Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93
üzenetére
A színek miatt a csata hevében jobban átlátható ki maradt
-
lacibacsi
addikt
válasz
HellGreg
üzenetére
Ennyit már biztosan lehet tudni. Én bízok még felszerelés és legénység képzési akcióban, illetve T8-9-10 akciózásban is. Meglátjuk mi lesz...
-
galervin93
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Ezt az ikon dolgot sosem értem. A betöltő képernyő nem jó, vagy csata közben, vagy hol? Ki van írva a tank neve, meccs közben meg ott van fent a rombusz-háromszög-négyzet, hogy mi-merre-mennyi...
Csata elején végigfutom a gépeket, abból lejön hogy hová megyek, meccs közben nem ér meglepetés, tudom hogy a térképen hol-milyen tankok mozognak/mozogtak, amikor megjelenik szintén ki van írva fölé... Szóval nem értem ezt az ikon mizériát. -
HellGreg
őstag
Nem tették még közzé, milyen akciók lesznek az ünnepek alatt?
-
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi
üzenetére
hogyan tudtok az alap ikonokkal játszani!? Azt sem lehet megállapítani, hogy med vagy heavy tank van a listában!?
Esküszöm engem ez zavar talán a legjobban. Egy ikon csere kell mindenképp, kell az artys TD nézet és az XVM szintén. Többi nélkül talán még el is tudnék lenni. -
Dr.Én
veterán
-
Rick3D
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
Nekem sem működött , még tegnap megvártam egy frissítést amiben már jó egypár (legnépszerűbb) módok vannak. Betöltött a játék UI off , csak srv célkereszt volt . . . gyorsan letöröltem és vissza cuppantam a csatába még épp időben elértem IS4el a heavy frontot . . . Ha nincs szupergyors ssdm raidbe összekötve akkor keresztet vethettem volna arra csatára.
Azóta fel sem raktam , jelenleg alappal játszom majd ha fixálják a hibákat stb... pár nap max felrakom újra. Egypár dolgot leszámítva nem is hiányzik. -
jano_77
nagyúr
válasz
rlazol
üzenetére
Úgy tűnik, hogy ez az ASLAIN sem a régi már! Sajnos vannak vele gondok nem kicsik.

A legújabb 2-es verziót kb 4x telepítettem, mert vmit mindig másként csinált meg, mint én jelöltem. Végre jó lett (fogjuk rá) és tudtam is menni kb 7 csatát, mikor is a 7. vagy 8. nagyjából 4. percénél azt mondta, hogy akkor nem megy tovább! Kifagyott, megpróbált újraindulni, de nem sikerült, erre a Windows feldobott egy Hiba üzenetet, hogy keresi a megoldást, ha megtalálta majd értesíteni fog. azóta gépet is újraindítottam, de így sem indult újra a WOT!

Ötlete esetleg vkinek?!? ASLAIN-al máshol gondok?

-
jasohn
tag
feltettem a nagy csövet az E50-re és egyszerre egy tank ász, igaz, hogy bukta volt a meccs, de azért megadta

[link] -
rlazol
veterán
A 6. érzék hang helyett valami "Eyes DIE" hang jön ki, ami minden alkalommal a szívbajt hozza rám. Az aslain mod packben eredetileg a "metal gear sound" volt, most azt is kikapcsoltam, de ugyanaz. 5let?
-
TESCO-Zsömle
titán
Sziasztok.
Lehet valahol vote-olni, vagy javaslatot tenni, hogy a WG által nemrég bevezetett többsoros garázsban invertálják az "Elite" szűrőt? Vicces, hogy külön szűrhető minden, csak pont a nem elite tankok nem, ami az egyik legjobb funkciója volt a mod-nak.
Előre is köszönöm.

-
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Beállítások->Grafika->Képernyő->Kezelőfelület méretezése nem segít?
Angolról fordítom magyarra, szóval nem biztos, hogy ezeket a szavakat használja a WoT -
rlazol
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
modokkal elég sok mindent lehet beállítani ezekben a menükben, ezt épp nem?
galervin93: én rendszeresen lövöm be ott, de persze rossz százalékkal. Jobb játékos mozgatja a tornyot, és nem várja meg, amíg beszűkölnek rá, ezért úszhattad eddig meg.
-
h1mpi
félisten
válasz
Sixkiller6
üzenetére
igen ez most újdonság Nekik is

-
kchryss
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Grafikai beállításoknál van egy olyan opció, hogy "Interface Scaling", azt próbáld meg piszkálni.
(#125974) @Sixkiller6:
Mától lehet átvenni a kampány nyeremény tankokat, próbálgatják. Én is azt fogom választani.
(#125973) @galervin93:
Én már általában meg sem próbálom belőni a kupoláját. Egész wot-os pályafutásom alatt kb 1x sikerült eltalálnom.
Ráadásul mióta hd modellt kapott nehezebb is belőni. -
h1mpi
félisten
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Most lett vége a kampánynak. Klános nyeremény tank, 121B is jön szembe rendesen...
-
Sixkiller6
őstag
miért van ennyi vk7201k játékban?
régebben talán ha 20at láttam összesen, most meg 3-4 meccsenként jön szembe pár db -
galervin93
addikt
válasz
rlazol
üzenetére
Hát a T29 kupak azért nagyon nem egyszerű, én meg sem szoktam próbálkozni vele, ha csak a tornyát látom, inkább taktikázok, minthogy azt a parányi valamit célozgassam. Ilyen rng mellett, pláne ha jobb játékos ül a gépben, elég necces.
Játszottam már párat én is a T29-cel, de nem is emlékszem, hogy valaha is belőtték volna kupolán keresztül. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
rlazol
üzenetére
mikor 4kban jatszanal nem latod normalisan a hangyanyi betuket csata kozben, pl mennyi elete van ay ellenfelnek, vagy egyeltalan milyen tank az, a minimap is csak reszben nagyithato fel mert minden ilyen elem 4x kisebb lesz mint a hd felbontasnal. igy hiaba szep a kep, de csomo infotol elesel, vagy nagyon kozel kell hajolni a monitorhoz ami egyszer-ketszer elmegy de egy oranyi jateknal mar nagyon durvan zavaro tud lenni
itt egy video[link] pont ilyen.
kerdeztem mar tobb helyen de nem nagyon jott valasz sehol -
rlazol
veterán
válasz
lacibacsi
üzenetére
lacibacsi: a T29 kupakja lőhető szinte bármivel. Igaz, nem könnyű célpont.
GoTReX: amikor megjelent a T34 tanulmányozták a németek, annyira, hogy készítettek is egy prototípust, ami kis túlzással T34 klón volt. Elvetették, a német hadvezetés alapvetően a nagy, robosztus formákban bízott. És bármilyen fura is, a gyártástechnika se volt meg. Nem véletlenül voltak az orosz tankok olyan durván hegesztve, hogy sokan szörnyülködnek rajtuk. A repülőiken sose látsz ilyen csúf elnagyolást, ott nem voltak rákényszerítve. A kor technológiája ezt tette lehetővé, a németeknek ez elfogadhatatlan volt, illetve túl drága és bonyolult és lassú a megfelelő. A gyárak átállítása se lett volna egyszerű.
BÁ Nutrition: "nekem az kene inkabb h lehessen skalazni a betuket h ne csak hd-ben lehessen jatszani, de xarnak ra" ezt fejtsd ki kérlek bővebben, mert nem értem. Van SD mód, én is abban játszom, de nyilván nem erről beszélsz.

-
kchryss
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Az utolsó személyes küldetésekért kapsz. LT-15, MT-15, HT-15, TD-15, SPG-15.
4 küldetéssorozat van (stug, t28htc, t55a, obj260) mind a 4-ben 5 tankosztály vagyis 20 női harckocsizó volt szerezhető eddig. Illetve 22, mert a rampage módban is lehetett szerezni 2-t.Elég nagy előny ha valaki női legénységgel tud kezdeni egy ágat. Hiszen így annyi csata kell egy full 3 skilles legénységhez mint amennyivel a férfi kb 1,85 skilles lenne.
-
h1mpi
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
A Stug IV, T28HTC, T55A... küldikkel lehet
-
kchryss
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ahogy Gyuri27 írta 0. skillnek kapnak női BIA-t és az első skill is 100%-os. tehát úgy mehetsz végig a svéd ágon, hogy már rögtön lenne 6. érzéked és a 2. sort tanulná a leányság. Az meg hogy 0. skill a női BIA nagy előny mert így mindig 1 sorral előrébb járna, mint ha férfi lenne. A 2. sor így tulajdonképpen a 3., de olyan gyorsan fejlődik mint ha 2. lenne és így tovább.
(#125966) @GoTReX:
Szűrőknél lehet nemzetiségre is szűrni. Ha arra szűrsz akkor mutatja a zászlót. -
GoTReX
őstag
Azt hol tudom beállítani az XVM Modban,hogy az oldalt felsorolt tanktípusok mellett mutassa annak nemzetiségét? Több Streamen láttam,de én nem találom.Nem a játékos nemzetiségét szeretném látni,hanem hogy PL KV-2 és mellette a Szovjet zászló.
Köszi

(#125964) BÁ Nutrition : Állítólag havonta -10% Sisterhood of Steel.

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gyuri27
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ha jól rémlik sister of arm meg 100% a kövi skill. Van szerinted?
-
kchryss
veterán
válasz
lacibacsi
üzenetére
Azt írta vmelyik staff a fórumon, hogy párhuzamosan mennek. Illetve mint látod a küldetésekkel csak max 4-es szintű dobozt lehet kapni, pedig 10 szintje van a dobozoknak és az 5-ös, 8-as, 9-esben is vannak lányok. 4-esnél nagyobb dobozokat úgy szerzhetsz hogy vagy összeraksz több kisebb dobozból vagy veszel prém shopban (meglepett volna ha ezt a lehetőséget kihagyja a wg
).
Viszont így hogy csak svéd csajokat lehet szerezni annyira nekem nem fontos. 24-ben nyilván nem reménykedtem, de szerintem ha valaki nekiáll a grindnek és okosan építi a dobozokat a lányokra koncentrálva, annak simán összejön 2 tanknyi leányság. -
lacibacsi
addikt
válasz
kchryss
üzenetére
Érdekes lesz ez. Az érdekelne (bár nemsokára kiderül úgy is), hogy ezek a küldetések vajon párhuzamosan zajlanak, vagy csak egymás után. Mert ez utóbbi esetben elmehetnek a... Ha párhuzamosan jóváírja a teljesítéseket az aktuális küldikhez, akkor viszont szépen lehet ezeket csinálgatni. Viszont 24 csajban szerintem ne reménykedj! Az csak egy elméleti lehetőség.
-
GoTReX
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Szerintem félreértesz. Nem a játékra,hanem valóságra értettem. Volt átfedés. De mindegy,hagyjuk is.

-
kchryss
veterán
Ez a Holiday Ops küldetés maraton nekem magas.

Engem csak a csajok érdekelnének akiket lehetne nyerni. Jól értem, hogy a mission8-9-ért lehet nyitni 3-as szintű ládát amiben x% eséllyel van suna? Ezek 3x teljesíthetőek hetente vagyis 1 hónap alatt 3x2x4=24x. Tehát legjobb esetben akár 24 női legénységi tagot is összefarmolhatnék? Az nagyon baba lenne.
-
fradi81
veterán
volt 2 hasonló csata, fv4202p +10% és fcm kredit, egy szinten vannak.
-
GoTReX
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Dehogy szidom a Német technikát, de adja magát a kérdés.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
GoTReX
üzenetére
Ocsobb. Ill azok kb a 30as evek talalmanyai meg 40eleje max. A haboruban egy csomot tapasztaltak igy a 10-15 evvel kesobbi tankok amik ellen harcol a jatekban alapvetoen fejlettebbek
Raadasul a 90%a tervrajz max. Ugy konnyu h ok akkor ez itt 300mm vastag lesz meg 1500 loeros motor es 1 masodperc alatt betoltjuk a 800at sebzo agyut. Ez csupan a wg-n mulik h rakja ossze a jatekot. A nemetek lazan levertek mindenkit a tankjaikkal sokszoros tuleroben is. A kitalalt tankokkal es a 20 evvel kesobbiekkel sose harcoltak. Szal ne a tervezoket szidd -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Tesztszerveren probaltam. Szerintem nem olyan csiga. Max nem szaguld mind par orosz heavy.
-
fradi81
veterán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
pár kört mentem, semmi feltűnő, talán kicsit hamarabb eléri a 35-öt.
-
Sixkiller6
őstag
ha jól emlékszem Löwe kapott vmi nagyon bika motort, játszotta már valaki, érződik rendesen?
-
GoTReX
őstag
Stock alatt az alap felszereltséget érted? Még csak egy új motort kapott ami alig jobb az eredetinél,es egy lanctalpat.
-
GoTReX
őstag
Jó nagy penznyelő tank ez a Ferdinand, bár lehet csak a magasabb tear miatt. T29 elég komoly ellenfél tud lenni a kemény torony miatt, egyszer kipróbálom azt is.
-
Ispy
nagyúr
Az SP-n mit módosítottak? Mentem vele pár kört, de gyorsabb biztos nem lett
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A T34 meg mintha megtáltosodott volna, de lehet ez már csak placebo

-
jr1994
addikt
válasz
Stanislav84
üzenetére
Fehér KV-2! Kell! Mennyibe fog kerülni, 20 euró?
-
Stanislav84
tag
válasz
jr1994
üzenetére
Lehet karácsonyfát és KV-2 hótankot díszíteni...

-
Macka
veterán
válasz
CirrMee
üzenetére
Szerintem a SkorpióG esélyes, idei tank. Én nagyon szeretem, simán lehet menni vele 3-4K hites köröket még t10-ben is, ha jó a csapat. Sajnos az utóbbi egy hétben nagyon kedvezőtlen MM-et kapok, de ráadásul az rng is szivat. (nem talál el semmit, ha igen, nem üt át, és sorozatos 1 hiteket kapok)
-
emre
veterán
válasz
Stanislav84
üzenetére
Ja, tudom, és a tvgo nem is fagy le, csakhogy elb@ssza a gammát amit nem is tudok játékon belül állítani.
Adtak a szarnak egy pofont.
-
-
válasz
Stanislav84
üzenetére
Jacktor a Wotinfórol már követ téged
Lassan pénzt kérnék tőle ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Stanislav84
tag
válasz
fradi81
üzenetére
Ha több monitort használsz, akkor a másik monitoron ugyanúgy tudod nézni a dolgokat, viszont az egér nem vándorol át játék közben a másik monitorra, nem úgy, mint sima windowed (ablakos) módban.
Emellett streamelni és videót felvenni is könnyebb így (bár ez tényleg azoknak fontos, akik ezzel is foglalkoznak).
-
jr1994
addikt
válasz
Stanislav84
üzenetére
Erről a karácsonyi eventről mit lehet tudni? Egy fő női legénység hiányzik a Conquerorba.
-
po1son
addikt
válasz
ollie
üzenetére
Elég nagy pofára esés lenne azoknak a játékosoknak, akik végig szenvedték a küldetéssorozat ezért a tankért és most meg oda adnák 30 euroért a shopba. Én biztos kikelnék magamból azok után, hogy még beruháztam 3 tonkenre is.

Egyébként szerintem nagyon jó kis tank, én most ebben fejlesztem a legényeket és még a kredit hozzam is remek. Tegnap 1 óra alatt szerintem összehoztam vele fél millió kreditet 2400 körüli átlagsebzéssel és volt 1-2 lose is (prém fiók). Összehasonlítani értelemszerűen a t44el érdemes, aminél szerintem egy fokkal jobb a mobilitása miatt. -
lacibacsi
addikt
Nem vagy ünneprontó. Egyem azt a jó memóriával megáldott buksidat!

Még a grind elején mondtam, hogy esetleg két tokent megér nekem. Végül csak egy kellett. Annyit meg végképp megért. 14k HUF-ot viszont nem ér meg. Ebben gondolom, hogy egyetértünk.
Abban viszont teljesen igazad van, hogy illene nettóban számolnom. Így akkor most cizellálom korábbi mondatomat: "Most már tudom, hogy az októberi grinddel spóroltam 11,5k forintot..."
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Stanislav84
üzenetére
nekem az kene inkabb h lehessen skalazni a betuket h ne csak hd-ben lehessen jatszani, de xarnak ra
-
jagada
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Farmolásra a tévhitekkel ellentétben szerintem nem alkalmas a gép. Pontos adatokat nem ismerek a hozam tekintetében (bár a hivatalosan megadott különböző tank paraméterekkel általában én eléggé szkeptikus vagyok, mint pontosság, átütés, célzás), de a csaták során T34-el dupla kreditet tudok csatánként farmolni mint ezzel, hozzáteszem tudok játszani mindkét tankkal és csak nagyon ritkán nyúlok gold lőszerhez.
-
lacibacsi
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Ha korábban nem szerezted meg a tankot, akkor ne beruházz erre a csomagra! Ez a tank ennyit nem ér. (Ezt nem én mondom, hanem egy olyan, aki nyomott már vele vagy 100 csatát...). Ha már a garázsodban áll, akkor az arany kompenzációval és csomag többi elemével akár jól is járhatsz.
-
Jadro
veterán
válasz
Stanislav84
üzenetére
Ennek Quickybaby is nagyon örült tegnap, mert könnyebben tudja mutogatni a dolgait.

-
Stanislav84
tag
-
rlazol
veterán
válasz
Stanislav84
üzenetére
ez tényleg érdekes. Mennyire veszi vissza az fps-t, ha duplán nyomod?
-
Stanislav84
tag
A patch legmeglepőbb ÚJÍTÁSA... nem mellesleg például általam is nagyon várt újítás. (2 monitor miatt például)
(#125903) jano_77 : Karácsonyi event alkalmával elvileg lehet női legénységet nyerni majd. Nem tudom, hogy acélnővéresek lesznek-e majd, de erre is van esély.
-
jano_77
nagyúr
válasz
DaveHutt
üzenetére
Ok, de engem nem a tank érdekel valójában. Meg ahogy néztem csatákban, azért lehet ezzel a T-44-100-al alkotni nem is rosszul!? De ha ennyire gáz, akkor inkább megvárom a következő ? napot.

Egyébként meg van a T-34-85M, de még csak talán egyetlen csatát sem mentem vele eddig.
MÁS:
Az létezhet, hogy a Svéd tankok WN8 értéke nincs belőve még, ezért mutat eltérő eredményt tegnapra két statos oldal?
Sajnos az ASLAIN nem működött, így játékon belül nem tudtam megnézni a nap végén, hogy sikeredett, most meg két különböző értéket látok ugyan arra a 15 csatára. Amiből egyébként 10 megnyertem tegnap. (csak hogy ne mindig a panaszkodásom legyen itt, tegnap engedtek nyerni
) -
jano_77
nagyúr
válasz
lacibacsi
üzenetére
Engem jelen helyzetben leginkább csak a gold érdekelne. Ott vannak még a személyes boost-ok, amik szintén nem jönnek rosszul. Ha mindezeket veszem, akkor szerinted elfogadható lehet a csomag?
MÁS:
Tegnap megvettem a kis "LEGO"-t, akarom mondani Lago-t a svéd tier4 medet és néztem, hogy milyen legénység kell bele és mi van nekem. Ekkor fedeztem fel, hogy a T6-os prém med legénységén kívül van kettő darab Acél nővérem is!
Elképzelhető, hogy annak idején ide kértem a jutalom lányzókat, nem kizárt. A kérdésem csupán csak annyi, hogy ha mondjuk mégsem a Svédeknél szeretném felhasználni őket, akkor át lehet-e képezni más nemzetre vagy csak nemzeten belül lehetséges más tank osztályra?! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Coca Cola Vanilla
- Spórolós topik
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Formula-1
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Esküszöm engem ez zavar talán a legjobban. Egy ikon csere kell mindenképp, kell az artys TD nézet és az XVM szintén. Többi nélkül talán még el is tudnék lenni.

Ebéd után nem ittam meg a kávém, most meg félrebeszélek... Jól van na.