- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quan-Chi
őstag
válasz Remus389 #15996 üzenetére
ez egyértelmű, na de egész nap ? és mindig így hogy 3x annyit sebzek mint bárki más a csapatomból és a fele elhull sebzés nélkül ? az a következő 12 tanból 7ről sikerült lejátszani a szorzót 4 és fél óra alatt ...
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Quan-Chi
őstag
ááá képtelenség nyerni , 20bukás 7 győzelem a mai termés. és mind ilyen ...
-
Chris0321
addikt
válasz yarsley #15987 üzenetére
Nekem van Ferdim, lassan ki lesz fejlesztve a JT. Volt már olyan, hogy IS3 akart megkerülni és nem jött össze neki én viszont szépen tudtam az oldalát lőni és sikerült is kilőni. JP2-őn nincs, csak ellenségként találkoztam vele de csak nagyon ritkán pattogott ha domb tetején állt és onnan lőtt. A Ferdivel ha jó szögben áll az ember azért sikerül pattintani. Mivel az ágyú ugyanaz abban nincs különbség de az biztos, hogy nem sajnálom, hogy a Ferdit vettem meg.
-
Bingisz
addikt
Amúgy az AMX 50-120-on a motor->lánc->löveg fejlesztési sorrend jó lesz?
Mert az 50-100 ágyúja annyira azért nem vészes, de a sebesség hiánya az zavaró."-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Bingisz
addikt
válasz myckey #15971 üzenetére
A nagyobb lánc szerintem teljesen felesleges.
(#15941) LZs?!:
"- ahol az avg 240 dmg kevés, oda az avg 320 sem elég"- Az IS3-on kívül az összes többi tier 8 heavynek nagyjából ennyi az alpha sebzése, de a Caernavaron még ennyi se (a prémiumokat nem számítva).
"- sem a +dmg, sem a +pen nem kompenzál az alacsonyabb RoF és a magas shell cost okozta kényelmetlenségekéért"- Ugyan az mint az előbb. Az IS3-on és a Caernavaronon kívül minden tier 8 heavynek ennyi a töltényára.
"- de ami a legfontosabb: a hosszú 105-össel a WoT egyik legpofásabb tankja aránytalanná válik, ami esztétikailag előnytelenné teszi..." Hát ugye kinek mi, de szerintem a hosszú 105-el gyönyörűen néz ki.
A legénység szerintem jó, kb. én is így használtam.
Szerintem a legnagyobb ágyúval az igazi."-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
yarsley
aktív tag
válasz Drenadar #15984 üzenetére
Nem biztos, hogy megussza, de JP2-ot nem fogod olyan konyen korbe kocsikazni mint a Ferdit.
Ferdim nincs, de JT88-am van. Amelle is ha melle kerul egy light vagy med, akkor reszeltek neki.... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir
-
MODERÁTOR
Minimum egy hétig hanyagolom ezt a játékot.
20 éve a Prohardveren
-
yarsley
aktív tag
válasz nyunyu #15980 üzenetére
Nem tudom mit eszel a Ferdi pancelzatan, kozelrol mindenki tudja rajta a weakspotot, a mostani sok TD meg a tetejet is siman atlovi... Jah es ha valami med vagy light melled vagy moged kerul, akkor neked reszeltek. JP2 sokkal nyerobb szvsz.
... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir
-
L-e-f-i-e
senior tag
Még, hogy a KV-val nem lehet killeket farmolni: (10kill):
Victory!
Battle: Fjords 2013. augusztus 6. 19:46:11
Vehicle: KV-1
Experience received: 1 513
Credits received: 33 030
Battle Achievements: Kolobanov's Medal, Pool's Medal, Pascucci's Medal, Steel Wall, Top Gun, Cool-HeadedNem is tudom mikor kaptam utoljára 5-nél több medált, most 6 is összejött
[ Szerkesztve ]
=^-^=
-
nyunyu
félisten
válasz Axel007 #15968 üzenetére
Tervezem megvenni a következő 8-as TD-t, melyik a jobb szerintetek az AMX AC 48 vagy a Ferdinánd.
Ezen mi a kerdes?
Teljes erteku nemet TD jo pancelzattal, brutal agyuval, vs egy csigazabalo, ami a tetejen hordja a celtablat, de legalabb loni sem tud az atlagos tereptargyak mogul, vagy ha igen, akkor is kiszamithatatlan, hogy sebez-e?
Innen pl. nem lat ki az AC48, de rohogve ellovik a kupolajat.
Vagy Himmelsdorf bananban sem tud loni a keresztbe belogo dombok mogul, ahova a heavyk szoktak bujni.Szerencsere holnapi duplaval elit lesz, asz meg mar reg megvan, igy felszabadul egy garazshely.
Kerdes, hogy meg akarom-e venni a Focht, de komoly ketsegeim vannak afelol, hogy szeretek-e franciazni.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
L-e-f-i-e
senior tag
-
nyunyu
félisten
válasz Djuree #15929 üzenetére
az egy nem jó TD, ahogy az 54-es sem.
Ennyire nem erdemes kinlodni a masodik szovjet TD aggal?
Mar a SU-100M1 is nyogvenyelos volt, de a SU-101 az egy rossz vicc, annyira nem tud semerre se loni.
Raadasul a loszere is durvan el van arazva, van pofajuk 1230 penzt kerni 217 pen+320 sebzesert.Tobbi nyolcas TD loszere ezres korul mozog, es van 248 pen+4-500 dmg-je.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
mikron
tag
Közeljövőben kapunk ismét 3 új térképet " Arizona, Mexikó, Szavanna "
-
nyunyu
félisten
válasz bullseye #15917 üzenetére
Az XVM csak a tankok és a játékosok statja alapján dolgozik, nem láthatja előre, hogy mikor jön a lemmindvonat.
Plane, hogy ugyanolyan sulyunak szamolja az osszes tankot a nyeresi eselynel, holott egy 2000 WN6-os Hellcat nem fogja tudni ellensulyozni a 400-500-as T34-et.
Ugyhogy erdemesebb meccs elott a pirosak/zoldek eloszlasat is nezni, nem csak az eselyt.
Na meg az kulon vicces, amikor az egyik oldalon harommal tobb top tank van, mint a masikon, ilyenkor mar a 2 zold vs 5 narancs felallas kimenetele sem josolhato elore, barmi lehet.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
myckey
veterán
Tiger H-ra mit érdemes előbb feltenni?
Lánctalp vagy Top Motor?
(egyéb már fel van szerelve)Köszönöm.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Quan-Chi
őstag
ma valami akció van? hogy aki nem tud játszani és 0-át sebez illetve a leghamarabb hal meg az bónuszt kap ? mert kb ma minden meccsem úgy kezdődött hogy 3 perc után 7-8:0 -ra vezetett a másik csapat (onnan szép nyeri ugyebár) ...már rég nem számolom hanyadikat bukom ma
-
Axel007
tag
Sziasztok!!
Tegnap meglett az ISU-ra a BL-10-es löveg. A véleményem röviden: durrogtat rendesen, még a t10-eseket is, pláne szakaszban 2 ISU.
Az SU lövege után kész felüdülés, és a tp-k is könnyebben jönnek.Tervezem megvenni a következő 8-as TD-t, melyik a jobb szerintetek az AMX AC 48 vagy a Ferdinánd.
[ Szerkesztve ]
-
jimmy74
őstag
válasz bullseye #15817 üzenetére
Hát nekem az 50 100 az istenkirály! Van vagy 30-40 tankom abból 10-et biztos farmolok a következő gépre de az biztos hogy a vk 3601, pz4 az m4 és a T-150 mellett az 50 100-at favorizálom,ők a kedvencek. Velük nem csak az első win-ig megyek hanem amig van kedvem mert élvezem velük a játékot.
Én most a kinai 8-as mednél sokaltam be már a 7-es is egy fos volt de a6-ost azt szeretem-meg is tartottam
De a comettel meg csak vagy 20-at mentem mert nem igazán jött-jön be de lehet fullosan jó lesz de a cromvell sem fogott meg el is adtam a comet előtt.WoT:jimmbo
-
Cseri0058
őstag
tudtok linkelni olyan minimap modot ami csak a sonart teszi fel? nekem nem kell semmi más csak a sonar
-
CHaooSS
őstag
Kezd egész jó lenni már. remélem így is marad és egyre jobb lesz
Viszont Top Gun már 2 napja nm volt...
És az a Bronysite Rating az mi a tököm ?
[ Szerkesztve ]
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
dfsz34
őstag
válasz forras2 #15947 üzenetére
"Most őszintén, a T32-nek mi értelme?
Ugyan az a löveg, mint a T29-en, ugyan az a motor, ugyan az a rádió."Az a löveg opcionálisan fejleszthető, nem kötelező és op vele a T29. Hogy miért csinálták így, passzolom.
De ugyanez a helyzet, mondjuk az isu-val, csak egy tier-el fejlebb, rá lehet rakni ugyanazt a löveget, mint az obj704-re, csak kicsit lassabban tölt.
-
Imilenni
addikt
#15883) Angel1981
[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
janimilan
csendes tag
Végre 5 napi szivatás után kegyes volt hozzám a szerver:
"Az emberek nem bölcsességgel,hanem a gondolkodásra való képességgel születnek,s az idő múlásával-sok gondolkodást követően-bölcsességre tehetnek szert" (Napoleon Hill)
-
Angel1981
veterán
-
balintka
addikt
Van olyan mod ami vmi diszkrét módon mutatná csata közben az általam bevitt összes sebzést?
Nem az aktuálisra, hanem a kumulált, addigi összest jó lenne, ha láthatnám.
Elég lenne, ha csak egy számot írna ki.
Jimbo-féle célkereszt modom van.[ Szerkesztve ]
-
Cseri0058
őstag
Segítséget kérnék!
Fel tettem a xvm-et. Elindítom az exe-t aztán a játékot és a csata betöltésénél kiírja a % esélyt aztán többet nem mutat ilyen statisztikát. Meg a játékosok statisztikáját sem mutatja. Minden más működik. -
myckey
veterán
válasz Snakeiboy #15949 üzenetére
na és persze kisebb test
valamivel jobb mobilitásMcray
nekem tetszik fullosan az M103
csak a probléma az,hogy ugye mindenki a T-- gépeken "nőtt fel"
szokni kell a százhármast,mert más stílus
T32 löveggel meg kerülni,vagy nagyon kevés csatát menni,esetleg sok gód lőszert használni[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Mcray
senior tag
válasz forras2 #15947 üzenetére
T32 vel már akkor 5200* sebzésese köröket futottam tier 9-ek ellen amikor még nem volt ingyen Gold lőszer.
*Természetesen nem minden csatában, de meg lehet csinálni 10-20 csatánként.
T32-vel nálam 2000+ sebzés számít elfogadható körnek és 3500+ jó körnek. Meg lehet csinálni.
Most meg hogy van prém lőszer "ingyen", most már az E100 sem okoz problémát, ha mellé tudok parkolni.
Jelenleg az M103-mat szokom, és kb annak nem látom (még) értelmét
[ Szerkesztve ]
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
forras2
őstag
Sziasztok
Most őszintén, a T32-nek mi értelme?
Ugyan az a löveg, mint a T29-en, ugyan az a motor, ugyan az a rádió.
Magyarul annyit jelent, hogy a T29 feljebb lép 1 tierrel. Ennek akkor mi értelme?klambi
Napi 30 killt kell összeszedni tier4-esnél nagyobb tankkal, és akkor kapsz 300k kreditet.[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
válasz PR0JECTNR56 #15928 üzenetére
Valamit nem jól csinálsz vele.
Megnézetem a statod, lényegében sebzés/kill-ben nincs jelentős eltérés az enyémhez képest még a tank effi is csak 200-al kevesebb neked viszont az átlag xp-d majdnem fele az enyémnek ami tisztán prémium nélküli.
Klasszikus stílusban használod vagy inkább támadóként? Mert inkább az utóbbi."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
LZs?!
aktív tag
Sziasztok,
A Tigris 2-vel kapcsolatban lenne egy kérdésem, észrevételem.
Anno megpróbálkoztam vele, de feladtam nem sokkal a hosszú 105-ös löveg kifejlesztése előtt. Ezek után átvittem a legénységet a német TD vonalra, aminek a Ferdinand Elitté tételeével mondtam búcsút.
A Ferdinand, bár nem volt rossz, nekem a játékélményt tekintve végülis nem vált be, és ebből arra a következtetésre jutottam, hogy a JT sem lenne az én esetem. Annyi előnye mindenkép' volt ennek a kitérőnek, hogy "megtanultam" a Ferdi (vagy KT...) méretű kisházakat elrejteni a kíváncsi szemek elől...
Ezekután vissza a KT-re: visszavásároltam, átültettem a Ferdiből a legénységet és megindultam a hosszú 105-ös felé...és nekem ez a löveg összeségében egy csalódás; nem önmagában, hanem a 88-ashoz képest.
Ahogy észrevettem:
- aminek az átütésével a 88-asnak meggyűlik a baja, azt a 105-ös sem tudja fölénnyel legyűrni
- ahol az avg 240 dmg kevés, oda az avg 320 sem elég
- sem a +dmg, sem a +pen nem kompenzál az alacsonyabb RoF és a magas shell cost okozta kényelmetlenségekeért
- de ami a legfontosabb: a hosszú 105-össel a WoT egyik legpofásabb tankja aránytalanná válik, ami esztétikailag előnytelenné teszi...Jelenleg ismét a 88-ast használom, a 105-ös majd jó lesz az E-75-re; egyedül az előbbi magas célzási ideje zavaró, de az is csak akkor, ha mozgásból kell hirtelen célzásba váltani (pl. hirtelen spot, sarokharc, etc), egyébként ellentételezi a Vert. Stab. + Snap Shot.
Esetleg ezzel más is így van, vagy csak nekem akadtak ilyen jeleggű problémáim?
Illetve a legénységgel kapcsolatban is lenne kérdésem: harmadik skillset-nek mit javasolnátok?
Jelenleg:
Commander: Sixth Sense + 100% Repair + X
Gunner: Snap Shot + 100% Repair + X
Driver: Clutchbreaking + 100% Repair + X
Radio Operator: Situational Awareness + 100% Repair + X
Loader: Adrenalin Rush + 100% Repair + XÉrdekes módon amióta visszavettem nem nagyon gyúlladok ki, az ammo rack sem sérül vagy esetleg száll el többszőr, mint más tankoknál; ellenben a javítás sokszor segített ki.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Nevermind...
-
sutyi^
senior tag
válasz myckey #15935 üzenetére
Nekem van 122-54, és igazából egy nagy baja van, hogy ez Tier 8,5...
Pro:
+ "jó" camo
+ mobilKontra:
- nincs se negatív, se pozitív agyú kitéríthetőség
- hogy vízszintes hiányát ne is említsük...
- tré aimtime és mindig forogsz a fentiek miatt...
- kaksi front armor
- legalacsonyabb T9 TD healthpoolAzt csak így margóra, hogy ezek mellé a DPM sem a legjobb a tierjében.
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
yarsley
aktív tag
válasz PAtr0n #15932 üzenetére
Ettől még szórakoztató maradna, de nem b*szná szét sok ember idegeit köztük az enyémet is.
Mondj mar egy olyan online multiplayer jatekot ahol nem kapsz idegbajt, ha osszerak a gep egy adag agyhalott zombival...
... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir
-
yarsley
aktív tag
En ugyan igy jartam a Churchil 1-el, miutan minden mas heavy agat mar t7-t8-ra felhuztam, 30-40% winrate 1500 effel. Most 1874 a WN7-em vele 43% WR-rel
-
BaLee
addikt
Érdekes ez a játék, mert nekem meg pont fordítva van.
SU 122-44 winrate 62", Jagdpanther 44%.
Mondjuk utóbbiban nagyban közrejátszik, hogy míg nem volt maxos addig elég nyögvenyelős volt vele a játék, utána nem rossz TD.Amúgy én nem mondanám a SU 122-44-re, hogy rossz.
Szemből elég pattogós tud lenni, gyors, nagyot sebez, gyorsan tölt, átütése az ami lehetne kicsit nagyobb bár akkor már minden hasonló TD-nél jobb lenne. Pontossága hagy még kívánnivalót maga után, nem egy túl pontos TD. -
myckey
veterán
-
klambi
addikt
na srácok ez mitől lehet:
Defeat
Battle: Redshire 2013. augusztus 6. 15:12:58
Vehicle: IS-3
Experience received: 340
Credits received: 319 774 <----"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
PAtr0n
addikt
Persze, értem én a másik oldalt is, meg azt, hogy próbálnak egy mindenki által szerethető játékmenetet kovácsolni, hisz így lesz több játékosuk ergo több pénzük a premium cuccokból. Amiket leírtál, teljesen igazak, lehetne hőbörögni sok olyan dologra még, aminek köze sincs a valósághoz, de én nem is azt mondtam, hogy full szimulátor legyen belőle, mert akkor erősen csak rétegjáték lenne.
A legnagyobb baromság akkor is a keretezés, a többit egye-fene elismerem nem akkora baj, de az... Elég lenne annyi is, hogy ha spotoltak valakit jelenjen meg a tank oszt kész.
Ettől még szórakoztató maradna, de nem b*szná szét sok ember idegeit köztük az enyémet is. Írom ezt úgy, hogy elég eredményes vagyok a játékban, nem azért nyavajgok, mert kicsi a winrate-em, vagy a találati pontosságom. De mind1, hagyjuk a témát, élvezem ezt így is, majd csak belejövök mégjobban"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Djuree
félisten
az egy nem jó TD, ahogy az 54-es sem. egyszerűen semmiben nem jó...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
PR0JECTNR56
addikt
Nos a SU 122-44-et a Jagdpanther/10.5cm-hez hasonló játékstílus miatt vettem és teljesítményét tekintve remek páncélvadász a szoviet.
Az első 32 csata után viszont azt kell mondjam elég nagy csalódás. Egész egyszerűen mindegy mit csinálok, mindig veszítünk, a 8.7 óta az MM teljesen el lett szúrva. A 31%.os winrate valahol a gyalázatos és a vállalhatatlan sarkán tanyázik, egyszerűen totál lerombolja a játékélményt. Nem mindig nyerni akarok félreértés ne essék, de a Jagdpanther-el ugyanez 53-54% szokott lenni, szóval nem értem a jelenséget. -
sutyi^
senior tag
válasz dorka16 #15898 üzenetére
Nem kell elkeseredni. A T-34-85 az egyik, ha nem a legjobb 6-os közepes. Jó mobilitás egy tierjében pontosnak mondható jó átütéssel és alpha dmg-el rendelkező ágyúval. Én visszavettem, mikor buffnerf gyanánt eltűnt róla a D10T és kapott egy motort. replay
[ Szerkesztve ]
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
Djuree
félisten
válasz Habib[HUN] #15910 üzenetére
én tegnap rontottam neki foch-al egy is-8-nak lejtőről, hát fájt neki, 500 körül kapott
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz Bingisz #15918 üzenetére
elfér az benne, de alapozni nem szabad rá, az csak matek, számol egyet oszt jóvan. az emberi tényező fontosabb. itt a lényeg sokszor a taktikai érzék, amivel ez nem számol.
-
iwu
addikt
válasz Habib[HUN] #15912 üzenetére
jah, nem idegből, csak hogy szokja
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
CHaooSS
őstag
Win Rate:
8.7 óta: 72.22%
8.6 alatt 33.3 - 47.71%Lassan kezd visszanőni a hajam
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
-
bullseye
addikt
válasz dfsz34 #15916 üzenetére
Az XVM csak a tankok és a játékosok statja alapján dolgozik, nem láthatja előre, hogy mikor jön a lemmindvonat. Érdemesebb simán kikapcsolni az esélyek megjelenítését. A játékos statok szerintem hasznosak.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
dfsz34
őstag
Letörlöm az xwm-t, egyszerüen használhatatlan ma. Olyan csatákat nyerünk simán, ahol van 34% esély és olyanokat bukok, ahol 60-70%. lemminghorda, 8-9 tank elindul és három ellenség feltartja az egész bandát olyan sokáig, hogy közben minket kiirtanak a másik oldalon meg a bázison. Érthetetlen.
-
Remus389
veterán
ha meglett az 50K XP akkor azt kiírja?
-
bullseye
addikt
válasz Habib[HUN] #15912 üzenetére
Szerintem papa visszajött a klotyóról, és elzavarta a kölkét a gép elől, azért a hirtelen váltás a Löwe viselkedésében
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
szbalogh
addikt
válasz Habib[HUN] #15907 üzenetére
Ha engem szidnak csak helyeselek nekik. Ilyenkor általában nem értik mi van és abbahagyják.
Chaos: jah, akinek van Type....
Nick: HE_Storm
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz szbalogh #15906 üzenetére
Az e50 igazi szépsége az amikor teljes sebességgel nekimész egy batchat-nek. Na az igen komolyan tud fájni a karambol áldozatának. Még csak pár kört mentem vele, hála egy havernak. Viszont nagyon ott van a kifejleszteni valók listáján. Közelharcban igazi faltörő kos, ha nála kisebbekkel találkozik.
-
iwu
addikt
válasz Habib[HUN] #15904 üzenetére
nah, az biztos, hogy az ilyent én tk-zom, leszarom a büntit...
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
CHaooSS
őstag
válasz szbalogh #15906 üzenetére
T-44 tényleg egy jó tank.. az első med tankjaim közt volt és eléggé szerettem.. bár anno mikor megvettem a Type 59-et szegényke csak a garázsban rozsdásodott már..
-
szbalogh
addikt
válasz CHaooSS #15903 üzenetére
50M volt az első X-es tankom. Nincsenek jó élményeim azzal az ággal. Talán a Pz III és a Pz III/IV tetszett. De akkor még kezdő noob voltam. Lehet, hogy ezért nem ment velük a játék
Egyébként az új patch óta valóban jobb lett az 50M. Többet pattognak róla. Azért az vicces, hogy a T-44 páncélja a tornyot leszámítva (ami alig számít, mert olyan kicsit célpont) jobb, mint az 50M-é.És akkor még mindig ott van, hogy sokkal kisebb és mozgékonyabb. És akkor az álcáról még nem is beszéltünk...
Jah, 3 meccs, 3 győzelem eddig a T-44
Ja bocs, benéztem, összetévesztettem a tornyot a törzsel Viszont a PárducII-vel szemben igazak a fentiek.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Habib[HUN] #15904 üzenetére
A nap dumája :
Szevasztok buzi zsidók!
Mire a válasz:
Nem otthon vagy! Itt siemkával köszönj!Természetesen a zsidózó azonnal kilépett.
Jót nevettem. -
CHaooSS
őstag
válasz szbalogh #15902 üzenetére
Azért én ezzel vitatkoznék.. E50 és az E50M valami brutálisan jó tank..
igaz a Panther 2 az nekem nem annyira jött be, de az összes többivel élvezet volt játszani..bár kétségtelen, hogy az orosz ág is nagyon jó, de én inkább a németekre voksolok
-
szbalogh
addikt
Az orosz med ág a legjobb talán. Most vettem meg a T-44-et, az utánalevőkről ugyancsak jókat mondanak. A lánctalp ment rá freexp-ből de így is iszonyat milyen jó. Olyan a páncélja, mint a Tigris II-nek csak épp nem lehet eltalálni mert kicsi és még gyors is. Félelmetes.
A T-43-al pedig tegnapi klánbajnokságban a 8-as francia TD-t szedtem ízekre egy vs egy-ben
T-44-re felmegy pár modul fejlesztett lánctalp nélkül is. A középső motor pedig 50kg-al könnyebb, mint az alap motor. Szerintem érdemes inkább ezzel kezdeni ha van elég freexp.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest