Hirdetés
- Mobil flották
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Garmin topik
- iPhone topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Plata
félisten
válasz
xAttilax
üzenetére
Gondolom azzal a fura nevű addonnal utólag nem lehet csatát vissza keresni,ha nincs fent még az addon.
Már másik accon próbálom le tolni napi küldiket,de artyval,próbáltam rendes tankkal játszani,de rengeteg az elmeroggyant,egymás után két csatában próbált valami hülye vagy szakadékba lökni vagy vízbe.
Jöhetne már frontvonal hogy artyval kiszórakozzam magam.
-
Plata
félisten
válasz
tween
üzenetére
Láttatok már olyat hogy egy lövedék kétszer sebez meg valakit?
T7-9 csatában volt két igazán állat patton tank.
Elkezdték kitolni a tankokat az ellenség elé.
A közelemben épp Tpe 63-at tolták ki az ellenség elé mikor közbe avatkoztam,neki mentem az egyik patton hátának ezzel kifordítottam,majd rálőttem.
Erre a játék kiírta hogy meglőttem O-ni patton tank és O-ni csapattársat.
Egy O-ni volt a közlben két tahó patton meg type63. -
tween
őstag
Más is szenved a játékon belüli fizetéssel?
Konkrétan hibát ír ki mind PayPal-ra, mind kártyás fizetésre..
Valami megint változott az MBH banknál?Már mióta vártam az LT-432-őt, erre nem tudom megvenni..
-
tween
őstag
Már megtanulhattátok volna, hogy a streamereknek semmit sem szabad elhinni
-
h1mpi
félisten
Kaptam 2 év Nordvpn tagságot ingyen, de konkrétan nekem nagyobb a ping, mint vpn nélkül. Aki ilyet használ melyik országba csatlakozik?
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989
üzenetére
Csak a szokásos algoritmus dolgozik

-
phoenix1989
addikt
megvolt a wg beetetése a Nomaddal. első 100 csata alatt megvolt a 2 jel. 100 csata után minden lövés ami eltalál gyullad a tank, szó szerint minden csatában. 100 csatáig egyszer sem gyulladtam. nem talál el semmit, fele annyit nem birok összekaparni a csatákban mint előtte.
köszönöm wg -
djfantom
tag
Sziasztok. Segítséget tanácsot kérnék. Tegnap óta nem töltődik be a Wot. Végig megy a csík de a garázst már nem tölti be.Mi lehet a probléma és a megoldás?
-
Viktoár
addikt
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Az még nem is sok, én néha azt vizionálom hogy 1vs29.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Plata
félisten
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Lol,tényleg 16-6.
-
Plata
félisten
válasz
nanus
üzenetére
Arra gondolsz hogy T95 lepattant?
Szerintem nem ritka,még a T110e4 is lepattan Bc-12-ről.
Én meg találkoztam egy nagyon érdekes nevű magyar TD-vel, nevében duplán volt benne a szxr szó csak kétféleképpen.Szerintem már másodszor futottam össze vele.
Hogy a bánatban nem nevezik át az ilyen eszetleneket.
Jó nekem is van troll acc nevem,de az nem csúnya.
Csak arty rühellőket bosszantó.
-
xAttilax
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
megosztó. Nekem az egyik haverom azt mondja, hogy tűzrevaló szemét és soha nem akar vele menni én meg kifejezetten szeretem. Nem OP, de egy kellemes hulldown tank.
Én ezt tudtam vele hozni, ami nálam egy jobb tankok között van, de bőven messze a 2k+-tól amit t832. BZ, Skoda, somua..stb azért tudok tartani.
+ van rá egy piszok jó 3d skin is
-
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
"Legjobb stresszoldó a 176"
Mármint stressztoló.
Áttolod a te stresszedet másik 14... faszt, 29 emberre.
Neked jobb mindenki másnak kicsit szarabb.
-
Plata
félisten
válasz
h1mpi
üzenetére
Az T8.
Ma artys accon elővettem fv304-et,hátha összedob nomáddal,de nem,de Bz-176 volt,rég nem játszottam már vele,sok skilles legénységgel meg a gyos töltéssel úgy lebontotta Bz-t szikla mögül hogy biztos anyázott.
De nem ment el csak összevissza forgatta szika mögött. -
Plata
félisten
Hála a telefonomnak,ma ráakadtam egy igazi unikum videóra.
[link]
Szerintem ez a pasi vagy részeg volt mikor csinálta vagy túl sok mariskát szívott.
Bár lehet korai érelmeszesedéstől szenved.
De ilyen idősen ilyen ciki videót feltenni jujtúbra.Atya ég. -
Plata
félisten
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Megvakultam.
-
Warton
őstag
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Nagyon szép!
... ja nem.
Azt tudja valaki, hogy az IS-2 mennyi tokenbe fog kerülni, mennyit kell félrerakni majd hozzá?
-
h1mpi
félisten
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Teljesen beteg ez a skin

Más: nekem is a gyerek szólt tegnap, hogy féláron vannak a fogyócikkek, meg a modulok. Be is vásároltam.
-
Elit3Zotya
addikt
Na közben ez is meglett, ne felejtsétek nézni a token boltot.
Nekem tetszik, de kinek mi.
-
h1mpi
félisten
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Nekem 20 fölött van, mert nem használok prém kaját (sokszor égtem) és inkább a célzás gyorsaságra és a mobilitásra lett a hangsúly fektetve. Igazából kinézek és utána már az a 3-4 mp nem oszt nem szoroz.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Viktoár
üzenetére
ami érthetetlen, hogy miért nem lehet legalább követni, hogy most éppen hogyan áll az EU, na mindegy.
Én most ott vesztem el teljesen, hogy féláron vannak a felszerelések, tankok kedvezményesen meg az egyéb futó akciók.
Az utolsó cikk alján, jól eldugva van a hír
nem tudom, miért gondolják, hogy nekem ahhoz van kedvem, hogy a kilométer hosszúságú cikkeiket átbogarásszam? nem vagyok se marketinges se közösségi kapcsolatos, de nekem ez olyan evidens lenne, hogy a játékosoknak fontos információkat tenném első helyre és akit érdekelnek a részletek, az majd átbogarássza a cikket. -
Elit3Zotya
addikt
válasz
Djuree
üzenetére
17.8-as töltés 800-ra nem olyan sok, de ha nem talál be, ami azért elég gyakori, akkor tényleg gatya volna HA, nem lenne még jó páncélzat is.

Minden hátrányával együtt is úgy gondolom, ennél erősebb semmi nincs, de nyilván kinek mi esik kézre.
Ezért is remélem, hogy soha nem kerül már be a boltba, de ez nyilván nem így lesz. -
Djuree
félisten
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
egyetlen gyengéje a töltésidő, ha nem lő ki egyből akkor jó eséllyel vége, vagy legalábbis el lehet menekülni.
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
h1mpi
üzenetére
Dehogy op..
Pont mikor a wz111 et próbáltam gm-ni, akkor jött be.
Életem megnyomorítója, a 279e nél is erősebb a saját szintjénél szerintem.
Legjobb stresszoldó a 176, én mostanában elég sokat tolom vele, bár én nem vagyok vele annyira jó, a bisonte-vel van annyi az átlag sebzésem.
Egy szó mint 100, szerintem ennél erősebb tank nem volt, és jelenleg nincs is a játékban.
-
Warton
őstag
Viszont van jó hír is!
Az alapvető mechanikák nem változtak ugyan, de módosítottuk azt, hogy mely szintű járművek jogosultak Battle Pass-pontokat szerezni Normál csatákban. Eddig a VI–X-es szintű járművek voltak jogosultak, most azonban a IV–X-es szintű járművekre bővítettük a kört.
Már milyen régóta mondogatom ezt, hogy az V-ös tankokat is be kéne tenni a forgásba. Erre berakják a IV-eseket is.
Legalább lesz egy kis élet a lowtierben is. -
Viktoár
addikt
válasz
Plata
üzenetére
Nem mintha olyan hú de b@szó jutalmak lennének amit kár lenne kihagyni.
Ha mindenki így gondolja akkor ki fogja megcsinálni neked/nekünk? 
Meg lehetne oldani úgy is hogy közös lesz a haladás, de csak azok kapják meg a jutalmat akik teljesítették a küldetéseket.
Ez ugyanolyan zsákutca mint a roham-os haladás. 
-
-
Viktoár
addikt
Srácok ezt a Holdújév 2024 küldetést úgy kell érteni hogy tök mindegy mennyit grindolsz, a szakaszok feloldása a többi játékostól is függ? Mert akkor ez megint nesze semmi fogd meg jól.

-
válasz
phoenix1989
üzenetére
Tuti jó kis tank
-
h1mpi
félisten
válasz
Djuree
üzenetére
Tudom, de a Nomad is 8-as, ergo sokat találkozok vele tier8-ban és ott sokat megyek BZ-vel.
Ja és a Bz-176, remélem ezt nem adják ki többet, mert ennél nagyobb OP tank csak a 279(e) a játékban... Én mint átlagos játékos ilyet megyek T10-ben... vicc... oké kikaptunk, de akkor is.
-
BloodRay
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
Nekem kifejezetten tetszik és így prémium kivitelben a pénzt is termeli szépen.
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989
üzenetére
Én szeretem lőni, nem pattog

-
phoenix1989
addikt
Pont az első jelre lett meg a tank ász is. kinek hogy tetszik a Nomad?
-
Warton
őstag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Jah, hogy ez ilyen szerver szintű szarság... Már értem.
-
Viktoár
addikt
Hol található az ingyenes küldetés? Nekem a store-ban nincs semmi ilyesmi.

-
Baltazár123
őstag
válasz
Warton
üzenetére
A pontokat kell gyűjtened, de jó szokásuk szerint nem voltak képesek leírni, hogy mi lesz az előre jutás feltétele, mennyi pont vagy hogyan. Valami olyant magyaráztak, hogy a szerver egészét nézik és ha aktívak a játékosok, akkor feloldják a további megvásárolható cuccokat, a végén meg a csodálatos prém tankot
Ha meg mindenki tojik rá, akkor nem lesz prém tank.
Az ingyenes küldetést vedd ki mindig a játékban a store-ból, de ott is olyan furcsán idiótán fogalmaznak, hogy egy csatára szól és ha nem sikerül, akkor a küldetés lejár, wtf? érthetetlen. mindegy, nem kockáztattam, churchill 3 és benne voltam simán a top3 sebzőben, igaz kicsit drága kör volt
Lehet venni még küldetéseket 250 aranyért is, ha valaki erre akarja az aranyát elszórni.
-
Warton
őstag
Valaki el tudja mondani, hogy ebben a Holdújéves eseményben, hogyan van ez a szakasz dolog? Hogyan lehet az 1. szakaszból a másodikba, harmadikba stb. kerülni?
-
manu75
aktív tag
Egy mai csata, a tankleosztást nézve csúnya vereségre tippeltem, gondoltam felrakom csak elsőnek a kezdő képet ki találná el mi lett a vége, de úgyis rájönnétek, hogy mégsem úgy alakult, de erre a végeredményre egy fityinget nem tettem volna.
-
korren
aktív tag
válasz
h1mpi
üzenetére
Tök igazad van, valóban olcsóbb, mint a karácsonyi láda, ellenben semmit nem ad.
Sokszor prém napot, de 400+ már így is, de forintosítva is nulla az értéke.
Kvázi gold helyett ládáért kapod a (random) prém tankot.
De mint említettem igazad van és rávilágítottál a lényegre, ezért most kifejezetten nem kedvellek, mert a reggeli fail után megint vettem 25 db ládát, immár a biztos prém tank reményében.
Őszintén szólva a brancsból nekem csak és kifejezetten a Gonsalo kellett volna, úgy hogy nincs boroskólám.
Persze, hogy a Miel-t adta be...
-
h1mpi
félisten
Teljesült az álom

-
h1mpi
félisten
Roham módban döntetlen, első vagyok -10 pont... korrekt...
-
h1mpi
félisten
Orzanel véleménye az új tankokról: (sorry, de google translate, aki nem tud inglisül)
Édesem:
Jó tank, jó játékos kezében OP is lehet.Nagyon jó camo, foggal is felderítőként játszható.Szép burst sebzés a 2 lövésből, rossz behatolás mind standard, mind arany lőszerrel, ami miatt nem alkalmas grinding credits.Aim time rossz, de a kétségbeesés nagyszerű, ezért halmozd fel a diszperziós felszerelést, hogy jobb legyen.Összességében egy jó tank, egy 3D stílusú burraszk.Gosalo:
Tisztességes tank, a fegyver és a páncél néha kicsit a trollos oldalon állhat, határozottan javaslom a szúrásokat és a szellőzőket/forgatásokat rajta, nagyon jó szabványos toll és alfa ami azt jelenti, hogy lehet vele kreditet farmolni, arannyal is lehet szórakozni hesh a mémekért.Összességében egy tisztességes tank.Obj. 590:
Megbízhatatlan tank, a fegyverkezelés nagyon rossz, 3 darab fegyverkezelő berendezést kell használni, hogy működőképes legyen. A szabványos toll baromság, az arany lőszer nagyon lassú, ami azt jelenti, hogy ezzel a tankkal nem fogsz pénzt keresni. 4 mp a lövések között, ami ezzel a tankkal megöli a robbanást. A páncél talán pattogtatja a T7-et, de nem túl hasznos magasabb szinteken. Fordított automatikus betöltővel rendelkezik, minél többet lő, annál gyorsabban töltődik. Lehet benne nagy játékok, de a szörnyű fegyver valahogy megöli.A WG ismét kiszórta a szemetet a ládákba
Arra az esély, hogy megkapjam a Miel-t meg nem sok van szerintem. 300 ládát meg az miatt nem vennék, főleg, hogy nem ad goldot. Szóval én ezt a pénzt elteszem karácsonyra
-
Plata
félisten
válasz
Viktoár
üzenetére
Én inkább jót nevetnék rajta.

#250104Djuree
Nekem az otthoni gépen SSD-n van a játék,de a másik gépen nem azon csak HDD-n van mert SSD fontosabb dolgokra van.
De nem sok különbséget érzek.A HDD-ről is 28-20 másodperccel kezdés előtt bent vagyok.
Akkor tölt lassabban ha előtte star trek-ezek,attól be lassul.
#250109Met
Hát ha ilyesmi miatt hisztizik,akkor pont azt nézném ki belőle.
-
jano_77
nagyúr
válasz
phoenix1989
üzenetére
Akkor járt le!
-
Djuree
félisten
válasz
Baltazár123
üzenetére
ssd-n van a rendszer, meg van 3 winyóm, de nekem így megfelel, mással nem játszok, csak a wows-al, most az hogy kicsit gyorsabb vagy lassabb nem számít, a csata kezdést úgyis meg kell várni. sok fontos adatom van, és az ssd-k nem bírják addig mint egy jó winyó. winyóm még nem halt meg az újabbak közül, ssd meg már nem is egy...
-
phoenix1989
addikt
a tokenes bolt ahol a 3d skint lehetett a type 5 h ra venni meg is szünt? most hogy beléptem még ott volt megvettem az 5 ös tankot mert kellett a küldetéshez ere kijövök csatábol már ott sincs. mi a ...
-
Baltazár123
őstag
válasz
Djuree
üzenetére
milyen géped van, hogy nem lehet belerakni egy pár ezer forintos használt ssd-t? az ok, hogy a rendszert én se tenném használt ssd-re, de a játékot simán, főleg egy wotot, ami nem tárol a képeken meg replay-en kívül más semmit a helyi meghajtón. azért remélem a rendszert, valószínűleg windows-t nem hdd-ről futtatod, ne már 2024-ben? elmondani nem lehet mekkora különbség és javulás az ssd
derron: jó a páncélja, sőt akár trollosnak is mondható normál lőszer ellen. Szokás szerint a tankot normál lőszerrel szemben ballanszolják, prémium lőszer meg belövi sok helyen. Ez a wg, ennyit tudnak. Igazából nincs is arany lőszer ellen ballanszolt tankjuk, főleg mióta az E3 púpja belőhető arany lőszerrel, különösen ha kicsit magasabbról lő az ellenfél vagy magasabb tank lövi, mondjuk jpze. Ha meg próbál az ember trükközni, hogy a tank elejével felmegy kicsit valammi tereptárgyra, akkor még szemben állva a tank bal oldali tornyán nyílik meg egy 370 körüli csík. Már nem emlékszem mikor rontották el az E3-t, de régen olyan vicces volt, alját elrejtette az ember és mozdulni se kellett csak lőni a próbálkozókat.
Talán még a v4-re mondható valamennyire, hogy gyenge ponton lövik meg vagy sehol meg a t95 teste bír még sokat, de a gyenge pont ott hangsúlyosabb (bár kisebb, mint az E3-on) és kb ennyi. Meg a minotauro tornya elég kemény bedöntve.
Az obj703-ban az a vicces, hogy valami teljesen beteg rejtett szórás paramétere van. Simán lehet azzal az ágyúval snipeolni, mindegy mekkora a hivatalos szórása, nevetségesen pontos ágyúja van a rejtett paraméterek miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony PSP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topic
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Mikrotik routerek
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de nem bánnám ha kivennék, pedig nekem megvan.

Edogg egy festést és egy Sárkány érmét.