Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
xAttilax
őstag
válasz Plata #250799 üzenetére
sejtettem, hogy erre sem kapok értelmes választ...
de azért elmondom 15 évig voltam Straight Edge, aminek a jelképe az X vagy a XXX. Ez egy szubkultúra a hardcore-on belül, de google elmondja részletesebben is ha érdekel. Nos ott volt szokás így írni a neved."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
zodo
nagyúr
válasz jano_77 #250771 üzenetére
Részben igaz, korábban nem volt jellemző de nyilván a bevétel végett.
Kihúzol egy tankot akkor legyen mér 3D skin is rá.
Úgysem tudod végig tolni akkor megveszed a kimaradt szakaszokat vagy sokat játszol érte.Alább egy lista, némi káosz mert ugye volt hogy a TOTT-ban 1-2-3 tank is ment 15 napig vagy hónapig.
BP pedig 2-3 hónapig is tartott így a "vs" után látott tank lista némelyike csak átfedésben volt TOTT dátum szerint.
Különben sok az ismétlődés de cirka 22.09 hótól van kb. tankazonosság a két szériában.BP ideje vs aktuális TOTT lista....
2020.03.12 - 06.10 Super Conqueror, Object 277 vs Kranvagn, Leopard 1, 60TP, Object 268, T-100 LT, Centurion Action X
2020.06.12 - 09.08 TVP T 50/51, M48A5 Patton vs Centurion Action X, Strv 103B, T57 Heavy Tank, FV4005 Stage II, Manticore, Object 140, Pz.Kpfw. VII
2020.09.17 - 12.07 T110E5, IS-4 vs Pz.Kpfw. VII, T110E4, 121, AMX 50 B, FV217 Badger, M48A5 Patton, Jagdpanzer E 100
2021.03.15 - 06.15 Object 705A, 121, T110E3 vs UDES 15/16, Grille 15, XM551 Sheridan, Bat.-Châtillon 25 t (~két hetes/1 tank TOTT időszak) aztán WZ-111 model 5A, Progetto M40 mod. 65, T110E3 és AMX 50 B, Strv 103B, E 50 Ausf. M (~1 hónap/3 tank TOTT időszak)
2021.06.23 - 09.06 AMX 50 B, CS-63, FV217 Badger vs AMX 50 B & Strv 103B & E 50 Ausf. M (~1 hónap/3 tank TOTT időszak) 60TP, T-100 LT, K-91, Type 5 Heavy, AMX 50 Foch B (~két hetes/1 tank TOTT időszak)2021.09.06 - 12.08 AMX M4 mle. 54, Centurion Action X, Object 268 vs AMX 50 Foch B, Maus, WZ-132-1, IS-4, Kranvagn, M48A5 Patton, FV217 Badger (~két hetes/1 tank TOTT időszak)
2022.03.02 - 05.30 Leopard 1, T110E4, Kranvagn vs Manticore, AMX M4 mle. 54 (~két hetes/1 tank TOTT időszak) Leopard 1, T110E4 és STB-1, Rinoceronte (~1 hónap/2 tank TOTT időszak)
2022.06.01 - 08.31 E 100, Object 430U, STB-1 vs E 100, XM551 Sheridan és FV4005 Stage II & UDES 15/16 és AMX 50 B & T110E3 (~1 hónap/2 tank TOTT időszak)2022.09.08 - 11.30 60TP, Progetto M40 mod. 65, AMX 13 105 vs 60TP, AMX 13 105 és WZ-111 model 5A, Progetto M40 mod. 65 és Strv 103B, M48A5 Patton (~1 hónap/2 tank TOTT időszak)
2023.03.01 - 05.31 Rinoceronte, Maus, UDES 15/16 vs Maus, UDES 15/16 és Centurion Action X, Rinoceronte és Manticore, WZ-113G FT (~1 hónap/2 tank TOTT időszak)
2023.05.31 - 09.06 Type 5 Heavy, AMX 50 Foch B, T57 Heavy Tank vs Manticore, WZ-113G FT és T57 Heavy Tank, AMX 50 Foch B és Type 5 Heavy, Leopard 1 és T110E4, Bat.-Châtillon 25 t (~1 hónap/2 tank TOTT időszak)
2023.09.06 - 11.22 M-V-Y, Object 140, Jagdpanzer E 100 vs Jagdpanzer E 100, Object 140 és M-V-Y, WZ-132-1 (~1 hónap/2 tank TOTT időszak)
-
bolygo85
tag
válasz Puculo #250791 üzenetére
Köszönöm a korrekt hozzászólást részedről!
Már azt hittem csak olyanok szólnak majd hozzá hogy tanulj meg játszani, ha béna vagy menj legózni.....stb.
Pedig én 8 év alatt végig azt hittem hogy 15 vs 15 és 30 vs 30 ezek szerint tévedtem!
Ami nekem feltűnt a pályák is elég balanszolatlanok, némelyik olyan mitha egy cső lenne, ott meg nyílván aki jobb erősebb jobban érvényesűl.
Két lehetőség van szerintem, vagy elfogadom vagy elengedem a játékot, amit őszintén kicsit sajnálnék ennyi év után....!
Vive cum honore, mori cum gloria!
-
Puculo
aktív tag
válasz bolygo85 #250788 üzenetére
Szerintem nem vagy rossz játékos, és a hiba sem benned van. Egyedül lehozni csatát szinte lehetetlen. Csapatjáték nélkül megette a fene. Az hogy sok a bukó időnként, az itt a wg világában teljesen normális. Magamon is tapasztalom hogy van olyan napom mikor szégyellem magam amit a pályán művelek, mintha nem is én játszanék. Az emberek ilyenek. Régebben megnéztem a statját annak aki nagyon elbénázta vagy fordítva, de már nem érdekel. Túl sok a véletlen tényező, ebben a rng is benne van. Vannak pályák amik egyszerűen nem működnek bizonyos tank típusoknál, illetve nem fekszik a játékosnak. A wg valóban egyre erősebb prémium tankokat hoz ki, de minden tank annyit ér mint a gazdája..
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
bolygo85
tag
válasz Plata #250789 üzenetére
Goldot nem lövök még pótkaja sincs eggyikben sem, prém tankot farmolásra használok...! Sok kicsi sokra megy!
Szerintem a sebesség, páncél, jó löveg, mit sem ér ha a csapatod a világát nem tudja!
Én sem vagyok hibátlan, elő fordúl hogy hibázom, de rajta vagyok hogy ez javúljon!
-
Plata
félisten
válasz bolygo85 #250788 üzenetére
Guard régen jó volt,a süketperzsát valahogy sosem szerettem.
Mindig süketperzsának hívtam.
Pedig az amerikai tankok a kedvenceim.
De az a lassúságával meg a vacak ágyújával nem jött be.
Lehet hogy gold lőszerrel elmegy az ágyú,de alappal nem.
Ma meg a sok turbó teknős mellett csak cammog a hátországban míg a többiek már a bázist foglalják.
Ha már med akkor legyen sebessége. -
bolygo85
tag
válasz Plata #250787 üzenetére
Itt nem arról szólt a történet hogy milyen a tank!
Pechem volt, kb minden nap...!?
Ha nem arról hogy hiába teszem magam oda a csapatok kb mintha nem is lennének!
Nézőpont kérdése melyik tank milyen kérdés mennyire érzed a tankot és milyen csapattal vagy, én azt látom a WG ontja magából az egyre erősebb Tier 8 prém tankokat és a régieket elfelejti teljesen.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz bolygo85 #250785 üzenetére
Szerintem peched volt.
Véleményem szerint a süketperzsát meg guard-ot cseréld be valami jobbra ha lesz tank becserélés.Nagyon elment felettük az idő.
Sp-t nem is tudom mikor használtam utoljára,a guard-ot nagy ritkán,de T10 csatában még arannyal sem boldogul jól.Liberte még elmegy. -
bolygo85
tag
Sziasztok!
Mielőtt bárki is írja, nem, nem vagyok egy jó játékos lenne bőven hova fejlődni, max gyenge közepes, de ezekben a csatákban amiket 2024 január óta tapasztalok elég kiábrándító!
Naponta 10-ből 8-9 csata ilyen mit kellene csinálni!? (Azon kívűl hogy nem lépek be a játékba! )
Egy napon mentem őket, de a többi nap is kb ez a szint így nem lehet csak arról szó hogy ez egy ilyen nap!
Csak nekem furcsa egy sablon 4:15, 5:15!? Nem csak vesztes csatára nézve érdekes!
WOT Replays
T26E4 SuperPershing 4:15 [link]
Guard 5:15 [link]
AMX M4 Liberte 5:15 [link]
Puszta kíváncsiságból, ez a játék már csak ennyit tud nyújtani
-
Plata
félisten
válasz cherubion08 #250783 üzenetére
Hű most nagyon összezavartál?
Minek kell neked tampon?
Csak azt tudom tippelni hogy nem pasi vagy,vaagy láttad azt a lökött francia vígjátékot amiben a botcsinálta korzikai terroristák tamponból csinálnak bombát?
Az utóbbit szerintem ne próbáld ki,a filmben is mindig megszívták.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
Plata
félisten
válasz cherubion08 #250777 üzenetére
Nem is tudom hol van.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Plata #250770 üzenetére
Ennek a Jagdtigernek volt klingon álcázója de hiába kapcsolta, nem tudott elmenekülni.
ddt500hu: nem lesz rosszabb vagy jobb ember csak mert szeret jatszani valamivel. Inkább a többi embert minősíti hogyha lenézi a másikat ezért.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
aktív tag
-
ddt500hu
veterán
válasz cherubion08 #250777 üzenetére
Érdekes de oda nem ír. Biztos állandóan a CV-ket meg a subokat ajnározta és kiutálták!
Úristen! Ott még rosszabb játékos mint a WOT-ban....[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
Plata
félisten
válasz Viktoár #250774 üzenetére
Ugyanaz a cég csinálja őket nem?
Jó lenne ha pár dolog ott is lenne,meg pár itt is.
Például a tech tree reset jólenne,pár ágat vissza adnék.
Nagyon jó lenne ha lenne sztori mód itt is.
Pár történelmi csatát jó lenne le játszani csapatban.
Régebben a WoT-ban is volt egyszer kétszer történelmi csata szerűség.Szerettem.
Ha jólemlékszem a berlin térkép először valami klassz játékmódban volt.
Na és örülnék ha lenne időjárás is,köd,vihar satubbi.
A Hajósban ha jön egy ciklon vagy egyéb és szinte nulla lesz a látótávolság az izgalmas.
Egyik pillanatban még 20+ kilóméterről lőjük egymást,aztán jön egy ciklon és a látótávolság lópikula lesz,na persze ha van radaros hajó akkor ok,de egyébként vaksik leszünk.Persze tengeralattjáróval nem olyan vészes.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
Viktoár
addikt
válasz Plata #250761 üzenetére
Nem kötekedés képpen csak egy észrevétel. Mostanában mindig a hajós játékhoz hasonlítod a wot-ot és arról véleményezel hogy a hajósban mi van másképpen és hogyan játszol. Két különböző játék, mint ha az EA games portfóliájából hasonlítgatnám az NFL-t és az NHL-t. Tőlem elfér csak szerintem nincs releváns tartalma a topik szempontjából.
Nem játszom a hajós játékkal, így a topikot sem követem, lehet hogy ott meg megy a wotozás?
[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
xAttilax
őstag
válasz cherubion08 #250768 üzenetére
Dettó, imádom. Kurvára nem akartam most megcsinálni de így megfogom vagy fizetek 😀 10. Ugyanolyan stílus már nem érdekelne, de végre valami “egyedi”, amúgy meg gyerekért oda voltam érte. Warhammert is imádom, csak fáj, hogy a fasza Nurgle stílus a retek 430U-n van.
Azért tudják, hogy mi kell ennek a generációnak: Blöff, Terminator 2, Düne, TMNT…."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Plata
félisten
Ha már lehet kérni,akarok egy klingon ragadozó madár T49-et.
#250769h1mpi
Azt hiszem nekem mindegyik tank a garázsban van.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
A TVP50/51-et érdemes kihúzni, mert fun tank.
Fully electric lifestyle!
-
aktív tag
-
Djuree
félisten
válasz BerserkGuts #250766 üzenetére
kurszki csata lemodellezése
sose lesz ilyen, ez sose volt történelmi játék és nem is lesz az. menni kell akkor war thunderbe ott vannak ilyesmik. nekem nem is hiányzik, ha történelem kell akkor megyek olvasok, annál történelmibb történelem nem kell nekem.Szibilla: nagyon sok a fiatal játékos, párom tanár, sőt majdnem az összes rokonom, ilyesmi körökben is mozgunk, így van rálátás gyerekek szempontjából, 10 évesek már nyomják sokan. legalábbis az értelmesebbje aki nem fortnite meg ilyesmiket tol.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
BerserkGuts
őstag
válasz Djuree #250757 üzenetére
hát ez még mindig nem a fortnite de nem is lesz sose az
a marketing osztályon meg vakfélbolondok dolgoznak ha apuci pénze kéne akkor történelmi dolgokkal foglalatoskodnának.pl: kurszki csata lemodellezése stb... nagy tankcsatákat kellene tolni nem ilyen baromságokat mert anno 2010-ben onnan indult az egész ebből szedték meg magukat de hogy aztán elkorcsosult az egész már szánalom https://www.youtube.com/watch?v=SxUhlTUL_n4 [link]
+Meg anno más volt a játék beírtad csetbe hogy wolfpack főleg a legendás T-54 időszakban aztán megindultak a medek seggberakni az ellent kb mint ezekben a videókban https://www.youtube.com/watch?v=uJX011Sohhs
https://www.youtube.com/watch?v=axt0RPCOHvE
és nem az egóról, gunmarkról meg xvm-ről szólt a játék hanem csapatmunkáról de főleg eu szerveren van baj a fejekben antiszocc mind félti az életét
az orosz szerveren még él a shieldelés meg tudnak néha csapatban játszani++Szándékosan olyan pályákat építenek vagy átépítenek hogy a kő mögött is még hat domb, bucka, gödör még hat sövény megint kemping kő hogy az arty is biztonságba legyen redline-on
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Szibilla
aktív tag
válasz Djuree #250762 üzenetére
Én is kedvelem a japán mentalitást (mondjuk az anime világ pont nem érdekel), de mindennek megvan a helye....a teknőcös mese szerintem itt tájidegen, de biztos van, akinek tetszeni fog...én meg egyszerűen nem használom.
Állítólag a WoT a középkorúak játéka, a fiataloknak túl lassú, unalmas, bonyolult, stb.
Nem értem a célt...új játékosokat, fiatalokat ezzel nem szólítanak meg, mert ez a mese a mi korosztályunkban volt, a gyerekeink korosztálya talán nem is ismeri, mi pedig röhögünk rajta, hogy pont ezt találták meg és egyáltalán mi a fenét keres bármilyen mese egy háborúsnak szánt, tankos játékban? Nem fog ez beleférni abba szőke fejembe, de mindegy is, a véleményem annyit ér, mint ....szóval nem sokat.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Djuree #250762 üzenetére
Nem kövezlek meg,de én meg agybajt kapok tőle.
Engem nem zavar ha neked az van,csak nekem ne kelljen azt használni.
Viszont azért durván elszoktak szálni az árakkal animés cuccoknál,azok nagyon drágák,simán vannak 40 ezer körül is.
De van egy egész külön animés hajó osztály.
ARP a nevük ha jólemlékszem.#250763wwenigma
Lehet vissza rakom,de nekem akkor akkora stressz volt az a visítozó csaj hogy alig bírtam ki a csatát vele.
Egyébként plüssmacinak néz ki,de kiderült hogy egy csaj van benne.
De ha kikapcsolom akkor az összes kapitány elnémul?
Mert a tengeralattjáró kapitánynak az elmeroggyant dumáját szeretem.
Olyan mint egy zakkant kalóz.
Van az a vicces amcsi tengeralattjárós vígjáték,hát ez a kapitány olyan mintha abból származna.[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Plata #250761 üzenetére
Ki lehet kapcsolni a voice actingot talan szoval ha jo a commander akkor tudod hasznalni.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Djuree
félisten
-
Plata
félisten
válasz Szibilla #250760 üzenetére
A hajós játékukban már évek óta vannak hasonlók,anime hajók és egyebek,az anime kapitányok borzasztóak.
Nekem van egy 11 skilles eventes anime kapitányom,amikor betettem a hajóba és mentem egy csatát majdnem szívbajt kaptam.Azt az elmebeteg visítozást amit művelt.
Azonnal le cseréltem egy béna de normális kapitányra.
A prém tier 10-es tengeralattjárómban is valami eventes kapitány van,de az legalább normális,nem visítozik hanem hülye dumákat nyom.
Kicsit olyan kalózos beütésű.
Jack Sparrow részeges német változata.
Viszont a hajósban nagyon durván elszáltak az animés skinekkel.
Még szines lövedékek meg anyámkínjákat is lőnek az ágyúk. -
Szibilla
aktív tag
Borzalom ez a teknőcös BP-téma...ki volt az az agyalágyult, aki egy tankos játékhoz ezt jóváhagyta?
Szerencsére nem kötelező használni, a BP meg amúgy még mindig jó dolgokat ad. -
jano_77
nagyúr
válasz po1son #250736 üzenetére
Ez mennyire ultra gáz! Eddig legalább tényleg jól kinéző 3D skineket dobtak be - többnyire - de ezek vmi förmedvényesen néznek ki....mindegyik! Esetleg ezeket el lehet adni....ha netalántán megszerezném, mert az addig vezető úton azért vannak jó dolgok, akkor el lehet majd adni őket?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Djuree
félisten
válasz BerserkGuts #250754 üzenetére
jobb lenne a 46. szinte ugyanolyan 3d stílus? motor oldalra, szánkó hátra, még 2 gépágyú a tetőre, pár kanna, reszelő, féldisznó oldalra és voilá, kész is.
van is már minden tankomra szinte, elég is.
sztem inkább jöjjön néha ilyesmi is, én szeretem az ilyesmiket, a mesét is néztem régen, remélem jön még esetleg gijoe is...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Plata
félisten
Az a klassz t9 rakétás nehéz tank a battle pass-al jön, a Séf szerint.
[link] -
Plata
félisten
Várjunk kicsit,lehet a következő barbis lesz.
-
BerserkGuts
őstag
válasz Plata #250741 üzenetére
van még lejjebb? szívárványpónis skinek vagy az már volt csak nem szoktam sűrűn bekapcsolni12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
korren
aktív tag
válasz xAttilax #250751 üzenetére
Pedig gondolkodtam rajta, csak arcpirítóan drága....
Skill videóját megnéztem ugyan, de már rájöttem, hogy azok kb. semennyire sem mérvadóak.
Szerinte közepes a vas.Ritkán teszik be....
De ennyi pénzt nem adok érte az tuti.[ Szerkesztve ]
-I like the misery. -I like this world!
-
Plata
félisten
Kaptam egy 40%-os kupont.
És egy ritka szar csatáért.
Nem egészen értem a logikát. -
po1son
addikt
Hétvégi twitch drop, mindkettő nap délután 4 órától (scheffnel is megy)
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Plata #250741 üzenetére
Nekem tetszik ez a Battle Pass de ettől függetlenül ugyanezt gondolom.
-
Djuree
félisten
válasz po1son #250736 üzenetére
lol
frankó, régen szerettem a mesét!
máig egyik kedvenc mondásunk a zasszonnyal:
én: az én szavam nem elég jó neked?
asszony: ahogy mondod, a te szavad nem elég jó nekem!
egyik részben zúzó és krang között zajlott le ez a párbeszéd.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Richard!
addikt
offba akartam
[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
po1son
addikt
Battle Pass XIII: TMNT
Manticore 3d skin nagyon bejön nekemSTEAMID/WOT nick: po1son_
-
BerserkGuts
őstag
válasz Plata #250734 üzenetére
hát igen akkor őt lőtték ki és rosszul mutatja ilyenkor mindenen átmegy úgy mutatja a replay
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Plata
félisten
válasz BerserkGuts #250733 üzenetére
Nem ingame volt,néztem közvetítést.
-
BerserkGuts
őstag
válasz Plata #250729 üzenetére
Szerintem inkább a domb jelenség abból adódik hogy periszkóppal kilesnek te nem látod őket főleg ha wot-hoz vagy szokva de B-vel kell használni tudom fura de meglehet szokni.
És ugyebár a lövedék az nem lézer egyenes hanem elég dúrva görbén beesik szóval azt beejtik oda: [link] (amúgy ezen a teszt lövöldözésen legtöbb lőtáv 500méter körüli de mégis látni 3-5fokos beesési szöget)
A warthunderben a visszajátszáson gagyi az effekt kimarad belőle a beejtés és a replay/visszajátszáson se jól mutatja.
Csak játék közben tudod észre venni periszkóppal becélzod a domb mögül a másik domb mögötti célpontot amit kiszedel.Itt egy Dollar videón jól be van mutatva hogy használja meg 1500méter: [link]
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz h1mpi #250730 üzenetére
én sosem kapcsoltam ki, pedig voltak olyan csaták, ahol kifejezetten azt éreztem, hogy szándékosan rám jönnek, engem akarnak. Hiába állt a közelemben jobb célpont, nem foglalkoztak vele, jöttek rám. Ettől még nem fogom kikapcsolni, nincs takargatni valóm.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
h1mpi
félisten
válasz jano_77 #250727 üzenetére
Nem szoktam nézegetni a statokat, mert akkor az élettől is elmegy a kedvem kikkel vagyok egy csapatban... nemrég visszakapcsoltam, hogy lehessen látni a nevem és a statom a csatákban, így azt vettem észre, hogy kevésbé esnek rám azok akiknek be van kapcsolva az xvm.
-
Plata
félisten
válasz BerserkGuts #250728 üzenetére
Ha egy házon amin van rés át megy a lövedék az ok,de hogy három négy házon keresztül átmegy sértetlenül vagy azon a fura pályán a várfalon,vagy esetleg a dombon keresztül.
Ui:Ma random csatában láttam le repülni mozgóbudi tornyát,nagyon vicces volt.
[ Szerkesztve ]
-
BerserkGuts
őstag
válasz Plata #250706 üzenetére
Milyen falakra gondolsz? Mert elég sok épületen átmegy a lövedék sőt van ami rombolható is xD
-
jano_77
nagyúr
-
Plata
félisten
válasz manu75 #250722 üzenetére
Igen tudom.
De nincs sok értelme rájuk licitálni.
Ezeket csak random csatába lehet vinni szerintem,eventre nem hiszem,nem is prémek így pénzt sem lehet farmolni.
Még ha lenne speckó EBR,aminek van kiengedhető miniszárnya amivel repülhetünk pár másodpercig,édekelne.
Vagy dupla tornyos arty forgó toronnyal.
Esetleg T49 spéci camoval,mondjuk ha megáll bokornak tudja magát álcázni.
Szóval olyasmi amivel lehet marháskodni.#250724h1mpi
Orosz szerveren van a lángszórós t8,bár az lángszórós.
Szerintem sem lesz soha,de jó poén az ötlettel elszórakozni.
Gondolom rakétás M4 sem lesz soha.
Pedig megvenném.
War thunderben kipróbáltam,de az b+ kategória.
Ott nincs is értelme venni prémet,mert ha veszel mondjuk egy serman prémet akkor sem a saját tierjébe kerül hanem abba a tierbe ahol a fejlesztésel jársz,vagyis ha van egy t10 tankod akkor az összes többi tankod is T10-be kerül.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz Plata #250721 üzenetére
Én alapvetően szeretek artyzni, de remélem SOHA azaz SOHA nem lesz prémium arty tier5 felett. Az kellene, hogy a sok bot szintű player klikkelgesen... Így legalább, ha nincs siker élményük tier6-7-nél megállnak, mert ott már sok xp kell a következő tankhoz.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz jano_77 #250720 üzenetére
Akkor ehhez ne kell csatlakozni egy normális klánba, aki játszik. Majd meglátom, mondjuk felvennének szerintem. A gyerek most úgy is kiesett.... olyan rossz hatással volt rá a játék, hogy el lett tiltva tőle és le lett törölve a gépéről... nem bírta elviselni az RNG-t és folyamatosan dühöngött..
-
po1son
addikt
válasz Djuree #250718 üzenetére
~fél éve nerfelték a csifit, nem fognak már hozzányúlni és nem is lóg ki a sorból a tier10es mezőnyből.
most is a legerősebbek között van, de nem könnyű vele okosan játszani.
persze tudjuk, ha találkozik egy gyenge játékos egy jó játékossal, aki csifiben ül, akkor a wg a rossz és a gonosz, mert túlságosan OP.[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Djuree
félisten
válasz po1son #250717 üzenetére
igen gondoltam hogy sok lesz, annyit nem is áldoznék rá, inkább vennék lila cuccost, nerfelik a csifit úgyis, más meg nem érdekel annyira, talán a 907, de azt meg nem látom annyira op-nak....
-
h1mpi
félisten
válasz po1son #250711 üzenetére
Ez se véletlen, elkezdődik a kötvény grind. Na ahhoz kell csak igazán sokat vagy jó klánban játszani illetve kipörgetni az összes eseményt. Szerintem 30-40K alatt esélytelen bármi is onnan. Amúgy nekem úgy jött le, hogy nem bárki, hanem csak az akinek a klánja játszik és nem ért el elegendő hírnév pontot. Pl. én, aki a gyerekkel és még egy klántaggal 3-an vagyunk a klánban nem tudunk majd licitálni, ahhoz legalább egy kört kellene menni klán warban. Vagy nem jól értem?
[ Szerkesztve ]
-
-
manu75
aktív tag
Összejött egy remek kis csata egy negyed kolobanov még elkelt volna érte. Tipikus példa benne, hogy miért is "káros" az ingyen 9-es tank osztogatása. Azt se tudta a patton milyen játékban van. A végén az strv-t fenéken akartam rammolni aztán mégis meggondoltam nem kellene hp-t veszíteni, hát nem jött össze. Aki kíváncsi rá tessék. [link]
-
Plata
félisten
válasz h1mpi #250703 üzenetére
Az ördögbe megint TVP meg Manti lesz a havi tót.
#250702BerserkGuts
War thunderben még mindig csak az önjáró légvédelmi ágyú szórakoztató.
Bár múltkor a twitch-en tanulságos volt nézni,még mindig benne van a játékban az a hiba hogy át lehet lőni falakon.
Ennyire nem érdekli őket?Még ha pve-ben lehetne használni akkor ok.
De pvp-ben játékosok ellen szerintem gáz. -
wwenigma
Jómunkásember
Miért , többet sebzett valamelyik nálad egy csatában?
-
Met
nagyúr
Hogy én hogy gyűlölöm a tetves féreg artysokat
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
h1mpi
félisten
Havi WoT: Irány a tavasz: [link]
-
BerserkGuts
őstag
válasz Baltazár123 #250701 üzenetére
nem látod mi ez? Egy összeollózott valami
Ezek a szargamingesek már durván be vannak tépve ott az irodába és orrba szájba tolják a sprocket-et https://store.steampowered.com/app/1674170/Sprocket/?l=hungarian [link]
A valóság alapja meg az alsó hull rész lehet egy T-55M modernizált verzióra hasonlít az egy "kompozit" rétegelt páncél lenne a többit meg innen onnan össze ollózták de ennyi ésszel meg erővel ellehetne kezdeni a Tier 11; 12; 13; 14...... modern tankokat is.
De van T-62-ből is modernizált változat:+ Ha már tankozunk elkell mondani a népbutítás magas foka amit a wg csinál mert csifi csak annyira modern kompozit tank hogy egy T-62M rendszeresített nyíllövedéke APFSDS 3BM21 nem vinné át de a tank a mai napig benne van a játékékban
[link]
[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
válasz h1mpi #250699 üzenetére
A t55a tényleg létező tank volt, az alap t55 egy variánsa. Pl egy Izrael által elfogott és némileg módosított, de nagy részében még eredeti t55 alaptípus szerepel a Fenevad c. filmben is.
IS-ből is volt számtalan variáns volt, bár a legtöbb nyilván olyan, hogy erősebb vodkázás utána valaki megálmodott meg lerajzolt egy szalvétára valamit és az alapján lemodellezte a wg meg a tervezés során is több típus megálmodtak, úgyhogy a wg nem fog kifogyni a lehetőségekből. Ha mégis, akkor jönnek a tényleg teljesen fantázia szülte tankok, nem szívbajosak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- AliExpress tapasztalatok