- iPhone topik
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Én csak 9 éve lesz 3 hónap múlva hogy itt vagyok.
Nincs meg minden ág minden tank, sőt van amelyiket el sem kezdtem.
Félre értesz, jó hogy vannak tervrajzok, könyvek stb. de lényegi részre csak annyi volt hogy ezek a régi játékosokkal szemben nem korrekt.
Anno azért meg kellett küzdeni jó pár csatát hogy kihúzd a következő tankot vagy skill-t.Most egy jó meghívó kóddal végig tolni a kiképzést, elindítva minden kampány küldit mindezt jól kihasználva pl. egy nagyobb több napos ünnepi esemény alkalmával egész szépen lehet haladni ha van egy kedvenc nemzeted/tankosztályod.
Mit kérnék?
Nagyobb pályákat több spot bokrot és dombokat/fedezékeket egyszóval a régi pályák szintjét.
Vissza a régi szórásképet, kisebb rng-t.
Tank maratont.
Hivatalos Wg bot és csaló szűrű modja legyen is ne csak mondják hogy van ilyen.
Aki semmit nem csínál a csatában (afk) vagy csatavégén vízbe fullad (direkt) leugrat a hegyről hogy összetörje a gépet, tényleg 0 xp kapjon ahogy elvileg működnie kellene egy ideje. Ilyenek még büntetésből le is vonnák xp-t az adott tankról/legénységről.Tudom persze hogy miért hozzák be, mi másért!
Hozzáteszem nem vagyok kampány küldetés hajhász mert csak a T 55A érdekelt onnantól csak megy az újabb és vagy bead egyet-egyet vagy nem.
Szóval a kampány küldik teljesítés feltételein nem nagyon változtatnak jó ideje, míg lehet hogy valamelyik "agytalan" új/újabb tankkal sima liba a megszerzése.Tehát a mit kérnék még rovatba... balansz minden téren.
Kezdjük példának az mm-et.
Na meg ha már így belejöttem, eladott fiókok törlését.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Delta Force (2024)
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest