Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlexWolf
senior tag
csak egy alienware-s kódot lehet aktiválni/account?
(#90512) fradi81 köszi. ah, azok a régi szép idők amikor ez még nem így volt
[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
AlexWolf
senior tag
Hoi!
Kicsit megint tankozgatok, de egy csomó régen használt mod eltűnt azt éterben.
A legjobban a druid féle ikonmod hiányzik, amiben a heavy tankok pirossal, a med-ek sárgával, a light tankok zölddel, az arty-k lilával és a TD asszem kékkel voltak jelölve, és csak körvonalaik voltak, nem képek.Tudtok ehhez a kiosztáshoz/megjelenéshez hasonló ikonmodot ajánlani?
Baromira megszokta már a szemem.[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
AlexWolf
senior tag
válasz dorka16 #18031 üzenetére
+1
Az én feleségem sem szereti a szgépes játékokat, mégsem szól egy szót sem amikor játszok, mert az is én vagyok. Mondjuk még 3 hét és valszeg jóval kevesebbet fogok játszani, mert megszületik a lányom. De pár év (én kettőt tippelek) és együtt fogjuk nyomni a Borderlands-ot
[ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
válasz Angel1981 #17934 üzenetére
Néhány hónapja volt itt valaki, aki kb 100+ csatán keresztül azt csinálta (mivel egy bizonyos tank kilövésére hajtott), hogy belépett a csatába, és ha nem volt olyan tank az ellenfélénél, akkor ki is lépett és ment a következőbe másik tankkal. Na őt végleg bannolták.
-
AlexWolf
senior tag
válasz szbalogh #17898 üzenetére
Miközben fut a WoT alt+tab
feladatkezelő/folyamatok.
jobb klikk a WoT.exe-n, majd a az "affinitás beállítása"
beteszed a pipát olyan magra amelyiken használni szeretnéd, és kiveszed onnan a pipát ahol éppen van.
[ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
Én olyan videót láttam a jutubon, hogy egy kiskutyát elraboltak ufók aztán meg jól elvitték másik bolygóra, aztán meg ott 3 csöcsű nénik krokodilalakú tehenekből származó tejet adtak neki...istenuccse a jutubon volt ergo igaz!
-
AlexWolf
senior tag
Én abbahagytam megint egy időre a WoT-ot. Lehet megnézem majd a 8.8-at, de egyelőre értékelem, hogy nem idegeskedek (bár éppen a Borderlands 2-vel küzdök, ott is van idegeskedni való )
-
AlexWolf
senior tag
2 dolog.
1. Mi volt már megint? Pár napig nem vagyok és lemaradok egy jó kis szájkaratéról ?
2. Muhahahaha
-
AlexWolf
senior tag
válasz dfsz34 #15885 üzenetére
Az a baj, hogy semmit nem kezdenek a teamkillerekkel. Nem éri meg nekik.
Én többek közt ezért is hagytam abba egy időre. Most hogy itt a nyár az unatkozó gyökerek (tisztelet a kivételnek) nagyon sokan vannak.
Tavaly és tavaly előtt is ugyan ez volt. Ahogy viszont jön az ősz és az iskolakezdés, nagyon sokan abbahagyják, hála Istennek.AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
AlexWolf
senior tag
-
AlexWolf
senior tag
haj a régi szép idők, amikor még a gyorsított képzéskor a teljes legénység dupla xp-t kapott...
-
AlexWolf
senior tag
válasz szlovibuki #15385 üzenetére
meg.
pl a hivatalos oldalonbár az hogy valaki sok csatát játszott nem biztos, hogy azt jelenti, hogy jó is...bár EvilJoe annyira nem rossZ
-
AlexWolf
senior tag
válasz marked one94 #15348 üzenetére
Lehet kérnék egy siemka Maus-t
De még betegebb lenne, ha a "fehér kilőtt tank" modban lenne a kilőtt tankok színe piros-fehér
-
AlexWolf
senior tag
válasz marked one94 #15289 üzenetére
Te hülyébb vagy mint a sokéves átlag! És ez most dicséret Mester!!!!
Letölthetővé teszed majd?
[ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
válasz mefistofeles #15177 üzenetére
Azért van pár tank, ami annak ellenére, hogy tier2-es bekerülhet 4-es csatába. De ritkák mint a fehér holló.
-
-
AlexWolf
senior tag
WG hívő kontra... lol.
Éppen most fogom abbahagyni megint huzamosabb időre a játékot, mert unom.Amúgy akkor légyszi mondd meg, hogy mit kéne csinálniuk? Mi az a "sírásszám", ami után az adott fejlesztést el kéne végezniük...vagy úgy egyáltalán szerinted, hogyan kéne működnie a WG-nek, hogy megfeleljen a számodra?
Azt is nyilatkozta hogy direkt vannak túl erős tankok, hogy mire elérik a felhasználók és minden aranyat kinyertek az adott ötletből, nerfelik és kreálnak másik top tankot. (Ezzel még önmagában nincs is probléma, de szintén gusztustalan)
ÉS ez szerinted más játékokban nem így van? Ott van pl a WOW, ahol azért fizetsz, hogy EGYÁLTALÁN játszhass. Játszol mondjuk 2-3 hónapot, amikorra lenyomtad az összes instát, napi questet, akármit. Majd miikor éppen megunnád, megint beraknak néhány új instát, questet, akármit, ami miatt maradsz.
Így ehhez a ponthoz is kíváncsi lennék, hogy szerinted mi lenne a jó megoldás?..ja és azt is vedd figyelembe, hogy nem a Máltai Szeretetszolgálat fejleszti a játékot, hanem egy profitorientált cég.
-
AlexWolf
senior tag
-
AlexWolf
senior tag
válasz GrooveHero #14944 üzenetére
Ez de beteg
-
AlexWolf
senior tag
válasz Angel1981 #14896 üzenetére
A T34 amcsi tier 8-as heavy prémium tank tank régen nem prémium tank volt, hanem ha jól emlékszem tier 9-es sima tank.
Aztán amikor a T30-asból 9-es TD lett (előtte aT30-as tier 10-es heavy tank volt), akkor a T34-ből prémium tankot csináltak. Így akinek ki volt fejlesztve és a garázsban állt, annak lett "ingyen" egy tier 8-as prémium tankja.
sajna akkoriban még nem nagyon amcsi tankoztam, így erről lemaradtam. Viszont ismerek olyat, aki kifejlesztette a T34-et rohamtempóban, aztán prémium tank lett belőle, majd jól eladta.
[ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
válasz mefistofeles #14850 üzenetére
nem mindegyik
-
AlexWolf
senior tag
válasz marked one94 #14784 üzenetére
Sőőőőt, ha végre lesz Pimp my Tank lehetőség a játékban, akkor neked a tank teste piros, a tornya meg fehér lesz, a görgők meg arany színűek!
-
AlexWolf
senior tag
Úristen megint kezdődik!
-
AlexWolf
senior tag
Nem is annyira jó ez a hétvégi event....ennyi szerencsétlen balfax a hét közepén nincsen, most meg mind játszani akar. Mentem kb 10-12 meccset de olyan 2-ben sikerült csak nyernem. első 2-5 perc után általában a csapatom 2/3-a már halott, ellenfél meg csak 1-2 embert vesztett.
Majd kedden jövök.[ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
Na végre egy értelmes hétvége!
-
AlexWolf
senior tag
válasz vJokka #14400 üzenetére
Én ott szúrtam el, hogy nem kukáztam a pecs előtt a t-50-2 legénységét. Így most mindegyik olyan 85% körül van, kivéve a rádióst aki 100+-os már.
#14401) zozimoto Olyan tank amit csak bizonyos eseményeken lehet nyerni. Asszem talán valami fődíj volt ESL-en.
Valaki erősítse meg![ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
-
AlexWolf
senior tag
válasz GrooveHero #14375 üzenetére
gondolom mert tegnap történt meg a csere és akkor "született" meg a MT-25 statja.
-
AlexWolf
senior tag
válasz GrooveHero #14373 üzenetére
Gondolom mivel aT-50-2-t egy az egyben lecserélték az MT--25-re minden statisztikát átírtak rá. Mint ahogy a régi KV-3-as statisztika is átkerült a T-150-re, amikor az a helyére került, a KV-3 meg feljebb csúszott.
-
AlexWolf
senior tag
Nem tudom volt-e már de itt egy magyar oldal ahol egész jól össze vannak szedve a modok és verzióhoz vannak igazítva:
wothungaryA topic összefoglalójában nincs benne a link, valaki berakná?
-
AlexWolf
senior tag
válasz Djuree #14353 üzenetére
nekem is ez a bajom én druid tank ikon modot használok, mert hozzászoktam a színvilágához, és 1 pillantással fel tudom mérni az ellenséges erőket. De kb mindig 2 hét mire pecs után frissül...játszok vele 2 hetet aztán jön az új pecs.
-
AlexWolf
senior tag
-
AlexWolf
senior tag
válasz #43783936 #14186 üzenetére
A hófehérre festett tank egy mod, ami a kilőtt tankokat fehérre festi, hogy jobban lásd ha áll mögötte egy élő tank. Valószínűleg más is látta a fehér tankot, csak azért nem lőtt rá mert tudta, hogy halot.t
Ennek nálad kell fent lennie.#14187) mcwolf79 KV13-nak max 1120 HP-ja van, szóval más lehetett az
[ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
Jelenleg az AT-8-amon a 2. ágyú van fent. Borzasztó
Nyugtassatok meg, hogy az utolsó (vagy az az előtti) ágyú jobb lesz, mert ez a meggymag köpködő szinte semmit nem ér.I
-
AlexWolf
senior tag
Igazság szerint van értelme tartani legalább 2-3 hálót és periszkópot is. Mégpedig azért, mert ezek arany nélkül is leszedhetőek, és addig amíg az ember nem rak a helyükre mást (töltésgyorsító, célzásgyorsító stb,), legalább kap némi bónuszt.
-
-
AlexWolf
senior tag
válasz nihill #13649 üzenetére
én azt szoktam bírni, amikor egy halott osztja az észt, meg nooboz. Arra én azt írom általában, hogy halott embernek kuss. Be szokott jönni
[ Szerkesztve ]
-
-
AlexWolf
senior tag
válasz myckey #13533 üzenetére
Erről jut eszembe. tegnap kempinovkán a felső részről indultam, elmentem balra fel a dombra, majd mivel ott senki nem jött szembe a pálya szélén az ellenfél bázisa felé mentem.
Amikor a jobb alsó sarokhoz már közel voltam, elkezdtek körülöttem becsapódni lövések. na mondom ez meg hogy? lopakodok meg minden. sehol enemy. kicsit paráztam de mentem tovább. kiderült, hogy a sajátjaim eltévedt lövései csapódtak be körém (onnan tudom, hogy az enemy közül mindenki háttal állt, amikor bejutottam mögéjük és fingjuk nem volt egy darabig, hogy ki öli őket ).T1 Cunninghammel voltam.
-
AlexWolf
senior tag
válasz marked one94 #13521 üzenetére
tankjaim felét nem is használom és megvettem jó párra a festés meg lengyel zászlót...
idióta, a munkahelyen nem jó ha az ember hangosan felröhög b+
bocs nem akartalak megbántani.
[ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
válasz #35692544 #13490 üzenetére
Nem értem mi a bajod, az ellenségnél pont olyan hülyék voltak mint nálatok, ráadásul a te oldaladon veled együtt két 1000 fölötti is volt, az ellenségnél egy sem. Ha vesztettetek az user error.
-
AlexWolf
senior tag
Én tegnap egymás után vagy 4x voltam olyan csatában ahol a mioldalunkon trollpatoon volt.
Az elsőnél ellőttem ugye 3 db unfair play bejelentést, így a 2. és a 3.-ban kilőttem a tier 2-es 3-as kis nyümerákot (tier 7-8-as csatában). Senki nem szólt érte, még ő sem kezdet nyivákolni. A 4. esetben csak azért nem én lőttem ki, mert más kilőtte.AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
AlexWolf
senior tag
válasz GrooveHero #13348 üzenetére
Ha a garázsban áll, akkor kapsz érte egy új tankot. Ha meg nem áll a garázsban,akkor maximum a rajta lévő XP-t rakják át.
-
AlexWolf
senior tag
riszálni szoktam, mielőtt lőnék egy 1-2 mp-re leállok és sokszor meg sem várom, amíg teljesen beszűkül. Mivel kb bármit bárhol átüt, és most már nincs akkora szórás, elég sűrűn betalál.
-
AlexWolf
senior tag
válasz Eagle16 #13126 üzenetére
T110E4-re ne sajnáld a pénzt, baromi jó átütés, jó kemény az arca, !!!forog a tornya!!! (180° bőven elég), nagyot lő.
Van pár tier 10-es tankom, ami csak a garázsban porosodik, mert 1 éve nem mentem velük, de a T110E4-gyel ultrafun a játék. Amikor azzal megyek majdnem mindig a demage lista tetején vagyok.(#13127) pws
Ha látom, hogy sok a birka inkább kilépek és kezdek újat.
Na az ilyenért rövid úton bannolják az embert[ Szerkesztve ]
-
-
AlexWolf
senior tag
válasz Speedlink88 #12979 üzenetére
nem
-
AlexWolf
senior tag
e-75-tel már annyira pro vagyok, hogy csak na...tegnap mentem még egy csatát és nyertünk!!!
200%-os vagyok!!!! (humorérzékhiányosoknak: tudom hogy csak 100%-os)
két csatából 2 győzelem!AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
AlexWolf
senior tag
találtam egy ruszki fickót youtube-on, aki mindenféle autót tesztel, de néha be-beül egy-egy tankba is, és egész jó minőségű videókat rak fel róluk.
MS-1, ISU-152, KV-2, IS-3, hogy csak párat említsek, azok közül amit felrakott.
Vannak egyéb 2 vh.-s járművekről, régi és új autókról videók, de minket ugye a tankok jobban érdekelnek.BTW azért én örülök, hogy MS-1-ből van még működőképes a világban, mert pl loltraktor nincs
Itt lehet nézelődni (youtube).
-
AlexWolf
senior tag
válasz Gab_bee_tm #12941 üzenetére
t95 nem a WG szüleménye. volt egy prototípus belőle.
-
AlexWolf
senior tag
Van amivel egyetértek van amivel nem.
mivel ez nem egy olyan bonyolult játék, amiben szinte végtelen lehetőség van (mint mondjuk a WoW, vagy bármely más ténylegesen MMO PRG) így ahhoz, hogy a játékos állományt hosszú távon is megtartsák, szükség van eventekre. Ha szart adnak, akkor az emberek azt szűrik le, hogy semmi értelme maradni. Ezért tartom hülyeségnek, hogy nem minden clusterben ugyanazok az eventek vannak.
Másrészről szerintem a WG úgy gondolja, hogy ha a nagy számú regisztrálóból kis százalék marad (és esetleg fizet a játékért, amit az olyan játékosok, akik komolyan gondolják a játékot vagy elég gazdagok előbb-utóbb megtesznek), akkor azzal jól járnak. És nem azt akarják, hogy egy kis szűk réteg játszon csak vele.
Nekem ez szimpatikus hozzáállás.
[ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
Döntöttem. Ma estétől használni fogom az E-75-öt és nem érdekel, hogy elrontom az eddig patyolat statomat vele (1 battle - 1 win).
-
AlexWolf
senior tag
válasz Djuree #12796 üzenetére
jahh, ha csak 10 tankot tartottam volna meg, csak 10 tankkal játszanék nekem is lenne vagy 80 helyem...de én már csak ilyen gyűjtögető vagyok...amúgy helyek jó részét én is ingyen kaptam mindenféle promókódokból még az ősidőkben, amikor rengeteg promókódot be lehetett váltani és járt melléjük prémium tank.
és különben is, ahogy közmondás mondja: "ingyen garázshelynek ne nézd a fogát!"
[ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
én tegnap találkoztam egy érdekes esettel. Cromwellben ülve, lakeville, encounter.
Elindulok a zászló felé a térképen fent jobb oldalt. Stug-os barom megpróbál bekanyarodni a tó felé úgy, hogy nem érdekli, hogy engem lök. mikor látta, hogy nincs elég ereje ahhoz, hogy eltoljon a kívánt irányba, elkezdett követni.
Városban elfoglaltam egy ház sarkát onnan lövöldöztem az ellent, de ez az agyhalott nem engedett vissza a próbált mindig kitolni. erre belelőttem egyet, hogy vegye már észre magát. na innentől érdekessé vált a helyzet, mert a következő 2 percben megpróbálta eltolni a házat...de nem úgy mintha laggolna, hanem nekiment, azonnal hátratolatott, megint nekiment hátratolatott elfordult, nekiment...ezt ismételte addig amíg a ház túlvégéig el nem jutott. na amikor megint szabad tér volt előtt kirongyolt egyenesen a város közepén álló templomnak (ekkor én már halott voltam, mert bőven szétszedtek, amíg küzdöttem a fedezékbe való visszajutásért), ott megállt forgolódott kicsit, lőtt 1-et vagy kettőt maga elé, aztán szétlőtték...vajon bot volt-e az idióta?[ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
Valamelyik nap én is találkoztam egy Mr Pro játékossal tier1 csatában.
Még el sem indult a visszaszámlálás, de már egyből osztotta a népet, hogy ki mit csináljon és hogy hova menjen, mert neki 16000 csatája van...legalább is ezt mondta. Sokat nem mutatott, kb senkit nem lőtt ki, de végig dumált. mindenki mondta neki hogy kuss legyen már.
Amikor vége lett, gyorsan megint menni akartam még egyet T1 cunninghammal, de pechemre ő is a csapatomban volt megint és kezdte, hogy ki hova menjen mit csináljon...erre beírtam: omfg! Mr Pro again? a válasz: yes u faggot.
A Pro!
-
AlexWolf
senior tag
válasz jano_77 #12677 üzenetére
jep hasonló itt is. főleg t110e4-gyel mentem, meg su100, su152, borg-gal. meg egyszer lőwével. jött pénz de nem olyan sok mint szerettem volna, pedig általában első 3-ban voltam.
Ma este 8-ra érek haza, kaja+fürdés+asszonyajnározás...lesz vagy 15 percem játszani. szóval nekem kimerült az ócsó garázshely vásárlásban ez az event.
-
AlexWolf
senior tag
annyira jó, hgy maikor ilyen fasza kis event van nem tudok eleget játszani. a hétvégén max 2 órám volt. De legalább vettem még 10 garázshelyet.
-
AlexWolf
senior tag
válasz Angel1981 #12340 üzenetére
Az lehet hogy nem kötelező.
Csak ha az egyik kap egy olyan "nem kötelező" feladatot hogy pl "ölj meg 1 tankot és ezért kapsz bazisok xp-t" a másik meg egy olyat, hogy " a hegyről lefelé hátraszaltóval, egy T1 Cunninghammal ölj meg egy MAUS-t, majd mészárolj le még másik 3 tier 9-es tankot, csak úgy funból és ezért kapsz bazisok XP-t!" között van különbség.Korábban ha T9/T10-ben mentél viszont "kötelező" volt tudomásul venni az oldalankénti 4-5 artyt, és az okosok által javasolt megoldás, hogy "akkor ne menj ott", viszont tényleg megfosztotta egy bizonyos fajta játékélménytől az embert.
Csakhogy ebben az esetben egyformán jó vagy éppen rossz volt mindenkinek függetlenül, hogy melyik szerveren játszott. Nem volt olyan megkülönböztetés, hogy az EU szerveren oldalanként 6 arty van az USA szerveren meg csak 2.
Remélem azért látod a differenciát.Szerk: És még mielőtt az a vád ér, hogy csak tankhelyért nyüsszögök, elmondanám, hogy arra jelenleg tényleg nincs szükségem. Igaz ugyan, hogy a meglévő 80 garázshelyen 80 tank áll, de most úgy is "húzási" fázisban vagyok, így nem tervezem több tank megvételét.
[ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
válasz munnergep #12334 üzenetére
Arról van valakinek infója, hogy mit terveznek a T-50-2-vel? Mert az oké, hogy most kicserélik erre az új tankra, de a jövőben vissza fog kerülni valamilyen módon?
-
AlexWolf
senior tag
Most én sírok egy kicsit.
Tényleg nem értem ezt a WG-t. Miért kell szopatniuk egy ilyen köcsög feladattal, hogy nyírj ki 1-et 1-et mind a 3 felsorolt angol tankból.
Tegnap véletlenül láttam egy FV4202-t az ellenségnél (komolyan ez volt az első az egész wot-os pályafutásom alatt), de esélyem nem volt, hogy kilőjem, mert mindenki rárohant és szétkapták (én meg T110E4-gyel nem voltam éppen villámgyors). Centurion Mk. 7/1-ből meg nem láttam még 1-et sem.Persze máshol olyan fika feladatok vannak, hogy "sebezd a legtöbbet az adott csatában" (ami a fent említett TD-vel kb minden második csatámban összejön), meg "nézzél bután 5 percig" aztán dől a lé meg XP.
Engem ez b@sz fel, nem az arty nerf, meg, hogy hülyék a csapattársak stb.!Miért kell velünk aljaskodniuk.
[ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
válasz munnergep #12324 üzenetére
Ez nálam is így müxik a 9-10 killes köreimet mind (értsd tényleg mindet (olyan 6 db van kb) úgy mentem, hogy beszélgettem valakivel, fél szemmel a TV-t néztem. Bezzeg amikor fullra odafigyelek, fejhallgató a fejemen, akkor semmi nem jön össze
-
AlexWolf
senior tag
-
AlexWolf
senior tag
válasz Departed #12220 üzenetére
Ellenben a World of Warplanes-t kipróbáltam...omg..van akinek tetszik?
szerintem nincs ember akinek tetszene. Kb 10 kört mentem vele még tavaly, aztán gyorsan le is töröltem.
-
AlexWolf
senior tag
Én csak azt nem vágom, hogy oké, hogy kevesebben vagyunk az európai szervereken a játékban, mint akár az orosz/amcsi/kínai szerveren.
De egyrészről semmiből nem állna hasonló eventeket/missionokat bekapcsolni itt is, másrészről reklámnak sem lenne utolsó, ha itt is hasonló erős eventek lennének.[ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
Azért az az XP mennyiség és undorítóul sok. Gondolj bele, hogy egy tier 8-as csatában kilősz mondjuk másik 3 (4) tier 8-as tankot. Ez alsó hangon 2400 (3200 XP). És ebben nincs benne a sebzés xp + a nyerésért járó esetleg, a prémium szorzóról, meg a napi 2x-ezésről nem is beszélve. szerintem simán lehet hozni 10k XP-s csatákat.
Nálunk valaha lesz ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
Ezért megyek csak T110E4-gyel. ezzel tuti bármit átlövök, és t8-t10-ben benne lehetnek a kívánt tankok. Igazság szerint belegondoltam, hogy láttam-e egyáltalán FV4202-t valaha, de szerintem FV215b valamelyikét láttam eddig 1x.
-
AlexWolf
senior tag
válasz atis123 #12158 üzenetére
Nem mind a hármat kell kilőni?
Oké. Lehet, hogy nem volt 100%-osan érthető amit írtam, vagy a szórend volt megtévesztő.
Szóval ki kell lőni 1 darab Centurion Mk. 1-et, 1 darab Centurion MK 7/1-et és 1 darab FV4202-t IS.
-
AlexWolf
senior tag
válasz szbalogh #12152 üzenetére
3000 Ft 5 garázshely
???Én arról beszélek, hogy ha kilövök az előző hozzászólásomban említett 3 tank közül 1-et 1-et, akkor jár egy ingyen garázshely. De hogyan tudnám ezt megcsinálni, ha még csak nem is látok megfelelő tankokat a csatákban?
Persze tudom, hogy lehet venni garázshelyet aranyért.[ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
Tegnap még T1 Cunninghammel sem sikerült értelmeset alkotnom. Utáltam az egész tegnapi napot, valszeg azért. Ma megpróbálom megint. Ja 1 pozitívum mégis volt.
Sikerült kilőnöm egy Centurion Mk. 1-et. Viszont egy darab Centurion Mk 7/1-et nem láttam, nem is beszélve a FV4202-ről. Hogy lesz így garázs slotom???AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
AlexWolf
senior tag
válasz bullseye #12037 üzenetére
Szerintem olyan nerf kéne, hogy minden tehetségtelenségem dacára bármire lövök azt egy lövéssel megöljem. Jó-jó...feltámadhat az indulókörben 10 mp múlva, hogy ott folytassa ahol abbahagyta, és a menet csak bizonyos percig tartson és zászlókat kelljen elfoglalni!!!
Ja basszus ez a COD meg a BF1-2-3 stb....
Bár viccet félretéve, a vége úgy is ez lesz.
[ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Politika
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest