- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
grex4
aktív tag
A domination játékmódban a kezdők legalább megtanulhatnak célozni, trackelni, menet közben átütő találatot leadni stb. Meg lehet tanulni a páncélhasználatot, helyezkedést, és nem utolsó sorban a legnagyobb herce-hurcaság közbeni koncentrációt. Érzésem szerint a játékmód bevezetésekor az is közrejátszhatott, hogy az OP-nak vélt tankok minden gyenge pontját rommá lehessen tanulni, amitől az emberek nem tartják majd annyira OP-nak.
Bár, a T110E5 nagyon kilóg a 3 tank közül. Azt le kellene cserélniük másra. pl. egy IS-7-re.üdv
-
grex4
aktív tag
válasz Kean_Sorbo #93592 üzenetére
A legfontosabbat kihagytad, hogy a pályák döntő többsége alkalmatlan is a light tankoknak. Vagy túl kicsi, túl városi, nincs fedezék/bokor, ha spotolsz sem tudnak rálőni a társaid, mert folyamatosan javították a jó spot helyeket. Jelenleg t9-t10 medeknek áll a világ, vagy a gyorsabb heavyknek. A light tankok álma az Malinovka csak, és kb. minden 100 meccsre be is adja.
Amúgy látom, szereted a TD-ket
üdv
-
grex4
aktív tag
negyedjére (legelső 4 game) még poén volt Ensk-en kezdeni vele de most már qrvára kezd elegem lenni. Ilyen egyszerűen nem létezhet.
Kilencedikre végre nem városi mapot kaptam és végre felcsillant a remény...
üdv
-
grex4
aktív tag
sziasztok!
Másfél évet kihagytam a játékból és mostanában újra játszogatok, elég érdekes lett a játék ennyi idő alatt.
Először is mi a franc lett az artykkal? Írtózatosakat sebeznek t8 fölött, kv4-emet 2 lövéssel kiszedik ami régen nem fordult elő, m103-amat egy hitelte egy t92 múltkor. A másik ami durva, hogy simán megvédik magukat, valszeg a splash dmg-t emelték meg, de régebben nagy szerencse kellett egy artynak, hogy kiszedjen közelről bármit is. Most meg 2-3 arty-nak van még esélye nyerni 2 tank ellen.
A másik meg a nerf, t40 látótávjának annyi, hellcat meg lassabb lett mint egy kv4. Mintha a light tankok lassabbak is lennének, mint régen. Úgy érzem én legalábbis. Nem is nagyon tudom, melyik járgánnyal akarok játszani, régen is inkább a kellemesekkel játszogattam, amivel megfordítható volt egy csata. Noobok maradtak, értelmes platoonban továbbra is sima ügy lehozni egy meccset. Igazából a játék lényege továbbra sem változott, OP tankok elérése a cél, és mire elkezded élvezni, nerfelik a fenébe. És még fizethetsz is érte.
üdv
-
grex4
aktív tag
üdv
-
grex4
aktív tag
Jacktor mod pack-ban vajon mi tünteti el a fejlesztési fát és a tank fejlesztési lapját? Nem találkozott valaki ilyennel? Megnyílik de üres.
üdv
-
grex4
aktív tag
Az idegeimen táncol mára a játék, de ez az ltp elmehet a retkes k ayába. Soha nem bannoltak, kék sem voltam soha, de tényleg olyan bazi nagy kérés hogy eltakarodjon előlem egy light tankkal????
próbáljuk balról..
majd jobbról..
na talán középen menni fog...
bssza meg.Igazi kis gyöngyszem lehet a való életben is, ennyi aggyal nem tudnék átmenni egy zebrán...
üdv
-
grex4
aktív tag
válasz bigobert #64892 üzenetére
én most toltam malinovkát kv-4el. (első lépés amit tehetsz hogy hátragurulsz mert a szomszéd városból is észrevesznek, majd 2 perc eltelik mire elfordulsz, utána 5 perc mire elérsz a célhoz, de akármilyen jó a páncél szétlyuggatnak, ha észreveszel valakit indul a 3-4mp célzás majd a 175pen és a tier 9 armor effektus) érdekes hogy kv-4el még nem jártam városi pályán, mocsarat nagy nyílt pályát látok vele csak, 350m látótávval és stock ágyúval 9ből 2 átütés... az amx 1390-el 10ből 9szer városba dob be, kezdéskor átlátok az ellen bázisára, kicsit sem feltűnő a wg rendszere. Mindig csata indításkor elgondolom hogy az adott tankkal melyik pályára ne tegyen be, és oda is rak 70%ba. (statisztikások kiszámolhatják ennek az esélyét, írják le és dobják ki.) Pedig bőven lenne lehetősége randomolni, mert van rengeteg pálya.
Elképesztően nem vagyok szerencsés, jaj akarom mondani random és rng.
üdv
-
grex4
aktív tag
Szar tankot kerestek? tessék
ezt semmi nem menti meg, egyszerűen mindenben rossz.
üdv
-
grex4
aktív tag
tud valaki nekem linkelni egy működő zoom out modot ? olyat ami madártávlatra zoomol nem ki a zoom in-ből.
köszönöm előre is!
üdv
-
grex4
aktív tag
válasz #43783936 #63253 üzenetére
Nincs ST-1, de lesz nemsokára. Megvettem az IS-8-at, pöppet nagyobb a camoja meg ha top tank leszek tán több esélyem lesz a győzelemre. köszi a válaszokat.
HáGé: nincs egyik ágról se semmi, most gyűjtök gyorsan lóvét modulokra és tesztelem a verdát.
köcce[ Szerkesztve ]
üdv
-
grex4
aktív tag
Sziasztok!
Is8 vagy Lorraine a jobb? Tudom hogy én döntsem el etc, de melyik a jobb? Nincs lóvé csak egyre most.
A következő 10es verziójuk meg mindkettő fantasztikus lenne, harcmodor is fekszik.Ez az amx13-90 meg egyre jobban bejön, tán mondhatni a legjobb tier 8as, ha nem ilyen pályaválaszték lenne és bírnám kredittel.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
grex4
aktív tag
Meik az a software ami a wot mappából beolvassa a tankokat és a páncélvastagságot színekkel jelöli?
modulokat ilyesmit is jelzett, meg eltávolíthattad a tornyot láncot stb... nagyon nem találom.
megvan! wot tank viewer
azér köszemre: köszi, megnézem azt is... igazából azér keresem mert nagyon lyuggatják a kv3-am tornyát és kezdem unni. Tudom nem nagy durranás, de egy is6 ne lője be 5ször egymásután.........
[ Szerkesztve ]
üdv
-
grex4
aktív tag
Muszáj megmutatnom ezt a meccset, minden scout álma Malinovka pályán. Délről indultunk, mentem volna a tökéletes helyemre de két 13-90 is volt ellenünk, így próbáltam a csapatot orientálni, hogy célozzák be a másik oldal superbokrát, de nem sikerült kilőniük. Ezen oknál fogva ugrott is a tank ászom, de ettől jóval izgalmasabb meccs lett.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
grex4
aktív tag
-
grex4
aktív tag
sziasztok.
történt valami grafikai változtatás az elmúlt 10 hónapban? Akkoriban hagytam abba a wot-ot és ma bátorkodtam elindítani de egy förtelem hogy néz ki. 25% textúra csomaggal, minden a minimumon és állandóan belaggol. Akármi történik a játékban, megakad. Simán futott a játék akkoriban, 1280as felbontással, látótáv maxon és egy-két csúszka feltolásával. Most egyszerűen nem tudom beállítani, hogy játszható legyen. Pinget látom megtriplázták és a főmenüben tankváltáskor is tölt vagy 10mp-et
üdv
-
grex4
aktív tag
De ott még van némi remény, ezt viszont be kéne zárni valahova...
Nem hittem a szememnek mikor megláttam ennyi csatával a háta mögött pz4-el kempel Redshire-n az eggyes bázis melletti hegyen...
[ Szerkesztve ]
üdv
-
grex4
aktív tag
válasz Don Vittorio #20530 üzenetére
simán csak érzi a játékot és főleg a terepet. Gyors tankokkal játszik, nem restell goldra váltani és nem hősködik. Ha meglátnád te is kivégezhetnéd simán, nincs vele egy isten se csak úgy mozog hogy ne tudd megtenni. Tornyot mutat főleg és azt is követhetetlenül látod, szal balra-jobbra mozog és nem tudod becélozni.
viszont mókás látni hogy 5400 nap van hátra a prémből
üdv
-
grex4
aktív tag
-
grex4
aktív tag
-
grex4
aktív tag
válasz PAtr0n #20166 üzenetére
Hát pedig bármely programozó tanonc 5 perc alatt jobbat farag. Mindenki arról vakerál hogy na majd sokat kell várni a csata indulásra, arra már nem gondol hogy a 30 rendelkezésre állót kell csak jól elosztania nem kell bevárni több tagot. Amit említettél 5 heavy-t mekkora intelligencia szükséges vajon hogy 3-2 felé ossza?
Top platoont top platoonal dobja össze és sorolhatnám amit egy fáradt pénteki hajnalban a wc-n ülve is kitalálok. Ostobák ezek a WG-nél de nagyon, hihetetlenül ostobák.Nem érdekel mára a játék, ilyen fosoknak én nem nyerek meg meccset. Úgy indítja el a játékot hogy na majd neki ezt is megnyeri valaki hát nem adom meg nekik az örömöt.
üdv
-
grex4
aktív tag
na erre magyarázatot kérek!
és erre.Ilyenekkel hogy kell nyerni aki sokezer csata alatt tier 7ben aggat a kurvakemény 30 valahány átlagsebzésével? Körülbelül 5 meccsel később fogja leadni az első sikeres lövését a retardáltja. Fel nem tudom fogni mit képzelnek ezek a tetvek a játékban. Fele banda vérvörös, három tagnak van összesen 28 wn6-ja, maradék is 1-200-al rohangál és ezekkel kell nyernem egy nap 15 ször? Tier 8-ban mindenben első vagyok tier 6os tankkal, mégis mit kell még tennem a győzelemért??? Szégyen és gyalázat ez a játék, ami ebben megy az épeszű embernek nem való. 30 killt pár meccs alatt összelehetett kaparni de ez a 15 win már sok ebből a szarból. 3 napig nem játszottam és 1 győzelemre vagyok a 15-től ma de nekem itt volt elég.
üdv
-
grex4
aktív tag
Csúcson kellett abbahagynom
[ Szerkesztve ]
üdv
-
grex4
aktív tag
válasz #35692544 #19572 üzenetére
Jó lenne ha vége lenne már a szülinapjuknak és az iskola is végre elkezdődne mert már fárasztó a sok agyhalott. Ma már az 50k xp-t sincs türelmem összeszedni és a hétvégi event is egy rakás..
3-4000 wn7-el is vesztünk, felét spotolom másik felét lesebzem de a sok barom a mező közepén neki áll lövöldözni persze oldalával az ellenfélnek így többet árt a spot mint használ a sok pisisnek.Pearl riveren egy növény beszól hogy senki se menjen át a hídon a szurdokba majd egy idióta m103 keresztbefordult és 10-en ott tülekedtek, tán még esély is volt a győzelemre de én otthagytam őket a fenébe.. pár perces csata volt az egész, ellenfél meg biztos pislogott mit keresek m103-al top tankként fennt a hegyen...
reklámba meg hazudozzák hogy játsszál 60 millió játékossal, ja 1 millió retardálttal 60 szor...
[ Szerkesztve ]
üdv
-
grex4
aktív tag
válasz PAtr0n #19295 üzenetére
Már nem akadok fenn a százalékos xvm esélylatolgatáson mert egy sima számtani közép az egész, simán csak hirtelen ezt a képet találtam a MM legtöbb hibájának egyidejű bemutatására. Túl sok hiba van benne, vagyis inkább nem továbbfejlesztés. A retard platoonok-kal az a baj hogy a rendszer engedi, még boldog is lennék ha értelmes játékosok hoznak maguknak scoutot de ez nem jellemző.
Inkább az olyan dolgok zavarnak mikor 4 hellcat ENSK-en egyenértékű 4 heavyvel, vagy mint a képen nulla heavynk van. Másik favorit mikor a tier 7es arty-t Himmelsdorfon nálunk kiegyenlíti 3-4 kis artyval. Náluk egy tag ér semmit, nálunk kapásból 4. Heavy tankot medekkel ne helyettesítsen, inkább dobjon helyére TD-ket. Múltkor volt egy meccs El Hallufon tier 7 és tier 6 arty top tank mindkét oldalon, én képviseltem az egyetlen T5 heavyt és mennem kellett volna de gőzöm sem volt hova, mert ha mellé is lő két tank mínusz. Ismét egy tíz perces programozás a megoldás csak valahogy elfelejtődik WG részről. Ezekkel a hibákkal már megtanultam együtt élni, csak azért ne jelentsük már ki hogy ez így teljesen rendben van.[ Szerkesztve ]
üdv
-
grex4
aktív tag
jobb később mint soha, csak megjött a vasárnapi 16 órás QR kód. Már csak a luchs hiányzik
Good morning,
thank you for taking part in the World of Tanks QR code activities during Gamescom 2013. The success of the activities was so huge during the last QR Code session, that we litterally ran out of codes at Gamescom. We have now credited your World of Tanks account with the missing 200 gold.
We hope you will continue to enjoy World of Tanks!üdv
-
grex4
aktív tag
Érdekes hogy a Jagdpanzer IV.-hez nem nyúlnak, siralmas az a páncélvadász. Harcmezőn se látni ilyet csak aki grindeli, ha meg látod se ér el sok mindent.
VK36 tornyát látom szétcseszik rendesen, meg minden német kap gun depressiont is. Azért a Tigrist eléggé mindenben módosítják, ebből látszik hogy egy rakás fos volt. Minden statban elmaradt a hetes heavyktől, csupán a noobok tudtak vele több lövést leadni mert volt penje.
Viszont meglett a Tiger 2, jó lenne kipróbálni de azon gondolokodom meg-e várjam a patch-et ?
Tiger 2-t patch után a stock 88 mm-essel vajon jobb használni? nagyobb a dpm és így is úgyis weakspotot kell lőni már.üdv
-
grex4
aktív tag
válasz hfrici #18789 üzenetére
helló.
mihez kellett ennyi gold ammo?
replay?amugy grat. jók az ilyen körök t-29el, régebben hasonlót sikerült összesebeznem tier 8ban és oda sem kellett gold.
üdv
-
grex4
aktív tag
Gondoltam hogy nem lesznek ma már kódok. Mekkora pitiáner egy banda, chaten még a modok hitegették a nézőket hogy lesznek még azt nesze, hazudoztak. Azt most 10 locustot osztogatnak chaten hogy ott tartsanak valakit még, szégyen ismét WG.
üdv
-
grex4
aktív tag
szakasz vki? képtelenség egyedül lehozni egy meccset, feltűnően sok a retardált fallosz.
diospite
üdv
-
grex4
aktív tag
válasz forras2 #18010 üzenetére
én meg nem mondom neked melyik nemzetért melyik cucc jár de amint kilősz a nemzetből egyet, megkapod az energiaitalát naponta egyszer. Depóban én is kerestem a brit cuccát és be kellett kapcsolni a nem kompatibilis tankok pipáját mert amúgy nem láttam. ha nincs meg akkor passz piros.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
grex4
aktív tag
Holnaptól lesznek még eventek!
féláras felszerelés juhhéyüdv
-
grex4
aktív tag
üdv
-
grex4
aktív tag
Tudja valaki hogy mikor lesz javítva ez a tárgyak sziluettje mögül lövéskor eléd csapódó lövedék bug? Tökéletesen a célkeresztben van az ellenség, és magad elé lősz. Minden pályán egy csomó helyen előfordul és ilyenkor ki se rajzolja az ellen körvonalát. Egyik pályán a fél tankomat ki kellett dugnom hogy tudjak lőni ami qrva zavaró. 2-3 peccsel ezelőttig nem volt ilyen! gondolom tudjátok miről beszélek..
Sanya: nincs magas szintű td-m, de valszeg venti helyett álcaháló és periszkóp illik. Ha jó a töltés akkor töltésgyorsító helyére tenném a ventit, persze csak akkor ha nagyon jó az álcád hogy maxos legyen.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
grex4
aktív tag
-
grex4
aktív tag
Ezt kérlek senki sem fogja tudni neked megmagyarázni, én akárhogyan is próbáltam lelettem ugatva. Nevezzük szopóágnak amikor bármit csinálhatsz, a gép veszítésre ítél téged. Megmagyarázhatatlan a jelenség és statisztikailag is képtelenség az egész. (Ma egy kezemen megtudom számolni hányszor volt 50% feletti esélyem 44 csatából.... random mi)
Ja és itt a fejesektől ne várj mást, kétszer annyi időt eltol azzal hogy belédkössön mint hogy elolvassa értelmesen a kérdést.
üdv
-
grex4
aktív tag
Nincs kedvem visszakeresni honnan emlékeztem rá de ha rosszul emlékszem akkor bocsánat a szakaszos winrate-el kapcsolatban.
Igen, igazad van abban amit leírtál, ezért van neked mindig igazad, mert nem arra válaszolsz amit írok.
Nagy számok törvénye alapján lehetsz legalul, legfelül és középen ugye ha random ugyanannyiszor. Így mégis 45% körűlről indulsz akármit is rontasz el és akárhányszor. Tényeket nem lehet felhozni mert sose teszik közzé a statisztikákat (nem véletlen), ha mégis megtennék látszana minden. Sértődött meg sose szoktam lenni és nem is leszek mert kinőttem már rég. Egyszerűen rámutattam hogy akármit is mondok nem véleményként lesz felfogva, hanem 15 éves trollkodó "rinyagép"-ként.vhw részemről lezárva, tekintsd tágytalannak az eszmefuttatásaimat ezentúl, töltsd el hasznosabban az erre szánt időt.
Stauffenberg: Szóval nem állítottam hogy kereskedelmi diplomám van, fogalmam sincs mi van a háttérben ezért írtamhogy "egyszerűbb arra gondolni" de lehet bármi más.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
grex4
aktív tag
Minden topicban vannak házmesterek, soksok hozzászólással, középkorúként akiknek mindig igazuk van és az utolsó szó is az övék. Minden témában kötelezőnek érzi a kontrát, megmutatni a másik oldalt még akkor is ha 10 emberből ő látja így egyedül. (ezt hívtam múltkor wg hívőnek..)
pont ezaz hogy a csaták döntő többségében tettél annyit a csatához hogy ne csak 10-zel nyerjél többet.
60-65%ot szakaszban egyáltalán nem nagy művészet elérni, ezt írtam is hogy nincs megállás.
egyedül is ellehet de rendkívül kivételes tudással, lehet találni ilyen formát. (elenyésző ember képes erre)majd ha be lesz vezetve a szakasz nélküli winrate amit wg ígért akkor fog látszódni ki igazán jó játékos.
Nem várok választ a kommentemre, főleg nem kiragadott és kifordított félmondataimra kötözködésekkel tele. Múltkor is kaptam egy hasonló választ amire válaszoltam privátban, ott sem tolongtak az érvek.Ha random a csapateloszlás, akkor egy ember köbö 1/15-öd részben képes elrontani a csatáit, 0 teljesítménnyel kábé 45%ról indul. Ennél kevesebb winrate-hez csapat ellenes teljesítmény kell.
üdv
-
grex4
aktív tag
nem értem miért nem vettétek eddig is evidenciának a manipulált MM-et, már akkor lebuktak mikor kijavították jó pár peccsel ezelőtt hogy a hármas platoon ne mindig top tegyen. Azzal már nem tudott mit kezdeni a bugyuta MM-nek álcázott válogatósdi. Semmi köze ennek ahhoz hogy mennyit fizettél, sokkal egyszerűbb arra gondolni hogy a boldog játékos nem fizet boldogan ezért cumiztatni kell. Már pedig a MM ezt teszi. Ha top 2 sebzőben/killben miegymásban vagy a csata végén és vesztesz sorozatosan azt ép eszű ember is belátja hogy képtelenség. Ha random, akkor pont annyi az esélye a jó csapathoz mint a rosszhoz, sőt tán exponenciálisan csökken annak az esélye hogy legközelebb veszítsél. Ahhoz pedig hogy tegyük fel 10szer veszítsél egymás után (és itt már qrvára lényegtelen mennyit teszel a meccshez) lényegében 0, és mégis folyamatosan előfordul. Nem az van hogy 100 év alatt egyszer egymás után 20 feketét kapsz roulett-be, hanem folyamatosan előfordulnak az anomáliák amire már nem magyarázat a randomitás. Bármekkora winrate-et el tud érni 3 unikum játékos, ugyanis akármekkora fos csapatba is teszi a MM, képesek lehozni míg te maximum pár százalékkal tudod feltornászni a winrate-ed. Pedig ha random a dolog, akkor te mint kiemelkedő játékos (egy noob helyett) sokkal többet teszel a csatáidért ezért nyíl egyenesen mennie kéne a winrate-nek is. Azt már nem említem hogy a játék szinte minden területen a noob-okért él, ezért a MM-nek is melléjük kell állni mert ő nem veszíthet túl sokszor mert nem fog fizetni. Kérdem én, ha egy bot ugye 45% winrate-et generál míg te top 2 sebzőként tfh 1500wn6-al mindent megtéve a meccsért csupán 55%-ot akkor hogy is van ez? Erre nincs magyarázat.
Ugye a célzókörön belül hova megy a lövedék az random, ezt talán egy peccsel ezelőtt átváltották a gauss görbéről. Míg egy szikla mögül ki lóg egy ellenség valaga és spottolva van 3ból 2szer jobb esetbe eltalálod. Amint nincs spottolva már sose fogod eltalálni azt a pontot, hívhatnánk rásegítésnek is. Létezik ilyen ha random?
folytathatnám a sort, nem kell ehhez matematikusnak lenni hogy észrevegye az ember hogy az ég világon semmi sem random. A számítógép nem fogja feldobálni a játékosokat, összekeverni és szétosztani 50-50%ban. Meg kell neki mondani hogy mi szerint dobálja szét! Diablo 3-ban is dettó ez volt a helyzet, de ezt már sokszor leírtam.xvm nélkül 2 dolgot bőven elég átfutnia a gépnek és garantáltam úgy dobom szét a csapatot hogy tudom melyik fog veszteni.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
grex4
aktív tag
válasz PAtr0n #16128 üzenetére
Sajnos a pz38na az egy scout, tier 8ba simán mehet, általában a light tankok kapnak ilyen besorolást.
Szerintem keress pár OP tankot és nyomulj azokkal, jön a tapasztalat, kredit miegymás. Tier 3al nem bonyolult a tier 5öst sebezni, kv1 lehet maximum gond de akkor állj tovább vagy lődd be az arany lőszert. Alacsony tierben olcsó és akár több bevételed is lehet mint nélküle. Ha az xvm jósol vmi 50% esélyt és egy rakás fos tankban ülök, szó nélkül puffogtatom a gold ammót, bőven megéri. Ha meg berongyolsz az ellen közé mint scout akkor legalább várd meg míg a csapatod elfoglalta a helyét mert menet közben nem fognak lődözni a pálya másik felébe.Top tankként sem túl jó a helyzet, mert mindenki tőled várja a megváltást. Ha meg elmégy az egyik irányba, evidens hogy a másik szárny elesik. Én pl utálom ha nehéz tankkal top tank vagyok...
Lehet be kellene szereznem pár közepes tankot, egész mókás velük a játék.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
grex4
aktív tag
Belogorsk pályára mi a taktika?
ma 20%ban oda dobott be és alacsony tierben még mókás de tier 9-ben már nem annyira. Északról nyert már valaki? Ugye a pálya másik végében kezdesz és nincs idő átérni a bázist megvédeni mert szétkapnak középen mert délről csak felmásznak a saját hegyükre és ennyi. Semmi fedezék sehol, a hegyekről meg nem látni el sehova csak a kószálókat lehet szétlőni. Ráadásul a hegyeken sem tudsz csak egy pontig eljutni mert onnantól a hegyen sincs fedezék. Messzemenőkig a legszarabb pálya amit kreáltak ráadásul ez is ilyen óramutató járás féle pálya ahol mindenki egy irányba mehet, ott áttör és kergetik egymást körbe. Közbe meg átlövik az egész pályát ha van spot.
Azt már nem is mondom hogy gun dep nélkül baxhatod.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
grex4
aktív tag
válasz #35692544 #15777 üzenetére
http://www.vbaddict.net/ bekapcsolt dosszié feltöltéssel meccsenként kiírja a wn7-et, igaz hogy ez nem wn6 de csak kicsit tér el tőle. Sebzés nélkül semmittevéssel 260 a wn7-ed.
3000dmg M6-al 4500 wn7-et irt, szal mókás.
myckey: minden hétvégére lesz vmi jó dolog, végig ünneplik a hónapot.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
grex4
aktív tag
válasz Diarmand #15731 üzenetére
Már nem, minden xp beleszámít, prémium is. Nekem tegnap kerek 50k-ra megadta a http://www.vbaddict.net/ szerint. Sőt valszeg a missziókat is beleszámította de ma már nem.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
grex4
aktív tag
Heavy contest eredmények kiküldve.
Pénzügyi Tranzakciók.
Dátum: 2013. július 31. 15:40:29
Aranyat kaptál: 3 000üdv
-
-
grex4
aktív tag
válasz AlexWolf #15053 üzenetére
Srácok, komoly bajok vannak az értő olvasással és látom kötözködni is sokan szeretnek.
Kérésed első felére: A lényeg nem a kisebbségben lévő hülye gyerekek sírásán van, hanem a vállalatuk undorító hozzáállásán.
Második felére a válaszomat még idézted is: Ezzel még önmagában nincs is probléma, de szintén gusztustalan)
dorka16: Linkelt replay-eidmindig megnéztem és egészen jól is tolod de valszeg nekem írtad amit írtál.
Első 4 kijelentést nem tudom hova tenni mert nem a játékkal van probléma, evidens de nem témábavágó.
5. Igaz, de várni joga van mindenkinek. Többi észrevétel is evidencia, de nem tudom hova tenni.üdv
-
grex4
aktív tag
válasz Bingisz #15030 üzenetére
Jól mondtad hogy mellette és nem miatta. Sőt nélküle, jobban ömlene.
Eltaszítani meg eltaszít nagyon is sok embert, hidd csak el. (59k oldalletöltésnél jár a most hétvégi munkájuk gyümölcse)psycroptic: Igen, rémlik valami. Nem érdekel mekkora nyereségük van és miből, egyedül a hozzáállás undorító a komplett vállalati részről. Nagy cégek sajátossága, főleg a monopóliumoké. Csak sajnos nem fogják fel hogy sokkal olcsóbb megtartani az ügyfelet mint szerezni...
üdv
-
grex4
aktív tag
válasz Bingisz #15019 üzenetére
Amennyiben ezért kapom a fizetésem, akkor 10. alkalommal is megteszek mindent hogy kielégítő választ adjak. Szerintem az ilyen válaszok több embert taszítanak el, mint megtartanak vagy vonzzanak.
jimmy74: Tegnapig tartott az akció, ezt tegnap az utolsó órákban ki is hirdették a cikkben, sőt ventiből is kettőt szerezhettél ha vasárnap délután előtt megvolt az egyik mert azt is nullázták.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
grex4
aktív tag
válasz AlexWolf #15013 üzenetére
Ismét jött a Wg hívő kontra....
Itt nem arról van szó hogy sokan akarnak type-ot és akkor tegyék elérhetővé nekik, vagy hogy op egy tank és nerfeljék. Arról van szó hogy a játék készítői telibefossák a felhasználókat. Ez csak idézet amit a srác linkelt, vannak mellette cifrább mondatok is. Többek közt olyanokat nyilatkozott hogy jelenleg túl sok kredit/arany van a játékban és a Heavy contest eredményeit a számításaik szerint fogják kihirdetni, ami jelenleg nem az érdekük. Feltehetően EU-ban túl sokan fizetnek a játékért ezért meg vannak elégedve Eu-val úgy ahogy van, ezért nincsenek jó eventek, és ezért kell 5ször többet küzdeni egy hétvégén ugyanazért a nyereményért mint más régiókban. (Oroszoknál 15 győzelem kellett egy nap prémiumért...)A lényeg nem a kisebbségben lévő hülye gyerekek sírásán van, hanem a vállalatuk undorító hozzáállásán.
Azt is nyilatkozta hogy direkt vannak túl erős tankok, hogy mire elérik a felhasználók és minden aranyat kinyertek az adott ötletből, nerfelik és kreálnak másik top tankot. (Ezzel még önmagában nincs is probléma, de szintén gusztustalan)
[ Szerkesztve ]
üdv
-
grex4
aktív tag
Nem egyszerű ez az ARL 44, tier 6 os és 70.000 xp kell hogy fullos legyen utána meg 50.000 a tier 7hez. Ez kicsit durva.... Szóval van 15k xp-m, motor legyen belöle vagy a 90mm-s top ágyú? Motor rengeteg lóerőt ad, de lenne még rádió is nomeg az ágyú sem árt lassan. Vki?
üdv
-
grex4
aktív tag
válasz olcsii #14790 üzenetére
Hivatalos fórumban nagy a felháborodás mert ismét elb@sztak amit lehetett és teljesen máshogy számolta az xp-t mint amit kihirdettek.
Szal tennap délután állítólag kijavították (Vasárnap délután lol...) és reset-elték az addig gyüjtött xp-t szal mindenki kezdhette elölről. De semmi para mert egy egész nappal meghosszabbítják a "mission"-t (korrekt ugye, kedden mindenkinek van ideje grindelni) bár azt sem voltak hajlandóak közölni hogy a mission alatt mit értenek. Érdekes az egészben hogy sehol nincs hivatalosan semmi leírva, eddig a percig sem javították az event kiírását, szóval senki sem tud semmit. (Oroszoknál elvileg ugyanez az event és náluk érdekes működött rendesen.)Én neki sem álltam ennek az egésznek 100 forintért nem lettem volna hajlandó ennyit játszani, még az 50 kill sem mozgatott meg.
No nem mellesleg Heavy contest eredmények sehol sincsenek, ismét egy hazugság wg részről.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
grex4
aktív tag
válasz PR0JECTNR56 #14566 üzenetére
4%? Az max század.
Én 10ből 9et nyertem ma, nem is erőltettem tovább mer tudom mi lenne a vége...
üdv
-
grex4
aktív tag
válasz kirjak #14470 üzenetére
Jaj félreértés ne essék, nem én csináltam. Ez a srác néha szokott streamelni és az e-havi TD contest-re feküdt rá. Tier 4-7 között vannak top eredményei, eszméletlen köröket ment és garantált aranya lesz ebből de szerintem Type-ot is nyerni fog.
bullseye: Ha az ellennél nincs poroltó azzal nincs soha semmi gond
üdv
-
grex4
aktív tag
válasz forras2 #14422 üzenetére
Elindult már a fórum.
2699 alap xp Hellcat-el Szerintem megvan a top 1 a Td-k közt.
üdv
-
grex4
aktív tag
válasz forras2 #14411 üzenetére
helló.
Jelenleg még a múlt havi nehéztank hónap eredményét sem hirdették ki (amcsikkal 1 nap alatt, oroszokkal 3 nap alatt végeztek nálunk 10 nap és semmi...)
Szal 1 hónap múlva tudod meg minimum hogy nyertél-e valamit de a hivatalos topicban találsz kiindulási alapokat mennyi is az annyi.Amúgy durva hogy a mai világban másfél napra képesek leállítani a weboldalukat, fórum még most sem megy. Diablo 3-ban 5 óra alatt üzembe helyeztek komplett szervercsoportokat...
üdv
-
grex4
aktív tag
ha jól értem szavaid akkor ha csengetnek vagy elkészült a kaja akkor te negyed órát (vagy a meccs végéig) képes vagy távol lenni a géptől, úgy hogy előtte 30mp-el indítottad el a csatát ? Napi 2 áram kimaradás vagy reset esetén meg nem hinném hogy 14 másik ember játékát akár elbaltázva játszanod kellene míg a problémád meg nem oldódik. Tekintve hogy nem köti ki senki az afk-t, ezért teljesen normális ha X ember a csapatban afk-zik. 15 fős csapatból ráadásul a hibátlan MM-nek köszönhetően te szó nélkül eltűröd hogy 1-2-3 ember a komplett meccs alatt a gépnél sincs? (Volt itt anno egy srác aki vadászott valamelyik Object artyra és ő mondta hogy több száz csata után lett kitéve, normális az hogy több száz csatán át ilyet megtehet bárki? és a másik 14 ember játéka?)
beküldöm replay-t látom te sem értelmezted megfelelően akkor leírom újra.
Valaki elkövet valamit (lesebzi csapatát, belök a vízbe, leláncol 4 embert, 3szor neked megy, kitol a fedezékből, utolsó tankként beugrik a vízbe miközbe esélye még lenne nyerni etc.), erről egy valaki küld egy replayt megindokolva a problémát WG-nek és ezután a rendszer automatán felfüggeszti a hibás embőc fiókját 1 napra. Ha a hibás embőc tudja hogy hibázott akkor leüli a büntijét, ha nem tett semmi rosszat akkor ő is válaszol bizonyítékkal a wg-nek hogy ő márpedig ártatlan és csak ekkor kell ránézni a replayekre hogy mi történt. Viszont ha bebizonyosodik hogy tényleg nem tett semmi rosszat akkor a feljelentő megy pihenni 1 napra. Ilyen következményekkel mint írtam, nem érkezne 100000 feljelentés csupán akkor ha a csapat kárára történt valami.Jelenleg a reportolás max a botokat szűri ki 100 afk csata után, ha egyáltalán lejelentik. Az összes többi report az égvilágon semmit sem ér. Bármit megtehetsz a játékban, bárkinek a szórakozását elronthatod bármiféle következmény nélkül, amíg nem lövöd ki úgy, hogy röhöghet a markában mert semmit sem kap érte.
(Tegnap verte ki a biztosítékomat mikor kv-1-et próbáltam harmadjára leduplázni, végre lett volna esélyünk nyerni MM-nek hála mikor is egy 3 fős platoon szitává lőtte a csapattársait hátul, 2 ember kékült be (feltehetően az a 2 aki kilőtte ezeket a barmokat persze) és a lehozható meccsemet 15v9-ről indíthattam el... vesztettünk) Egy ilyen parádé után senki sem kap semmit, max az aki kilőtte az ilyen barmokat. Ugyanis te szitává lőheted a csapatodat ha nem nyírod ki, leláncolhatsz akár mindenkit. (Innentől ugye lassabb a tank és lánc hp-ja is eltünik)Nem trollkodni akarok csupán 5 perc gondolkodás után létrehozható lenne egy olyan rendszer amiben mindenki jól érzi magát aki játszani szeretne!
04ahgy: Mint írtam, 5 vagy 8 jelentés azon a meccsen érne szankciót, ha te hyperszuper taktikával megnyered a meccset hol jelentene ennyi ember? Top tankkal bezúzol egy olyan sarokba ahol még golyót sem fogsz fel a csapatodnak, sőt egyértelmű hogy utolsóként halsz meg és max 1 lövést tudsz majd leadni arra már jelentkezne 5-8 ember.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
grex4
aktív tag
Ezt kérlek 2 perc alatt találtam ki de úgy látom túl gyorsan olvastad el.
-3nál több haverod nem lesz a játékban ugy hogy nem tudsz trollkodni
-nem kell sereg ember mindenki 3szor meggondolja hogy miért küld el replayt, és ha jogosan küld el auto 1 napos ban, ehhez elég egy kenyérpirító is.
-aki olyant tett amire vki képes a saját banját kockáztatva replayt küldeni wg-nek, arra igen is lehetne erőforrása hogy átnézze. Gyanítom nem sok ilyen érkezne.
-mint írtam tier 4 vagy 400 csata azt elég nehéz elérni 10 meccs alatt..am. peace. Mindenki jól járna.
Steelheart2: 30 mp-ig te szoktál úgy várni hogy a cső megsem mozdul? nem a test, hanem a cső... azért célozni kell meg a kéz is remeghet..
A kezdőkörbe gyanítom látta legalább 8 ember, aki klikkel egy reportra és másnap játszhatja a következő farm körét.
Gyorsan találtam ki ezeket, de egyáltalán nem elrugaszkodott ötletek...
[ Szerkesztve ]
üdv
-
grex4
aktív tag
válasz L-e-f-i-e #14132 üzenetére
Mibe tartana kitalálni egy bünti rendszert amit a felhasználók üzemeltetnének?
5 jelentés bekékül és kilehet lőni és még sebzést is kapsz érte. / meccs
8 jelentés aznapi ban / meccs
2-3 aznapi ban és örökre ban. Tartsa tiszteletben az ilyen hogy egy csapatjáték része, akármennyire is alul iskolázott degenerált menjen a helyére és tegye a dolgát. A csapat majd eldönti hogy helyesen teszi-e amit tesz, bokrokra nem kell annyit vigyázni... T4-től legyen éles a rendszer mondjuk vagy 400 csatától.2 meccsen kap afk-t aznap már nem játszik.
30mp-ig nem forgatja a csövét repül a játékból és fizesse a javítást.Akinek valami nem tetszik elküldi a replayt wg-nek (nem reportolgat és 10000 után egyszerűsítik) megindokolva és a replay beérkeztével 1 napos ban, ha a kibannolt tudja bizonyítani hogy ő nem hibázott szal vmit csatol, wg-nél felvillan a lámpa és belenéznek a replaybe és eldöntik melyiknek legyen több szabadideje.
A játék minden eleme a retardáltaknak kedvez ebben van a legnagyobb hiba, nincs még egy ilyen játék ahol ilyen hozzáállással/kapacitással ennyire lehet érvényesülni.
Csalódott sem lehetne az emberünk mert csapatjátékról van szó, fogja fel vagy nézze meg az ablakzsiráfba mit jelent ez a szó.
üdv
-
grex4
aktív tag
Kíváncsi vagyok már a Heavy Contest eredményekre nagyon.
USA 5 Millió játékost 1 nap kiértékelni, Orosz 15 Milliót 3 nap így az EU-t 2 nap alatt ki kellett volna már és 1 hét elteltével még mindig semmi... Ez már diszkrimináció
üdv
-
grex4
aktív tag
Anniversary Manoeuvres - Heavy Tanks Contest eredmények 1-2 héten belül lesznek kihirdetve.
Woah woah, the information won't be available right away. We need to pull the information from the database and then verify entries. It may take a week or 2 for the announcement and winners list. Rest assured we'll be working as quickly as possible to confirm the list of winners and get that on the portal. 07.14
Nem mellékesen az Amerikai eredményeket érdekes módon sikerült 1 nap alatt kiértékelni...
Amerikai eredmények hogy legyen mihez viszonyítani. 9-12k aranyam lehetne
üdv
-
grex4
aktív tag
válasz krisss93 #13276 üzenetére
Nem tudom miért nekem címezted de szívesen válaszolok.
Arra annyi a taktika hogy imádkozol hogy top tank legyél és akkor ledarálhatod a fél ellenséget. Tekintve hogy nem kell vele sok meccset menni szerintem megéri a muníció felét gold ammo-val feltölteni és használni, nagyon mínuszba nem tudsz vele menni. Gyorsan lő nagyon ha meg beforgatod akkor pattint elég sokat top tankként.
Amúgy tudtommal ennek a tanknak könnyített MM-e van szóval nagyon szarnak kell ahhoz lenni hogy ezt kapja
üdv
-
grex4
aktív tag
Skacok!
Más is kapott már klán meghívást a http://worldoftanks.eu -n? Ez divat mert semmi üzenet csak egy meghívó?
The Grand Lodge of Freemasons
Clan registered: 04.03.2013
Invitation received: 12.07.2013 23:12
Invitation valid: 19.07.2013 23:12Accept Decline
Tudok dönteni csak aszittem adathalászat de ez télleg komoly.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
-
grex4
aktív tag
-
grex4
aktív tag
csinálj akkor mellé egy res_mods/0.8.6/ könyvtárat és ebbe dobáld
XVM-et ha felteszed talán az hozza létre ha alapból nincs ilyen könyvtár.
üdv
-
grex4
aktív tag
válasz Gab_bee_tm #12988 üzenetére
értem és köszi.
Amúgy Gratula az oldalhoz, nem rossz[ Szerkesztve ]
üdv
-
grex4
aktív tag
válasz Gab_bee_tm #12978 üzenetére
helló.
Szerintem bedobhatnád az adott tankkal prémium nélkül elért max xp mennyiséget az oldaladba mert versenyeknél jó lenne tudni, és más oldalakon én még nem láttam.mefistofeles: Összefoglalót nyisd le és olvasgasd el az alapokat, ez a két videó sem árt. Tegyél fel egy weakspot skin modot meg ami kell és ha unatkozol nézzél pár stream-et. Ha már mindent értesz akkor szerintem mehetsz bőven feljebb. (T4-5) Streamekből eltudod lesni a tanktipusoknak ajánlott helyeket az adott pályára így élesben könnyebb lesz mert tudod hova kell menned. WotTankViewer-el alaposabban is megnézheted melyik tank miből áll sőt a sajátodat is meglesheted. Tankot forgasd be, biztos ami biztos és ha nem tankvadásszal játszol akkor ne a bázis bokrait védd meg hanem inkább a harcmezőn hullj el. Ha a komplett banda egy irányba indul el az már csak rajtad áll hogy velük tartasz potyasebzésért, vesztes körért és 100 xp-ért vagy beásod magad a másik oldalt és minimális esélyért de esélyért, a győzelemre.
üdv
-
grex4
aktív tag
Na gondoltam utánanézek én hogy melyik szerveren mi a helyzet retardáltság tekintetében és érdekes dolgot találtam.
EU-n a teljes játékosállomány mindössze 10%-a jár vissza, Oroszoknál 20%.
80% Eu-n Tier 5-nél abbahagyja.
Eu-n 88% 1000 csata alatti, oroszoknál csak 72%.
Eu-n 56% 200-300 átlag xp-vel rendelkezik, oroszoknál ez 39%
Eu-n 88%-a a játékosoknak 5 meccset sem játszik egy nap, szóval a csapat bokrai újratermelődnek.a legdurvább hogy a közel 10 milliós EU játékosállomány 20%-a a múlt hónapban regisztrált. (kép fenn) Igaz, hasonlóan kiugróan sokan regisztráltak a többi szerverre is feltehetően a nyár miatt. Rengeteg az újonc és rengeteg a retardált is, így számomra már világos hogy a csapatom 70-80%-a miért áll használhatatlan emberekből.
Egyáltalán nem értem egy cégnek miért az a koncepciója hogy minél többen regisztráljanak, hagyják ott a játékot és újratermelődjön a játékosállomány. Értem hogy nincs konkurencia de azért a 60 millió regisztrált játékosból (ami max 30) miért elég neki a 16% maradó játékos. Ráadásul a 16% játszó ember túlnyomó többsége idióta hiszen 300 átlag xp-t elérni nem túl nagy művészet.
Amúgy Amcsi szerveren sem túl rózsás a helyzet, de ott legalább idő előtt abbahagyják. Sőt részemről az eventek miatti sírást abbahagyom mert ilyen problémákkal küzdő játékosállományra én sem adnék jó eventeket. Az oroszok komolyan mondom megérdemlik a jó eventeket, szerintem.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
grex4
aktív tag
62-57-69-65-67-52-50-46 % winrate.... ki nem találjátok mely napokon volt a hétvége az eventtel.
Wn6 1600 és 2000 közt ingadozott. Semmi kiugró. De ami a hétvégén volt az egy rémálom.... komolyan elkezdtem gondolkodni hogy átcuccolok másik szerverre és letojom a 4000 csatám. Ennyi agyhalott nem létezhet a világon, ennyi aggyal nem lehet átkelni egy zebrán nem hogy eléljenek 10 x éveket.Direkt figyeltem hogy a percek előrehaladtával hogy fogy el a csapat, én még a frontra sem értem ki de már 3-7en halottak voltak. 5 perces csaták tömkelege, ez alatt az idő alatt kukáztam össze a sebzésem. Tucatszor el sem értem a helyemre már fordulhattam vissza.
T-32 vel 167%os sebzéssel 1400wn7el 18% winratem volt tegnap. délelőtt 7 győzelem, utána 20 vesztés egyhuzamban utána felváltva már helyreállt a MM.
Legalább ne csinálná ennyire feltűnően a MM amit csinál, mert azt gondolom a sok WG hívő itt nem gondolja komolyan hogy az égvilágon itt minden random? tfh ha minden random, akkor a nemzetek között a pontosságot mi befolyásolja? jaa hogy az randomabb...
Ja meg régebben itt valaki felhozta hogy a MM-be biztos nincsen az XVM és a wn6-7 integrálva szóval nem tud játszani a játékosokkal, adok pár tippet:
Stock tankok?
top platoon low platoon?
Meccsszámok adott tankkal?
200 csatás is-6 mint top?üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest