- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz kchryss #124899 üzenetére
szerintem aki most megúszta az üzenettelől függetlenül ígyis-úgyis dönthet, típusa válogatja.
-eh, most már mindegy, eddig is csaltam, marad, úgyis kibasznak, ha akarnak
-hehe, megúsztam, hülyék, ezután még durvábban fogom nyomatni
-jajistenem, törlöm az összes modot, be se lépek egy pár napig, csak ezt ússzam megmeglátjuk, mik lesznek az arányok, de jó lenne egy 10x ekkora szám.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
kchryss
veterán
válasz rlazol #124897 üzenetére
Ha már lélektani hatás. Jó lett volna ha beleírnak valami olyasmit, hogy ez az első hullám, most csak a nagyon csalókat szűrtük ki, de hamarosan szigorítunk, ezért ne csaljatok!
Mert így előfordulhat hogy akik most csalnak, de nem bannolták őket, azok felmentve érzik magukat és tovább bűnöznek. Végignézve a nagy magyar klánokak alig van akit bannoltak, pedig tudjuk jól hogy többen vannak akik csalnak. Vannak akikről személyesen tudom például.[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
Én nem tudom hogy a wg mi alapján banolt de hányinger fogott el tegnap is. BC-vel 4k damage környékén jártam, élt 2 arty egy alig hp-s grille meg egy fél hp-s fv td a másik csapatba - swampon. Mivel én gyakorlatilag full hp-n voltam és nyilvánvaló volt hol vannak gondoltam mögéjük megyek leszedem a két artyt majd passzív spottal (vagy megfordulok, újra körbemegyek és kiszedem a két td-t) kilövetem a maradékot. Amíg körbe mentem 1 azaz 1 keritést törtem majd az arty felbukkant és akkora sallert tolt hogy az embertelen (1 hit).
Természetesen elbuktuk mert a nálunk lévő 4 ökör egyesével elment meghalni. Ha nem lenne az a retek tündeszem módja ennek a sok nyominak sima win. Sírás off[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz rudii #124890 üzenetére
ha ennyi magyar és klántag érintett, akkor gyanítom, hogy elsősorban olyanokat találtak meg, akiktől nem számítanak sok bevételre, ezen a vonalon maradva még lehetnek érintetettek és a lényeg szerintem a lélektani hatás!
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
-
galervin93
addikt
válasz DaveHutt #124878 üzenetére
"...mindig gyorsabb betöltést, és magasabb dpm-et fog eredményezni..." Természetesen. No és a célzásidő? Tank fordulékonysága? Minden egyéb paraméter, amin javítanak a százalékok...? Persze örök dilemma, hogy "egy dolgon javítsunk, de ott nagyon, vagy az összesen egy picit", no ezt kell eldönteni minden egyes tanknál... :-) Csak ennyire gondoltam, semmi többre. Illetve hogy ne történhessen meg, hogy egy a témában kevésbé jártas esetleg mostantól csak egyfajta összeállítást használjon, mert azt látta valahol. Nem fekete-fehér ez a játék (sem), erre akartam kilyukadni. :-)
Bann: hála a mennyeinek! Végre, épp itt volt az ideje. Folytassák csak.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
notika77
senior tag
válasz rudii #124890 üzenetére
Mostanra már több, mint 30 magyar klán listáját néztem meg és érzésre kb. 60%-ukból bannoltak 1 embert és csak 2 klánból 2-őt, többet egyből sem. Ez remélem még nagyon az eleje és sokkal többen kerültek fel a listára csak időben elhúzzák a bannokat.
szerk.: Kicsit átgondoltam és jobban figyeltem az újabb kereséseknél és korábban írt 60% kevesebb, mint 20% lehet.
[ Szerkesztve ]
-
rudii
tag
ÉGNEK A FÓRUMOK!!!
Több csoportban és fórumon is sorra olvasom a megilletődött emberek posztjait miszerint bannt kaptak 7 napra modok miatt. Állításuk szerint csak wothungarys modokat használtak....?!?!
Szóval belegondolva, hogy csupán pár órája indult meg a bann hullám és már magyarok tucatjai sírják tele a csoportokat (plusz gondolj bele aki nem is ír mert tényleg tundra, warpack stb használt) ez a 3 ezer nem is olyan kevés lehet a fele magyar. Mi több ugye ti is olvastátok "ezek közül aki részt vett a TopTanker versenyen, automatikusan diszkvalifikálva lett onnan is".
Gyerekek ez egy jó nap!!!
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Sixkiller6
őstag
jól hallottam/láttam, hogy 9.17 dec20-30 között jön?
- no es importante -
-
po1son
addikt
Megérkezett az első bannolási hullám link (3000 játékos). Páran már sírnak is fbén, hogy ők nem használtak semmit....
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
DaveHutt
őstag
válasz galervin93 #124875 üzenetére
Akárhogy is számolod, a Rammer mindig gyorsabb betöltést, és magasabb dpm-et fog eredményezni, mint a BIA+Vents+Kaja. Kipróbáltam Object 430-on, ott is +50 a dpm Rammer javára, úgy hogy BIA nincs a legénységen. Lassabb töltésű tankoknál, ez még jelentősebb.
Galervin: nekem is van tankom, nevezetesen E50, E50m, ahol nem számít a plusz 20 méter látótáv, ezért Rammer, Vert Stab, Vents+Bia van, mert így tudod a dpm-et maximalizálni.
Ja és azt se felejtsük el, hogy én azt írtam, hogy a harmadik slot változik. Vents, GLD-t heavyn szoktam használni, Opticsot meg meden.Kétféle tankon nem használom Rammert: amelyiken nem lehet (legtöbb autoloader), illetve T49. Utóbbin azért mert nincs értelme, a játékstílusba nem fér bele, hogy dpm-harcba keveredjek, tekintve, hogy az effektív dpmje 900-2700 között változik.
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
válasz kchryss #124876 üzenetére
Nem mondtam hogy ventilátor kell, de bizonyos tankokon működHET, ha... ld. a fentebbi hozzászólásom. Alapjáraton nekem is vert.stab. + töltésgyorsító, harmadiknak általában optika, de biztosan van olyan gépem, amin nem ez a trió van fenn. Pl. T29, de kilences medekről volt szó...
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
kchryss
veterán
válasz galervin93 #124875 üzenetére
Most trollkodsz és azt mondod, hogy töltésgyorsító helyett venti kell?
Én még nem láttam olyat, hogy valaki kihagyta volna a 3 felszerelésből a töltésgyorsítót ha lehetett rakni a tankra. Egyedüli kivétel a passzív spotter ha csigaszem, álcaháló, venti felállásban van, de nekem a light-jaimon is mindegyiken van töltésgyorsító ha lehet rá rakni. BiA és pótkaja mellett is sokat ér a töltésgyorsító, dpm-ből sosem elég.Szerintem igaza van a kollégának. Töltésgyorsító és stabilizátor alap és GLD/Venti/Optika aszerint hogy milyen a tank karakterisztikája. Keményebb roham medekre mehet GLD vagy venti aszerint mennyire pontatlan az ágyú, minden másra optika.
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
válasz DaveHutt #124873 üzenetére
Hm... Ez erősen vitaindító hozzászólásnak tűnik. :-) Pl. ha van BiA, pótkaja, azok mellé már jöhet a ventilátor, mert összességében már többet javul a gép tőle, mint egy töltésgyorsítótól.
Persze csak kötözködök. :-) Az ökölszabályok arra jók, hogy megértsük valaminek az elvét, és ha az megvan, lehet is áthágni. :-)Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Macka
veterán
válasz Dr.Én #124870 üzenetére
Nekem az M103 egy kalap kaka volt, valószínűleg nekem nem feküdt igazán. Voltak vele jó köreim, de inkább csak átlagosak, vagy átlagon aluliak.
Ellenben a T110E5-öt élvezem nagyon, rng-t leszámítva szemből a haspáncél jobb és bal oldalán könnyebb belőni, ha ezt eldugod, akkor nem lesz egyszerű dolguk. A hétvégén egy IS4+IS7+OBJ 704 triót tartottam vele fel, gold ammoval sem tudtak belőni, 6700 lepattanót gyűjtöttem össze. -
DaveHutt
őstag
Végigolvasva a hétvégi kommentáradatot, két megjegyzésem támadt.
Egyrészt sokan kihagyják a Vertical Stabilizert 9-es medekről, ami öreg hiba. Egyelőre örök igazság, hogy amire tehetsz Rammert (töltésgyorsítót) és Vertical Stabilisert (ezt nem tudom magyarul, angol kliensem) arra tegyél. Utána GLD/Vent/Optics, attól függően, hogy milyen az ágyúd és a tankod.
Másik: a legrosszabb tier 9 medium továbbra is a Leopard PTA, semmi olyat nem tud, amit másik 9-es med ne tudna jobban. Cserébe még modulérzékeny is. A Centurion 7/1, WZ-120 igényli a játékos skillt, egyébként jó tankok.
A WZ-120-nak annyi a baja, hogy telefosták a soft statokat és nagy a célzásideje, ezért várni kell, hogy becélozzon. Akinek van T34-e, T30-a, az ismeri az érzést. Egyébként nagyon fun, amikor az ellenbe dobálgatod a 400+ os lövéseket.
[ Szerkesztve ]
-
4580693
senior tag
válasz Dr.Én #124870 üzenetére
T110E5 sokkal jobb tank, mint az M103. Szvsz tipikus heavy-med keverék, jó ágyú (M103 top ágyúja talán), kemény torony, heavyhez képest jó mobilitás. Én farok vagyok hozzá, de értő kezekben nagyon jó gép. Egyik kedvenc tizes nehéz tankom. A másik az E100. Mondjuk másik tizes heavym nincs is.
-
-
jano_77
nagyúr
T26E5 Patriot legénység szempontból mennyire kompatibilis az amcsi heavykkel - főként a T57 HT-el? Egyik haverom fontolgatja a vételét, gondoltam megkérdezem helyette.Tárgytalan, megtaláltam. Kell egy plusz Rádiós![ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz Dr.Én #124866 üzenetére
Ha eltűnik a tank és Te eltalálod, akkor van pont az, amit leírtál, vagyis nincs robbanás csak eltűnik a lövésed. Ilyenkor csata után nézd meg az összesítőben, hogy van-e benne T67 sebzésed, találatod.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Dr.Én
veterán
válasz notika77 #124864 üzenetére
1. effekt be van kapcsolva...
2. aha értem, AP-val tüzeltem....megint tanultam valamit...
Ma nagyon szörnyű a játék...10 meccs 2 győzelem, és pikk pakk felőrölnek minden csatában minket...
szóval ma játszhatatlan...jano_77
elvileg volt volt ott egy T-67-es, de mire oda lőttem eltűnt ugyebár[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
jano_77
nagyúr
válasz Dr.Én #124863 üzenetére
Nem lehet, hogy volt ott egy tank, amit eltaláltál!? Akkor szokott ilyen lenni.
Tegnap mikor egyik csatában - Murovankán - KV-4 becéloztam és a közvetlenül mellette álló Cromwell (v. Comet) egylövéseztem úgy, hogy előtte nem is volt még spottolva szerencsétlen csórikám. Ha tudná, hogy nem is Neki ment az áldás."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Dr.Én
veterán
Hali!
nem vagyok egy arty szakértő, d eaz mitől van hogy lövök a kis francia prém arty-val és skuló csak bele megy földbe és nincs robbanás
WOT: kissio
-
wwenigma
Jómunkásember
Nincs gond ezzel a T54 mod1-gyel. [link]
Persze ha szeret a random és láma az ellen de nagyon. Meg én is mikor kimasztam T34 elé...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
kchryss
veterán
válasz rlazol #124847 üzenetére
(#124840) 4580693 sokszor átnevezett tűzoltó úr linkelte.
A végsebesség limit növelés elég mivel a gyorsulásával eddig sem volt baj. Szinte azonnal eléri most is a végsebességet, hegynek felfelé meg simán lehagyok vele sok tankok akik sík terepen gyorsabbak. Az egyik legjobb talajellenállással rendelkező tank,
Kredit +10% ami rá is fér mivel piszok drága az alap lőszer ára.(#124858) @rudii:
Szuperteszten kapott buffot, meglátjuk mi lesz belőle. Én ezt a tankot fogom választani kampányban ha sikerül megszerezni szóval jó lenne ha buffolnák.Average Damage per Minute changed from 2045 to 2250: +205
Average AP Penetration changed from 235 to 246: +11
Aiming Time changed from 3.4s to 2.9s: -0.5s
Rate of Fire changed from 2.73 to 3: +0.27
Ammo Capacity changed from 24 to 35: +11
+ páncél változások amiket a lenti linken megnézhetsz képekben
forrás[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
Frissített a teszt szerver. Azóta nem indul el. Gépet kinyírja, Reset gomb kell. Nálatok?
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
jr1994
addikt
válasz jano_77 #124851 üzenetére
Mentem teszten egy kört az STA-2-vel, mert a statok alapján jó cucc lehet és kíváncsi voltam rá. Ami nem tetszett benne az az, hogy feltűnően lassan száll a lövedéke, amúgy ha vennék valami 8-ast az vagy ez lenne, vagy Rev, vagy Panther 8.8
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
jr1994
addikt
válasz Dr.Én #124844 üzenetére
Akkor nézd meg a T-54, a Patton, meg az E 50 átütését japán szarok minden kisebb átütésű tanknak bekavartak, de a maradék jó része általában elintézhető alap lőszerrel.
WZ-111 buffra kíváncsi leszek, mert jelenleg nem is kell gondolkodnom hogy ez vagy IS-6, ha limites HT-val farmolok. Tanks.gg szerint asszem 170mm körül lesz az alváz effektív páncélja, ami elég nagy előrelépés.WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Warton
őstag
válasz Dr.Én #124841 üzenetére
A löveggel szerintem sok baj nincs, bár tény, hogy ugyanezen lövegű JT88 nem megy 10-esek közé, míg a Párduc sokszor kerül szembe 10-es tankokkal, amiket nem tud belőni, sokszor még oldalt sem feltétlenül. Én a Revalo változásoknak örülök a legjobban, szerintem eddig is jó tank volt a Rev, de eztán még jobb lesz.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
jano_77
nagyúr
Már el is kezdődött a Svéd tankok nerfje a teszt szerveren!
Mondjuk azt nem értem, hogy a Leo-t miért kellett lassítani, hiszen szerintem eddig sem volt vmi eszement gyors tank. Nem mondom, hogy lassú volt, de azért van nála gyorsabb is szerintem, legalábbis érzetre."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
BÁ Nutrition
addikt
jgpz4 ace 5ik csatara
vegen benyelte a track a top gunt, lehet sirni kellett volna elotte erte picit h engedjek, de mindegy, igazabol sokkal xarabb masinára szamitottam. nem tudom erdemes-e felrakni a nagyobb agyut, rosszabb az atutese.
[link]youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
4580693
senior tag
Enzolord-ról tud valaki? Nagyon el van tűnve.
-
kchryss
veterán
Ha az fv4202p megkapja a kredit és sebesség buffot a következő patch-ben, ez lesz a fő farmoló tankom. Imádom.
(#124829) @jr1994:
T-44-100 maraton kínai részét szinte csak a wz120-szal csináltam. Én nem éreztem pontatlannak és az a 440-es alfa durva egy 9-es meden. Több ász is összejött vele, saját tier-jében csatát lehozó tank. Lehet azért szeretem, mert hozzá vagyok szokva a pontatlan tankokhoz (wz-111, is5).[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
válasz kchryss #124801 üzenetére
Akkor valószínűleg neked más WZ120-ad van, az enyémnek szörnyű a menet közbeni pontossága és a célzásideje is
Belegondolva, inkább a T54E1 a másik 9-es amit utálok mert bosszantóan pontatlan (ellenpélda a minap linkelt ászos köröm vele), a 7/1-gyel azért szar a statom mert nagyon rég játszottam vele. A Leo PTA meg az első 40 csatában 30% alatti wr-t adott, de az most már lassan végre eléri az 50%-ot, és már nincs is vele bajom.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
jasohn
tag
Sziasztok! Várható mostanában, hogy legyen valami akció 8-as prémtankokra?
-
válasz nightmare13 #124791 üzenetére
Mikor lesz buffolva a rev?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
jano_77
nagyúr
válasz vJokka #124822 üzenetére
Sajnos én is így jártam! Kevés voltam egymagam a 15 enemy ellen!
AMX 13F3 Gore medál, Obj.260-SPG5 küldi kitüntetéssel, Tank ÁSZ.......de kevés volt a csata megnyeréséhez.
Na az ilyen csaták miatt tudom nagyon, de nagyon utálni a nyomoronc BOT-okat és a nem BOT, de balfék játékosokat."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
vJokka
aktív tag
Végén sajnos nem sikerült csodát tenni [link].
Defeat
Battle: Abbey
Vehicles: Spähpanzer Ru 251
Experience received: 4 908
Credits earned: 64 205
Battle achievements: Defender, Mastery Badge: "Ace Tanker""I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
galervin93
addikt
Pascucci a WT-vel. 2vs3-ban maradtunk a BC artyval az ellen 3 artyjára, 3 perc volt vissza. SU artyt szpottolta, kilőttem. BC artyt szpottolta, szintén kilőttem. Utolsónak maradt az Obj, és egy perc volt vissza. Obj kilőtte az BC-nket és bebújt egy nagy szikla mögé. Előtte látott engem, így elindultam a zsikla egyik vége felé, majd miután leesett rólam a szpot, vissza a másiknak, hátha nem számít rám. Nem is számított, de közel teljesen rászűkült célkereszt mellett is a Holdba ment a lövés, természetesen... 20 másodperc volt vissza, amikor újra rálőttem - lánc! Ő is láncot lőtt nekem. 5 másodperccel a vége előtt aztán nagy nehezen megflankeltem (még mindig láncon volt) és kiszedtem... Megizzadtam a végére.
-
4580693
senior tag
válasz nightmare13 #124808 üzenetére
Hallod!!! Ez az ágyú álom!
-
gardzser
csendes tag
Minap téma volt a prém tankok kérdése.
Szerintem még mindig az egyik legjobb prém tank az FCM50t
Igaz hogy 50% -os bónusszal de azért az nélkül se lenne rossz a megszerzett kredit 1 óra alatt.
Volt benne 3db T34-es kör is, bár csak akkor amikor az az FCM bent maradt csatába.
Nem nagyon szeretem a T34-et mert lassú és lomha de lehet vele jó köröket menni.[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz AMD Power #124813 üzenetére
Ha rendeltél hozzá tel számot, akkor próbálkozz a supportnál.
Ha böngészőben léptél már be a wg oldalára és menti a böngésződ a belépő adatokat, akkor nézd meg ott mivel léptél be.Ja most nézem a windowst is újraraktad. Hát azt kár volt.
Próbáld meg visszaállítani a régi rendszert ha tudod.[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz Balesz1899 #124812 üzenetére
Erre külön csináltam egyet. Amit csak erre használtam. De nem emlékszek rá. Ennyi.
-
Balesz1899
aktív tag
Hány száz mailcímed van?
-
-
xAttilax
őstag
válasz jozefgucci1 #124803 üzenetére
meg op páncél... szólj ha ki akarod próbálni
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
AMD Power
titán
Újra kellett raknom ezt a francos Windows-t. De nem emlékszek a belépő e-mail címre a WOT. Csak a nick nevet tudom. Valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Ma mindennel pattogok mindenről cserébe +2 tierben vagyok mindig... jó hogy heti 1napot van időm játszani ezzel a szarral ja és 71% WR-em van 1300 wn8 mellé
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
BÁ Nutrition
addikt
az miert van h a wg szamara lassan 2017ben is lehetetlen megoldani h ha felrakom nagyobb felbontásra hd-nel akkor ne mutyur lofasz legyen minden felirat?
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
jozefgucci1
addikt
válasz kchryss #124801 üzenetére
Jó az hogy neked , tetszik a Centi7/1 nem jelent semmit , mert csúnya nő sincs csak legyen elég szesz Van már mikrofonod amúgy Tussé .
A WZ120-ban osztom a véleményed.Nekem bejött sőt szerettem vele játszani .
Most nagyon gondolkodom , hogy megveszem a Libertét . Szerintetek megéri ?Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
kchryss
veterán
válasz jozefgucci1 #124787 üzenetére
Kedvenc 9-es tankom a 7/1 és a wz120 is top5.
A 120-szal nem tudom mi a bajotok a csőlehajlást leszámítva. Egyáltalán nem érzem pontatlannak. Nem a pálya másik végéből kell vele sznájpolgatni a wn8-ra recskázva hanem előre menni roham medként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest