Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Nagyon kellett ra a 155mm hurkatolto...
Mondjuk meg mindig nem ertem, hogy birt lepattanni BP elejerol az elso lovesem.
-
dorka16
aktív tag
Valami értelmes indok, hogy miért nem én kaptam a legtöbb XP-t??
[link] -
Drenadar
veterán
ezt nem hiszem el, ma vagy 10 csatából nem sikerült ledupláznom a t62őt... jó gép, jó köröket megyek, csak benomták a ma nem nyerhetsz gombot ott a WGnél...
-
munnergep
senior tag
Kv-1s-t csak retardált mozgó szardarabok vezetnek? Ma már 3x lőtt ki az elején a saját csapattárs, csak úgy. Jó lenne már ha elvennék azt az ágyút tier 6-ból.
-
Eddig csak itt olvastam efféle tufákról... most saját bőrömön éreztem.
Csata kezdete. Kiállok egy ház sarkához, nem lecövekelek, csak kinézek mi a helyzet. Egy gyökér kitol a nyílt placcra. (ha megkér simán arréb megyek és elfoglalhatja a helyét) ja és ott sem marad, megy tovább, csak gondolta megszivat. Persze lelőtték a láncomat de ennyivel megúszom.... megyek tovább, egy nagy böszme sasszézgat egy szikla előtt. De komolyan, előre hátra megy egy-egy métert (ágyú az ellenségnek háttal a sziklát célozza) de egyenesen, nem akar megfordulni vagy mittomén. Gondoltam talán átmennék előtte persze kétszer nekinyom a falnak, szintén csak poénból... ja és mikor végre abbahagyja egyszemélyes pantomimjét, utánam jön és kedvesen kapok még egy bodicseket csak úgy a miheztartás végett. (gondolom legyek boldog, amiért nem lőtt) ...egy pici T1-es ben ülök....... -
bullseye
addikt
Nyilvántartja valami, valahol, megnézhetően a killeket, vagy nekem kelltt volna rovátkákat húznom?
-
dorka16
aktív tag
válasz
xenom0rph
üzenetére
Akkor miért kérdezed? Nem az a kérdés, hogy jó-e a tank hanem, hogy szeretsz-e vele játszani. A jelenlegi tankjaim közül a T-34-et rühellem a legjobban mert nem sebez az 57mm löveg a 76-os meg nem talál és nem tölt. 13500XP jött vele össze és még kell 14 000 a T34-85-höz. 2-3 nap kell hozzá és kínszenvedés lesz. Ezzel szemben a SU100-al ma szereztem vagy 10-15 000XP-t és vigyorogva. Már kiforgattam vele a SU152-őt és még 4000 kell a másikhoz.
-
olcsii
aktív tag
Jagd.pz. E-100 az AngyalKirály

-
xenom0rph
őstag
Pz. IV-gyel szerintetek meglehet a 30 kill?
elég húzós, meg azért nem is akarok egésznap játszani :/ -
krisss93
aktív tag
Egyébként itt a 24 órát azt szerver újraindítástól újraindításig számolja?
-
jano_77
nagyúr
válasz
Steelheart2
üzenetére
Én sem

De meg lett végül...elmehet a WG a jó anyjába! Igaz sajnos a végére az 57% WR leesett 45%-ra!

" Kifejlesztve:T110E5 jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 175222. Elköltött szabad tapasztalat: 9778."
-
jano_77
nagyúr
válasz
Steelheart2
üzenetére
Prémium és napi duplák beleszámítanak!
Szal simán kellene hogy adjon, de nem kaptam semmi üzit

-
válasz
marked one94
üzenetére
Nekem már a napi 10 is megterhelő néha.
-
válasz
Steelheart2
üzenetére
Vagyis prémiummal 75000-ret kell összeszedni.
-
jano_77
nagyúr
a prémiumot mikor illetve hogy adja hozzá a fiókomhoz az 50K XP után?
a 300K-t megkaptam most is, illetve tegnap is, de nem veszem észre, hogy kaptam volna 1 nap prémet, pedig 82K XP.t szedtem össze tegnap....még az agyhalottakkal is
de semmi üzit nem kaptam, hogy hozzáadta volna a fiókomhoz!?
-
dorka16
aktív tag
válasz
marked one94
üzenetére
Hú vazze ezt nem tudtam!! Kurva jó! Vagy 4 tank ki van már forgatva amit nem tudok megvenni a kredithiány miatt. M6/SU152/SU100M1 jövök!!!

-
dorka16
aktív tag
Minden 3-ik csatám ilyen lenne kevesebbet káromkodnék. Semmi extra.
-
Drenadar
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
egy nap max egyszer kapod meg ha jól tudom...
-
marked one94
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Igen. Minden nap megcsinálhatod ebbe a hónapba,
-
válasz
Steelheart2
üzenetére
Ez azt jelenti, hogy ha pl. 5x megcsinálom akkor 5x300K ?

-
Steelheart2
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Egész honapban van ez az akcio. Lehet kreditet farmolni.
-
Skacok! Ez a 30 kill/24 h 300k-ért ez egész hétvégén van, vagy már lecsúsztam róla?
-
Diarmand
senior tag
válasz
dorka16
üzenetére
Engem tegnap háromszor is kitoltak illetve lökdöstek. Arra már rájöttem, hogy kár ezen idegeskedni, mert nem tudsz mit tenni, esetleg ha bírja az öklöd, akkor üsd a falat/ajót csak ne kelljen utána glettelni

El-Halluf nálam is, indulás után megyek egy jó td helyre E4-gyel, erre a jagde100-unk persze kitol és csak röhög.
Ugyanúgy E-Halluf csak a másik oldal, ugyanúgy E4. Nem bírok célozni, mert egy VK Béla lökdös, aztán meg meglő.
Cliff, T-25. Megyek középre a medek ellen, jön velem egy Cromwell. Kihasználom a jó álcám, kiállok spottolni, erre az a szerencsétlen kitol, mert "ne balfaszkodjak előtte". Hazánk fia volt a nyomorék.
-
kisküzdő
tag
Sziasztok. Szeretnék véleményt kérni.Type58 kontra T-34-85.Köszönöm előre is.

-
dorka16
aktív tag
válasz
xenom0rph
üzenetére
Tegnap El Hajufon tök jó kis csata. Van egy killem, vezetünk 10:5-re foglaljuk a zászlót. Két ellenséges nehéz tank lejön középre de nem a fehér zászlóra hanem a túloldalon. Szépen odaállok, hogy felülről szétlőjem őket erre egy KV1 egyértelműen szándékosan lelökött a hegyoldalról. Persze lánctalpam oda, megjavítottam de pillanatok alatt kinyírtak. Ilyen mocskos dolgot még nem láttam a játékban. Ő volt az.
Na egyébként ezeket szoktam szó nélkül kilőni ami itt egyeseket úgy elszomorít. És nem szégyellem.
-
munnergep
senior tag
Tegnapi nap nem is volt rossz.

-
Remus389
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
nem baj mosolyt csaltal az arcomra.

kis kiegészítés: jelenleg indien panzerem van, de leo 1 a cél
kb 70000 XP és jön a Leo PT, amivel nem keveset kell játszani majd a leo 1-hez
kicsit lelombozodtam mikor ezt olvastam róla, de eszembe jutott biztos semmi sincs rajta kifejlesztve
-
tytyty
tag
válasz
Stigma.HC
üzenetére
Én 10 csata után eladtam. Ekkora szart soha nem láttam. Van 36k csatám és szinte minden tankot kipróbáltam,de az egy hulladék. Egyszerűen nincs benne semmi jó. Páncél nélküli gyorsa tankot akarok akkor inkább francia. Ott legalább ágyú ér valamit. 10es leo meg annyival jobb mint 10es angol,hogy gyorsabb, amit baszhatok, mivel előre úgyse lehet vele menni. Angolnak legalább a tornya kemény.
-
Chris0321
veterán
Mivel nem láttam, hogy be lett volna linkelve hátha valakit érdekel:
Elvileg 8.7 kompatibilisek, én még nem próbáltam. Először a löveghangokat utána a motorhangokat kell bemásolni.
-
xenom0rph
őstag
Najó, ennyire még sose cseszett/csesztek fel a játék(ban). Van egy tök jó kis helyen Artic Region mapon. Odajön egy IS-1, azt elkezd tolni mert hogy én beálltam az ő 'helyére' írok neki cseten.. Semmi. Erre idegből beleküldtem egyet ,utána ő is belém (Pz.IV-gyel voltam..) inkább nem folytattam mert akkor biztos halál...

-
kisküzdő
tag
Sziasztok. Csak összejött nekem is

Győzelem!
Csata: Westfield 2013. augusztus 3. 0:11:05
Jármű: T-25
Szerzett tapasztalat: 1 866 (x2)
Szerzett kredit: 364 164
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló Lövész -
Stigma.HC
senior tag
válasz
Remus389
üzenetére
Jó kis tank ez, csak egyszerűen eleinte nem jött vele össze semmi.
Megvettem feldobtam rá egyből a nagy löveget, ment rá venti, töltésgyorsító és stabilizátor is. Csata indít, ekkor látom, hogy 12 másodperc felett van a töltési idő o.O Nem baj, gondoltam nem olyan vészes ez. De mégsem volt jó így
Másik topikban írták, hogy rakjam vissza a kisebbik löveget addig amíg nincs meg a nagy torony, mikor raknám vissza meg kiderül, hogy nem megy fel mert elértem a maximális terhet
400 akárhány kilóval nehezebb a kis löveg mint a nagy.Szóval az első ismerkedés a tankkal nem sikerült túl jól (balfasz is voltam pár csatában, fulladás
, ammo rack robbanás), viszont torony és löveg párossal már egész jó. Mellé gyors már stock motorral is. -
Bingisz
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Szerintem hanyagold a játékot, mert kicsit túlságosan felidegesítetted magad rajta.
Tudod, hogy mire válaszolt Remusz? Mert én tudom, ellentétben veled. De azért bemásolom még egyszer:"Megvettem a Leo PT A tankot 2 napja azt hiszem. Első 15 csatám vele 13 buktával kezdődött

Csodás csaták voltak."A Leopard Prototype, egy tier 9 tank, ami alapból nem fullos. Így egyből van értelme annak amit Remusz írt....

-
jano_77
nagyúr
válasz
Remus389
üzenetére
Leo 1 nagyon alap!? Te tudod mit beszélsz?!?
Akkora sületlenségeket szoktál összehordani, hogy szinte már fáj....nem is tudom melyik fáj jobban: hogy a M103 WR lecsökkent 10%-ot vagy a beszólásaid!?
A Leo 1 T10 tank vagyis nem kell rajta fejleszteni semmit! OMG!Mára befejeztem, kapja be az összes WG-s és retard idióta, akik ma nem tudtak mást kitalálni a játékon kívül!

Jó éjt. Holnap befejezem!
-
Fel
addikt
Ka-ching!
A 300k-t már megkaptam, de végre jött egy duplázás is a Top Gun-ért, ráadásul pont prémium tankkal egy amúgy is sokat érő körben (104.260). Tetszik ez az akció is

----------------------------------------------
Úgy látszik ma már az UNICA-ba is bevesznek bárkit:

Kár, hogy nem Siema!-val nyitott, úgy lett volna teljes a kép.

-
jano_77
nagyúr
válasz
CHaooSS
üzenetére
7végén nem lesz időm játszani, egyéb elfoglaltság miatt és kell a T110E5, hogy akciósan meg tudjam venni! Hát ezért szenvedek ezzel a szarral, pedig higgyétek el, hagynám szívem szerint a faszba!

De máskor nem fogok tudni játszani! Nem mazochista vagyok!
A legutóbbi játék újra indítás óta 2/20 az arányom! Szar?!?

-
Chris0321
veterán
válasz
Steelheart2
üzenetére
Én 8 tankot választottam ki amit duplázok ebből 2 prém tank biztos pluszos legyen a nap. A JT-hez már csak 20.000 xp-kell amit nagyon várok de azért sem erőltetem ha látom, hogy nem megy.
-
dorka16
aktív tag
Akkor a napi 70 csata soknak számít?

-
Chris0321
veterán
válasz
Steelheart2
üzenetére
Én max. 3 csatát megyek ha látom, hogy vesztes napom van. Nem vagyok hajlandó idegesíteni magam csak azért mert a játék úgy döntött, ma nem nyerek akármit csinálok.
-
CHaooSS
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
De nem értem miért csinálod ezt. ha nekem szopóág van akkor egyszerűen hagyom 1-2 napig a játékot..
már eleve nem játszom sokat, 3-5 csata bőven elég egy napra.menj ki a szabad levegőre inkább és ne akarj 1-2 nap alatt 150 ezer TP-t összeszedni.. hanyagold egy kicsit játékot

-
Steelheart2
őstag
válasz
Chris0321
üzenetére
Á már engem sem nagyon érdekel a winrata.A lényeg hogy sokat sebezzek.Van mikor vesztes csatára több xp-t kapok,mint a nyertes játékos.Ha agyhalott csapatot kapok,akkor azokhoz igazodom.Mást nem tehetek.Kell még kb 40k xp a JT hez.majd meglessz az.Addig fejlödnek a csajok hozzá.

-
Chris0321
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Nem tudom mit erőlteted. Nekem is több ágon van fejleszteni valóm, nemsokára meglenne az xp a JT-re de pár napig nem hagyott nyerni a játék ezért hanyagoltam. Az Euro Truck Simulator 2-vel nyugtattam az idegeim de ma gondoltam megpróbálom összehozni a 30 kill-t erre 8 csata:75%-os nyerés.
-
jano_77
nagyúr
Folyamatosan 40%-os vagy gyengébb csatákba dob, agyhalott társakkal.....ez nem lehet véletlen!
Jaaaaa....és feszt T10-be, hogy még kevesebb esélyem legyen! -
-
jano_77
nagyúr
150K XP kellett a T110E5-höz csütörtök reggel...már régen meg lenne, ha nem ennyi agyhalott faszkalappal kellene együtt játszani és néha nyernénk is és nem fele XP-ket kapnék! Rohadjon meg az összes nyomorult gyökér!!!
-
L-e-f-i-e
senior tag
Hopp előbb kikaptunk -1:15 re, azt hittem a 0:15-öt nem igazán lehet überelni, ennek a csapatnak sikerült ...
-
CHaooSS
őstag
válasz
GrooveHero
üzenetére
jól van na

-
CHaooSS
őstag
Ezt a szépséget meg miért kaptam?

Hétfő óta nem játszottam, milyen alkalomból lett ez?
---
Miért kék a nevem?
mentem T62-vel és egy T71 belémlőtt egy tárat.. rálőttem és szóltam neki.. majd megint egy tár.. eldurrant az agyam és kilőttem

-
Chris0321
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Nem találtam semmit erről a hivatalos fórumon, egy linket vagy leírást kaphatnék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 5G - Gray - 8/256GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - Jótállás:2028.04.23-ig
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én mentettem meg a csapatot. Asszem. 

fullosan egészjó csatákat lehet vele nyomni átlag 400-500xp-vel..
elég húzós, meg azért nem is akarok egésznap játszani :/