Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Mobil flották
- Netfone
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz nyunyu #12843 üzenetére
Ezzel nem teljesen értek egyet.
Su-100: valóban úgy jó ahogy van, csak a 100-as ágyúval kell használni.
Su-100M1: szerinem szintén úgy jó, ahogy van. Top löveggel a rof simán megy 10 fölé 0,33pontosság és 1,7 célzási idő mellett. Tipikus sniper td, amit sokan lebecsülnek, de ha találok vele egy kellemes kis bokrot, akkor fél pályáról is lehet köpködni a halálosan pontos acélesőt. Én nagyon szeretem/szterettem (szerintem jobb, mint a JP).
Ugyanakkor nem kötekedésképpen de a JP2 sem rossz szekér. Lefele monjuk valóban nem nagyon tud lőni, de cserébe jó nagy pofonokat osztogat és mozgékony, van nála rosszabb is szerintem.
Su-101: valóban kritikán aluli. Ugyan túl vagyok már rajta, de máig nem tudom, hogyan volt hozzá türelmem..
Su-122-54: na ez sem egy nagy szám, kb ugyanaz a löveg van rajta mint az IS-8-on, és annak legalább van tornya. Nem látom a létjogosultságát a játékban. Ha legalább a tűzgyorsasága jó lenne, akkor talán, de így semikép.Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
atis123
tag
Felléptem végre T8-ba és természetesen itt is azt tapasztaltam, hogy az embereknek fogalmuk sincs miben ülnek. AT15-öt kilőttem szemből Tiger 2-vel. Erre egy csapattársammal oda-vissza noobozás során beírja, hogy én vagyok gold ammo noob. Erre én felvilágosítottam, hogy a kupoláját lőttem. Azért fura, mert biztos, hogy az összes korábbi AT-nél is ott lőtték.
[ Szerkesztve ]
"Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!"
-
LZs?!
aktív tag
grex4
Csak egy vélemény ezzel kapcsolatban, noha nem ez a szakterületem: egy új résztvevő általában naív és lelkes, ellenben a háttérinformációk és gyakorlat tekintetében értelemszerűen nagy hiányosságokkal küzd.
A 'mit akarok' gyorsan megfogalmazódik, de a 'hogyan' sokáig, rossz esetben folyamatosan kérdőjelel marad - és ilyenkor könnyen előjön, hogy amit nem tud megszerezni kitartással/affinitással, azt megpróbálja megszerezni pénzzel, és tulajdonképpen a Wargamingnek ez lenne a prioritás.
Gondolom az új fogyasztó jellemzően lelkes és impulzív, míg a régi viszont racionális és deduktív, mivel valószínüleg már tudja mire kell ez az egész neki, illetve mit és hogyan akar kihozni belőle.
Szerintem érdekes statisztika lenne az is, hogy mennyi beletett pénz szikkad el a lemorzsolódó játékosok után...
Nevermind...
-
AlexWolf
senior tag
Van amivel egyetértek van amivel nem.
mivel ez nem egy olyan bonyolult játék, amiben szinte végtelen lehetőség van (mint mondjuk a WoW, vagy bármely más ténylegesen MMO PRG) így ahhoz, hogy a játékos állományt hosszú távon is megtartsák, szükség van eventekre. Ha szart adnak, akkor az emberek azt szűrik le, hogy semmi értelme maradni. Ezért tartom hülyeségnek, hogy nem minden clusterben ugyanazok az eventek vannak.
Másrészről szerintem a WG úgy gondolja, hogy ha a nagy számú regisztrálóból kis százalék marad (és esetleg fizet a játékért, amit az olyan játékosok, akik komolyan gondolják a játékot vagy elég gazdagok előbb-utóbb megtesznek), akkor azzal jól járnak. És nem azt akarják, hogy egy kis szűk réteg játszon csak vele.
Nekem ez szimpatikus hozzáállás.
[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
grex4
aktív tag
Na gondoltam utánanézek én hogy melyik szerveren mi a helyzet retardáltság tekintetében és érdekes dolgot találtam.
EU-n a teljes játékosállomány mindössze 10%-a jár vissza, Oroszoknál 20%.
80% Eu-n Tier 5-nél abbahagyja.
Eu-n 88% 1000 csata alatti, oroszoknál csak 72%.
Eu-n 56% 200-300 átlag xp-vel rendelkezik, oroszoknál ez 39%
Eu-n 88%-a a játékosoknak 5 meccset sem játszik egy nap, szóval a csapat bokrai újratermelődnek.a legdurvább hogy a közel 10 milliós EU játékosállomány 20%-a a múlt hónapban regisztrált. (kép fenn) Igaz, hasonlóan kiugróan sokan regisztráltak a többi szerverre is feltehetően a nyár miatt. Rengeteg az újonc és rengeteg a retardált is, így számomra már világos hogy a csapatom 70-80%-a miért áll használhatatlan emberekből.
Egyáltalán nem értem egy cégnek miért az a koncepciója hogy minél többen regisztráljanak, hagyják ott a játékot és újratermelődjön a játékosállomány. Értem hogy nincs konkurencia de azért a 60 millió regisztrált játékosból (ami max 30) miért elég neki a 16% maradó játékos. Ráadásul a 16% játszó ember túlnyomó többsége idióta hiszen 300 átlag xp-t elérni nem túl nagy művészet.
Amúgy Amcsi szerveren sem túl rózsás a helyzet, de ott legalább idő előtt abbahagyják. Sőt részemről az eventek miatti sírást abbahagyom mert ilyen problémákkal küzdő játékosállományra én sem adnék jó eventeket. Az oroszok komolyan mondom megérdemlik a jó eventeket, szerintem.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
dfsz34
őstag
válasz Iron Funeral #12888 üzenetére
ja, pl t30, akkora sebzést oszt ki, mint az e100, csak az egy tier-el nagyobb
elnéztem t34-nek tegnap, aztán csodálkoztam, hogy t34 hogyan oszt ki ekkora sebzést, aztán látom az 0 nem 4
-
Iron Funeral
őstag
válasz Iron Funeral #12889 üzenetére
közben rájöttem, hogy egy másik meccsben kilőttem egy FV-t
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Iron Funeral
őstag
Mission completed! Award:
Slots added: 1Ez micsoda? Nem angol tankokat kellett volna lövöldözni slotért?
-
emre
veterán
válasz mefistofeles #12886 üzenetére
A tank ász megszerzése mindig jó eredménynek számít.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Tudom, hogy az itteni mogulok kinevetnek de ennek a mai első csatának nagyon örültem. kb. három napja játszok és nekem ez nagyon jó eredménynek számít.... szerintem.....
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
szbalogh
addikt
-
echterion
nagyúr
Szerintem is jó tank, majd' minden csatában sokkal több potenciális sebzést kapok be vele, mint amennyi hp-ja van, nagyon zsír gép, csak az E75 ágyújával nem könnyű sokat sebezni. De már csak huszonpárezer xp kell a top ágyúhoz, golddal tarolni fogok vele.
(#12883) Plasticbomb: Hát igen, az isu-kat én is körültekintően közelítem meg, nagyon bosszantó tud lenni tőlük egy-egy ilyen "puszi".
[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
válasz mcwolf79 #12841 üzenetére
Az HEAT-al az igazi! Panthereket olyan könnyedén lehet egylövésezni vele, hogy iszonyat. Minap volt olyan csatám, hogy 2 egymás utánb következő lövésemmel két tankot szedtem ki blowup-al..XD Azóta ISU-ra váltottam, de ugye nem kell mondjam, hogy ezen is a 152est használom, amíg nincs BL10. Nekem az az átlag 700 damage / lövés, és az esély a blowupra többet ér, mint a 6 secenként lőni 400at. Valahogy nagyobb demoralizáló hatása van az ellenfél számára, amikor hirtelen bekapott egy lövést, és a hpja fele eltűnt. Vagy amikor egyik pillanatban valaki még full hps volt, a másik pillanatban már halott... És ez az élmény számomra kárpótol minden negatívumért, ami van a játékban. A sok agyhalott csapattársért, az eltűnő lövedékekért, az elképesztő mellélövésekért.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
emre
veterán
Na ezt most ide teszem, bár nem kiemelkedő eredmény
E100, stock gun, 4140 sebzés, 2148 spot, 3 kill replay
A parancsnoknak és a rádiósnak a látótávnövelő skill a többinek javítás 81%-on, más nincs.[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
AlexWolf
senior tag
Döntöttem. Ma estétől használni fogom az E-75-öt és nem érdekel, hogy elrontom az eddig patyolat statomat vele (1 battle - 1 win).
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
emre
veterán
válasz Quan-Chi #12837 üzenetére
Az E100 tényleg vicc.
Tegnap tettem fel két replay-t egyikben 18 a másikban 30 bekapott találattal.
Ez 6800 és 10000 potenciális sebzést jelent. Szerintem egész jól használható szerkezet, csak sajnos még a 128-as löveg van rajta amit az ellenfél nem mindig veszi komolyan és az esetek többségében szükségem van a csapat segítségére is. Máskor meg az ellenfél amint meglát tölti a goldot, és lyuggatja a lövegpajzsom is."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
jano_77
nagyúr
válasz CHaooSS #12872 üzenetére
Én tegnap 7+5 csatát mentem (a +5 gyakorló volt klánon belül) és 6+5 nyertem!
Victory arány: 85.71%
Csaták: 7
Hatékonyság régi : 747,88
Hatékonyság v2 : 767,96
WN6: 1.113,09
Átlagos szint: 8.57
Tapasztalat: 6734 962
Capture pontok: 0 0
Defense pontok: 0 0
Sebzés: 9698 1385
Kills: 5 0.71
Foltos: 3 0.43IS-8 3 66.67%
IS-3 2 100%-os
Pz.Kpfw. Tiger II 1 100%-os
M103 1 100%-os3-as platoonban toltuk a 7 csatát. Mondjuk azt reméltem, hogy ez majd jobban megnyomja a szumma WR-mat, de 0.02%-ot emelt rajta összesen!? Normális ez?!?
Ha vmi picit rosszabbul sikerül, akkor meg azért vastagabban szedi a mínuszokat![ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Quan-Chi
őstag
válasz szlovibuki #12865 üzenetére
a Tiger II alap toronnyal nagyon könnyű célpont ! ha meglátom hogy porscheturm -os azonnal ott lövöm és a biztos sebzés mellett a legénység is kihullik ! a T8-as 105mm-es agyú meg pénzkidobás (szerintem) én addig használtam stock 88mm L/71-est amíg meg nem lett a 105-ös L/68-as !
marked one94 én nem szidom a német tankokat, kicsit hülyén jönne le, mivel csak német tankom van (kivéve egy farmoló KV1) de észleletem az orosz OP-t amit igyekeznek növelni és kicsit bosszantó
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
munnergep
senior tag
válasz Patrick76496 #12874 üzenetére
Meg nem is pattog annyira mint a t-54, csak az a rof...
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
CHaooSS
őstag
válasz Enzolord #12871 üzenetére
tegnap hárman próbáltuk.. úgy se volt sok esélyünk.. általában 2 perc se kellett hatan elhullottak..
bár sikerült 6-7 csatát megnyerni, de nem volt könnyű.[ Szerkesztve ]
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
Enzolord
addikt
válasz CHaooSS #12870 üzenetére
Egyedül tolod?
Ha igen, ilyenkor inkább keress szakasztársakat, akkor nem ennyire durva az arány..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
CHaooSS
őstag
óóó egy csodálatos nap zárult le.. 28 csatából 4 .. igen 4 győzelem... buktam 400 ezret mellé. csodálatos..
ment is a delete... nem bírom idegekkel..
a győzelmi arányom az elmúlt napok folyamán 54.13-ról leesett 54.01-re.. vicc komolyan mondom
csak ma 8-10 csata olyan volt h 2-15 -re veszítettünk..
inkább hanyagolom egy jó időre mert valószínűleg öngyilkos lennék ha így folytatódna..[ Szerkesztve ]
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
Iron Funeral
őstag
Óh na végre meglett ez is...!
Victory!
Battle: Abbey 2013. július 10. 0:23:56
Vehicle: Lorraine 40 t
Experience received: 2 430
Credits received: 104 307
Battle Achievements: Radley-Walters's Medal, Top Gun, Reaper, Mastery Badge: "Ace Tanker"Na ez valami fucked up meccs volt, az elején jött a lemming traint, a vészmadár T25/2 meg mondta a szövegét folyamat Elzavartak a kolostorból a kis tier VII-es szutykok reload miatt
Na de inkább itt a replay, ezt bitang jó kör volt.(#12863) Fel: plusz pont jár azért hogy az ST-I előtt jobbra-balra mozgatta a tornyát
-
Tenken
őstag
Tornyot. Ez azon ritka esetek egyike, hogy nem a löveg kell.
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
dfsz34
őstag
ágyút szokták, mert az kitermeli utána már könnyebben a tornyot, fordítva nem igazán
-
szlovibuki
tag
Tigris 2-re előbb a tornyot vegyem meg vagy a 8-as szintű löveget?
-
Fel
addikt
válasz Iron Funeral #12861 üzenetére
Youtube link és/vagy replay (titkos).
-
Quan-Chi
őstag
11 óra elmúlt a 12 év alattiak és a korlátozott szellemi képességűek alszanak egész jó köröket lehet menni !
-
octopus666
tag
Ma végre felmentem teszt szerverre több majom van ott mint az állatkertben
-
GrooveHero
addikt
válasz Quan-Chi #12852 üzenetére
a 261 az arty
bocsi, muszáj volt belekötni. Nekem volt szuszi 152-m, szerettem is, természetesen alap ágyú célzás és töltésgyorsító és álcaháló (vagy venti? ...már nem tudom) és lehetett osztani a népet. természetesen gold-dal. Nem a sima, hanem az ISU152-vel volt egy egylövéses IS-8, amit ammorack-kel kikakptam full hp-ről, ment az oldalába a torony alá nagyjából a gold, pedig nem volt szándékos, örültem, hogy eltaláltam.
Aztán persze jött, hogy WTF noob? Én meg visszaírtam, hogy ammorack, noob?Imádtam azt a gépet, csak sajnos az arany lőszer eléggé ette a kreditet. Még az ISU-ra nincs meg a BL-10, sőt az ISU sincs most a garázsban, vissza kell majd vennem, ha lesz péz. A Bl-10-zel csak az a baj, hogy szeret mellélőni. Becélzod az ellenséges tankot és örülsz, hogy háhháá, vagy neki 600hp-ja, egylövés..hja azt mellé durrantasz a földbe mint a szar.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
ritkaság
aktív tag
válasz homeless09 #12849 üzenetére
Sajna nem. Elég mérgesek voltak, mert megkérdeztem azt is, hogy a nemzetközi fogyasztóvédelem müxik-e az országukban, mert a listában nem találom öket. Na erre már nem válaszoltak!!
Thank you for contacting us.
when the time is due and we introduce the changes to the Spershing, we will refund the cost of the tank in gold, so you can spend this currency in game.
On top of that, refund the cost of it in gold is by our Dervs kindness. By taking our EULA, we are entitled to modify any part of the game at our discretion, anytime.
Nevertheless, we like to be nice and for this tank, once we introduce the changes, a refund in gold will be placed for those who don't like the changes.
Kind Regards,
[ Szerkesztve ]
-
Quan-Chi
őstag
válasz homeless09 #12840 üzenetére
a SU152 152mm-es lövegnek a 0.5-ös pontosság nagyon gyér, számtalanszor lőttek mellém vele egészen közelről is, hozzávéve hogy lomha és rosszul fordul cserébe a páncélja is csak a lövegköpenynél jó így nem ajánlott "rambózni" . a 122-essel bár egészen gyorsan lő de ott a 175-ös pen. bár T7-re elég de felé már nagyon kevés. az ISU 152 BL10-el viszont nagyon pirít még T10-el is meggondolom 3szemjegyű HP esetén. a T9 és T10 -es obj. -kről meg nem is beszélve a 268 és 261 nem összehasonlítható a jgpzE100 amivel még nem láttam embert jól játszani !
a jagdtiger nem lenne rossz de ott is hatalmas a LFP és kivétel nélkül mindig kigyullad, és német ágon T7 és a felett a camo is 0 míg az obj-knek elég jó
T8-9-10 francia TD-ek én is rendkívüli mód gyűlölöm, általában uszítom rájuk az artit (már ha van 8.6 óta, és akkor is valószínű mellé lő)
[ Szerkesztve ]
-
ritkaság
aktív tag
Hali!
Na az SP-ről annyit, hogy eladható lesz aranyért. Ezt onnan veszem, hogy irtam a staffnak, hogy nekem nem az arany kell, hanem a pénzem! Erre visszairtak, hogy csak aranyat tudnak adni, majd....
-
GrooveHero
addikt
Ok, kicsit túloztam, tudom, hogy nem lehet rá mérget venni, amit ott írnak. Volt rá példa, hogy azt írták valamire, hogy nem fog belekerülni a játékba, erre egy nappal korábban( ahogy olvasom a postokat időrendi sorrendben mindig a frissebbet) azt írják, hogy amikor kész lesz, akkor kész lesz, meg majd egyszer. Szóval vannak ellentétek, az biztos. De jobban elhiszem nekik, hogy lesz SP aranyér'Q mint egy magyar portál fészbúkos hírének, amit mellesleg sem a weboldalukon, sem fészbúkon nem találtam, ráadásul a forrás sem volt megnevezve, hogy szedték ezt a hírt. És a félreértések elkerülése végett szeretném leszögezni, hogy nem a tisztelt fórumozóval problémám, aki ide kiírta a hírt, mert őt is ugyan úgy félrevezették ezek a hírek.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
nyunyu
félisten
válasz Quan-Chi #12837 üzenetére
páncélvadász : hetzer-stugIII nagyon jó a többi az oroszhoz képest felejtős ( talán a SU152 vs jgPanther ami egálban van, szerintem 1ik sem jó , de kb 1formán rosszak )
Haaaaat, en nem fogadnek a szovjet TDkre.
Egyedul a SU-100 az, ami nagyon jo a sajat tierjeben.
Tobbinek mindnek van valami komoly handicapje, ami miatt jobban jar az ember egy nemet vagy amerikai TDvel.AT-1: lassu, rosszul celoz, nagyon vak, raadasul pancelja sincs
SU-76: szuk loveg kiterithetoseg
SU-85B: -5 fok gun depression, +7 elevation, gyakorlatilag csak vizszintesen tud loni
SU-85: -6 fok gun depression, 280m latotav legrosszabb T5 szinten.
SU-100: jo ahogy van.
SU-152: pontatlan, lassan celoz, 175 pen.
SU-100M1: -4 fok gun depression, kicsi alpha, 175 pen
SU-101: -2 fok gun depression.Egyelore most ismerkedem a SU-101-gyel, stock csuzli 175 penje mar az elozo szinten is keves volt...
Top csuzli 219 penje sem tul acelos a nemetek/amerikaiak 248-jahoz kepest, es akkor meg nem emlitettem a nagyonnemszeretem AC Mle48 257-jet.
-2 fok gun depression miatt meg alig lehet hasznalni dombos palyakon, hozza kepest a relative nehezen jatszhato JP2 is kezes baranynak tunik.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Fel
addikt
válasz GrooveHero #12839 üzenetére
Az ftr azért nem szentírás... Az kerül oda, ami az orosz fórumos Q&A topikban válaszként megjelenik a kérdésekre. Csak néha az a gond, hogy a válaszolgató fejlesztők is tudnak egymásnak ellentmondani...
-
mcwolf79
veterán
válasz homeless09 #12840 üzenetére
+1
A trollgunja pedig HE lőszerrel elég brutál tud lenni. Persze ésszel kell lőni, de ezen a szinten már minden TD-vel (is) ésszel kell lőni.
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
GrooveHero
addikt
válasz Bingisz #12836 üzenetére
De volt itt olyan hír is, hogy abszolute nem lehet majd eladni aranyért, sem most, sem semmikor. Nem tudom érted e mit gagyarázok
De én már akkor sejtettem, hogy csak kitaláció, mert az ftr oldalán sem írtak róla. És általában azért ha valami, akkor az hiteles infó.
-
Quan-Chi
őstag
válasz PR0JECTNR56 #12833 üzenetére
háááát,
ha a német és orosz ágat hasonlítjuk össze személyes tapasztalatom a következő
artik : 8.6-al a megnövelt pontatlanság miatt a nagyobb splash dmg-es artik a jobbak , szóval az orosz
med : orosz közepes tankok szerintem a legjobbak a játékba ( most T6-ban a VK3001D meg a 36.01 H elég jól feljött talán még jobbak is mint a T34/85 , de a többi szinten egyértelműen az orosz a nyerő )
heavy : KV1,KV1s,T150 nincs párjuk a saját osztályukban, Tiger csak árnyéka önmagának míg az IS elég jó főleg a mostani pontosítással ! IS3 és TigerII bár eltérő játékstílust igényelnek talán ez a legbalanszosabb tier, mind2 nagyon jó! E75 szerintem jobb mint az IS8 bár az IS8 inkább egy nehezebb med. az ST1 viszont kíméletlenül jó. E100 egy vicc (golfpályányi LFP amit egy T6 tank is belő + 3 lövés / perc 235mm-es pen.-el), míg az IS7 elég jól használható !
páncélvadász : hetzer-stugIII nagyon jó a többi az oroszhoz képest felejtős ( talán a SU152 vs jgPanther ami egálban van, szerintem 1ik sem jó , de kb 1formán rosszak )szóval nagyon orosz OP -van ...
-
Bingisz
addikt
válasz Speedlink88 #12835 üzenetére
Elkészült? Nem.
El lehet adni aranyért? Nem."-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Speedlink88
csendes tag
Superpershing akkor most mégis el lehet adni aranyért, mert a legfrissebb wg jelentés szerint ezt írták:
" Superpershing aranyért való eladása? "Majd mikor elkészül."[ Szerkesztve ]
-
Simulacrum
senior tag
Egyetértek bullseye-vel. Szerintem sem érdemes átmenni a hídon. Randomban, egyedül teljes öngyilkosság és véleményem szerint a fenti házak mellől, illetve a domboldalról tökéletesen védhető az oldal, főleg hull down képes tankkal. Ahogy kibukkannak a házak mellől lőhetőek. Sokszor nyertem már ezt az oldalt védve. Az arty-k is nagyon jól tudják jönni a hídon átjövőket, ha nincs velük felderítő nem szúrják ki őket.
-
CHaooSS
őstag
Lol most olvasom
'Képesség alapú MM: "Nem lesz. Ha fejlődsz akkor meglesz rá a jogod, hogy leverj bárkit."igen és mi van a maradék 14 emberrel? ha totál noob az összes sokat érek...
-
Quan-Chi
őstag
válasz Eagle16 #12826 üzenetére
történelmi hűség ? akkor a francia ág 90%-át törölhetnék meg a végtelen nemlétező esetleg csak rajzon létező tankot . 870HP motor 1általán nem is volt 610-640 majd 700 lóerősek voltak amiket a nagyokba használtak . az ágyúk terén is káosz van ! ( tiger I L/71-essel ? tiger II 105mm-es ágyúval ? Panther L/100-assal ? ) az egész mögött semmi nem áll csak, hogy még inkább megnöveljék az orosz és német tankok közti szakadékot !
-
forras2
őstag
Nekem egyszer nagyon jól sikerült azt az oldalt fedeznem egyedül, 5 tank ellen
T150-el voltam, top tank. Keresztbe beálltam a hídon, 973 sebzést kiosztottam stock tankkal, mire kilőttek.
Próbáltak utána letolni, eltolni a hídon, de nem ment nekik, nem tudtak eltolni. Egyedül bevédtem azt az oldalt. Hamar fel is adták ott, és inkább mentek középre, ahol ledarálták a társak őket -
Eagle16
addikt
válasz Bingisz #12825 üzenetére
De arról nem is volt szó, hogy az E-50 top motorja elveszik. A Párduc I top motorja most ez: Maybach HL 230 P 45 ez 750 lóerős, de eredetileg csak 700 lóerős volt benne.
A Párduc II-nek (Panther F) meg meg sem épült, ezért történelmi hűségre hivatkozni itt fölösleges...
A lényeg, hogy sehol sem írták hogy az E-50 top motorja érintve van az ügyben, lehet hogy valamelyik közbenső motort fogják kiszedni (szinte biztos). Ahogy a Párduc II-nél is.
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Departed
őstag
Na innentől nem megy el a kedvem, ha az MM nagyon alulra sorol.
Tier6-os T-150-nel voltam a kezdő listában alulról a második, háromnegyed rész Tier8asok voltak, szóval hozzám képest nagy medvék.
Nade ilyenkor ha egy kicsit ügyes az ember/szerencsés, máris megvan a Tankász:Szóval ha alul vagytok akár heavy-vel, akkor is hajrá!
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
Eagle16
addikt
válasz Bingisz #12821 üzenetére
Ha a mobilitás ugyanaz marad, akkor lényegtelen milyen motorja van nem?
Lehet benne 500 lóerős is, ha úgy lövik be a terep ellenállás értékeket, hogy szinte "átlebegjen" mindenen
T-62A is úgy megy mint egy hósikló, pedig rosszabb a LE/tonna aránya mint a T-54-nek.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
bullseye
addikt
Tapasztalataim szerint azért, mert a B1-be menni harcolni öngyilkosság, ha kevesen vannak és nem fedezik őket, ellenben az ellen szépen végig lőheti őket onnan is, a hegyről is, és még az arty is jól belövi. Jobban megéri néha azt tartani, míg délen végeznek. Nemrég hallottam a szabályt, hogy az veszít ezen a helyszínen, aki előbb átmegy a hídon...
Másrészt nemrég láttam egy érdekes taktikát, egy OBJ268 átment a túlpartra a folyó melletti 2. házhoz, és onnan szépen belőtte az A3-4-et, meg néha a hegyet is. Persze ehhez az is kellett, hogy én kicsit figyeljek (talán t9 meddel...) a másik partról, és ha valaki rátámadna, lövögessem Egyedül játszóknak nem ajánlanám.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Bingisz
addikt
MI?
Először azt hittem, hogy fordítás közben került bele az FTR cikkbe az E50 szó, de megnéztem és az eredeti verzióban is benne van.
Valamint ezt is említi:
"- Lehet hogy könnyeb lesz elité tenni az E-50-t mivel a top motort nem kell kifejleszteni."
Hát csak legyen ugyanolyan nehezen kifejleszthető és maradjon benne az 1200 pacis motor.
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
dfsz34
őstag
válasz GrooveHero #12809 üzenetére
Az imént nekem is volt olyan, hogy hárman maradtunk három ellen, de az ellenfél full hp-n volt, én TD-vel, a másik is és t20. rimánkodtam nekik, hogy csak egy spotoljon és várjon, amig jó pozícióban vagyunk
persze nem, mindkettő rárontott a full hp-s ellenfélre, azok hárman pillanatok alatt szétlőtték őket, utána meg engem frocliztak a kedves társak, hogy noob nem segít, ja és mivel én oldalba akartam az ellent kapni, ezért elmentem onnan, jött a szöveg
TD-vel a háromból a kv1s-t kilőttem, churchill gc-t lepusztítottam de a jpanther kilőtt és a végén még jött újra a szöveg, hogy noob
erre mit lehet mondani?
-
forras2
őstag
válasz bartucc #12812 üzenetére
Szemből lőtték át a lövegtornyot, a löveg mellett. Nem a löveg tövénél, hanem konkrétan a lövegpajzsot.
Azért voltam meglepődve. Ma meg az IS 2× egymás után a ank elején sebzett. Nem az alső részt találta el. Ott volt a ferde páncélon a 2 csúszás nyom, és mind a kettő sebzett -
bartucc
addikt
válasz forras2 #12756 üzenetére
A parancsnoki kupolát minden 7-es tankon szinte be lehet lőni. IS-2-t és T29-et nem egyszer így sebeztem le, 5-ös tankkal. Nem nagy ördöngösség, ha tudod, hova kell célozni.
(#12811): nem hiszem, hogy 2-3 hetes, vagy akár 1 hónapos inaktivítás után van törlés. Havi egyszer meg már csak be lehet lépni, ha még fontos a játék, kicsit is.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
forras2
őstag
Olvastam 1 olyat egyik fórumon, hogy az inaktív accokat bannolják?
Tényleg így van? És ha igen, mennyi idő után? -
mcwolf79
veterán
Valaki pár mondatban összefoglalná, hogy az angol heavy-kkel mire kell figyelni?
Most kezdtem el húzni azokat, de nem tudom ,mire kell figyelnemIntel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
GrooveHero
addikt
Detto ugyanez. Aztán mikor sebzek 5k körül, meg kilövöm az 50-120-at, meg még néhányat, akkor meg én vagyok a nobb, mert nem vonultam vissza. A gyökér E-75 meg a másik oldalról, kb ahol most te állsz onnan nézte, ahogy szenvedek a medekkel, meg a nagyobbakkal is. De győztünk, az volt a lényeg
[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
Miért lett mostanában ez a bevett taktika Erlenbergen, erről az oldalról..?
Gyakorlatilag ahány alkalommal ez a pálya jön és erről a keleti oldalról indulunk, tuti ez a felállás. Egy nyamvadt tank sem indulna meg C2 felé. Az ellen meg nagyrészt onnan jön... Érdekes...
Ebben az esetben WZ-132-vel voltam, és már megjártam a C2-t, majd visszajöttem. Hiába volt ott 3 td is, lazán átjött az ellen, míg a G-H-9-ben tobzódóknak nem sikerült átjutni a hídon...
Amikor már meglátom, a töltőképernyőn, hogy Erlenberg, azonnal heveny lábrázás kezd erőt venni rajtam.. Csak ne ez az oldal, csak ne ez az oldal..
-
Bingisz
addikt
Uhh sorry a dupláért, de ezt most találtam egy másik magyar fórumon:
"A prém tank nem is arra van hogy jó legyen a statom vele, hanem arra hogy megnyomom a Battle gombot és kimegyek sz@rni. Mire visszajövök buktuk a csatát és hozott nettó 15k-t."
Ha kell valakinek, nyugodtan használhatja aláírásnak!
-
Bingisz
addikt
válasz olcsii #12803 üzenetére
E100 (Siemkawagen) mindenek felett!
Én nagyon szeretem. Nem gondoltam volna, hogy sokkal jobban megtetszik mint a T110E5.
Egyetlen hátránya, hogy nagyon kívánkozik bele a gold ammo, de anélkül is lehet azért használni.
Meg ugye HEAT van bele ami azért nem mindig túl szerencsés.De nagyon jó tank a hírnevével ellentétben.
+most már annyira nem kell félni az artytól vele. (Azért ha van arty, akkor még mindig prioritás...)
[ Szerkesztve ]
-
dfsz34
őstag
válasz CHaooSS #12802 üzenetére
ezt fontos volt megosztanod biztos segít
inkább olyan infók kellenek, ha valaki tud bónuszkódot stb
mondjuk most féláron 150 arany kb 150 forint áron volt, vettem is párat, hát nem tudom, értem, hogy a pénz számít, de azért párszáz forintot csak rá lehet áldozni már, most komolyan
nekem a legénységi hely szűkös, mert sokszor pakolgatom őket, van 4 prém tankom és van mikor csak otthagyom, pedig még csak amerikai, német és orosz vonalat húzom,később még szűkösebb lesz, remélem lesz ákcióban valamikor
[ Szerkesztve ]
-
olcsii
aktív tag
Ki szereti itt az e100 vagy a maust?
Arra gondoltam hogy trollkodnunk kellene:p mit szoltok hozzá?
[ Szerkesztve ]
wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
CHaooSS
őstag
Látom sokan sírnak itt a garázshelyek miatt, hogy nincs elég..
én meg anno bevásároltam rendesen és így is van 24 tankom és 15 hely üres...A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest