Hirdetés
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Mobil flották
- Netfone
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Ez az asz mar regota hianyzott:
replayHello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Dobi 562
addikt
válasz FoBCRaistlin #13195 üzenetére
A 13 75 volt nem régen a hónap tankja, a cikkben van kétféle ajánlás is, a skilleket illetően. Gondolom nem akarsz megállni az ELC-nél, úgyhogy nagyot nem hibázhatsz ha a WG tanácsait követed.
A prém tankos kérdésedet illetően ugyanazt tudom tanácsolni, mint az előző kollegának: dönts aszerint, hogy milyen stílusban szeretsz játszani és/vagy melyik nem prémium tankod legénységét szeretnéd fejleszteni velük. Ha például Leopard A1 a távlati cél, akkor nyilván T-25-öt vegyél mert azzal tudod húzni a német med legénységet.
-
FoBCRaistlin
őstag
Még egy kérdés lenne
Matilda IV
T-25
Matilda Black Prince
Ram II
T14A féláras akció miatt gondolkodok, hogy megvenném az egyiket. Melyikre szavaztok?
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
FoBCRaistlin
őstag
Sziasztok,
kérlek ne kövezzetek meg érte, próbáltam visszakeresni... Milyen skill-t érdemes adni az ELC AMX-nek, illetve milyen felszerelést? thx!
Poénból megvettem a hétvégi akcióban.Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
virkir
veterán
válasz bullseye #13192 üzenetére
Max chat bant de nekem még egyszer nem adtak. A gőzt kiengedni meg pont megfelelő
Dobi 562
Az a hárombetűs előtag engem mindig óvatossága int főleg ha a csapatomba vannak, igaz ritkán de okoznak kellemes meglepetést.
Az meg, hogy szépszóval vagy elküldve a jó büdösbe teljesen mindegy úgysem fog rajtuk.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Dobi 562
addikt
válasz virkir #13191 üzenetére
Van elég trágárkodó sajnos, nem fogom a számukat gyarapítani. Erről a klánról meg nem tudtam hogy ez is egy "nem mondjuk ki a nevét" klán.
Magyarul mindig megdicsérem (kulturáltan) azokat akik magyarul káromkodnak. Az angolokkal nem foglalkozom, max meg szoktam nekik köszönni vagy "cry more"-al elintézem őket.
Számomra alapvető elvárás, hogy 3K csata után tisztában legyen az ember a saját tankjainak tulajdonságaival, dehát neki erre nincs igénye, úgy látszik.
Egyébként a szláv nyelvű játékosoktól rendszeresen "debilaci"-t kapok. Gondolom a debil az náluk is azt jelenti mint itt.
-
virkir
veterán
válasz Dobi 562 #13189 üzenetére
Pedig roppant egyszerű. a dolog.
Nem magyarul reagálsz a hüjjeségre.
Angolul szépen elmagyarázod mit csináljon az anyukájával aki pénzért bocsájtja árúba bájait, esetleg a játék helyett az apuka himbilimbijét is birizgálhatja.
Érdekes ezekre a legritkább esetben jön értékelhető reakció.
Gondolod, hogy a 3k csatájával abból a nem mondjuk ki klánnevétből bármit felfog?[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
mcwolf79
veterán
Ezzel a Jackson-nal elég OP érzésem van.
Egyszerűen nem tudok vele rossz kört menni. A csigaszemmel+álcaháló kombóval csak bebújok egy bokor mögé és aprítom a népet. Ugyebár hála a forgatható toronynak lehet nyugodtan célozni, a test nem mozdul. És még álca sincs a legénységen, mert az M6-ból menekítettem át őket.
Persze a hülye csapattársakkal nincs mit csinálni, de ha nem molylepkékkel játszik az ember brutális köröket lehet vele menni.
Itt az utolsó örjöngésem:Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Dobi 562
addikt
válasz Dobi 562 #13186 üzenetére
dobilaci (9:58:45) szia
dobilaci (9:59:07) kérleg nézz utána mielőtt köcsögöznél, hogy milyen vastag a JT 8,8 alsó hullja
dobilaci (9:59:20) és mennyi a 110 top ágyújának átütése normál lőszerrel
dobilaci (10:03:11) segítek jó?
dobilaci (10:03:36) 150 mm a haspáncélod, az én ágyúm ÁTLAG átütése normál AP lőszerrel 215 mm
dobilaci (10:03:58) nincs szükség gold ammo-ra hogy egy olyan játékost mint te kilőjek
dobilaci (10:04:19) a replay pedig el lesz küldve a klánvezérednek
dobilaci (10:04:33) remélem kinyomnak onnan mint egy rossz pattanást
radirozo (10:09:39) azt kuldesz oda ahova akarsz
radirozo (10:09:59) tudom hogy egy 110 nem eszmeg sose vesztetem 110 elen még jgtigel -
Dobi 562
addikt
Egy elégedett ügyfél. Ki mertem lőni az OP-csíter-arany JT 8,8-asát 110-el!
Még egy elégedett ügyfél, ugyanazon csatából:
[ Szerkesztve ]
-
skopy
tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni,
viszonylag új vagyok a játékban KV-1 est merre volna jobb továbbfejleszteni
A KV-1S , vagy a T-150 irányában esetleg a KV-2 -est ?Az akasztott embert, még az ág is húzza.
-
Jolet
őstag
köszönöm a válaszokat, de mindegyikkal foch :-( eladtam és a T71-et vettem meg
majd farmolok mássalWOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Dobi 562
addikt
Miért nem döntöd el te, hogy melyik 8-as medet vedd meg?
A Pershing az egy lomhább, támogatósabb tank, pontos ágyúval, jó lövegkitéríthetőséggel.
A T-44 pedig egy flankelgetős, fürge jószág.Prémium tankok közül dönts aszerint, hogy milyen stílusban szeretsz játszani és/vagy melyik nem prémium tankod legénységét szeretnéd fejleszteni velük.
[ Szerkesztve ]
-
Jolet
őstag
az M7-et melyik ágyúval érdemes használni?
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Zadia
senior tag
Sziasztok.
Segítséget kérnék abban,hogy melyik prem. tankot vegyem meg
T-25 ,Ram II, T14 ????Iletve 8-as med tankok közül T-44 vagy Pershing?
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz Antonius1978 #13174 üzenetére
A Ferdinand utolsó linkje nem jó, azt külön linkeltem.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
bullseye
addikt
válasz Antonius1978 #13172 üzenetére
Jobb gombbal töltsd le, akkor jó lesz.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Antonius1978
addikt
válasz Kean_Sorbo #13161 üzenetére
Sajna nem jo a hivatkozas, egy rakas szkriptet tolt be. Pedig latni szeretnem te hogyan csinalod, mert nekem nem megy annyira jol a jatek a Ferdivel meg JT-vel.Ne ertsd felre, tudok neha kiemelkedoen is teljesiteni veluk, de ugy altalaban rosszabbul jatszom veluk mint a tankokkal.
-
Patrick76496
őstag
-
Eagle16
addikt
Nem kell mutogatni a testét és teljesen jó. Én mindig dombos terepre megyek vele, a tornya brutál jó. Még 5k xp és veszem is a Tier 9-est.
A teste amúgy is papír, Tier 6-osok átlövöldözik, szóval az már rég rossz ha a az LFP-re is rálátnak.
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Kean_Sorbo
őstag
-
zozimoto
aktív tag
válasz Cingáriusz #13165 üzenetére
Szia.
Köszönöm szépen."...az enyémre az van írva hogy sivatagi sas 0.50"
-
Enzolord
addikt
RAktál bele vizes lőszertakarót?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
őstag
válasz zozimoto #13140 üzenetére
Szia!
Én végighúztam a kínai heavy ágat. A 110-est tartottam meg 8-as századozásra. Nekem tetszik, bár nem olyan pattogós mint az IS-3 és nem lő akkorát, viszont gyorsabb és pontosabb az ágyúja. Ami nem tetszik benne, az a lassú célzási idő. Közelharcra való inkább.
Sebességre picit jobb az IS-3, de mozgékonyságuk kb. egyforma.Ami nekem nagyon tetszett az a WZ-111 1-4. 500-600-akat csapkod akár az IS-7-esekbe is szemből ha jól találj el az ember. Nagyon gyors. kellőképpen lapos, tud pattogni. A 113 is nekem nagyon kedvenc. Méltó ellenfele egy IS-7-nek face to face is
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok!
A HHR-A klánba van még pár kiadó helyünk. Minden nap cw-t, heti több alkalommal 8-as század, de tervezünk 6-ost is csinálni.
Feltételek:
- 2db tier X-es tank a garázsban (heavy, td vagy med)
- min. 1100 EF
- rendszeres aktivitás és TS használat.
- min. 17 éves korAmi még nem hátrány:
- min. 8-9000 csata
Ha valaki szeretné kipróbálni magát klánban, nálam priviben jelentkezhet és megbeszéljük a részleteket.
A játékban a nevem "Cingar"
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz Skyhunter #13084 üzenetére
És bekapcsolt állapotban volt a felvétel.
Akkor itt van, hogyan terelgetem lelkes amatőr módjára a Ferdinand-ot, meg a Jagdtigert.
Az utolsó a 8759-es.
Ferdinand_01
Ferdinand_02
Ferdinand_03Jagdtiger_01
Jagdtiger_02
Jagdtiger_03
Jagdtiger_04
Jagdtiger_05
Jagdtiger_06 - 8759dmgVasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
GrooveHero
addikt
18+
szerk: ennyit a magyar játékosokról. Akármelyik játszik vele, ne legyen a csapatomban
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Enzolord
addikt
Már megint kezdődik a Noob parádé.. Murovankán 10en vagyunk az erdőbe, haverommal TDvel ketten, és a gyökér heavyk beálltak mögénk, nekünk kellet spotolni...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
Ez k. jó volt..
-
Fel
addikt
A legújabb RanZar Tanktoon: Rush along the Bottleneck
-
törölt tag
válasz scyllarus #13150 üzenetére
A vxm szerintem is megtévesztő.
40%-os esélyt adott a győzelemre Malinovkán, és 3 perc alatt halomra öltük az ellent, veszteség nélkül.
Mindezt 7-8-as szintű csatában.
Lehet hogy a játékosok jók voltak, de úgy csapatban csak egy bepánikolt birkanyájként működtek.Utána ment is a kukába a vxm.
-
scyllarus
veterán
válasz Eagle16 #13143 üzenetére
Az kötőjel volt, nem mínuszjel Tehát tankok-TD-k kapják a bónuszt, az SPG-k nem, úgy értettem.
pws: soha nem lépek ki csatából, amíg élek. Az xvm-et rég leszedtem, ne idegesítsen. Amúgy meg nem tudhatod soha. Ma egy kört mentem eddig, most kezdem csak a játékot majd. Ott a remek mm úgy osztotta a lapokat, hogy az ellenfélnél 14 T7-es jármű, meg egy T5 arty, nálunk 10 T7-es, 3 T6-os (köztük én a VK30.01H-val), két T5-ös (egyik arty).
Az elején a túloldalon röhögtek, nálunk sírtak. A végén 15-10-re nyertünk, jó meccs volt, 1200+ sebzéssel, 3 killel zártam, 857 xp, első osztályú badge, 21.000+ kredit jött, találatot sem kaptam. (29 csatánál tartok, ismerkedünk még). Nem egy nagy szám, de ahhoz képest, hogy minek látszott elsőre, kifejezetten jó lett. És az az érzés, amikor a 3. lövéssel kiszedtem a KV-3-at, miközben kétségbeesetten keresi, honnan lövik...."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
AlexWolf
senior tag
riszálni szoktam, mielőtt lőnék egy 1-2 mp-re leállok és sokszor meg sem várom, amíg teljesen beszűkül. Mivel kb bármit bárhol átüt, és most már nincs akkora szórás, elég sűrűn betalál.
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Preda
aktív tag
Na végre csak meglett ez is.
Ezt meg csak úgy megmutatom . Srác szépen lehozta.
-
Angel1981
veterán
Köszönöm a válaszokat a HEAT-tel kapcsolatban!
-
Enzolord
addikt
válasz Steelheart2 #13144 üzenetére
Hát azt megnézném..
így is ki van bukva.. És félek, ha még is sikerülne rávenni, nem engedne a gép közelébe..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Bingisz #13141 üzenetére
Én is mindig kiabálok asszonnyal, ha nem visz kulcsot, és csata közben kell beengednem..
kezdek sokat dobálózni asszonnyal, de hát mindig ő zavar meg.. Bár ő ezt nem érzi át..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Bingisz
addikt
Akkor nem te leszel a legjobb barátom. A 400 effes siemkanoobnak is összejöhet valami a csatában, viszont a nagyon sok "szép" szóval jellemezhető AFK játékos viszont 99%-ban a saját csapata ellen van.
Azt megértem, hogy ha valami fontos közbejön, és hirtelen ott kell hagyni a csatát, de az hogy nem tetszik és ezért kilépek, benne van a játék top undorító dolgai között. Az ilyen menjen aztán toljon valami Single játékot, ne a másik 14 ember játékával csesszen ki.Kicsit belegondolhatnál, hogy esetleg másnak az izgalmas csatáját teheted tönkre azért, mert valami nem a te szájízed szerint történik.
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
zozimoto
aktív tag
Hali.
110-es kínairól van vkinek véleménye?"...az enyémre az van írva hogy sivatagi sas 0.50"
-
-
scyllarus
veterán
Minden T5 tank-TD 50%-os áron, +50% kreditszorzóval nem nagy szám??? Szerintem igenis jó kis akció (már ha T5-ben gondolkodunk, és a High Five miatt abban kell). Nézd meg az amcsiknál mi van most, na az gyenge. (Mondjuk ott a júli 4 miatt előtte volt baromi jó akció...)
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
grex4
aktív tag
-
Enzolord
addikt
válasz myckey #13134 üzenetére
Barátnőm is igen ki szokott akadni, amikor már túl sok szitokvirág hullik ki a számon...
-
Jolet
őstag
válasz AlexWolf #13128 üzenetére
nekem nem régóta van meg, de én úgy érzem pont olyan papír lett, mint az E5
hogy véded a tetejét és az alját?
ha mozgok nem tudok célozni, ha állok eltalálják
lassan ott tartok, hogyha tier 1-es csatában valaki kilő malinovkán a pályáról az is átüti az én csatámbanWOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Enzolord
addikt
válasz myckey #13130 üzenetére
No igen... Van egy ilyen kép, hogy fut elől egy sovány, aztán egy dagadt ember, és kergeti őket egy medve, és az a címe, hogy szeresd a kővér embereket, egyszer még megmenthetik az életedet..
Na ez ilyen csak noobokkal..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
LoLHunCsirke
tag
válasz jano_77 #13124 üzenetére
Századozni szoktál? szerintem sokat javulna a wr, ha találnál 1 normális csapatot. Mi csak nemrég álltunk össze közepes századozni, és a csörcsilemen elég brutális a javulás , a kv-1s se rossz, csak azt kevesebbszer vittem be. [link]
és, ha már kellőképp összeszoktunk, akkor irány a bajnok századTinkeringAboutYou!
-
Enzolord
addikt
válasz Eagle16 #13126 üzenetére
Én is gyúrok a T62a-ra, még 100k tp, de a batchat sose lesz meg, max ha lesz rengeteg freem..
a Lorryról nem hallok sok jót, és az amxek sem fekszenek..
A Heavy vonal jobban megy, bár egy kicsit keveslem a top ágyú 4es tárát, de hát ez van..(#13127) pws az a baj, hogy ezzel a hozzáállással a többiek játékát cseszed el.. Igen, rengeteg a noob, én mégis megpróbálom végigtolni, anyázva küszködve, de megadva a tiszteletet a nooboknak, a játéknak, a csapatnak.. Akkor is, ha jópáran nem érdemlik meg..
[ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
válasz Eagle16 #13126 üzenetére
T110E4-re ne sajnáld a pénzt, baromi jó átütés, jó kemény az arca, !!!forog a tornya!!! (180° bőven elég), nagyot lő.
Van pár tier 10-es tankom, ami csak a garázsban porosodik, mert 1 éve nem mentem velük, de a T110E4-gyel ultrafun a játék. Amikor azzal megyek majdnem mindig a demage lista tetején vagyok.(#13127) pws
Ha látom, hogy sok a birka inkább kilépek és kezdek újat.
Na az ilyenért rövid úton bannolják az embert[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
pws
aktív tag
válasz jano_77 #13124 üzenetére
Szerintem ne húzd fel magad a játékon, annyit nem ér. Isten állatkertjében sok birka van, Random játékban meg mégtöbb. Engem nem érdekel a stat%. Ha látom, hogy sok a birka inkább kilépek és kezdek újat. 5-ből egy meccs jó szokott lenni. Végül is jó, izgalmas csatákat szeretnénk, nem millió lejátszott csatát.
[ Szerkesztve ]
-
Eagle16
addikt
válasz Enzolord #13123 üzenetére
Ha tudnád mennyi Tier 10-est fejlesztettem ki amit nem vettem meg
T110E5, T110E4, E-50M, Obj. 268.
E-100-ast, Is-4, Is-7-est eladtam mert nem vagyok egy nagy nehéztank játékos, közepesek és a TD-k jobban tetszenek.
Végigviszem az ágat, de a végén nem veszek Tier 10-est. Eladom a Tier 9-est, veszek egy Tier 5-6-ost, arról az ágról, berakom a legénységet és kész...így van elég kreditem egyéb tankokra, amiket éppen grindelek.
BatChat-em van meg T-62A-m mert jó velük játszani, de nem sűrűn veszem őket elő.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
virkir
veterán
válasz marked one94 #13119 üzenetére
Nem hiszem.
Szvsz talán vasárnap du. leghamarabb."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
jano_77
nagyúr
Alátámasztom....ugyan az az agyhalott társaság van mint tegnap is volt...csak tudnám miért nem lehetek ma a másik csapatban, hogy ne nálam legyenek a retardáltak?!?!? FUCK WG! Folyamatosan 40 vagy az alatti %-os csaták!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Enzolord
addikt
válasz Eagle16 #13122 üzenetére
Kifejlesztetted, és nem vetted meg?
Ez olyan, mint a Nyúl a legjellemesebb állat, egész nap ül a fűben, mégse szívja..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Eagle16 #13120 üzenetére
Nekem ahhoz még kell 200k tp.. Kicsit soknak érzem azt a 301k tp-t a kifejlesztésre..
-
Enzolord
addikt
válasz Eagle16 #13117 üzenetére
CSak arra írtam, hogy kínai ág még nem volt akciós... Volt Szovjet, Amcsi, Német, Francia, most Brit...
Ergo kínai következne a sorban..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Eagle16 #13114 üzenetére
Szerintem a Kínai heavy ág lesz akciós, az még nem volt...
-
virkir
veterán
válasz marked one94 #13109 üzenetére
Minek neked? Úgy sem játszol.
Amúgy meg jó lenne ha belehúznál."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Enzolord
addikt
válasz FoBCRaistlin #13111 üzenetére
High Five lesz az akció, gondolom, az 5ös tankok lesznek akciósak..
De csak egy tippLehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
FoBCRaistlin
őstag
Sziasztok,
lehet tudni valamit a hétvégi akcióról.
Más: Végre megvan a Ferdi 12,6-os ágyúja. Te jóóó isten mennyire imádom!
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Quan-Chi
őstag
egyszerűen nem lehet nyerni, 4.-et bukom VK zsinórba és úgy hogy magasan a top sebző vagyok, de egyszerűen egyedül ennél jobbat nem lehet elérni ... elbasszák a jó statom ezek a nyomorékok
süt a nap, megyek valamerre, nem idegelem fel magam még jobban ezen a ruszki gané játékon
[ Szerkesztve ]
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
csaabz
őstag
Nagyon jók!
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
-
bal8080
csendes tag
Sziasztok!
Lehet már tudni, mikor adják ki a T-34-3 prémium tankot?
ebből ért valaki valamit?
T-34-3bal8080
-
aginor
veterán
válasz Zeratul #13094 üzenetére
Tehát nem "pattan" le. Max annyi történhet, hogy a nem kedvező felület miatt nem alakul ki a reakcoókamra és az olvadt "töltet" "szétfolyik" a felületen. De igazából ez lényegtelen, amiért én szeretem a HEAT-et, az az, hogy a távolsággal nem csökken az átütése.
virkir: a HE hivatalosan is tud, talán 2 vagy 3 tapasszel ezelőtt volt a feature listában.
[ Szerkesztve ]
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
OberMotz
aktív tag
válasz mcwolf79 #13097 üzenetére
Ja a kupola nem túl acélos, de cserébe pontos és gyorsan tüzel. Messziről azért nem tudják olyan könnyen szétütni és elég szépen le lehet bontani nagy tankokat is. Amcsi oldalról a T28 Prototype-nál tartok, az is kedvenc. Legnagyobb kedvenc persze a T40, meg a troll SU-100Y
-
Macka
veterán
Én ma reggel óta nyomom E75-tel, és nem sikerült nyerni egyet sem. Kb. 20 meccs alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- Háztartási gépek
- VoLTE/VoWiFi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest