Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz nyunyu #13794 üzenetére
Az mondjuk igaz, hogy a legutóbbi piszkálás szépen összehányta de igazából mind1 mivel már régen nem piszkálom kézzel az editor meg jól kezeli.
A színezést nálam utoljára nem bántotta a most elérhető editorok meg 0.57-es mindkét helyen.
Akik lusták, mint én meg keveset konyítanak a kézi bütyköléshez azoknak bőven jó az editor szvsz."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz r.laci38 #13788 üzenetére
Jójasszony eddig mit használtál?
Ha semmit akkor az alapoktól kell kezdeni.
- xvm 4.0.0 letölt: pipa
- kicsomagol a res_mods 0.8.6-ba: megvolt
- xvm-stat-1.5.0 letölt: pipa
- kicsomagol a játék gyökerébe: megvolt (majd az itt megjelenő xvm-stat.exe-vel indítani a játékot)
Na most jön a neheze.
Elnavigálsz a World_of_Tanks\res_mods\xvm\configs\@Default\-ba és az ittlévő @xvm.xc-t kicseréled egy konfiguráltra.
Találsz a \World_of_Tanks\res_mods\xvm\configs\user configs\-ban hármat is, ezeket értelem szerűen tokkal vonóval bemásolni ahova kell (elég felülírni a res_mods\xvm könyvtárat) vagy keresgélsz a fórumukon neked tetszőt.
Vagy a középhaladó módszer, rászánsz némi időt és az online editorral az utolsó szögig testre szabod magadnak az @xvm.xc-t és jól elmented valahova, hogy a következő frissítéseknél már csak be keljen másolnod."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
nyunyu
félisten
válasz r.laci38 #13788 üzenetére
Az a "megszokott config fájl" na az hol a búbánatban van?
\res_mods\0.8.x\gui\flash\xvm.xvmconfig volt regen.
Ujabban \xvm\xvm.xc-t keres, ha az nincs, akkor keresi csak a regi helyen.
(Lehet szorakozni a \xvm\xvm.xc.sample atnevezesevel, de az plusz egy hibaforras, ha nem pont az ott linkelt konyvtarba teszed a konfigot, vagy el van irva a neve...)
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz virkir #13785 üzenetére
nézd meg az onlány editorral, hogy engedélyezve van-e.
Onlany editor kivaloan alkalmas arra, hogy a notepadban gondosan megszerkesztett, oldschool konfigot telibeqrja.
Eloszor is eltunteti belole az osszes kommentet, ami utan nehez lesz kezzel szerkeszteni, ha nem vagod, melyik opcio mire jo benne.
Masodszor meg az egyedi tank/ikon/stb. szinezes nem mukodik a 0.67-es verzioju editorban, ha ramentesz vele a konfigodra, akkor a korabbi beallitasaid is elvesznek.
Szerencsere valakinek itt linkeltem az eggyel korabbi konfigomat, igy le tudtam tolteni.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz Bingisz #13787 üzenetére
101 nél nem volt vastagabb
van már vele pár csatám,örökös gép,de gőzöm sincs mennyi volt nekiegyébként meg ha a TR6 gépek se pattognak már róla,akkor mehet a leveses tálba
ja pesze gód amó[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Diarmand
senior tag
Az 50B frontja vetekszik az IS7 frontjával, majdnem átlőhetetlen Csak 170 mili de brutálisan döntött, mikor E75-tel pattantam róla full szemből csak pislogtam, mikor T30-cal pattant már anyáztam is, de mikor az E4-et is levette mellel, na akkor basztam ki magam az ablakon Szemből a tornyát kell lőni.
Amúgy ahogy írták a tár, a gyors töltés és a mozgékonyság a legnagyobb ereje. Én most gyűjtök rá. -
nyunyu
félisten
A periszkóp a jgdt-en rajta van, de semmi hasznát nem veszem (vagy nem értem, nem érzékelem).
Nekem volt tavcsovem, mellettem kempelo Ferdinek viszont nem, igy begyujtottem 3k spotot, meg az erte jaro rakat XPt, lovet is...
Ellenfeleknek kozben halvany lila gozuk sem volt, honnan lovunk, pedig a JP2-omon se alcafestes, se camo skill nincs.
Legalabbis alig parszor villant a 6th sense.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ha lesz türelmem kivárni akkor lecserélem egy 6os vagy 7es prémre
su12244 vagy m10 az esélyes
esetleg su100Y de az is túl lomha nekemmás a jumbó frontját mikor vették le 101mm-re 200-ról
-
virkir
veterán
válasz r.laci38 #13783 üzenetére
Így csináltad?
Mert akkor mennie kéne.
A másik fajta damage panel meg hit log névre hallgat és az xvm része, nézd meg az onlány editorral, hogy engedélyezve van-e."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
r.laci38
tag
8.6-ban két dolog nem műkszik nálam. Az XVM hisztizik vmi xvm.xc file is missing: XVM.xvmconf hibaüzenetet dob fel és nem látszik rendesen az átlag sebzés, a játékosok statja, stb. Mindent úgy csináltam, ahogy az xvm telepítési utasításban le van írva, de sz...ik műkődni.
A másik az a fajta damage panel, amikor részletezi, hogy milyen tankon és mennyit sebeztem. Egyszerűen nem is találom a modot.
Kérem, segítsen vki, mert kezdek megőszülni!
-
Bingisz
addikt
Valószínűleg jön majd egy FV4202 historical buff: [link]
Elég böszme lesz a tornya.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
-
Macka
veterán
No comment, 15:0
És egész délután ez megy...
[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
-
Rellind
senior tag
Köszi mindenkinek. Akkor azt kihagyom....gondoltam ha azt kihajtom átmegyek az AT7-re
-
Angel1981
veterán
válasz Rellind #13767 üzenetére
Csatlakozom vhw kollégához.
A top fegyver nagyon nagyon jó, de ezzel ki is merültek a pozitívumok.
Nagy, lassú, ráadásul még a páncélzata sem egy nagy szám, nem véletlenül hívják "glass cannon"-nek...Ha nem zavar a lassúság, akkor "kezdő" TD-nek az AT 2-t javaslom.
Ha kell a mozgékonyság, akkor Hetzer, ha mellé még az alacsony tier sem probléma, akkor T18, az az igazi kezdő (kicsit OP) TD![ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
válasz Rellind #13767 üzenetére
Szerintem ne azzal kezdd a TD-s pályafutásod.
Helyből 15.800 free xp, hogy egy T6-ra elfogadható ágyút tegyél rá (vagy ugyanezt összegyűjteni egy 112 penessel T6-on... szerintem nem opció), amit semmi máson nem lehet használni később...
Továbbá lássú, nehézkesen mozog (~Churchill I-hez hasonló), gyengén páncélozott, nagy..."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Rellind
senior tag
Hali.
Még soha nem volt TD-m és lehet veszek egyet. Churchill Gun Carrier-ről mi a vélemény?
Köszönöm. -
Eagle16
addikt
válasz csaabz #13762 üzenetére
Majd egy órával az akció indulása után
Én is azt nézem már hogy mikor rakják ki végre.
Kirakták. Hétvégi akció.
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
csaabz
őstag
Hol a hétvégi akció? Vagy még korán van nekik?
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
bullseye
addikt
Nincs valami torrent a tesztszerverre? Állati lassan jön az updater.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Angel1981
veterán
Amikor a parancsnok annyit mond; "critical hit" az tesz valami kárt a tankban, vagy csak alibiszöveg?
Merthogy látszólag nem történik a világon semmi; sem legénység, sem modulsebzést nem tudtam kikövetkeztetni egyszer sem... -
Fel
addikt
válasz Djuree #13745 üzenetére
És az IS-7 mióta mozgékonyabb? - Lomha, mint egy reumás lajhár..
sith7: A teszt még megy, úgyhogy ki lehet próbálgatni őket.
A 8.6-ban jött változások miatt úgy gondoltam javult kicsit az IS-7 helyzete, de kipróbálva nekem úgy tűnik semmivel sem lett jobb. A legnagyobb baja a nyugdíjas ágyúja.. Lassan tölt, lassan céloz, pontatlan is. Alig jutottam vele sebzéshez. Én biztosan nem venném vissza.[ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
Igazság szerint van értelme tartani legalább 2-3 hálót és periszkópot is. Mégpedig azért, mert ezek arany nélkül is leszedhetőek, és addig amíg az ember nem rak a helyükre mást (töltésgyorsító, célzásgyorsító stb,), legalább kap némi bónuszt.
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
sith7
félisten
válasz L-e-f-i-e #13750 üzenetére
Értem, köszönöm a választ ismét mindenkinek
IS7 - em volt már,- az volt az első, és egyetlen tier 10 -es - csak eladtam, akkor lett meg, amikor még 5 - 5 arty volt egy oldalon, és nem igazán volt jó a játék, most, hogy nincs annyi gondoltam veszek egyet, csak a véleményetekre voltam kiváncsi
AMX 50 100 megvan, lehet is vele osztani rendesen, de ha magára marad az ember, főleg tárazás közben akkor ...
Az a 47 mp reload , nem kevés -
Chris0321
addikt
Én rakok minden tankomra periszkópot és észre lehet venni a különbséget szerintem. Ha állok hamarabb észreveszem az ellenséget. Egyes pályákon vannak egymástól elég messze lévő fedezékek és periszkóp nélkül nem mindíg láttam az ellenséget viszont mikor használtam mindíg láttam ki lő rám.
-
L-e-f-i-e
senior tag
Nyilván, mindegyik tank tök más ezért a sorrend is játékstílus, szubjektív dolog is, az AMX 50B jellemzően lehet a legveszélyesebb, de talán ehhez kell a legtöbb taktikai érzék is. Ennek a páncélja már nem papír, de a testről simán pattan bármi, ahogy simán át is lőhetik, mint bármi mást, legfőképp a tár erejét és a mozgékonyságát érdemes kihasználni. Legelső t10 tanknak tényleg nem biztos, hogy való, nekem is csak az IS7, is4-ek után lett meg, de ahhoz képest egy álom.
=^-^=
-
DVlad
őstag
Köszönöm!
Ketten is álcahálót írtatok, ez fura, mert korábban konszenzus volt abban, hogy 5 felett teljesen felesleges, hiszen olyan nagyok, magasak (a 8-as, 9-es jp2-re és jgdt-re ezért nem tettem).
A periszkóp a jgdt-en rajta van, de semmi hasznát nem veszem (vagy nem értem, nem érzékelem). -
Angel1981
veterán
válasz #35692544 #13730 üzenetére
Igen, közelharcban tényleg lehet ebből probléma, de 250 méter felett már egyáltalán nem könnyű eltalálni a weakspotjait, a tapasztalatlanok meg azt se tudják, hol vannak a gyenge pontok.
Joggal nevezik "noobölő"-nek.
Szerintem túlságosan lehúzod - ha a Schmalturm-mal csinálnád ezt, bőszen bólogatnék! -
olcsii
aktív tag
válasz D4rkm4n #13738 üzenetére
Jaj Hulye vagyok t21 re gondoltam.
Ac 46 meg arl 39v utan ezt utalom a legjobban[ Szerkesztve ]
wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
sith7
félisten
Köszönöm a válaszokat
50 B ..hm ... nem puha nagyon tier 10 - be ?
bár a mai gold ammo - s korszakban ez már nem tényező
Zolee_70
nincs cw, csak random[ Szerkesztve ]
-
Zolee_70
senior tag
Attól függ, mire akarod használni:
CW-re: T110E5; 50B; E100, IS7
Randomra: : T110E5, IS7,
Attól is függ, milyen a játékstílusod. Ha lassab tankot tankot szereted, akkor E100, T110E5, ha inkább mozgékonyabb, akkor 50B, IS7
[ Szerkesztve ]
>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.
-
Plasticbomb
addikt
-
D4rkm4n
őstag
Sziasztok!
A játékban nekem végig tök fekete az előtér, így nem látom lényegében, hogy merre megyek, milyen tereptárgyak vannak előttem. Nem látok semmit és élvezhetetlen a játék! A beállítások menüpontban nem találtam semmi olyat, ami ezen változtatna! Szerintetek mi lehet a hiba?
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
-
Djuree
félisten
válasz Plasticbomb #13734 üzenetére
asszem amcsi arty...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
pointer4
tag
Jéé, ide még nem is írtam sosem, helló mindenki !
-
olcsii
aktív tag
Valaki tudja hogy kell jatszni az M21-el?
wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
Djuree
félisten
tegnap megint megkaptam egy kis k*csögtől a napi anyázást meg szidást mert ki mertem lőni. természetesen magyar volt olyan de olyan szivesen odaállnék elé ilyenkor, olyan sallert kapna h öröm lenne nézni. ha már a szülei nem képesek megnevelni...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
munnergep
senior tag
válasz FoBCRaistlin #13716 üzenetére
Én "zombie talking"-nak hívom
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
Angel1981
veterán
válasz FoBCRaistlin #13716 üzenetére
Akkor úgy fogom írni, hogy "Ded man talking" - tudod, mint az Adidos, meg a Nika
Tegnap megint kaptam mindenféle "csillagos" szöveget, mert volt képem
camp.... khmmm sniperkedni!
Csávókám írta, hogy "tanuljak meg inkább játszani" (ráadásul rossz angollal); nekem 4 kill, nyertünk, túléltem, neki 1, meghalt, vesztettek. -
sith7
félisten
válasz FoBCRaistlin #13720 üzenetére
Ha az Amx 13 75 -re gondolsz, akkor az azért is lehet, mert most az a hónap tankja
-
FoBCRaistlin
őstag
Uraim!
Jól vettem észre vagy csak haluzok, de mintha az artyk eltűnésével az autoloaderes kicsi gyors tankok lennének az új divat. Nem?
sith7: az is, de a többi kis szúnyog is rengeteget röpköd. Pl Mióta megvan a Ferdi top lövege, szerelmes lettem belé, de a múltkor megláttam 3 ilyen kis drágaságot elindulni felém... Hát tudtam jól mi vár rám...
[ Szerkesztve ]
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
sith7
félisten
Az alábbiak közül melyik tier 10 -es tankot ajánlanátok:
Csak heavy tankjaim vannak, ezek elérhetők, illetve ezek lesznek elérhetők:- IS7
- IS4
- E100
- Maus
- AMX 50B
meg az amerikai heavy 10 -es, talán T110E ... melóba vagyok nem tudom megnézni a nevét pontosan, blokkolva van a wot wiki, ami az M103 után jön -
Fel
addikt
válasz HungAryan #13713 üzenetére
Nem nemzethez vannak kötve a felfüggesztés tuningolók, hanem felfüggesztés típushoz és tank osztályhoz.
Pl. az 5t-ás fejlesztett torziós rudat tudod használni a szovjet, kínai és francia heavy tankokhoz is.Szerintem meg még egyszerűbb legalább egy felfüggesztésre való free xp-t tartalékolni.
-
FoBCRaistlin
őstag
"Hát nem az a lényeg, hogy adott keretek között (nem csalással, hanem a játék adta lehetőséggel) mindenki a legjobbat hozza ki magából/tankjából/csatából?"
+1!
Jól beszélsz kolléga!
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
HungAryan
tag
válasz [-HERO-] #13700 üzenetére
Van egy egyszerű megoldás. Minden nemzetnek van teherbírás növelő felszerélese. Egyszer veszel mindegyikből egyet-egyet, utána nem kell a lánctalpakkal szórakozni. Egyetlen bökkenő, hogy 10 arany minden tanknál, amikor leszeded. Én elég régóta így csinálom, ezért előbb érem el a top löveget vagy egyéb hasznosabb modult.
WT account: Cpt_Hungarian
-
Enzolord
addikt
válasz Diarmand #13702 üzenetére
Jobb lesz...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
DVlad
őstag
Urak!
Tanácsot kérnék. Jagdpanther-re álcahálót, töltésgyorsítót és szellőzést raktam anno. Csak 712 csatám van vele, de most elgondolkodtam, hogy talán a hálót lecserélném rajta. Tegyem vagy ne? Ha igen, mire? Én a célzásgyorsítóra gondoltam leginkább...[ Szerkesztve ]
-
KaLeun
senior tag
Néha érdekes embereket látni, most éppen Westfielden. Emberünk, 20k+ csata, ~1800 wn6, E-50 és "siemka pl" köszönés után lecövekelt EF-0 határán, és onnan helyből kiosztott 8,5k sebzést.
Onnan követtem a játékát amikor eljött a végjáték és elindult, hát azt hiszem túlzok ha azt mondom, hogy legalább egy 200 wn6-os siemka pl E-100 szintjét hozta. Vette volna a fiókot és bazi nagy szerencsével kiosztott ennyi sebzést? Nem tudom... Ráadásul értelmesen válaszolt a kérdéseimre.
Bázisunknál megjelent az ellen kettő darab lesebzett (T34, WZ-132; fejenként 200-300hp-tal, kemény piros wn6-tal) tankja, ráadásul olyan helyen ahol a saját artyjuk nem tudta őket segíteni. Általában egy ilyen tudású játékos, 100%-os E-50-ben ülve kb. 10 másodperc alatt elrendezi a "dolgokat". Erre az őt biztosító 50hp-s IS-3-at otthagyva elment artyra vadászni. Hát amit szerencsétlenkedett azzal a GW Tigerrel... Csodával határos módon artyval valahogy feltartottam az ellenfeleinket amíg ő szórakozott. Visszaért és nyílt terepen elkapta a foglaló T34-et, a WZ gondolom időközben visszament. T34 majdnem leszedte full hp-ról, aztán ha nem jár le az idő akkor a visszaérő WZ kinyírta volna.
Cila
-
joergie
őstag
válasz Black_Sheep #13706 üzenetére
nem kell, jó az átütése az 50100 ágyújának tier9ben, viszont annyira szénné nerfelték a motorját, nem mozgatja igazán gyorsan. is8 simán tartja vele a lépést, sőt. mármint az 50120ról van szó.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Black_Sheep
tag
válasz Diarmand #13678 üzenetére
Egyetértek, az 50-100 iszonyat jó tank, ha nem egyedül játszol. Most lett meg vele az ász:
http://wotreplays.com/site/download/256490
Viszont most elkezdtem aggódni, eddig azt hallottam, hogy az 50-120 is hasonlóan jó a tierjében; a kistesó stockként is használható volt, remélem, erre nem kell free-ből rátenni a nagyobb ágyút...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest