Hirdetés
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
A periszkóp a jgdt-en rajta van, de semmi hasznát nem veszem (vagy nem értem, nem érzékelem).
Nekem volt tavcsovem, mellettem kempelo Ferdinek viszont nem, igy begyujtottem 3k spotot, meg az erte jaro rakat XPt, lovet is...
Ellenfeleknek kozben halvany lila gozuk sem volt, honnan lovunk, pedig a JP2-omon se alcafestes, se camo skill nincs.
Legalabbis alig parszor villant a 6th sense. -
Chris0321
veterán
Én rakok minden tankomra periszkópot és észre lehet venni a különbséget szerintem. Ha állok hamarabb észreveszem az ellenséget. Egyes pályákon vannak egymástól elég messze lévő fedezékek és periszkóp nélkül nem mindíg láttam az ellenséget viszont mikor használtam mindíg láttam ki lő rám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest