Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diarmand
senior tag
válasz ollie #104704 üzenetére
Jajistenem, amelyiknek gagyi a penje, az azért, mert tierlimites Lásd, SP, T-34-3, Type59
A többi nyolcasnak pedig, ahogy rlazol is írta, bőven 200 feletti a penje, pár apró kivétellel, pl T44.
Még mindig nem állja meg a helyét az "OP" 200-as pen egy T8-as mednek. Warton hozzátette azt is, hogy buffolják a pent, de vegyék el a limitet. -
Diarmand
senior tag
válasz Argh! #103934 üzenetére
És mitől lenne jobb a játékélmény]? Attól, hogy felére csökkentik a gold ammo sebzését? (azt valóban nem te írtad, hogy vegyék ki, hanem én, mivel sokan kardoskodnak emellett) Ettől lehetne élvezetesebb csatákat menni? Komolyan nem tudom elképzelni, hogy jobban lehetne e élvezni a wotot ha felére csökkentenék a gold sebzését.
Nekem igencsak javitana az élményen
Szóval akkor a te egyéni preferenciád az, aminek meg kéne felelnie a játéknak. Ez így kicsit erős. -
Diarmand
senior tag
válasz Argh! #103922 üzenetére
Nananana ácsi hawer, ne ferdítsünk itt kérem szépen semmit akár tudatosan, akár tudattalanul
Először ezt írtad: Szerintem javitana a játélélményen.
Most meg azzal jössz, hogy a játékmeneten, ergo a játék meglévő mechanikáján javítana a gold ammo változtatása. Sajnos öreg hibám, hogy nem lehet megtéveszteni
A játékélmény vajmi keveset változna ha nerfelnék/kivennék a gold lőszert, sőt, megkockáztatom semmit nem változna. Aki hülye volt, az utána is az lenne, aki meg jó, az anélkül is az maradna. Most jöhetne mindenki azzal, hogy de akkor a heavyk érnének is valamit, de ott lenne a másik tábor, hogy ó jaj, a T44 mekkora fospermet a 175-ös pennel. Ó jaj nem bírom leküzdeni az E100-at. Ó jaj.... i miss u so much, gold ammo.
Az élmény része a wotnak (van még olyan, akinek ez élmény és nem egy rohadt szám szinten tartása? ), nem amiatt van meg, hogy halomra lőhetsz mindent arannyal, hanem hogy tankozol egy jót. A credites aranylőszer előtt is jókat lehetett játszani, ami élmény volt.A játékmechanikán persze sokat dobna a gold ammo nerf/kivétel. A nehéz tankok ismét felemelkednének valamennyire és még egyes td-k is feltámadnának hamvaikból. A játékosállomány pedig idővel képes lenne egy maximum 5%-os fejlődésre. Hurrá.
Szóval a játékélmény és a játékmenet nem ugyanaz. Lám, 30k csata se volt elég ahhoz, hogy ezt tudd
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz Akcok94 #103916 üzenetére
Azé' meg köll hagyni, nem valami acélos célpontokat találtál magadnak. Semmi T9, netán egy szétzabált E5, így ne id csodálkozz, hogy nem díjaz a játék creditesővel. Másrészt eg, ahogy dvids kolléga is írta, ezen már a T54 ágyúja van és hát a minőséget meg köll fizetni
(#103919) Argh!
Kövér tévedésben vagy, ha azt hiszed, hogy a gold ammo változtatása jelentősen javítaná a játékélményt. Hogy egy példával éljek, ha pincefalazó betontégla helyett záptojással dobállak, az még ugyanolyan szar lesz neked.(#103921) Akcok94 Nem tehetsz róla. Attól azonban még áll amit írtam. Azért a kevés credit.
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz SoulReaver #103488 üzenetére
A hagyományos top med felszerelést javaslom. Rammer, Stabi, Optika.
-
Diarmand
senior tag
válasz ollie #103486 üzenetére
Amik lassan céloznak, pl ruszki D25T ágyúk. Nekem a WZ-111-en az ágyú miatt EGLD van a venti helyett, mert nincs kedvem lefőzni egy kávét mire becélzok valakit De az IS7 is ide tartozik a hulladék ágyúja miatt.
Vagy ott van még pl az angol tízes FV215B. Azon még a stabilizátort is el lehet hagyni, annyira jó az ágyú ezen karakterisztikája. Oda mehet Töltésgyorsító, Venti, Optika is.
De leginkább a lassan célzó ágyúk a kivételek. -
Diarmand
senior tag
válasz adamgreen #103405 üzenetére
Erről jut eszembe egy volt munkatársam, aki majdnem minden faszihoz odament a cégen belül és azt mondta neki, hogy hé figyelj, van egy képem anyádról. Persze mindenki gyanakvással vagy röhögéssel fogadta a dolgot, majd mikor tovább erősködött, hogy de itt van nála, mutatott egy képet egy női... khm nemi szervről. Vicces vagy nem, mi minden alkalommal a földig röhögtük magunkat a reakciókon valahányszor a tanúi voltunk egy ilyen esetnek. (pl "szóval ezért akartam mindig benyúlni anyám takarója alá" vagy "á, az nem ilyen" )
-
Diarmand
senior tag
válasz SoulReaver #103395 üzenetére
Általában a jobb játékosok szokták ezt csinálni, már ahogy megfigyeltem. Én sem zárkózom el ez elől, ha tehetem és van értelme, akkor megmentek másokat. Leginkább akkor, ha top tier tankot tudok kihúzni ezzel a szarból, mert szükség van még az ágyújára.
Ilyenkor persze jól jönne az XVM, hogy lássam ki elég ugrok be, de szerencsére eddig csak egy eset volt, mikor megszívtam.
Ha már OMNI, pár hete meg egy OMNI-s szakasz tolta le szándékosan a Batchatemet a hídról Mountain Passen. Megindokolni persze nem tudták miért...[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz MinionFlasH #103296 üzenetére
Jóvanna, bocsánat Nem bántom én a jó öreg Jagdpapát
(#103298) ollie Azok lehet, hogy annyival mennek, de a jagdtiger 88-ról volt szó, nem az angol futrinkákról
Egyszerű a képlet. Azok maximum 22-vel tudnak menni még a lejtőn is, viszont a jagdtiger88 a végsebesség növelése miatt el fogja érni a 38-at egy jobb lejtőn.(#103295) Kakumix
Tehát azt mondod, jól tettem, hogy nem fogadtam el?
-
Diarmand
senior tag
válasz MinionFlasH #103292 üzenetére
Csak akkor ér oda hamarabb ha kap egy jobb lejtőt, egyébként olyan lesz mint eddig. Mivel nem plusz lóerőt kapott ezért olyan ez a sebesség buff, mint anno az IS7 esetében. Mikor is fogsz te azzal hatvannal repeszteni?
-
Diarmand
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #103102 üzenetére
Jah kérem, aki siet
A csata hevében néha nehéz helyes döntést hozni és hajlamos az ember mohó lenni, ezt a saját káromon megtanultam. Régebben simán bevállaltam olyan helyzeteket, amit ma már nem. Nem egyszerű higgadtan gondolkodni, főleg akkor nem, ha rajtunk múlik a meccs. Ettől függetlenül még ma is el tud kapni a Witness Me! életérzés
Na igen, az álcafaktor, annak hiányát nagyon megérezném. Szerencsére nem vonz ez az ág, bár még bármi lehet később. A lámpa jelen meccsen annyit nem dobott volna, mivel városi pályán aki lát valakit, azt is látják az esetek jó részében.
Azért egy tár aranyat csak rakj be, nehogy azon menjen el egy jobb köröd -
Diarmand
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #103098 üzenetére
Én inkább azt tartom kicsit amatőr húzásnak, hogy mohó voltál. Bőven lett volna lehetőséged eltűnni onnan és ráugrani máshonnan. Mivel lassú, nem valószínű, hogy üldözött volna, hanem beáll capra, onnantól meg négy irányból is megszórhattad volna. Tudom, mindig okosabb, aki csak nézi
Lehet félreértelek a Jagdtigert illetően, én arról beszélek, mikor először konfrontálódtál vele és csak három lövésed volt rá. Ott láncoltad a másodikkal, de újból megnézve csak a lövész volt kancsi és nem szándékosan trackelted. Pedig ha ott kiszeded, akkor megvan az SP is. Bakker...
XVM-em nekem sincs, így csak a pályán látottakból tudok következtetni arra, kivel állok szemben. Megmondom őszintén nem is hiányzik sőt, jobban megy mióta nincs fent
Nem kétlem hogy lesz vele jobb köröd is majd, bár én nem merném kipróbálni a batchat után, lassúnak találnám. Az meg, hogy nem volt gold ammo tárad, meg skilles crew külön gz (nem tudtam miért nem villan a lámpa )[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz Tomi0703 #103095 üzenetére
Azt, hogy 75%-os legényekkel is lehet jót menni a CDC-vel
A T54 protkóval minden bizonnyal nem ment volna ilyen szinten ha ugyanúgy 75%-os embereket ültetek bele, mert nincs meg sem a sebessége, sem az agilitása ahhoz, hogy flankelj és minden esetben elég legyen a 175-ös átütés. A mai meta a sebességről és az ágyúról szól és mindkettőnek tökéletesen megfelel a CDC. Egyébként meg [link]
Visszavonom amit az agilitásáról írtam a linkben, mert jó legénységgel láttam mire képes.[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #103069 üzenetére
Szép játék volt, bár a vége rettenetesen csúnya volt. Pár észrevétel.
Nem tudom, hogy a Jagdtiger láncolás szándékos volt e, ha igen, akkor kár volt próbálkoznod vele, meglett volna anélkül is, mert nem bírt volna megfordulni, mire rátárazol. Később így is kiszedted csak a hp-d bánta (az sp meg örült).
A másik, hogy ha táras meddel töltesz, nem érdemes egy helyben várni, nyugodtan mehettél volna jobb helyzetbe abból a lukból. Ehhez kapcsolódik, hogy a prém párduccal kicsit szerencséd volt, hogy pont arra ment.
De összességében tényleg jó meccs volt, csak a vége ne lett volna olyan amilyen.(#103091) Tomi0703
Én a CDC-t javaslom. Lehet, hogy nincs bele legénységed, de kukkantsd meg vele a statisztikámat. 75%-os emberekkel kezdtem Farmoláshoz ágyú kell, a T54 protonak meg szar ehhez a puskája.[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz szbalogh #102979 üzenetére
Nekem az nagyon hamar meglett, mikor célzottan nekiálltam. Chi-To-val kb két nap alatt. Viszont a három arty-s küldetés kicseszett velem, mert egyszer már meglett (pont az ide felrakott Type58-as ász körömben), de akkor pont a dupla gyújtós volt berakva Hogy innentől hogy lesz meg, azt nem tudom...
-
Diarmand
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #102954 üzenetére
Mindkét esetben többet lőttél, mint én a sajátjaimban, lehet akkor még nehezebb volt ászt szerezni. Mostanság elég hozzá cirka 2100-at lőni, párat nyolcasokba és ezek mellé 2-3 kill elég az ászhoz.
-
Diarmand
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #102950 üzenetére
-
Diarmand
senior tag
válasz Mcray #102939 üzenetére
Lelopják a killeket? Ugyan már... akinek kill hiánya van, az bepattan valami hatos tankba és garantálom (tapasztaltam), hogy a kill bőven meglesz, mikor a sebzés kétharmadánál fogsz tartani. Onnan meg irány valami tízes és kész is egy ág.
A japán ágon én a Chi-to-val mentem végig, a kínain a Type58-cal, a francián a Batchat-tel, németen E100-zal és E25-tel, ruszkin SU101-gyel és SU100Y-nal, angolon FV4202 és TOG II, amerikain a T28 HTC-vel.
Ezer sebzéshez egy kill dukál, de T6-ban rengetegszer fog úgy kijönni az ember, hogy ezer sebzés, de 3-4 kill van mellé. Kill = T6 med.Itt egy Chi-To replay, amire ászt dobott a gép. A nagy mínusz a végjáték miatt van, nagyon nem akartam kockáztatni a full hp-s td ellen még a nyilvánvaló gyenge pont ellenére sem. A sima AP is ugyanúgy vitte volna szal oly mindegy. Ja, legénységem itt se volt, se lámpa se skill.
(#102947) wall2
meg az ellenséges E-75 lövése is pattog
Jaja honnan? Maximum a toronyról. Ha nem céloz okosan...
Jó a WZ-111, de megvannak a maga hibái.[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz MCGaiwer #102832 üzenetére
Ott van a képlet. Még egyszer nem fogok helyetted számolni. Ha képtelen vagy arra, hogy kiszámold magadnak, hogy mennyivel csökkenti a sebzést a spall liner, az kizárólag a te hibád, nem a miénk. Még azt is leírtam, hogy mire jó a spall liner a sebzésfelfogáson kívül. Minden ott van ami kell neked.
Mit is írt nemrég Stigma.HC? Nem emlékszem rá pontosan, de olyan szavak voltak benne, hogy hiba, meg képtelen, meg elismerni.
Az artyt meg kerüld el ha nem bírod megérteni a spall liner és ezzel együtt a játék ez irányú működését. Ahogy azt írtad. -
Diarmand
senior tag
válasz MCGaiwer #102828 üzenetére
Maus toronypáncél: átlagosan 729-et fogsz kapni
Maus torony oldalt/hátul: átlagosan 779-et fogsz kapni
Maus testfront UFP: átlagosan 795-öt fogsz kapni
Maus test oldalt: átlagosan 820-at fogsz japni
Maus test hátul: átlagosan 861-et fogsz kapniMatematika ötödik osztály. Megvan? Az is megvan, hogy nem mindegy hol talál el? Az is megvan, legalább tizenötször akkora célpont vagy (két)oldalról és hátulról, mint szemből, ahol vastag a páncélod?
Mit mondtál melyik klánban is vagy? -
Diarmand
senior tag
válasz MCGaiwer #102823 üzenetére
Itt a képlet, ha NEM üt át az arty: 0,5 x (dam) - 1,1 x (arm) x 1
Az utolsó 1-est kell lecserélni 1,1 vagy 1,2....1,5-re attól függően, hogy mekkora repeszpáncél van rajtad. A számolást rád bízom, nem olyan nehéz.
Magának a repeszpáncélnak meg annyi értelme van, hogy amire rámegy a szupernehéz, arra onnantól majdnem fölösleges lesz a gyógyító és mehet rá a dupla javító. -
Diarmand
senior tag
válasz kchryss #102634 üzenetére
Szerintem tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal
Azoknak kéne ezt magyarázni akik csupasz könnyű tankokkal vonulnak harcba, mikor azoknak a láthatatlanság az egyik fegyverük. Én csak az E25-ön használok álcahálót, de sokszor olyan közelről sem vesznek észre, mikor már temetem a tankot
-
Diarmand
senior tag
válasz nyunyu #102624 üzenetére
alcahalo, alca skill max TDre kellhet, lightra mar nem nagyon van ertelme feltenni.
Nagy butaság. Csak az nem teszi fel light tankra aki nem akar vele nyerni. Ne felejtsük már el, hogy a lightoknak menet közben is akkora az álcájuk, mint álló helyzetben és főleg most, mikor a sebzés keresése közben aktívan spotolunk, azt mondod haszontalan? Ne már.
-
Diarmand
senior tag
válasz jano_77 #102614 üzenetére
Csak ennyit: [link], asszem nem lesz táras.
(#102611) Kakumix Úgy értettem, hogy a 1390-nel viszonylag egyszerű ez a küldetés, mert ezzel lehet 3k-t is sebezni elég egyszerűen és onnan már "csak" négyezer spot. Ha álló tankra rohansz rá ahol van időd célozni, lőj rajta láncot, az is spot sebzés lesz. A célzásgyorsító meg szinte must have ha már nincs stabilizátor.
-
Diarmand
senior tag
válasz Kakumix #102607 üzenetére
Annyira nem. 450 méter látótáv szinte minden esetben elég. Ott van pl Lakeville. A H6-on lévő bokorból C4-ig tudsz spotolni egy optikával felszerelt light-tal. Pár olyan pálya van, ahol tényleg van előnye a periszkópnak, de ott is a megfelelő bokorba kell, állni, mint Prokhorovka E/F 1. Ha meg elűznek a passzív helyedről, akkor cseszheted a periszkópot.
A 1390-re kell a célzásgyorsító sajnos, ha van rajta periszkóp nyugodtan szedd le. Ezzel rá kell menni a tankokra ha adódik rá lehetőség és osztani a kétezreket nem csücsülni egy bokorban.
Kifelejtettem, hogy mindegy hová rak, agresszívnak kell lenni és sebezni ahol csak lehet az összes könnyű tankkal (és emellett spotolni is természetesen, de aktívan). Én így szoktam.[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
Én is így használom a Type 62-t és életképes. Ha kell, akkor tudok spotolni, ha nem, akkor meg óvatosan, de sebezni. A skilleket is úgy raktam össze, hogy egy hiperkönnyű med legyen
(#102603) MCGaiwer
Azért hülyeség, mert vagy aktív vagy passzív spotter vagy. Amennyiben passzív spotter vagy, akkor az optika helyett menjen az álcaháló, ha meg aktív, akkor meg a periszkóp helyett bármi más. Ha meg keveri valaki a kettőt, akkor érdemesebb az optikát választani, különben csak és kizárólag álló helyzetben fogja tudni kihasználni a plusz látótávot. A mai light-ok durva damage dealerek, úgyhogy sokat kell(ene) velük mozogni és ehhez is jobban dukál az optika.
(#102604) Ukeve Ha durva lettem volna, bocsánatot kérek.
A 452 méterhez meg belevettem a parancsnokon lévő skillt is. Periszkóppal 512 méter lenne a látótávja, mivel a látótávnak nincs maximuma csak a spotolási távolságnak (445 méter). Periszkóppal sem spotolna 445 méternél messzebb, viszont az azon belül lévő jó álcájú tankokat hamarabb észrevenné, mivel már azok álcáját csökkenti a nagy látótáv. Csak a kettő együtt nem hasznos, fentebb leírtam miért nem az. Azért azt javasoltam amit, mert a küldetésbe beleszámít a saját sebzés is, így érdemesebb aktívan részt venni a csatában. Ha nem számítana bele, akkor persze érdemesebb lenne elgondolkodni a periszkópon.[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
Rammer, Optika, Stabi. Hagyományos med felszerelés, én ezt javaslom. A látótávod így lesz 452 méter ami elég és tudsz agresszívkodni is ha a helyzet úgy kívánja. Ezekhez a küldetésekhez - szerintem - nem elég csak spotolásra illetve csak sebzésre összerakni a tankot, egyfajta light-med hibridet érdemes megjátszani.
Ja és lecserélném a tűzoltást mondjuk egy biztonságos elhelyezésre.(#102594) Ukeve Az optika és a periszkóp egyszerre a tankon az egyik legnagyobb hülyeség amit ember elkövethet.
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz slett27 #102459 üzenetére
Azzal tudsz többet farmolni, amelyikkel jobban megy a játék. Olyan a kérdés kb, hogy melyik a finomabb, a töltött káposzta vagy a pörkölt. Amelyik jobban ízlik ecsém
Én a T34-85-re szavazok ha engem kérdezel, de Te érzed a járgányokat a kezed alatt nem én.
A Black Prince ratyi volt eddig is, bár szemből elég kemény dió volt a többi hetesnek, most ezt is elvették tőle. -
Diarmand
senior tag
Húznám a WZ küldetést a Chi-Toval, de asszem ez lesz a leghosszabb grind. Amennyire istenkirály volt a Type58, annyira hányingerem van ettől a japán [moderálva].
T6-ban ugyanaz, mint az FV4202 T10-ben. Azonos csőlehajlás (10 fok), nulla toronypáncél és mindkettő [moderálva] lassú medhez képest. Az alapvető közepes tank feladatokat képtelen ez a [moderálva] ellátni (ahogy az FV is), mert lassú, lomha, nem agilis. Nem lehet felfutni a med pozíciókba kezdés után, egy jagdtiger 88-at is nehézkesen köröz ki, elfutni sem olyan eccerű, mert [moderálva] lassú. Mi marad?
Sniperkedj. Egy közepes tankkal. Nem, még véletlenül sem lehet agresszívan játszani, ahogy az elvárható lenne egy medtől, maradj csak közép-távol és csipegess akit tudsz. Alapjáraton rühellem a közepes tierbéli pötyi ágyúkat, szóval itt még ez is rájátszik az utálatra.
Nem azt mondom, hogy rossz tank, mert van akinek nagyon jól megy vele és élvezi. De hogy nem lehet az ember akkora hatással a meccsre, mint egy gyorsabb tankkal az is ziher.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy 75%-os emberekkel kezdtem, mert nem volt egy darab japán legényem se, de amit fentebb leírtam azon ez mit sem változtat. Fullosan sem lesz mozgékony/gyors ahogy a többi. Maradjak hátul és pöty pöty pöty pötyögtessek? Pokolba ezzel a járgánnyal[ Módosította: Mate ]
-
Diarmand
senior tag
válasz Bingisz #102306 üzenetére
Teljes mértékben megértelek Bingisz, de azért vegyük figyelembe azt is, hogy a assistant módon kívül minden mást az AW-ből vesznek át (ha jól tudom).
Persze jótól jót jól lopni bocsánatos bűn és ezzel a WoT játékosok jól járnak, de azért lássuk be azt is, hogy ha nem lennének erre rákényszerítve, akkor nem lépték volna meg. Legalábbis nem most, hanem a közeljövőben. Emlékezzünk vissza a War Thunder GF-re is mikor kijött, hogy ott volt kipufogógáz, lett a wotban is. Ott lerepültek a tornyok, utána a WoT-ban is. Addig ezek nem élveztek prioritást, csak mikor a lehetséges konkurencia is napvilágot látott szélesebb közönség előtt.
(#102307) zozyk Amelyik jobban fekszik. Hülye válasz, de tényleg ez a helyzet. A nagyobb persze picit többe kerül a gold lőszer miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz rlazol #102248 üzenetére
Én csak néha veszem elő a FUN kedvéért, de azt mindig hozza. A rengeteg győzelem csak hab a tortán
(#102249) kchryss Nem nerfelték, nem nyúltak hozzá semmilyen téren. Mivel mid-range sniperként érdemes használni, valóban érezhető rajta a pontosság nerf hatása, ezt éreztem is tegnap, de magához a tankhoz nem nyúltak. Amire vigyázni kell, az a hatos japó nehéztank, mert jóval nehezebben lőhető be, mint a KV2, cserébe ugyanakkorát lő vissza. Szerencsére azért az arany 240 penje odabasz neki
(#102252) joergie Bakker, akkor bele kell húznom Én nem tudom, hogy tartok 300 csatából 67%-nál, de valahogy mindig összejön. Lehet vele hatással lenni a csatára, mert hatosban sok a hülye és sokáig fel lehet vele tartani egy oldalt, vagy akár letolni valamit (igaz, jó lassan). Bár elsősorban ahogy írtam fentebb mid-range snipert játszok vele ha tehetem.
-
Diarmand
senior tag
Mazsolák vagytok ti a Nagy TOG II-höz
Komolyan, ismertek még valakit, aki annyira szereti és kb úgy is megy vele, mint én? Csak mert akit én ismerek és van neki, az mind utálja
-
Diarmand
senior tag
Nem szerettem a Cromwellt a megbízhatatlan ágyú miatt, viszont vissza akartam venni, mert az FV4202-vel kicsit nehéz összeszedni a killeket a sebzés mellé. Aztán rájöttem, hogy van egy TOG2-m, aztán rájöttem arra is, hogy mennyire szeretem és milyen rég mentem vele, így hát elővettem killeket gyűjteni.
13/13 győzelem Szinte már el is felejtettem, mennyire OPÉ ez a bazi nagy dög, mindig mosolyt csal az ember arcára, fel is húztam a win rate-jét 65-ről 67%-ra, imádom[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz MinionFlasH #102193 üzenetére
A németek nekem olyan hamar megvoltak, hogy el sem hittem. Csak az rémlik, hogy röpke pár meccs E100-zal és majdnem megvan a sebzés meg a killek háromnegyede A többit E25-tel húztam odáig, hogy már csak pár meccs kelljen. Nem tudom hogy állnék ha nem lenne E100-am...
A Type58-cal meg jól fogsz járni, ne aggódj!(#102194) Stigma.HC
Nekem valamiért elsőre nem volt szimpi, tudod, mint a csaj a buliban, de aztán reggel ébredés után vigyorogsz, hogy megérte
Nézegettem a hetes-nyolcas medet és a hetes nem is néz ki rosszul, de nem tervezek továbbmenni ezen az ágon. A 113 semmire sem jó, a 121 meg nem képvisel akkora tolóerőt, mint a többi tízes med a csőlehajlás hiánya miatt.[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
Most egy Type58-as visszajátszást osztanék meg a nagyérdeművel. Nem ez vele az első ászom (harmadik vagy negyedik), de ez tartottam érdemesebbnek betenni ide.
Ezzel húzom a WZ küldetést. Megmondom őszintén én nagyon fostam ettől a tanktól, mert senkitől nem hallottam róla jót. Gyengében tartottam az ágyúját, nincs csőlehajlása és úgy en block nem tetszett. Mekkorát tévedtem! Ez egy igazi kis mészáros! 4,31 alatt tölt, ami nagyon jó, megvan a megfelelő medes mozgékonysága és ennyi, más nem is kell hozzá. Megfelelően nyugodt játékkal nagyon meghálálja a dolgot és még tier nyolcban (!) sincs elveszve (két ászom is lett nyolcasban). Igaz a gyenge alapátütés miatt gyakrabban igényli a goldot, mint a többi társa, mégiscsak 128 az alapátütése, ez főleg t8-ban igaz.
A replayben azért vagyok óvatos, mert nincs bele legénységem, tehát se hatodik érzék se semmi, csak az első skill van olyan 60%-on (hatodik érzék+javítás), a lövészt meg vettem 75%-on, mert ebbe egyel több ember kell, mint a Type T34-be. Aranyat asszem három esetben töltöttem, a messze lévő (eleinte) beforgatott T150-re, az szögben lévő O-NI-ra és a végjátékban bázisvédésnél a másik O-Nira és a Jacksonra, mert troll az armorja és nem pattanhattam.
Pozitívan csalódtam!Jah a Chi-Tora hittem, hogy jó lesz mielőtt elkezdtem volna a Type58-at, de egyre inkább azt érzem, hogy az nem fog tetszeni
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
-
Diarmand
senior tag
Egy újabb Batchat replay-jel állnék elétek, amiben egy másik batchattel sikerült nagyon jól összedolgoznunk! Nagyon ritkán adódik ilyen alkalom, hogy mindenféle kommunikáció nélkül sikerül valakivel összedolgozni, elég csak ránézni a térképre és tudjátok mit kell csinálni. Batchatek együtt, nem emberkedni, okosan, bevárva a másikat!
Slusszpoén, hogy csak a meccs után tudtam meg, hogy magyar volt a másik bc játékos!
Jah, a végén nagyszerűn látszik, min a gond a HEAT lőszerrel. Az APCR gond nélkül vitte volna csak nem akartam egy lőszert betölteni... lehet át kéne állnom a full APCR-re.
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
Pattant a Borsig a Batchatemről? Az semmi, EZ a tripla mákfaktor
A T62 az elejéről pattant, az E100 HEAT-et megfogta a lánc és az arty AP-t is a lánc fogta meg
-
Diarmand
senior tag
válasz jozefgucci1 #101923 üzenetére
Köszi! Menet közben nem is lőttem túl sokat most emlékeim szerint. Egyébként igen, vagy lerohanás közben lősz menetből közelre vagy megállsz, a többi nem kifizetődő
A Tiger 2 magának köszönhette, nem tudom mit akart ott, a Borsig meg nos, a döntött páncél az döntött Tudnád mit pattantak már a BC elejéről -
Diarmand
senior tag
válasz lacibacsi #101909 üzenetére
Én legelőször mindenképpen egy vegyes sort javaslok. Azért, mert a Cromwell hihetetlen lassan szűkülős/pontatlan fajta, úgyhogy az első sort én így raknám (fogom rakni): Hatodik érzék, Pillanatkép, Sima utazás, Biztonságos elhelyezés, Helyzetfelismerés. A második lenne a javítás, mert nagyon nem érdemes láncolva hagyni magunkat egy papír tankban és eztán jönne a full álca mindenkinek. Az első sor ugye a npi legénység miatt alap, hogy megvan, a második is hamar meglesz szal olyan sokat a camora sem kell várni.
-
Diarmand
senior tag
-
Diarmand
senior tag
Rég osztottam már meg replayt, úgyhogy itt egy izgalmasabb kör batchattel.
-
Diarmand
senior tag
válasz h1mpi #101848 üzenetére
És mi jár a nagyobb alfa mellé? Magas, emiatt csak közepes a camo, repesszel szanaszét basszák a tank moduljait a tornyon keresztül ahogy az összes hasonló német td-nek, csak 5 fok csőlehajlás a magassága mellé, mindhárom nyolcas német td-nél lassabban tölt, ennek van a legrosszabb talajellenállása ugyancsak a német nyolcas td-k közül, szóval elég sok helyen vissza van fogva az ágyú miatt amit megkapott.
A Kjagdpanzer meg egy szteroidozott E25. Egyedül T10-ben lesz könnyebb dolga a Scorpionnak a magas átütés miatt, de összességében én azt mondom, hogy aki ért az E25-höz annak jó eséllyel a bratyójával sem lesz problémája. Szerintem élvezetesebb lesz vele a játék, mint a Scorpionnal.
-
Diarmand
senior tag
N feledkezzünk meg a másik nyolcas német prém td-ről a KanonenJagdpanzerről.
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz csaba17 #101781 üzenetére
Soha nem tapasztaltam ilyet, pedig mostanság sokat megyek olyan tankokkal, amint van ilyen perk. Ha be vagyok töltve és váltok, akkor azonnal átvált töltés nélkül, ha töltés közben váltok, akkor onnan folytatja a betöltést az új lőszerrel ahol abbahagyta.
De a legbiztosabb ha adsz egy replayt
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #101593 üzenetére
Majd szólj ha elég rosszul fut ahhoz, hogy már nem játszol vele.
-
Diarmand
senior tag
válasz #84221696 #101582 üzenetére
Ajajj, asszem többet kell mennünk SU101 Tiger2 kombóval
Kezdjük az elején. Forgathatod Tigrised, de túl sokat nem fog érni egy IS3 ellen mert úgy is alját lövik, azt meg szögelheted akárhogyan beviszi az orosz. Fedezéknél alap a sidescrape ha van rá lehetőség, csak a vékony oldalát ne túl nagy szögben tedd ki, mert beviszik.
Az IS3 csukaorrú, ami annyit tesz, hogy ha nem szemben áll az ellenféllel, akkor valamit nagyon elbaszott, mert annál könnyebb beütni. Alapból annak is az alját célozd, bár viszed fentebb is ha odacsúszna a lövedék. Ha forgatja, akkor azt az oldalát lődd a csukaorrnak, amelyik jobban feléd néz.
Ha hulldownban van, akkor a torony tetejét célozva simán beüthető még nagy távolságról is, csak kis mák kell hozzá.
Olyan meg nem nagyon van, hogy egy pattanó után repeszre váltanak, itt erős túlzást érzek.[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz dvids #101431 üzenetére
Teljesen fölösleges itt átlagokat számolgatni. Aki rágörcsöl a küldetésre az meg is érdemli, hogy szenvedjen vele. Fogod magad, beülsz a kedvenc t6-os tankjaidba és játszol. Ha meg a sebzés kell, akkor meg választasz valami nagy alfásat magasabb tierben és azzal játszol. Aztán ha minden jól megy, akkor összejön. Sokkal egyszerűbb ez, mint ha xp-t kellene gyűjteni, mert ott számít ha nyersz, itt viszont nem.
-
Diarmand
senior tag
válasz szbalogh #101411 üzenetére
Úgy könnyű Bár a hetestől már új modulok jönnek, max a motor az ami egyezik pl a T44-gyel. Legénységem hálistennek nekem is van a Su100Y-ból, ha nem lennének bele sem kezdtem volna
(#101410) jozefgucci1 Mondtam már, hogy leszel szíves nem kibeszélni a személyes dolgainkat
-
Diarmand
senior tag
válasz jozefgucci1 #101402 üzenetére
Nekem lesz Obj. 263 bibibíí Már nagyon várom
Én szívesen kipróbálnám a WTF E100-at is. Biztos nehéz az, hogy amint lősz szinte egyből villansz is, de az ötös tár Jagdtiger ágyúból azért ott van
-
Diarmand
senior tag
válasz zozyk #101211 üzenetére
Vannak topicgazdáink, ők elvileg kiszedhetnék azokat a hozzászólásokat, amik nincsenek hasznára a szakmai topicnak és nem mellesleg flamet generálnak...
nyunyutól és 04ahgy-től elnézést kell kérnem, mert valóban jobban lenerfelték a Hellcatet, mint hittem, utánanéztem a dolognak. Mea maxima culpa
-
Diarmand
senior tag
Nincsenek már kimondottan csak spotterek, akik kizárólag a csapatra lennének utalva, ugyanis a mostani úgymond spotterek, olyan damage dealerekké váltak, hogy öröm nézni. Esetleg a kínai vonal három tankjára lehet azt mondani, hogy oké, ők nincsenek ott annyira OPságban a többi könnyű tankhoz képest.
De komolyan, nézzünk már szét! Ott vannak a franciák, a 12t überállat, a 1390-nel ha figyelsz, akkor 1500-at lősz átlagban és még emellé spotolsz is, de még a 1375 is jól játszható ha valaki odafigyel. Na és a többi? Chaffe? T37? Bulldog? Ru251? T71? T54 Lt? Sorolhatnám az összeset, ugyanis nincsenek ezek ráutalva semmire és senkire. Olyan tulajdonságaik vannak, amikkel szarrá lövöd magad meccsenként, ha meg mégsem, akkor fogod és betöltöd az aranyat, onnantól meg nem vagy más, csak egy hiperkönnyű közepes tank.
Szóval nagyon el van túlozva ez a jaj a kis spotteremmel rá vagyok utalva csapatra, mert ez így, ebben formában hülyeség.
Az is enyhe túlzás, hogy a sok siemka nem tud neked mit összelőni. Ha nem hülye helyre mész, akkor igenis több ezer spotsebzéssel jössz ki meccsekről ha legalább hetes skóttal mész.[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz h1mpi #100819 üzenetére
Topikszabályok:
Ha valamit nem értesz, nem tudsz, kérdezz bátran, szívesen segítünk.
Bármilyen, csatával kapcsolatos kérdéshez kérünk, csatold a replay-t, ha lehet!
A topikban FLAME-nek minősül ezért kerüld:
az artyk nyakló nélküli szidása
összeesküvés elméletek
ide tartozik a rejtett buff/nerf, a WG általi MM/RNG manipuláció összes fajtája
A topicban OFF-nak minősül, ezért az OFF topicba posztold
jónapom/rossznapom volt
káromkodásTájékozódj, mielőtt megpróbálsz nagyfiú lenni. Mellesleg nézd meg csatavégi összesítőt, ha nem érted ami előtted van...
-
Diarmand
senior tag
válasz nyunyu #100805 üzenetére
Problema az, hogy az E75 meg mindig tul lomha ahhoz, hogy mindig pontosan tudd forgatni a varhato loves iranyaba
Ez tetszik. Pont az E75 az, ami úgy forog, hogy ha nem érkezem rá megfelelő sebességgel batchattel, akkor képes utolérni és nem tudom pontosan oldalba lőni. Szal lassúnak kicsit lassú az E75, de a súlyához képest (és akkor a többi T9 nehézhez képest is!) kimondottan agilis.
(#100807) h1mpi Valamit benéztél akkor, fogyócikkek, esetleg, kilőttek/nem lőttek, aranylőszer, bármi más... ne legyen már megint az, hogy mert valamit nem értesz, akkor biztos jött a ninja nerf Ugye tudod, hogy ez flame-nek minősül?
-
Diarmand
senior tag
Én nem tudom mit vagytok úgy oda ezen a soft cheat dolgon. Én is csináltam már, hogy véletlen haverral ellenkező oldalra kerültünk, én E100-zal, ő E5-tel és megkért, hogy lőjek már rá lepattanókat a küldetéshez. Nosza töltöttem is az AP-t és lőttem nagy bőszen a tornyára a 750-es pattanókat.
Sőt, egyszer egy piroska E50M-et kértem meg a túloldalt - miután sehogy sem bírta beütni a beforgatott E100-mat -, hogy lövöldözzön már még egy kicsit hagy legyen meg a blokkolt sebzésem, majd ha megvan, jutalmul kiszedhet. Valamit valamiért alapon hagytam hogy kilőjön miután meglett amit kértem, persze nyerésben voltunk, amúgy nem hagytam volna.
Lényeg a lényeg, az, hogy ts-en összeszámolsz valakivel és netán egy csatába, de különböző oldalra kerültök, alaposan meg tudja dobni az aktuális küldetés sikerességét, a megfelelő tankokkal persze. Mindössze egy minimális ész kell hozzá, hogy ne feltűnően segítsetek a másiknak és erre a WG a büdös életben nem jön rá, mivel egyrészt okosak lesztek, másrészt maximum bejelentés alapján nézi meg ezt, nem fog napi több ezer replayt végigszecskázni soft cheaterek után kutatva.
Szóval nem kell ennek olyan nagy feneket keríteni, csupán ne AFK-zz be egy addig aktív Löwével, hogy a haver Cromwellje kétszer kigyújthasson, mint a két utolsó tank a játékban. -
Diarmand
senior tag
válasz jozefgucci1 #100770 üzenetére
Engem ne említs, hisz amit küldtem, abból semmi nem került be
Ezt viszont kiemelném
A topikban FLAME-nek minősül ezért kerüld:
az artyk nyakló nélküli szidása
összeesküvés elméletek
ide tartozik a rejtett buff/nerf, a WG általi MM/RNG manipuláció összes fajtája
A topicban OFF-nak minősül, ezért az OFF topicba posztold
jónapom/rossznapom volt
káromkodás -
Diarmand
senior tag
válasz Stigma.HC #100729 üzenetére
Őőőőőőőőő szégyen gyalázat de egy helyben álltam. Egy batchattel
Sand Riveren spotoltam középen, már vagy 3k spotnál jártam, mikor kiszedtem egy oldalt, a buckákon rohamozó kiswaffent, majd elbújtam a közeli szikla mögé, bár már akkor sejtettem, hogy ez a kis mütyür szikla nem véd meg három arty össztüzétől, bár elég volt egy is
Utólag persze egyértelmű volt, hogy ha elfutok sosem találnak el... -
Diarmand
senior tag
válasz jozefgucci1 #100681 üzenetére
Nem mindenki jár Audi Batchattel, lakik kacsalábon forgó palotában és jut minden ujjára egy-egy E100
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest