Új hozzászólás Aktív témák

• zodo

nagyúr

válasz Elf #252261 üzenetére

Én csak 9 éve lesz 3 hónap múlva hogy itt vagyok.
    Nincs meg minden ág minden tank, sőt van amelyiket el sem kezdtem.
    Félre értesz, jó hogy vannak tervrajzok, könyvek stb. de lényegi részre csak annyi volt hogy ezek a régi játékosokkal szemben nem korrekt.
    Anno azért meg kellett küzdeni jó pár csatát hogy kihúzd a következő tankot vagy skill-t.

Most egy jó meghívó kóddal végig tolni a kiképzést, elindítva minden kampány küldit mindezt jól kihasználva pl. egy nagyobb több napos ünnepi esemény alkalmával egész szépen lehet haladni ha van egy kedvenc nemzeted/tankosztályod.

Mit kérnék?
    Nagyobb pályákat több spot bokrot és dombokat/fedezékeket egyszóval a régi pályák szintjét.
    Vissza a régi szórásképet, kisebb rng-t. :)
    Tank maratont.
    Hivatalos Wg bot és csaló szűrű modja legyen is ne csak mondják hogy van ilyen.
    Aki semmit nem csínál a csatában (afk) vagy csatavégén vízbe fullad (direkt) leugrat a hegyről hogy összetörje a gépet, tényleg 0 xp kapjon ahogy elvileg működnie kellene egy ideje. Ilyenek még büntetésből le is vonnák xp-t az adott tankról/legénységről.

Tudom persze hogy miért hozzák be, mi másért!

Hozzáteszem nem vagyok kampány küldetés hajhász mert csak a T 55A érdekelt onnantól csak megy az újabb és vagy bead egyet-egyet vagy nem.
    Szóval a kampány küldik teljesítés feltételein nem nagyon változtatnak jó ideje, míg lehet hogy valamelyik "agytalan" új/újabb tankkal sima liba a megszerzése.

Tehát a mit kérnék még rovatba... balansz minden téren.
    Kezdjük példának az mm-et.
    Na meg ha már így belejöttem, eladott fiókok törlését.

Új hozzászólás Aktív témák