- Apple iPhone 17 - alap
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Microsoft Rewards
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Netfone
- Nagyot megy a Galaxy Z Fold8
- Ennyibe kerül most egy új iPhone – ezek a magyar árak az Apple bejelentése után
- iPhone topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
LurkerSheik
senior tag
Erdemes megnezni a hasznaltpiacot.
Par eves hajlithatos telefonok katasztofa allapotban vannak, ami meg jo annak Marianna arok van a kozepen.A fentebbi hozzaszoloval egyetertve a hajlithatos telo egy ujabb szintlepes a fogyasztoi tarsadalomban.
Ma mar lazan elmegy 5-6 evet egy klasszik okostelefon telefon egy ujkori arhoz elhanyagolhato aru akkucserevel.
a hajlithatosok ezt a kort nem erik meg epkezlab, egyszeruen tonkremegy fizikailag a kijelzo.
Vagy a karcoktol vagy a hajligatastol. -
novinyul
veterán
Én mondtam ugyanezt a feleségemnek, de nagyon szeretett volna egy hajlítható kijelzős kis telefont (Moto Razr 50 lett belőle), ami befér a nadrágzsebébe.
Be kellett látnom, hogy ez egy drága fogyasztási cikk avagy fogyó/kopó elem, ami fixen cserés lesz a kijelző 1...2 év után - hasonlóan egy automata váltó felújításhoz.
Remélem, hogy a gyártók erre fel vannak készülve pótalkatrészekkel.Alkatrész van, na de ha lejár a garancia, na akkor van fejvakarás.
-
Aljasvip
őstag
Én mondtam ugyanezt a feleségemnek, de nagyon szeretett volna egy hajlítható kijelzős kis telefont (Moto Razr 50 lett belőle), ami befér a nadrágzsebébe.
Be kellett látnom, hogy ez egy drága fogyasztási cikk avagy fogyó/kopó elem, ami fixen cserés lesz a kijelző 1...2 év után - hasonlóan egy automata váltó felújításhoz.
Remélem, hogy a gyártók erre fel vannak készülve pótalkatrészekkel. -
novinyul
veterán
A 3-4-5 széria 90% felett van
-
gusthy
veterán
Értem. Nekem nem Samsungom van, szerintem térjünk erre vissza egy év múlva

Egyébként azt simán el tudom képzelni, hogy több hajlított kijelző hal meg, mint más alkatrész. De ebből azt nem tudjuk, hogy az összesnek ez hány százaléka. Pedig érdekes lenne tudni. -
novinyul
veterán
Persze
De itt kimondottan a hajlítható panelek pusztulnak el. Nem rég voltam bent egy S22 miatt(teljes csere) aztán beszélgettem régi kollégákkal egy kicsit a mostani szervizes helyzetről. Szóval nem bemondásra írtam hogy sajnos pusztulnak el.
-
janeszgol
félisten
Erre nyilván mérésed van, de hiszen egy egy éves telefonról tudjuk előre, hogy két éves korában milyen volt. Ja, nem.
Korábban egy Z Fold 3-t használtam, és valóban elég hamar tönkrement. Viszont azért már nem itt tartunk, egy 7 éves technológia már nem a most találjuk ki szakaszban van. Egyébként a Fold 4, 5 userektől már nem nagyon hallottam ilyen panaszokat.Pedig hidd el mindegyik hamar tonkre megy. 1 es 2 ev kozott van ezeknek a szavatossaga (Samsung, most csak a Samsungrol beszelek es a belso kijelzorol). Ritka az, ha 2 ev utan is mukodik a belso kijelzo, nincs rajta elfolyas, tores. Persze a kulso kijelzo patent utana is, azok ritkabban mennek tonkre.
-
mrThomi
addikt
Erre nyilván mérésed van, de hiszen egy egy éves telefonról tudjuk előre, hogy két éves korában milyen volt. Ja, nem.
Korábban egy Z Fold 3-t használtam, és valóban elég hamar tönkrement. Viszont azért már nem itt tartunk, egy 7 éves technológia már nem a most találjuk ki szakaszban van. Egyébként a Fold 4, 5 userektől már nem nagyon hallottam ilyen panaszokat.Ugyan az a teknológia. Itt nem volt nagyon mit fejlődni csak mindig b@sznak rajta valamit, vagy a hajtás mehamizmuson vagy a grist próbálják egyenesbe hozni, de a hajlítható üveg 7 éven át kb ugyan az. 2 év után ezek időzített bombák
-
gusthy
veterán
-
gusthy
veterán
Korábban egy Z Fold 3-t használtam, és valóban elég hamar tönkrement. Viszont azért már nem itt tartunk, egy 7 éves technológia már nem a most találjuk ki szakaszban van. Egyébként a Fold 4, 5 userektől már nem nagyon hallottam ilyen panaszokat. -
mrThomi
addikt
-
worxland
addikt
-
novinyul
veterán
-
gusthy
veterán
-
novinyul
veterán
-
worxland
addikt
-
gusthy
veterán
-
gusthy
veterán
-
moleculez
veterán
Viccet félretéve, tudnám díjazni ha jönne vmi innováció. Szeretnék egy foldablet de jelenleg még elég kezdetleges az egész.
-
clon
senior tag
-
g-thomas
senior tag
A OneUI8.
ha még korábban érkeznek, akkor megnézem, milyen One UI8 lesz azon😅
-
LosBlancosRM
őstag
A OneUI8.
-
LurkerSheik
senior tag
-
moleculez
veterán
S osztán mire ez nagy sietség kend’?
Csak mer’ a rendes ciklus alatt sem sikerül érdemi előrelépést felmutatni, akkor most?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Házimozi belépő szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- LEGO klub
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 8/256 CSERE IS
- Sony Xperia 1 VI 12/256 GB + Pixel Watch 4 41 mm újszerű, komplett csomag
- Poco X6 Pro 5G - 12GB/512GB I Gyári 67W Töltő + Tok + Doboz I Független I Szép Állapot
- Szép állapotú! Xiaomi Redmi Note 14 5G 6/128GB, 6 hónap garancia!
- Szép állapotú! Xiaomi Redmi Note 15 6/128GB, 100% akkumulátor 0 Ciklussal! 12 hónap garancia!
- ÚJ KIJELZŐS! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év gar
- Juniper EX3400-24P - 24x GbE PoE+, 4x SFP+ 10G, 2x QSFP+ 40G, MACsec - 6db, 60000Ft+ÁFA
- HP Thunderbolt 4 kábel
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple MacBook Pro 16 M3 Max (2023) 36GB / 1TB SSD Megkímélt állapot, 100%-os akkumulátor (90 cik
De itt kimondottan a hajlítható panelek pusztulnak el. Nem rég voltam bent egy S22 miatt(teljes csere) aztán beszélgettem régi kollégákkal egy kicsit a mostani szervizes helyzetről. Szóval nem bemondásra írtam hogy sajnos pusztulnak el.
Végre másfél év után már kezdtem nem annyira félteni a telómat.