP-t + ágyú grindeljek a 7-eshez, ami ugyanez lesz. Ráadásul úgy emlékszem felette se lesz jobb.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Djuree
üzenetére
hihetetlenül hiányzó tankok ahogy nézem....jaaaa NEM , mert pl az orosz TD ág az egy SU-130PM vonal.
Lengyel TD-ket elkezdte vki? Ki, hol tart velük és mik a tapasztalatotok, véleményetek róluk? Én a T5 és T7-en vagyok túl, de azt kell mondjam, hogy a gyorsan felejthető kategóriába tartoznak. Érdemes tovább erőlködni 8 és felette vagy nem lesz semmivel sem jobb!?
Ezt a kettőt azt érzem, hogy az elvesztegetett idő és XP kategóriája sajnos.
Tier8 tól lesz az új tulajdonságuk, hogy ha közelről lövök, akkor nagyobb a sebzés!? -
po1son
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Igen, de annál még lehet szerezni 6 pontot mai napig és utána vasárnapig még 8-at.
xAttilax - grat, már alig látni a meccseken early-t, pedig még most is erős.
-
korren
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Az még 4 nap. Most hétvégén még meg lehet szerezni az utolsó 8 db-ot a muff gyűjteményhez.
Nekem Kranvagn 3D skin lett belőle a múlt héten.
A lengyel eventből meg 60TP 3D skin.
-
xAttilax
őstag
A jó sikerült Early nerf
Nem gondoltam volna, hogy erre valaha meglesz a 2.GM, de mivel a kutya nem játszik vele ezért a magamfajta botoknak is simán összejött.
Nerf előtt soha még a 80% közelébe sem voltam cirka 500 csatával....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Most ismét a Bronz közepén járok vhol - lehet itt is maradok. Az ott akkor nagyon fájt és bosszantott, de tegnap már pl tudtam úgy játszani, hogy nem érdekelt hol vagyok csak a heti küldik meglegyenek.
Meg is lettek.

Nagy nehezen meglett. A Fogyócikkek között van a legvégén a direktívák után. Sajnos megint abba a hibába estem, amibe már korábban estem, hogy ez képesség ujraosztásra jó csak és nem egyik tankról másikra való átképzéskor. 
Vannak még csodabogarak. Velem jubilálta a 15.csatáját. A baj csak az hogy tier 8-as tankban.